Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 17 aprilie 2014

11:04:2014
SaLuSa prin Mike Quinsey – 11 aprilie 2014


  Am venit din nou să vă spun că problemele vor ajunge în curând la o concluzie, cum Iubirea şi Lumina continuă să se stabilească ferm pe Pământ. Fiecare dintre voi poate pune câte ceva pe sema lui pentru aceste schimbări, şi urăm bun venit determinării voastre de a atinge succesul total. Monitorizăm în permanenţă evenimentele pe Pământ şi vă asigurăm că toate merg foarte bine. Noi, ca să spunem aşa, ţinem totul sub tăcere şi chiar şi aşa se fac progrese foarte bune. Pentru cei care urmăresc rapoartele noastre, care vin din diverse surse, o imagine este în curs de dezvoltare, care ar trebui să indice cât de mult progres am făcut.

  Sunt mulţi ani acum de când navele noastre s-au apropiat de Pământ, şi acesta este modul nostru de a vă asigura că avem grijă de voi. Uneori trebuie să permitem situaţiilor karmice să-şi urmeze calea spre finalizare, astfel permiţând ca multă karma să fie eliminată. Unii privesc la devastările provocate în Siria şi pierderea imensă de vieţi şi se întreabă dacă toate acestea au fost necesare. Am spune „da”, pentru că situaţia a eliberat atât de multă karma, şi a permis multor suflete să avanseze. Distrugerea pare să fie masivă, dar trebuie avut în vedere că sunt eliminate energiile negative. La sosirea noastră pe Pământ, care este un eveniment care va fi anunţat în viitorul apropiat, vom lucra cu voi pentru a curăţa toate zonele distruse de războaie. Putem să vă asigurăm că toate urmele vor fi eliminate şi totul restaurat la frumuseţea originală.

  Putem transforma zonele înapoi la starea lor curată dacă este necesar, în cel mai scurt timp. Acestea vor fi vremuri interesante şi de mare împlinire, după secole de moarte şi distrugere. Putem afirma in mod absolut că nimic nu va interfera cu planurile noastre de a restabili Mama Pământ. Deci, nu vă faceţi griji nejustificat cu privire la modul în care va avea loc restaurarea căci cu tehnologiile noastre şi experienţa noastră va părea că nu ia nici un pic de timp. Cu mult timp înapoi în trecut Pământul a fost cu adevărat un paradis şi vă veţi întoarce la el. Dumnezeu a decretat că va fi un sfârşit al războaielor şi a distrugerii inutile care le provoacă. Deci, indiferent de provocările pe care le mai aveţi încă de trăit, ţineti minte că veţi vedea şi trăi o încheiere minunată a ultimului ciclu.

  Deoarece oamenii de pe Pământ au mai multă libertate de a călători, misterele altor rase au devenit cunoscute şi în cele din urmă vă daţi seama cât de mult vă asemănaţi. Oamenii caută fericirea şi pacea, şi sunt doar cei întunecaţi care au menţinut în mod deliberat o situaţie care a condus în mod repetat la războaie şi nelinişte. Asta este deja în schimbare şi cu amestecarea diferitelor rase, oamenii îşi dau seama că există într-adevăr doar o Rasă pe Pământ - Rasa Umană. Chiar şi aşa cum v-aţi încarnat în multe ţări diferite pentru evoluţia voastră, aţi dobândit o înţelegere a diferenţelor – că Toţi sunt Unul. Într-o imagine de ansamblu superioară sunteţi toţi Dumnezei, dar acest lucru este un potenţial în acest moment, dar în timp veţi accepta acest adevăr.

