Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 11 mai 2015

Romanian -- SaLuSa, 8 mai 2015SaLuSa, 8 mai 2015

Suntem multumiti ca persoanele încep sa accepte ca schimbarile încep într-adevar  sa aiba loc. In mod obviu , rabdarea este necesara, deoarece primul eveniment nu va avea loc decît la momentul potrivit, si numai dupa ce va fi firm stabilit, si acei care fac parte din el vor fi definitiv pregatiti. A fost necesar timp, pentru a ajunge la acest stagiu, în care acordurile cer cooperarea multor tari. Totul decurge bine, si cînd spunem ca schimbarea va veni în curînd, aceasta este o indicatie de cît de departe planul a evoluat. Natural, curatenia este înca în curs, însa, o data ce principalele probleme vor fi înlaturate, el se va misca rapid în culise. Alte schimbari care vor urma, deasemenea sunt în dezvoltare, si o data ce totul începe, vor veni o serie de mutari carora le veti da urari de bun-sosit. O data ce veti învata pe deplin ceea ce se asteapta de la voi, noi simtim ca veti fi de acord ca asteptarea ar fi fost foarte interesanta. Fiti siguri ca nimic nu poate împiedica ca viitorul sa se materializeze asa cum v-a fost spus.

Un semnal clar al schimbarilor, este modul în care voi înfruntati înca, accelerarea timpului. Cînd va uitati în jurul vostru, este usor de vazut ca Mama Natura deasemenea este în miscare. Poate schimbarile mai notabile sa fie dezghetarea calotelor de gheata în care temperatura apei marii se ridica, si schimbarile gradative în anotimpurile voastre care nu mai sunt asa de bine definite cum obisnuiau sa fie. Toate aceste schimbari va transporta pe voi într-o perioada noua si minunata, care va stabili într-adevar Noua Era. Cîtiva dintre voi nu-si pot imagina cum totul poate fi facut într-un scurt spatiu de timp, însa aduceti-va aminte ca noi avem avantajul unor tehnologii pe care voi nu le cunoasteti înca. Toate schimbarile se vor materializa în mod rapid, si vor pune la locul potrivit blocurile constructiei  care va stabili tot ceea ce va fi necesar pentru a îndeplini promisiunile noastre.

În timpul acestora prezenta voastra pe Pamînt ajuta la aducerea unor masuri de pace, caci lumina vostra este mai puternica decît va imaginati. În adevar, multi dintre voi care sau trezit, servesc contractul lor de viata, pentru al aduce la existenta. Voi sunteti precursorii Noii Ere, si va treziti pentru sarcinile de a stabili Lumina pe Pamînt. Ne simtim mîndrii ca facem parte din aceasta, si mereu însotim progresul vostru pentru a garanta ca voi sa puteti actiona fara interferente. Voi v-ati pregatit pentru acest timp  în decursul multor vieti, si avem o totala încredere în aptitudinile si dedicatia voastra la sarcinile vastre. La ora actuala, exista o serie de guverne care vor trebui sa fie alterate. Clar, Noua Era nu poate într-adevar sa înceapa pîna cînd persoanele adecvate, acelea care va reprezinta , nu vor fi puse la locul cerut. Planul pentru a aduce aceste schimbari, este deja în vigoare, si multe altele îsi asteapta ocazia sigura pentru a începe. Astfel, cu toate ca nu va gasiti în posesia detaliilor, suntem pregatiti pentru a intra în actiune cînd va fi data autorizatia pentru a înainta.

