Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 31 mai 2015

Romîna -- SaLuSa, 22 mai 2015SaLuSa, 22 mai 2015

Timpul continua sa treaca foarte repede, si va continua sa treaca, ceea ce pentru multi dintre voi este o usurare atunci cînd aveti de luptat cu multe provocari. Aceasta este de asteptat atunci cînd voi trebuie sa înfruntati curatarea resturilor de Karma acumulate în cursul unei  lungi perioade de timp. Va sosi momentul în care voi practic veti conclude, si va fi considerat ca fiind eliberat si ardozia va fi limpede. Focalizarea voastra în tot ceea ce este pozitiv, va asigura ca sa ramîneti pe calea Luminii, si sfîrsitul timpurilor trebuie sa fie o ocazie în care veti deveni constienti de concluzia în sinele vostru însasi. Ea va veni cu un sentiment de pace si cunoasterea ca totul este bine. Veti gasi ca este mai usor de trait în ’’acum’’ si viata va fi mai placuta în timp ce va concentrati în Lumina. Vechiile vibratii vor avea putina sau nici o atractiune înca cîtva timp, si veti sti, fara umbra de îndoiala ca ascensionati.


Este ca si cum doua lumi ar sta împletite, însa ele în realitate sunt în curs de separare, pe masura ce vibratiile mai înalte va ridica. Sunteti pe propria voastra alegere pentru a lasa în spate vechiile vibratii, deoarece ati învatat lectiile pe care le aveati de învatat. Pentru acei care optat pentru a-si mentine viata, vor continua ca si mai înainte, chiar daca va trebui sa fie transferati pe o noua Terra. Fiti siguri ca planul pentru om este perfect, si fiecare suflet se va gasi pe sine însusi exact acolo unde era destinat sa fie. Daca asta înseamna o despartire de prieteni, nu intrati în disperare, caci, aceste relatii sunt formate plecînd de la un link de Iubire, si voi veti fi capabili sa le reînoiti. Pastrati în minte ca într-un anumit moment în viitor, totul se va sta în ’’Acum’’, si atunci veti fi capabili sa va miscati instantaneu prin puterea gîndului.

Deocamdata puteti sa începeti sa va imaginati ceea ce va rezerva viitorul, este bucuria si fericirea pe care o va aduce. Unele suflete se vor preocupa sa-si mentina legaturile vechi, însa pastrati în minte ca, contactul se va putea face mereu, conectîndu-se prin intermediul gîndirii, si daca acest suflet va fi liber, va veti conecta. În comparatie cu libertatea pe care o veti avea, experienta voastra de pe Terra va parea ca si cum ati fi stat într-o ’’închisoare’’ pur si simplu, din cauza restrictiilor care au fost necesare pentru a garanta ca vietilie voastre sa nu fi suferit interferente. Voi ati creat realitatea voastra, si era necesar ca voi sa puteti experimenta ceea ce ati creat. Era singurul mod de a învata sa tratati cu aceasta putere, si asta va va servi bine, atunci cînd veti avea libertatea totala pentru a se misca în dimensiunile superioare ale Galaxiei.

Credem ca multi dintre voi sau trezit catre adevaratul lor potential, si stiu ca sau trezit si si-au extins constiinta. Aceasta va continua pîna cînd veti fi gata sa dati pasii finali, pentru a deveni o fiinta galactica. Nu va fi nou pentru voi, caci va veti întoarce la un nivel care fusese atins anterior. Voi ati lasat sa cada vibratiile voastre în experientele inferioare, si acum, multi dintre voi sunt gata sa-si reclame reîntoarcerea la cele mai înalte vibratii. Voi sunteti mult mai mari decît probabil va puteti imagina, însa pe masura ce timpul trece, va veti aminti experientele anterioare. Dupa ce ati trecut multe vieti pe Pamînt cu o constiinta limitata, veti termina prin a deveni Unu cu Eu-l sau Superior, si veti deveni integrali. Primele timpuri sunt emotionante si veti alege viitoarea voastra experienta, caci evolutia are loc în mod constant. Sfîrsitul va fi prin a se întoarce la Divinitate, însa care se gaseste mult înaintea voastra pe moment.

Ca întotdeauna, noi monitoram toata activitatea pe Pamînt, cu scopul de a împiedica factiunile de a cauza un alt Razboi Mondial. De asemenea mentinem Pamîntul departe de intrusi nedoriti, pe care îi mentinem la distanta, deoarece pamîntul este ceea ce voi ati putea numi de ’’zona interzisa’’. Uneori permitem vre-un contact, doar pentru a mari cunoasterea voastra referitor la alte forme de viata care exista în Univers. Voi pur si simplu aveti mult de învatat, si aceste contacte vor fi foarte acceptabile si vor ajuta în întelegera asupra vietii universale, care abunda în jurul vostru. Pîna de curînd, voi ati fost mentinuti complect izolati, si realmente credeati ca va gaseati în centrul Universului. Acum percepeti ca multe, multe civilizatii mult mai avansate exista cu voi, si cînd veti fi pregatiti, ele va vor fi prezentate.

Între timp, ocupati-va de ceeace numiti de ’’afaceri neterminate’’, si cînd asta se aplica relatiilor, încercati sa o aduceti la o întelegere reciproca, pentru a depasi toate celelalte probleme. Ranchiuna, explorarea sau ostilitatile definitive nu sunt acceptabile pentru acei care sunt în cautare de a avansa în evolutia lor. Asa cum va fost spus de mai multe ori, ’’Iubirea’’ este cea mai puternica energie, si va termina prin a depasi în cele din urma cele mai dificile probleme care vor aparea. Daca cititi mesajele Maestrilor, veti nota ca acestea sunt de ’’Iubire si Pace’’, si de exemplu, învataturile lui Isus au subliniat necesitatea de ’’ a da celalat obraz(la palmuit)’’, si asta nu este usor pentru voi cînd va confruntati cu ostilitati si amenintari. Cu toate acestea, optati întotdeuna pentru un raspuns superior si prin exemplul vostru, si astfel veti ajuta pe altii.

Schimbarile de pe Pamînt asupra carora voi ati fost averizati ca au loc, vor, în mod inevitabil, duce la pierderi de vieti. Cu toate acestea, fiti siguri ca totul urmeaza planul vietii fiecarui suflet, si, în general, voi toti stati, unde este de presupus ca trebuie sa stati, pentru a cîstiga experienta. Daca o veti putea urma în pasul sau, veti putea trece aceste perioade cu relativa usurinta. Sunt atîtea lucruri care sunt afectate de catre schimbari si nu cele mai putin importante, în toate Regatele Naturii. Animalele, în particular, se vor dezloca catre arii care le vor putea servi mai bine necesitatilor lor, si mai important, pentru a mentine continuitatea lor. Cîteva specii, vor muri inevitabil, si daca va uitati la istoricul lor, asemenea schimari nu sunt incomune. Modificarile nu pot fi evitate, si o data ce lucrurile se vor calma, veti vedea ca lumea devine mai temperata. Face totul parte din voi si din evolutia Mamei Pamînt.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, si sunt mereu multumit sa va lamuresc asupra naturii schimbarilor pe care le puteti astepta. Uitati-va la rezultatul pozitiv a ceea ce se petrece, si sa stiti ca curatenia va fi de mare extindere, o data ce va continua sa restaureze Pamîntul la conditia sa primitiva. Continuati sarcinile voatre cu dragoste si bucurie, si dati în mod liber ceea ce puteti, pentru a ajuta pe altii sa-si continue calatoria lor.

Obrigado SaLuSa.
Mike Quinsey


Tradus de:
StarChild

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com