  Nu sunteţi corpul vostru dar acesta este un vehicul pe care îl utilizaţi pentru a câştiga experienţă. Cu toate astea, după moarte vă mutaţi într-o versiune mai înaltă a acestuia, care nu va îmbătrâni sau face obiectul ravagiilor timpului. De fapt va fi versiunea perfectă a corpului vostru anterior, dar într-o vibraţie mai înaltă. Viitorul va fi plin de surprize foarte acceptabile, nu în ultimul rând capacitatea de a experimenta libertatea de a vă defini propriul viitor şi de alegere. Fiind pe Pământ în dimensiunile joase a avut suişuri şi coborâşuri, dar pentru a folosi terminologia voastră – aceasta este o cale rapidă spre Ascensiune. Nicăieri altundeva nu aţi evolua într-un ritm atât de rapid, şi fiţi siguri că multe suflete ar schimba de bună voie locurile cu voi. Poate vi se pare puţin probabil dar sunteţi cu adevărat privilegiaţi de a avea posibilitatea să evoluaţi în dimensiunile joase.

  De asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că purtaţi doar o cantitate mică de cunoştinţe cu privire la statutul vostru real. Sunteţi mult mai măreţi decât vă imaginaţi, dar în timp veţi „creşte” într-un nivel mult mai ridicat de conştiinţă. Pe Pământ sunteţi foarte limitaţi şi o parte din provocare a fost de a vă găsi adevăratul vostru sine. Odată ce începeţi să realizaţi că conştiinţa voastră este limitată dar fără îngrădiri, veţi evolua rapid într-un ritm uimitor. Vă spunem toate acestea pentru că este timpul pentru ca adevărul să fie cunoscut. Prin urmare, puteţi pune ochii cât de sus doriţi pentru că literalmente orice este posibil în ceea ce priveşte evoluţia voastră.

  Fiind om este în sine o experienţă remarcabilă, dar vă puteţi imagina cum este să fii un înger. Într-adevăr, cum este să fi la dreapta lui Dumnezeu, într-o stare de perfecţiune pură. Sunteţi prea departe în dimensiunile inferioare pentru a „simţi” cum este în cele mai înalte, dar asta va veni la voi în timp. După cum trebuie să realizaţi, nu este nevoie de a vă limita ambiţiile pentru că toate sufletele fac încet drumul lor înapoi la Dumnezeire. Acesta poate fi un pic prea mult pentru aşteptările noastre în astfel de posibilităţi, dar noi vrem să vă daţi seama că aveţi un potenţial nelimitat.

  Revenind încă odată înapoi pe Pământ, faceţi tot ce puteţi pentru a ajuta alte suflete în călătoria lor. La urma urmei sunteţi „Unu” şi toţi în diferite etape ale călătoriei voastre înapoi acasă. Împărtăşiţi cunoaşterea voastră acolo unde ştiţi că poate fi acceptată şi înţeleasă, dar nu copleşiti un alt suflet pentru că uneori tot ce este necesar pentru a-l ajuta să se trezească este o sugestie sau o idee subtilă. În adâncul său fiecare suflet ştie Adevărul, dar acesta a fost umbrit sau ascuns în mod deliberat pentru a-i permite să pună accent pe experienţele necesare. Astfel încât să nu presupuneţi că lipsa de cunoştinţe sau inteligenţă sunt indicii pentru stadiul de evoluţie a unui suflet.

  Sunt SaLuSa, şi aştept cu nerăbdare să vă întâlnesc pe Pământ şi de a fi capabil să vă ajut în accelerarea progresului vostru. Veţi fi luminaţi mai din plin în ceea ce vă rezervă viitorul, şi vă putem oferi chiar străfulgerări din el. Tehnologiile utilizate de noi vi se vor părea cu adevărat miraculoase şi prin urmare ne putem ocupa de problemele voastre pe Pământ cu toată viteza. Restaurarea planetei la starea sa curată este una dintre primele noastre priorităţi. Totuşi, resursele noastre sunt practic nelimitate, şi avem milioane de nave pe care le putem chema dacă este nevoie de ele. Timpuri măreţe stau înainte şi fiţi siguri că vă vom invita să le împărtăşiţi cu noi. Deci, duceţi-vă mai departe cu încredere deplină că totul se va rezolva nu doar conform cu aşteptările voastre, dar şi dincolo de ele. Vă las cu dragostea şi binecuvântările mele.

Mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey

Preluarea pe alte bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi să fie însoţită de un link la acest blog:
http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html00

Website: Tree of the Golden Light

 Tradus: Tradus:Blue Light Spirit    
Website: Lumina Ascensiuni 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com