Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 20 iunie 2015

Romîna – SaLuSa 19 Iunie 2015SaLuSa 19 Iunie 2015

Dragilor, atît de multe se întîmpla acum ca, desi am fost departe de voi pentru o perioada scurta de timp, evenimentele sunt în curs de accelerare, si într-un timp relativ scurt, ele va vor descoperi intentiile noastre pentru voi. În nici un moment nu am fost inactivi, însa din motive secrete, pentru a evita interferenta întunericului, am lucrat întotdeauna discret. Scena pentru anuntul intentiilor noastre a fost montata, si o data ca pasul va fi dat, ele vor sosi în mare scala pîna la voi. Ati asteptat cu rabdare de cîtva timp, iar cînd ele vor sosi, nu veti fi dezamagiti. Suntem mai încrezatori acum ca ati redus puterea si influenta întunericuui, si ne-am propus sa pastram activitatile lor sub supravegherea noastra si ochii nostrii atenti.

Avem multi prieteni pe Pamînt, si timp de ere ei ne-au ajutat sa mergem mai departe cu sarcinile lor, pentru a aduce noi forme care va vor duce rapid catre Noua Era. O data ce dezvaluirile vor începe, probabil voi va veti simti coplesiti de viteza cu care vor avea loc. De asemenea veti avea placerea de a observa cît de repede vor fi prezentate schimbarile atît de necesare care vor ridica imediat calitatea vietii voastre. Exista înca atîta mizerie pe Pamînt, si nu trebuia sa fie astfel, deoarece exista mai mult decît suficient din bogatiile voastre, pentru a garanta ca toti sa-si satisfaca necesitatile vietii. Nu numai asta, însa o data ce necesitatile bazice sunt satisfacute, vor exista schimbari care va vor permite sa aveti mai mult timp pentru a urmari propriile voastre interese, în loc de a fi sclavii pentru a cîstiga banii pentru a satisface necesitatile vietii. Intentia noastra este de a aduce schimbarile cît de repede possíbil, în asa fel încît sa nu existe nici-o întîrziere în stabilirea beneficiilor Noii Ere.

A trecut ceva timp de cînd vi sa dat treptat o viziune de ce sa va asteptati, dupa ce veti fi eliberati de influenta si activitatile întunericului. Ei prefera mai degraba sa va vada continuînd cu luptele lor, si în mod deliberat provoaca razboaie si tulburari, astfel încît voi sa nu puteti sa va bucurati pe deplin de pace si fericire, care este dreptul vostru din nastere. Cu toate acestea, destinul vostru este asigurat, si, în curînd, veti experimenta eliberarea a tot ceeace va împiedica sa traiti o viata pe deplin. Exista un timp care se apropie cu repeziciune, atunci cînd voi va veti bucura de libertatea de a trai în libertate, de vesnica presentã amenintare a razboiului, care nu va avea loc în vibratiile mai înalte. De cîtva timp ele v-au ridicat, încet, însa cu siguranta ca voi va apropiati de o perioada de mari schimbari. În mijlocul agitatiei si a multelor lucruri care sunt necesare pentru a ridica nivelul vostru de viata, va fi greu de imaginat cum pacea permanenta va putea fi asigurata. Cu toate acestea, ea va veni, si într-un mod pe care voi nu îl puteati considera posibil, si asta va semnala sfîrsitul tuturor ostilitatilor, si va aduce pacea pe care o doriti.

Mama Pamînt este implicata foarte mult în schimbarile care pot parea uneori un pic exagerate, însa retineti ca Pamîntul era în curs de a muri lent, si avea nevoie de o multime de atentie si de schimbari pentru a aduce Noua Era la viata. Poluarea marilor este o preocupare majora, deoarece se omoara domenii care sustin viata care ar trebui sa abunde în ele. În multe zone, solul este saturat cu produse chimice si necesita curatare, astfel încît sa poata fi complet restaurate. Multa munca de acest gen va va fi prezentata ca o sárcina imposibila, însa veti gasi ca au existat noi descoperiri care vor acelera imens aceste operatiuni. De fapt, cu ajutorul nostru, sárcina de curatare a Pamîntului, va deveni mult mai usoara. Vor exista schimbari de o asemenea natura, ca industriile lor nu vor mai trebui sa foloseasca produse chimice poluente sau toxice. Exista mai multe schimbari planificate care vor accelera întregul proces de restaurare a Pamîntului.

În momentul în care multe persoane se vor teme de cel mai rau, sufletele care apartin Luminii vor întelege ceea ce se întîmpla, pentru a ajuta pe cei care se simt abandonati si în pericol. Sa stiti ca schimbarile benefice majore sunt pe calea care va ridica calitatea vietii dincolo de asteptarile voastre. Noi, cei din Federatia Galáctica a Luminii, va vom ajuta în toate aceste faze, în timp ce va vom oferi tot sprijinul nostru pentru a participa la întregul proces de schimbare. Sa fiti siguri ca toti sunt pe deplin constienti de necesitatile voastre, însa din cauza responsabilitatilor voastre carmice, nu oricînd putem interveni pentru a va ajuta. Cu toate acestea, vom face tot posibilul pentru a va influenta în actiunile voastre, pentru a obtine cele mai bune rezultate. De fapt, noi toti calatorim alaturi de voi încurajîndu-va si ajutîndu-va sa treceti prin perioadele de presiune imensa. Uneori, s-ar putea sa va întrebati de unde vin noile idei, si uneori, vin de la influenta noastra la locul de munca. Curînd, va veni un timp în care vom putea lucra în mod deschis cu voi, fara teama de interferente, si atunci, veti vedea lucrurile avansînd în mod furtunos.

Din pacate Presa voastra este înca sub controlul Illuminati, si stirile sunt atent monitorizate, pentru ca sa fiti mentinuti departe de adevarurile multor lucruri care se întîmpla cu voi. Cu toate acestea, o data ce veti fi constienti de situatia reala, veti acepta aceste stiri cu prudenta, si veti dezvolta capacitatea de a ‘’citi printre rînduri’’, de cîte de multe au fost ascunse de voi, si de asemenea, cît de fals au fost plasate înaintea voastra. Timp de ere, ati fost mentinuti în întuneric cu privire la atîtea subiecte, si o mare parte din ceea ce va putea beneficia direct, a fost tinut ascuns. Poate ca acest lucru va fi mai bine ilustrat în raport cu flagelul cancerului, care poate fi vindecat, dar nu este liberat pubicului larg. Interesatii, prefera sa-l trateze decît sa-l vindece, pentru o industrie care are profituri imense. Desigur, aceasta se va fi schimba foarte curînd, pentru ca adevarul va iesi la suprafata, si nimic nu va împiedica acest lucru.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si ma bucur ca putem sa va oferim o veste buna despre viitor. Ati astepatat cu rabdare sfîrsitul timpurilor, care acum sunt deasupra voastra, si în scurt timp vor începe în mod serios. Suntem încîntati sa facem parte din iluminarea voastra, si în curînd vom face parte din vietile voastre. Noi suntem viitorul vostru, si asteptam cu nerabdare sa va iluminam cu adevarata voastra istorie, deoarece voi sunteti cu mult mai mari decît va imaginati, si noi va admiram, si salutam hotarîrea voastra de a vedea înfrîngerea definitiva a întunericului. Vom fi cu voi în toate momentele pentru a va sprijini si trimite Iubirea noastra.

Multumesc, SaLuSa
Mike Quinsey
  


Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com