Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 1 iunie 2015

Romîna -- SaLuSa, 29 Mai 2015


SaLuSa, 29 Mai 2015

Vechiul sistem continua sa se sfarîme, o data ce nu mai serveste necesitatii voastre de a expîndi  nivelele voastre de constiinta. De asemenea acei care servesc interesele lor, se gasesc în mare parte, lucrînd cu vechile energii în timp ce se mentin în ele, facînd astfel ca progresul Luminii sa fie foarte lent. Cu toate acestea, Lucratorii Luminii, au propria lor voce, si acei care cauta iluminarea, vor fi atrasi de catre persoanele care îi pot îndruma de alungul unei cai adecvate. Intuitia lor desfasoara un rol important de ai ghida în directia care se adapteaza mai bine necesitatilor lor, si uneori, sunt probleme de karma amestecate care pot cere ca sa experimentati progresul într-un anumit fel. Înca o data, fiti siguri ca nimic important evolutiei voastre, are loc din întîmplare, si toate experientele au valoarea lor. Uneori, motivele nu pot fi imediat aparente, dar, de multe ori, în retrospectiune, puteti începe sa vedeti lectiile care sunt de învatat. În aceste vremuri finale, unele lectii pot fi dure, însa ati fost bine sfatuiti, luînd act de mesajele pe care l-au dat. Cu toate acestea, nu va preocupati cu gradul lor de progres, pentru ca lectiile va proportioneaza sa aveti de a face cu experientele voastre, cu intentia de  a învata cu ele si a evolua. În adevar, nu ati fi ajuns atît de deprte , daca nu ati fi parcurs calea voastra de Iluminare.

Aceasta Era va dovedi ca a fost bine succedata în a va ghida la întorcerea catre nivelele mai înalte de constiinta, si în adevar, acesta a  fost mereu planul pentru acei care începusera sa sa trezeasca catre adevaratul sau eu. Amintiti-va ca v-ati oferit cu nerabdare sa experimentati ’’greseala’’, pentru a testa capacitatea vostra de a depasi aceasta situatie. Am stiu mereu ca aveati capacitatea sa o faceti, si acum stim cu siguranta cît de bine ati superat obstacolele în calea voastra catre iluminare. Însa chiar asa, aveti o cale destul de lunga de parcurs pentru a atinge un nivel de constiinta deplina. Acei dintre voi care sau trezit, sunt constienti în mod rapid de deficientele si orientarea înselatoare care ve-a mentinut pe voi într-un stadiu de confuzie, însa ghizii vostrii lucreaza în timp integral cu voi, pentru a garanta ca sa fiti iluminati. Aspectele mai importante ale experientelor voastre, sunt acelea care subliniaza adevarul evolutiei voastre, si va dau o imagine mai clara despre mostenirea voastra. Voi sunteti Dumnezei în crearea viitorului vostru care nu se gaseste pe Pamînt, asa cum stiti acum, însa în regatele mai înalte ale Luminii.

Învatati plecînd de la un mare numar de izvoare, ca sunteti gata sa intrati într-o perioada de mari schimbari, si asta a început deja sa aiba loc. Daca traiesti la ora actuala, acolo unde mari schimbari erau prevazute sa aiba loc, sa  fii sigur ca au fost luate dispozitii si masuri pentru a-ti garanta  siguranta ta. Nu va avea loc, evident, o anumita pierdere de vieti, însa pentru sufletele implicate, va fi o eliberare dorita de experientele lor prezente. Amintiti-va ca nimic se petrece la întîmplare, si toate evenimentele mari în particular, sunt planuite cu atentie, de catre planurile de viata a sufletelor implicate. Întelegeti de asemenea ca, constiinta voastra, atîta timp cît se afla pe Pamînt, este limitata de catre joasele vibratii în care traieste, dar cu cresterea Luminii care va atinge, voi deveniti treji. Încercati sa va urmati viata voastra cu constiinta deplina ca va gasiti în adevarul vostru indestructibil, si nu are importanta ce se întîmpla acum cu voi, deoarece va veti recupera în mod total dupa ce veti parasi Pamîntul. Uitati-va la experientele voastre, ca si cum le-ati asista, si încercati sa întelegeti lectiile care va sunt predate.