Trebuie sa va informam ca Întunericul de pa Pamînt are de cîtva timp o nava spatiala, care ar putea fi usor asemuita cu o nava extraterestra, asa ca aveti grija de a nu pune vina pe noi cu usurinta, în cazul în care ei vor încerca sa manipuleze un atac fals asupra voastra. Acesta este unul dintre ultimele lor trucuri pentru a cauza haosul, si a împiedica inevitabilul. Fiti siguri ca noi vom însoti îndeaproape aceasta situatie si vom continua sa limitam activitatile lor pe masura posibilului. Sfîrsitul timpurilor va fi comemorat cu o victorie a Luminii, si din nou punem în evidenta, ca nimic nu trebuie sa schimbe rezutatul. Asa cum puteti spune, întunericul a facut o alergatura zdravana, însa lor nu le va fi permis niciodata sa faca ceva care ar putea distruge Pamîntul. Au mers suficient de departe, si acum sunt restrînsi referitor la cît de departe vor putea merge. Timpul va veni, cînd vor fi expulsi de pe pamînt pentru asi executa activitatile lor în alte locuri. Toate impreuna, fac parte dintr-un plan care a însotit evolutia omului, si acum acest plan ajunge la faza lui finala, în aceasta perioada în particular.

 Lumea voastra actuala a fost creata de catre Om, si voi ati fost liberi in alegerile voastre facînd-o. Cînd voi ati avut dorintele sau gîndurile de a crea lucruri pentru evolutia voastra, v-ati inspirat în acei care au mers pe acest drum înaintea voastra. Deci, în ultima analiza, a fost decizia voastra, de a face alegerea finala. Voi aveti cîteva evidente asupra civilizatiilor trecute, si stiti ca ati avut multe reîncarnari în diferitele perioade de timp. Fiecare ciclu a permis ca voi sa va puneti ideile voastre la probele timpului, însa pîna acum, asemenea perioade au terminat cu colapsul civilizatiilor voastre. De data aceasta, totusi, voi v-ati înaltat deasupra vibratiilor mai joase si v-ati garantat locul în vibratiile mai înalte.

          Putem sa va garantam ca a fost prezentata  Omului, toata ocazia pentru a-i permite progresul, însa de multe ori el a fost corupt si nu a reusit sa-si ajunga potentialul sau. În ciclul actual al vostru, avansul vostru material a fost retinut, însa progresul vostru spiritual a sarit înainte. Acei dintre voi care au fost bine succedati, trebuie sa fie laudati, deoarece nu a fost doar rezultatul vietii lor prezente, însa o suire continua, catre realizarea spirituala dealungul multor vieti. Forta voastra îsi are locul în puternica credinta în adevarul pe care voi l-ati gasit în interiorul vostru, în ciuda a multor distractii care va pot ajuta sa va pierdeti. Iubitilor, este din cauza la ceea ce voi  înnobilati, cu toate ca în mod modest în adevarul vostru, ca voi sunteti un far luminos al Luminii în mijlocul întunecimii care exista pe Pamînt. Prezenta voastra are asigurat ca ciclul sa terminat cu o nota înalta, si ca toti cei care apartin Luminii vor fi beneficiati.

Continuati sa priviti înainte, si lasati trecutul sa ramîna unde se gaseste, caci în acest moment el nu mai are nici-o incidenta asupra necesitatilor voastre spirituale, deoarece în realitate va servit bine. Experienta a înaltat forta voastra si capacitatea voastra de a depasiorice obstacole pe care le puteti întîlni. Sunteti mult mai mari decît va imaginati si deja întelegeti potentialul plin al vostru. El va sosi mai devreme decît în mod probabil va imaginati, si aici în curînd va veti bucura de experientele voastre în vibratiile pozitive.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si vom sta, ca de obicei, aproape pentru a va ajuta în drumul vostru, îns va veni un moment în care voi va trebui sa deveniti o Fiinta Galactica, sa cum suntem noi. Acest este destinul vostru, si va veti reîntoarce ca o persoana care este cu mult mai mare decît aceea care era cînd voi ati iesit. Calatoriile voastre pot fi pline de bucurie, la trezirea voastra competa catre Lumina.

Obrigado SaLuSa.
 Mike QuinseyTraducere: Florica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com