Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 21 februarie 2014

21.02.2014
SaLuSa  21 Februarie 2014


1 . Voi vã aflati prezenti pe Pãmînt în momentul cel mai important, si ca Lucrãtori ai Luminii, multi dintre voi au roluri specifice de jucat, pentru a ajuta sã se manifesteze schimbãrile. Fiecare dintre voi sa oferit voluntar pentru a servi Lumina într-un atît de important moment, si sã asigure cã orice contributie este esentialã pentru întreg. Proportionîndu-se în a sta concentrati pe sarcina voastrã, voi veti participa pentru a ajuta cu privire la modificãrile care sunt esentiale pentru a manifesta Lumina. Este un fapt cã, atît de multe persoane ajutã în acest fel, în asa mod cã cei Întunecati îsi pierd lupta lor de a-si mentine dominatia. Cu toate cã ei se concentreazã pe ansamblu, îi mentinem sub observatie totalã, si suntem pe deplin constienti de planurile lor. Eforturile noastre combinate vor duce în cele din urmã la o loviturã de stat fãrã vãrsare de sînge, care va forta pe cei Întunecati sã accepte înfrîngerea lor.  Vor fi coplesiti complect de progresele realizate de noi, si stim exact cînd trebuie sã ne jucãm mîna noastrã. 

2. Situatia de pe Pãmînt cere mult din partea voastrã, însã trebuie de avut în vedere cã existã schimbãri imense care au loc. Puteti fi siguri cã rezultatul este cunoscut de cãtre noi, si într-adevãr de multe ori înfiintat cu ajutorul nostru. Deci, nu vã distrageti cu ceea ce se petrece în jurul vostru, stiind cã un rezultat de succes a fost deja planificat. Sumtem în mod evident constienti de faptul cã cei întunecati vor lupta pînã la sfîrsit, însã avem problemele sub control si nu le vom permite sã scape de sub control. Din motive karmice nu putem interveni în unele chestiuni, care trebuiesc jucate ele însãsi, pentru a sterge diferitele responsabilitãti. 

3. Asa cum vibratiile încep sã se înalte pe Pãmînt, unii dintre voi vor gãsi cã puterile lor psihice sunt în crestere, si cã în general, voi deveniti din ce în ce mai intuitivi. Aceasta vã va ajuta sã decideti ce sã faceti atunci cînd vã confruntati cu un numãr de optiuni, si veti fi capabili sã mergeti mai departe cu încredere. Amintiti-vã cã suntem de asemenea aproape si nu departe, dacã aveti nevoie de ajutor. Cu toate acestea, nu încercati sã anticipati cum va fi exact, sau cînd, pur si simplu acceptati  cã vom face ceea ce este cel mai bun pentru voi. Avem avantajul de a putea vedea imaginea de ansamblu si sã actionãm în consecintã. Uneori, de exemplu, noi dorim sã introducem schimbãri în viata voastrã, si introducerea lor pe loc poate fi dificilã. Umanii par a avea o stare de spirit puternicã, si nu întotdeauna schimbãrile sunt binevenite. 

4. Timpul încã se gãseste în accelerare, însã acum obtinem folosiri pentru ai face fatã. Asta înseamnã a fi mai bine organizat si de a-l folosi din plin. În viitor veti trãi într-un timp cu totul diferit, în care lucrurile de zi cu zi pe care le experimentati acum, nu vor mai fi necesare. Cele mai multe din necesitãtile voastre vor fi pur si simplu furnizate de gîndire si vor fi instantaneu. Chiar si acum, voi de multe ori nu aveti cunostinta de proiectele puternice care sã vã aducã rezultatele a ceea ce doriti. De aceea, vã sfãtuim sã urmãriti cu atentie gîndurile voastre, deoarece voi aveti mai multã putere decît puteti sã vã dati seama. Veti fi capabili sã le controlati la timp, si la un anumit nivel înalt de vibratie, nimic altceva decît pozitiv va putea intra în mintea voastrã.  De asemenea, acele suflete care se gãsesc pe calea Luminii, sunt sub-constiente, sau constiente si lucrînd în sensul în care exclud orice care este de naturã negativã.  

5. Dacã ceea ce se asteaptã din partea voastrã sunã dificil sau solicitant, fiti siguri cã toate schimbãrile se vor manifesta atunci cînd veti fi pregãtiti. Numeni nu vã va grãbi pentru fazele de înãltare, pînã cînd nu veti fi gata, si mult ajutor este întodeauna disponibil pentru voi. Faptul cã vã aflati aici, în acest cel mai important moment, este în sine, un indiciu suficient de capacitatea dumneavoastrã de a face progrese adecvate. Este inutil de spus, cã fiecare contributie ajutã Luminii sã se manifesteze, si sã rãspîndeascã cunoasterea care va stabili adevãrul istoriei voastre, si al viitorului care vã asteaptã. V-am spus de multe ori cã nimic nu se întîmplã la întîmplare, care are impact asupra vietii voastre. Totul se întîmplã dintr-un motiv, si are scopul de a promova progresul cãtre Luminã.  

6. Noi vom confirma încã o datã cã presedintele Obama joacã un rol major în aducerea Luminii pe Pãmînt, si într-o pozitie de exploare, care va asigura aparitia adevãrului. Mai important încã, el joacã de asemenea jocul de echilibrare între întuneric si Luminã, pînã cînd momentul va fi potrivit pentru a da urmãtorul pas mare. Asa cum trebuie cã ati învãtat din experienta acumulatã din trecut, noi avem o rãbdare inepuizabilã, si nici o mutare nu se face pînã cînd rezultatul nu poate fi asigurat. Dupã  o astfel de perioadã lungã de timp de lucru pentru a transforma valul, nu avem de gînd sã facem ceva greseli, acum cã linia de sosire este la vedere. Rabdarea voastrã a fost uneori destul de subtire, însã ne-am bucurat nespus de mult de cresterea nivelului de întelegere pe care l-ati realizat. 

7. Sunt SaLuSa de la Sirius, si sunt încîntat sã vã spun cã avem un control strict asupra activitãtilor celor Întunecati. Dacã aveti impresia cã nu, fiti constienti de faptul cã aparent le permitem sã continuie cu planurile lor, si le întindem capcana. În momentul în care îsi vor da seama cã au fost înselati, va fi prea tîrziu pentru ei pentru a da înapoi.  Atunci, în cele din urmã vom fi pe scenã noi proprii, si rapid vom proceda la schimbãrile care au fost asteptate de mult timp. Acesta va fi timpul cel mai emotionant, cu o mare fericire si bucurie. 

Vã multumesc, SaLuSa,
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
 Tradus: Florica 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com