Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 21 mai 2015

Romîna -- SaLuSa, 15 mai 2015


SaLuSa, 15 mai 2015

Calea de urmat a devenit clara pentru multi oameni, însa exista atîtea situatii înselatoare, ca nu sunteti niciodata siguri ca urmati calea cea mai dreapta. Cea mai buna masura de a fi luata, este aceea de a se întreba care sunt aspiratiile dvs. personale, si sa aveti încredere în intuitia dvs., pentru a determina daca va îndreptati în directia cea buna. Este de dorit sa aveti un scop în viata, decît sa duceti o viata fara scop, însa toate situatiile vor raspunde necesitatilor dvs., de a învata anumite lectii ajutîndu-va sa evoluati. Pastrati în spiritul vostru ca nimic din ceea ce afecteaza viata voastra este rezultatul întîmplarii, chiar daca nu exista nici-o proba imediat aparenta. Voi, scumpilor, sunteti responsabili de calea vietii voastre, oricare ar fi, deaorece ati fost gratificati cu liberul arbitru. Pe de alta parte, voi aveti deasemenea un plan de viata, caruia i-ati dat consimtamîntul dvs. înainte de a încarna, si aceasta trebuie sa fie luat în considerare.

Totul va fi dezvaluit, o data ce veti reveni la dimensiunile superioare si aceasta va fi o perioada de auto-evaluare, cînd nimic altceva decît o raspundere sincera va putea fi consemnata. Fiti siguri ca de-a lungul traseului, veti avea sprijinul multor suflete, dorindu-va cel mai mare succes în eforturile dvs. Cu toate acestea, oamenii fiind ceea ce sunt, pot pierde din vedere obiectivele lor, atunci cînd sînt în prada emotiilor. Auto-controlul (stapînirea de sine), este ceva pa care îl învatati tot timpul, pentru ca fara el, veti fi literalmente un suflet pierdut. Dvs. lasati în urma o epoca care a fost una din cele mai sîngeroase, ce poate fi imaginata, în decusul careia aceleasi greseli nu au încetat de a se reproduce. Ego-ul va condus pe o cale de distrugere, însa din fericire au existat suficienti dintre voi, care sau întors catre Lumina, si au înteles ca deciile bazate pe iubire sunt singurul mijloc de a iesi din situatia dvs. dificila. Adevarul este, ca va dati seama în sfîrsit de inutilitatea razboaielor continue, si întelegeti ca este acum sosit momentul de a promova pacea si bunavointa.

De ce sa nu participati la prosperitate în loc de a distruge vieti si bunuri, provocînd durere si suferinte ? Care este cîstigul, decît acela de a cuceri teritorii si comori pamîntesti ? Multe regate au aparut si disparut, cu tote ca atinsesera un anumit apogeu, însa lectia este clara ca totul este efemer în sînul vibratiilor inferioare. Cît timp va avea oare nevoie Omul pentru a întelege ca sunteti cu totii Frati si Surori, calatorind pe aceeasi cale ? Nu ar avea oare mai mult sens de a se ajuta reciproc, pentru a atinge succesul ? Aveti tendinta de ajudeca aproapele vostru în functie de averea si pozitia sa sociala, însa de la o viata la alta rolurile pot fi foarte bine inversate, conform necesitatilor experientelor dvs. Omul si-a creat propriile experiente, însa timpul presioneaza acum ca Noua Era a început. Începînd de acum, fiecarui suflet îi apartine de asi examina felul în care îsi traieste viata, si daca el este gata sa dea o saritura mare înainte. Dimensiunile superioare sunt atractive, însa dvs. nu le puteti accesa fara sa va ridicati vibratiile dvs.

În timp ce sunteti ocupati în a prevedea nevoile dvs., noi prevedem de a primi bine pe acei dintre voi care au decis deja sa faca necesarul pentru a ascensiona. Aveti constiinta ca mentinîndu-va ferm directia, dvs, progresati, si sunteti capabili de a face abstractie de tot ceea ce se întîmpla în jurul vostru.

Exista o multime de distractii, însa sunt resturile unei Ere în curîd apuse, si dvs, le veti lasa în urma dvs. Aveti minunatii de descoperit, care va vor duce foarte rapid catre dimensiunile superioare, si toate problemele si preocuparile apartin deja de domeniul trecutului. Ele nu mai au niciun loc, din momentul în care vibratiile se ridica, si veti sti ca într-adevar ati ascensionat. Ati meritat bine recompensa devotamentului vostru catre Lumina, si clarei voastre intentii de a întoarce spatele a tot ceea ce are putina valoare. Va revine tot meritul ca v-ati asigurat locul dvs. în viitor, ridicîndu-se catre vibratiile cele mai înalte. Toate semnele în jurul dvs. indica, cît de profunde sunt schimbarile care afecteaza Pamîntul dvs. Pamînturile si oceanele se gasesc cu toatele într-un proces de schimbare, care face parte din restaurarea Pamîntului. Omul le-a poluat în mod grav, si în realitate Pamîntul ar fi disparut, fara curatenia pe care noi am facut-o în mod regulat. De fapt, daca noi am fi autorizat ca lucrurile sa fi scapat controlului nostru, prejudiciile ar fi fost foarte bine ireversibile. Dragilor, experientele voastre nu au fost în zadar, si învataminte pretioase au fost trase. Totusi, atîta timp în care fortele întunericului vor ramîne pe pamînt, amenintarea supra mediului vostru va persista, si noi supraveghem acest lucru îndeaproape. Sa fiti siguri ca noi nu le vom permite sa distruga si sa devasteze Pamîntul. Aceasta Vîrsta este destinata reusitei Omului în cautarea sa, asupra adevarului existentei sale si a minunatului viitor care îl asteapta.

Acesti ultimi 100 de ani, au contribuit la trezirea multor suflete care au fost prinse în vibratiile inferioare, la punctul în care ele si-au pierdut contactul cu adevarata lor natura. Unii traiesc înca în lumea ireala pe care ati creat-o, însa cum vibratiile continua sa se mareasca, ei vor întelege putin cîte putin adevarul. Sfirsitul unui ciclu , asa ca acel pe care îl traversati acum, este ades foarte exigent, deoarece karma acumulata timp de o lunga perioada de timp este eliminata. Aceasta nu priveste numai indivizii, însa deasemenea Natiunile care au propagat credintele lor proprii, mai mult decît adevarul. Nu exista decît un singur si unic adevar, si el poate fi exprimat pur si simplu ca «Adevarul» , si atunci cînd evoluati, aceasta devine mai evident pentru voi. Timpurile separarii au trecut, si în viitor Omul va întelege ca sunteti Toti Unu, si nu exista loc pentru propria sa supra-estimare.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si sunt mereu fericit de a va ajuta sa apreciati experientele dvs. Cînd veti întelege ca moartea sufletului nu exista, aceasta elimina frica de moarte, si va permite sa faceti fata experientelor dvs. Întelegeti deasemenea ca dispuneti de multe vieti, pentru a raspunde necesitatii dvs. de a depasi provocarile care va permit sa evoluati, si asa cum v-am indicat, dvs. aveti Ghizi, si alte ajutoare invizibile, mereu la dispozitie. Pastrati-va credinta si intentia de a urma calea dvs. si de a se apropia de Lumina, stiind ca la urma urmei veti reusi. Nu exista nici-o limita de timp nevoilor voastre, caci în realitate timpul nu exista, asa cum o stiti. Va adresez întodeauna Iubirea mea.

Multumesc SaLuSa

Mike Quinsey


Translator : Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com