Acest an este de schimbare, si într-un viitor apropiat, vei deveni iluminat, asupra adevarului fiintei tale. Tu nu esti corpul tau, dar o frumoasa Fiinta de Lumina, si cînd vei iesi din corpul tau fizic, vei fi liber de restrictiile pe care le-ai experimentat. În regatele mai înalte, vei recupera perfectiunea corpului tau de vibratii înalte, ceea ce îti va dezvalui cum erai pe timp ce erai un suflet tînar, nu va exista loc pentru mai putin, deci, toate încercarile si necazurile pe care le întîlnesti acum, vor înceta sa te mai atace. Te vei misca si exista în vibratiile mai usoare, care raspund la puterea gîndului. Rapid te vei ajusta lor, si te vei bucura de libertatea pe care ele o ofera. Cînd vei ’’ajunge’’, dupa moartea corpului fizic, puterea gîndului va permite sa-ti ’’refaci’’ corpul, pentru a ramîne în perfecta forma, ca tînar din nou. Într-adevar, daca, pentru efectele de a se arata persoanelor, si ele îsi vor aminti de tine, te poti ’’gîndi’’, asupra felului în care ti-ar place sa fi vazut. Atunci, daca cineva pe care l-ai cunoscut ca o persoana mai batrîna, ea se va putea prezenta în conformitate.

La ora actuala, planurile pentru viitoriul imediat sunt destul de avansate, cu tote ca planurile pot fi retinute din cauza interferentei întunericului. De fiecare data ei încearca sa adieze inevitabilul, însa fara succes real, în timp ce noi suntem constienti de tentativele lor planuite pentru ca sa le faca. O data ce voi veti spune ’’ ca mingea a început sa ruleze’’, nu va exista nici o oprire în progresul sau, si multe schimbari vor avea loc, foarte rapid. Cînd totul se va gasi la locul sau, voi si Pamîntul veti fi gata pentru a primi primele vizite oficiale ale noastre, si va fi un moment de sarbatorire. Fi sigur ca, din punctul nostru de vedere, totul este gata pentru sosire, si nmic va împiedica ca asta sa se întîmple. Apoi, noi va vom informa asupra viitorului minunat pentru omenire, cu scopul de a impulsiona expectativele voastre. Clar ca va cerem sa va exercitati rabdarea, pentru ca exista evenimente care se vor manifesta numai cînd timpul va fi bine perfect, însa promisiunile noastre vor fi mentinute.

Sunt multe, multe suflete cu teama fata de viitor, în timp ce vad mediul lor familiar aparent colapsînd. Cînd vei avea vre-o ocazie,încearca sa transmiti ideia ca totul va fi spre mai bine, si ca vechea Erã trebuie sa fie înlocuita, pentru a permite noului, sa se manifesteze. Erele recente, în momentele lor finale au suferit mari schimbari, de mod a permite un început complect nou, si chiar în istoria lor recenta exista înca, aceste evidente. Aminteste-ti în toate momentele ca vei fi victorios si ca vei avea zicînd asa, trecut prin examen, si ca nu o vei avea de facut din nou. Voi toti sunteti mari din cauza asta, cu toate ca în acest moment, nu poti fi constient de asta. Cînd veti sti ca voi toti sunteti frati si surori, independent de culoare sau credinte, si veti întelege Unicitatea tuturor sufletelor, va veti gasi pe cale de a complecta întelegerea voastra. Trateaza pe toti asa cum ai dori sa fii tratat, si astfel îi vei ajuta sa priceapa legatura inmutabila care exista între voi toti.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, multumit ca am fost capabil sa eliberez mai multe informatii într-un moment în care multi dintre voi sunt pregatti pentru adevar. Exista mult înca de dezvaluit, însa totul va sosi la ora potrivita, si noi cu siguranta nu dorim sa va supra-încarcam, cu multe dintr-o data. Stim ca lasînd sa treaca putin adevar, veti ramîne gîndindu-se la alte posibilitati, si cum sa le faceti, si ghizii vostrii, va vor presiona cu mai multe inca. În mod clar, multe suflete, înca nu sunt pregatite pentru adevar, si adevarul nu va fi fortat peste ei. Unii înca se gasesc în ghiarele unei versiuni ale adevarului, în mare parte determinata de catre mijloacele de învataturi religioase, însa cînd acestea (sufletele), vor vedea greselile propriilor lor profesori, se vor trezi si-si vor schimba abordajul. Mentineti-va buna-credinta, si sa nu va fie teama de ceea ce viitorul va rezerva. Sa stiti ca multa Iubire va însoteste în calatoria zilnica.

Obrigado SaLuSa.
Mike Quinsey


Dragi prieteni, îmi încep concediul ca de obicei, vizitînd pe cei doi fii ai mei, Alan si Colin. Astfel, mesajul meu urmator va fi vineri, 19 Iunie. Multumesc pentru ajutorul vostru, si ca sunteti cu mine în timpul lungii schimbari a vechiului meu furnizor de e-mail. În Iubire si Lumina.Mike Quinsey.Tradus de:
StarChild

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com