Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 12 aprilie 2014

04:04:2014SaLuSa -  4 aprilie 2014


Împreună cu Michael mă bucur că putem încă o dată să vă trimitem mesajele noastre. Chiar şi în adversitate există lecţii de învăţat, şi ele sunt un adevărat test pentru capacitatea voastră de a rămâne concentraţi, indiferent cu ce vă confruntaţi. Problemele care păreau lui Michael să dureze o eternitate, au fost în cele din urmă depăşite şi vă puteţi aştepta la o perioadă de evoluţii interesante. În realitate întârzierea nu are nici o importanţă reală. Ca de obicei au loc atât de multe fără deplina voastră cunoaştere, iar acest lucru este pentru a proteja pe cei implicaţi în schimbări. Lumina este în continuă expansiune şi trezirea a atât de multe suflete este extrem de utilă pentru a o stabili ferm pe Pământ. Procesul de iluminare se desfăşoară într-un ritm rapid, iar cei întunecaţi nu mai pot întârzia venirea lui. Călătoria pentru mulţi dintre voi a fost lungă şi dificilă, dar toată energia şi efortul depus va fi bine meritat. V-aţi adus pe voi înşivă atât de departe prin purul vostru efort şi determinare, şi sunteţi în etapa finală pentru obţinerea Ascensiunii voastre.


Schimbările vin rapid şi au fost în cele din urmă recunoscute a fi responsabile pentru schimbările climatice cu care vă confruntaţi. Schimbări majore au încă loc şi vor continua până când va fi atins un climat mai temperat. În acelaşi timp planeta va continua să fie curăţată de toxine care sunt prezente pe mare şi pe uscat. Cu tehnologiile noastre astfel de sarcini nu prezintă dificultăţi, şi într-un timp relativ scurt Pământul va fi readus la starea sa primară imaculată. Acesta va hurui şi va sălta şi coborî răspunzând la schimbări, şi după ce au fost finalizate se va aşeza intr-o co-existenţă paşnică cu voi. Toate aceste schimbări au fost prezise de eoni de timp, şi aţi fost întotdeauna meniţi de a asista la planul minunat al Mamei Pământ de a-l scăpa de tot ceea ce nu are nici un loc pe noul Pământ.

Fără a cunoaşte fondul multor evenimente care afectează viaţa voastră de zi cu zi, problemele ar părea să fi scăpat de sub control. Totuşi privind la imaginea de ansamblu s-ar putea vedea că energiile benefice sunt în creştere pe Pământ şi stabilesc fundatiile pentru cel nou. Trăiţi cu adevărat venirea schimbărilor care au fost prezise de o lungă, lungă perioadă de timp. Va fi însă o perioadă de o oarecare confuzie până când vă veţi vedea şi vă veţi da seama că schimbările sunt pozitive şi benefice pentru viitorul vostru. Puteţi pune mai mult în seama voastră progresul care a fost făcut, iar noi salutăm şi onorăm pe toţi cei care au făcut acest lucru posibil. Succesul vostru a fost atins în faţa unei mari opoziţii din partea celor întunecaţi. Am ştiut că e posibil, dar cu toate acestea, depindea de cât de dedicaţi sunteţi sarcinilor pe care le aveţi. Poziţia voastră va deveni treptat mai uşoară şi calea de urmat va fi evidentă. Facem desigur tot ce putem pentru a vă încuraja şi a vă ajuta în călătoria voastră.

Suntem în prezent mai aproape de Pământ decât oricând înainte, şi noi monitorizăm evenimentele pentru a ne asigura că nu mai există nici o interferenţă cu cei care lucrează pentru Lumină. Pe măsură ce tot mai mulţi dintre voi s-au obişnuit cu Lumina, aţi găsit modalităţi de a o utiliza care sunt benefice pentru mai multe persoane decât anterior. Nu trebuie să vă limitaţi şi dacă doriţi, Lumina poate fi folosită pentru a beneficia de ea întregul Pământ. Într-adevăr, Mama Pământ are nevoie de sprijinul vostru aşa cum ea se ocupă de schimbările care ii vor permite de asemenea să se ridice în dimensiunile superioare. De-a lungul timpului vibraţiile vor deveni chiar mai inalte, şi viaţa va fi o experienţă încântătoare aşa cum vă veţi bucura de pace veşnică şi armonie. În cele din urmă veţi deveni Fiinţe Cosmice şi veţi călători in Univers dacă asta este dorinţa voastră. Nu există nici un capăt la diferitele experienţe pe care le puteţi avea, şi ca Fiinţe de Lumină veţi fi liberi de cerinţele impuse asupra voastră în prezent în trupurile voastre mai grele. Noi ştim că unii dintre voi sunt îngrijoraţi că veţi pierde contactul cu prietenii şi familia, dar fiţi siguri că orice suflet pe care doriţi să-l contactaţi este doar la un gând depărtare de voi.

În prezent lucrăm din greu pentru a uşura tensiunile pe Pământ, cauzate de evenimentele din Ucraina. Ne vom asigura că chestiunile nu ne vor scăpa din mână, şi sunteţi asiguraţi că pacea va fi menţinută. Timpul războaielor mondiale majore a încetat, şi vom încerca să direcţionam energiile negative aflate in derivă în aşa fel încât să nu cauzeze nici un rău. Fără nici o îndoială aţi observat că maşina de război este de asemenea într-o stare de schimbare, şi eventual forţa de muncă şi materialele vor fi utilizate în scopuri paşnice. Unii vor încerca să ţină de puterea militară, dar aceasta va fi fără nici un rezultat, deoarece a fost deja decretat că războaiele trebuie să înceteze. Împreună cu un nou sistem monetar prosperitatea se va întoarce şi va semnala începutul unei noi ere de pace.

Ca indivizi puteţi să asiguraţi pe cei din jur că pacea totală se va întoarce mai devreme decât v-aţi putea aştepta. Aceasta ne va da posibilitatea de a face o vizită oficială pe Pământ şi de a va duce mai departe în Noua Epocă. Am avut mai multe întâlniri secrete cu oficiali şi acestea vor continua până când va fi în siguranţă pentru noi de a ne dezvălui prezenţa. Asta înseamnă a fi capabili să umblăm printre voi fără a fi atacaţi de către cei care nu pot accepta schimbările care vin. Astfel de suflete vor fi plasate pe o nouă cale într-o dimensiune potrivită cu starea lor de conştiinţă şi punct de evoluţie. Fiţi siguri că toţi vor găsi un loc adecvat în Cosmos, care le permite să-şi continue experienţele care să le dea posibilitatea să evolueze în continuare. Nu există nici o presiune aplicată celor care trăiesc în vibraţiile inferioare deoarece este inevitabil că ei îşi vor ridica în cele din urmă vibraţiile, şi vor urma pe cei care au fost înaintea lor.

Sunt SaLuSa din Sirius şi vă spun că un oarecare haos va avea loc, dar dacă vă uitaţi mai adânc veţi vedea că apare un bine venit model. Lumina este acum energia dominantă şi se extinde în toate domeniile, deci nu aveţi nici un fel de îndoială că un viitor minunat este asigurat. Acesta a fost predestinat de către cele mai înalte puteri cereşti care determină viitorul vostru, şi garantează că vă aduce completă bucurie şi fericire.

Mulţumesc SaLuSa,
Mike Quinsey

Website:  Tree of the Golden Light
Preluarea pe alte bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi să fie însoţită de un link la acest blog: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html 

 Tradus:Blue Light Spirit    
Website: Lumina Ascensiuni
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com