Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 13 februarie 2014

07.02.2014


SaLuSa  7 Februarie 2014

1 . Procesul pentru a aduce eliberarea de multe conditii si restrictii, care au fost plasate asupra voastrã de cãtre cabalã, se aflã încã curs. De moment se potriveste scopului nostru de a lãsa încã anumite retrictii sã continue, permitîndu-ne astfel sã lucrãm pentru eliberarea voastrã complectã de sub controlul lor. Cu capacitatea noastrã de a vedea ceea ce se întîmplã, putem sta un pas înaintea cabalei, si sã-i limitãm gradul în care se poate impune vouã.  De exemplu, în ultima vreme, au fost fãcute mai multe încercãri, pentru a începe un alt rãzboi mondial. De fiecare datã, am blocat asemenea încercãri, si vom continua sã facem acest lucru. De fapt, am actionat recent, în asa fel încît sã oprim începerea ostilitãtilor intentionate, care ar fi dus la un alt rãzboi mondial. Fiti siguri cã aceasta nu va fi permis în nici un mod, si un asemenea angajament din partea noastrã, este o garantie a unei eventuale pãci în lume.
  
2. Pe o perioadã lungã de timp, care acoperã mai multi ani, am fost capabili sã vã facem sã vã simtiti siguri, din cauza prezentei navelor noastre. Acum existã putini oameni care sunt constienti de noi, si ne privesc ca o amenintare la adresa omenirii. Aceasta fost intentia noastrã de a cîstiga treptat încrederea voastrã si întelegerea voastrã, timp de multi si multi ani, si de a depãsi imaginea  are a fost proiectatã, de a ne prezenta ca o amenintare pentru voi. Acesta este rezultatul, cã atît de multi dintre voi, salutã ideia de a ne contacta, si acceptã asigurarea noastrã cã am venit în pace. Într-adevãr, noi am venit ca fratii si surorile voastre, care au fost conectati cu voi de-alungul veacurilor, cu interesul comun de a aduce Omenirii adevãrul. Pînã în prezent, sursele în care ati avut încredere, v-au manipulat în propriile lor interese, pentru a vã tine sub controlul lor. Cel mai trist aspect este cã ati fost suspendati în evolutia voastrã, si în întelegerea a ceea ce sunteti. 


3. Acum circumstantele sunt diferite, asa cum sunteti în curs de a înãlta energiile de intrare, care sunt în continuã crestere în vibratie. Voi absorbiti mai multã Luminã, si ati crescut în capacitatea tot mai mare de a discerne adevãrul. Cu toate acestea, asta înseamnã de asemenea cã prãpastia dintre voi si cei care refuzã sã se contemple, creste din ce în ce mai mult.  Nu trebuie sã vã preocupati cu ei, asa ca toate sufletele vor ajunge în cele din urmã la adevãr, în cursul unei desfãsurãri a unei cãlãtorii a lor,  asa cum toate sufletele o fac. Într-adevãr, sunteti acum îndemnati, sã vã urmati propria cale, astfel încît sã fiti pregãtiti pentru iluminarea care soseste. Ca niciodatã discerneti, însã de asemenea fiti deschisi la noile informatii, deoarece revelatiile care vin, vã vor deschide ochii la multe care au fost ascunse în mod deliberat vouã.  

4. Vremea în multe pãrti ale lumii provoacã extreme, a fi experimentate ( diferente exagerate de temperaturi, în diferite puncte ale globului), si asta este preludiul a mai multor timpuri stabilite. În viitor, toti oamenii, vor experimenta mai multe schimbãri, care vor fi stabilite într-un model de vreme mai moderatã, fãrã extremele cu care vã confruntati în prezent. Toate acestea au loc, din cauza vibratiilor mai inalte, si în cele din urmã nu va mai rãmîne nimic din cele joase.  Sunt multe de privit si asteptat cu nerãbdare,  si probabil aspectul cel mai bun va fi încetarea rãzboiului, si pregãtirilor pentru rãzboi. Vã veti da seama fãrã îndoialã, cã o sumã mare de bani este investitã în rãzboi, si în cãutarea de noi arme, si mai terifiante. Dragilor, nu vã faceti griji, va fi un timp cînd va fi sfîrsitul la tot ceea ce are legãturã cu rãzboiul. Nevoile de apãrare, sunt o altã consideratie, si noi avem Fortele Galactice, care vor pãstra legea si ordinea. 

5. Timpurile pe care le experimentati acum, vor începe sã se calmeze, si poate veti avea informatii, cã existã un nou impuls al tãrilor în a cãuta pacea.  Este o luptã în care Cei Întunecati încearcã sã-si pãstreze puterea, însã aceasta va fi fãrã nici un rezultat, pentru cã vibratiile continuã sã se înalte. Veti gãsi cã va fi o nouã stare de spirit în rîndurile acelora care se gãsesc în fortele armate, asa ca si inutilitatea rãzboiului care va fi înteleasã. Omenirea îsi schimbã perspectivele, si pacea este solicitatã, dupã milenii de distrugere si pierderi de vieti omenesti. Clãdirile pot fi reconstruite, însã pierderile sufletelor are atîtea repercursiuni, în toate care sunt conectate cu ele. Omului i-a luat mult, foarte mult timp, pentru a ajunge la o asemenea întelegere, si viitorul va pãrea luminos, cînd pacea va deveni noul obiectiv pe Pãmînt. 

6. Unii întreabã de ce s-au întrupat într-un asemenea moment, ei simt cã nu au nici un scop special. Cu toate acestea, nici un suflet se aflã aici fãrã motiv, si orice ar putea însemna pentru individ, toti au ceva de învãtat sau de a contribui. Sunteti fiinte capabile de iubire imensã, si aveti capacitatea de iubire inconditionalã a tuturor sufletelor. Odatã ce ati ajuns la o asemenea etapã, sunteti cu adevãrat un suflet mare, care întelege Unitatea cu toatã viata, si cã Voi Sunteti Toti Unu.

7. Sunt SaLuSa de la Sirius si mi-a fãcut plãcere, din nou sã mã adresez vouã. Voi vã deschideti acum Adevãrului, si sunteti capabili sã întelegeti asta, si cel mai important, sã o aplicati în experientele voastre zilnice. Pentru unii aceste timpuri finale, sunt agitate si foarte grele, însã sunt o compensare finalã a karmei acumulate pe parcursul mai multor vieti. Fiti siguri cã nu v-ati gãsi într-o asemenea pozitie, dacã nu ati fi capabili sã o manipulati. Asa cã, acceptati experientele voastre cu inimã bunã, asa cum acestea sunt necazurile voastre finale, în aceastã dimensiune. 

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com