Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 29 iunie 2015

Romîna -- SaLuSa 26 Iunie 2015SaLuSa 26 Iunie 2015

Pentru acei dintre voi care se mentin actualizati cu noile mesaje, timpurile recente au demonstrat ca multe activitati au loc. Fara îndoiala, sunteti constienti, ca Întunecatii sunt îndeaproape monitorizati, pentru ca sa fie asigurat ca ei sa nu-si poata continua cu planul lor de a domina lumea. De fapt, activitatile lor sunt în curs de a fi restrînse într-un asa mod, ca sa fie asigurat, ca ei sa nu mai poata întrerupe planul pentru libertatea voastra. Din partea noastra, putem sa confirmam ca schimbarile se accelereaza si sunt facute mari avansuri. Nu exista îndoiala ca în foarte scurt timp, veti fi constienti de marile evenimente care va vor introduce în Noua Era, îndeplinind astfel cîteva din promisiunile care au fost facute.

Va rugam sa va mentineti tari pe calea voastra de Lumina, si sa nu permiteti ca activitatile externe sa va îndeparteze atentia de la obiectiv. Exista momente grele în fata, însa vor fi de scurta durata, si dupa aceea va deveni destul de clar în ce directie calatoriti. Fiti siguri ca noi am anticipat pe deplin problemele care se vor ivi, si sunt luate masuri pentru a le depasi, sau cel putin pentru a le amortiza impactul. Nu vrem sa va dezviati atentia de la evenimentele care au loc, însa am spune ca 

totul se misca de acord cu planul nostru pentru salvarea voastra. Asa ca exista multe schimbari binevenite pentru a fi introduse, însa asa cum am informat în multe ocazii, momentul trebuie sa fie adecvat, pentru ca aceste subiecte sa poata avansa fara piedici.

Privind în urma la sfîrsitul lui 2012, stim ca unii dintre voi înca nu-si pot parasi dezamagirea pentru faptul ca nu a existat impactul pe care îl asteptau. Cu toate acestea, speram ca sunteti de acord ca au fost stabilite bazele pentru ca aiba loc schimbarile, care posterior sau întîmplat. Fara îndoiala, vibratiie se ridica, si exista mai multe suflete care se trezesc la autentica lor fiinta, si pot vedea cum au fost manipulate si mentinute  întîrziate cu falsitate. Lumina se raspîndeste peste Pamînt, si  ridica vibratiile, si nu exista drum înapoi spre ‘’vechile timpuri’’, care vor disparea pentru întotdeauna, pentru ca nu au loc în vibratiile superioare.

Viitorul este Auriu, si contine multe, multe surprize pe care Dumnezeu le-a pregatit pentru voi. Dumnezeu este Iubire, si fiintele omenesti cu lipsa de întelegere învinovatesc pe Dumnezeu de nefericirile lor. Sunteti numai voi acei care trasati destinul vostru si determinati prin actiunile voastre ce tip de experiente aveti nevoie sa apara din nou. Însa, Dumnezeu este mereu cu voi, si niciodata îsi retrage Iubirea care mereu este prezenta. Servitorii lui, ca si acei din Regatul Îngeresc, realizeaza planul care vã va elibera din posesia vibratiilor negative. De asemenea, ei va orienteaza pentru a se asigura ca continuati cu contractul vostru de viata pe care l-ati acordat, ca fiind acel care permite ca progresul vostru sa fie constant.

Dragilor, aveti multe lucruri de învatat despre viata în afara de Pamînt. Universul vostru fierbe de viata în multe dimensiuni, si în multe cazuri, foarte asemanatoare cu a voastra. Fara îndoiala, voi ati fost mentinuti în întuneric despre adevarata voastra fiinta, si motivul pentru care experimentati a treia dimensiune. Nu este dimensiunea voastra naturala, si este din aceasta cauza ca acum voi iesiti din ea, catre vibratiile superioare în care Întunecatii nu pot intra. Fara îndoiala, veti descoperi ca facînd-o veti trai asa cum se pretindea, în fericire, libertate si pacea absoluta. Cînd va veti converti în Fiinte Galactice, libere si capabile sa calatoreasca în voie, viata voastra va avea o noua însemnatate. Numai voi puteti sa schimbati viitorul vostru, deci, urmati-va dorintele voastre cu grija, stiind ca toate oportunitatile sunt deschise pentru voi.

Asa cum ati putea spune, ‘’capatul drumului este la vedere’’, si cu toate ca înca va pregatiti pentru asta, noua cale se deschide pentru a revela promisiunile Noi Ere. Referitor la aceasta, veti fi orientati si pusi pe o cale care va îndeplini toate promissiunile care v-au fost facute. Noi vom putea sa visitam în mod deschis Pamîntul, si inclusiv, sa va luam în calatorii prin Sistemul vostru Solar. Este exact de unde va depinde de planul vostru pentru o iluminare majora, si în acest aspect, Ghizii vostrii vor fi la îndemîna pentru a va da sfaturile lor. În curînd veti uita traumele si  deceptiile unor experiente pamîntesti, stiind ca ele v-au dat o perspectiva ampla, care va permite sa înfruntati toate experientele.

Suntem mai aproape de voi ca niciodata, si dupa multi ani de contact cu voi,  stim ca ne veti accepta si ne veti primi ca Fratii si Surorile voastre. Ancestralitatea voastra, vine de la diferite sisteme stelare, ceea ce înseamna ca voi ne-ati cunoscut de eoane de timpuri. Luati în seama ca în vibratiile superioare speranta de viata este mult mai mare decît este acum. În afara de asta, cînd veti completa experienta voastra într-un corp, veti putea pur si simplu sa sariti literalmente într-unul nou. Pentru a spune minimum, ‘’moartea’’ asa cum o cunoasteti nu are loc, si implica numai schimbari simple care nu aduc cu sine nici un fel de îmbatrînire, asa cum sunteti obisnuiti sa experimentati. Nasterea, asa cum este denumita, de asemenea este diferita, si nu va trebui sa parcurgeti etapele pe care voi le cunoasteti ca ‘’bebelus’’.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, si va voi confirma ca totul se gaseste în ‘’Acum’’ si voi puteti sa mergeti inclusiv catre înapoi si catre înainte, pentru a satisface cautarea voastra de experiente. De fapt, veti trece cu multa usurinta prin schimbari, deoarece, în realitate, ele nu sunt o noutate pentru voi. Cu toate acestea, veti fi nerabdatori sa fiti constienti de lucrurile familiare, si nu mai putin de a reîntîlni suflete care sunt bine cunoscute de voi, si care probabil au trait în diferite vieti pamîntesti ale voastre. Daca ati considera numai, numarul de relatii puternice pe care poate ca le-ati facut în vietile voastre numeroase, v-ati da seama de cantitatea de suflete care  asteapta cu nerabdare oportunitatea de a se întîlni cu voi din nou.

Însa, voi aveti înca lucru de facut pe Pamînt, si concentratia voastra trebuie sa fie mentinuta în toate sarcinile voastre. Toate sufletele pe care le puteti ajuta acum sa se ‘’trezeasca’’ vor aprecia ajutorul vostru, însa multi sunt incapabili sa se elibereze de dependenta lor la vibratiile inferioare. Cu toate ca, intrînd în contact cu informatii care sa îi ajute sa se ridice, poate resulta într-o trezire.

Multumesc SaLuSa.

Mike QuinseyTranslator:
Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com