Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 7 februarie 2016

Romîna -- Canalizînd Sinele sãu Superior - 15 Ianuarie, Mike QuinseyCanalizînd Sinele sãu Superior - 15 Ianuarie, Mike Quinsey
Evenimentele se petrec foarte repede, si presioneaza pe cei de la care se asteapta sa anunte Dezvaluirea, pentru a continua fara întîrzieri. Presedintele Putin, este unul din cei care aplica presiunea, si în prezent conduce actiunile pentru a obtine rezultate cît mai repede posibil. Între timp, Pamîntul actioneaza acum în interiorul unui scud de energie care sustine protectia sa împotriva interferentelor externe. Puteti fi siguri ca viitorul vostru se gaseste în mîinile celor care au o putere imensa pentru succesul Luminii. Desigur, Întunecatii stiu ca au mai putina putere pentru a-si atinge scopurile lor de a crea un alt Razboi Mondial. Deci, puteti sa va urmati vietile voastre de zi cu zi, stiind ca viitorul Pamîntului si al Omenirii, se gaseste între mîini bune.
Fortele puternice ale Luminii asteapta sa fie chemate pentru a aduce o constiinta majora, si pentru ca sa va duca la întelegerea adevaratei voastre istorii. O dezvaluire care vã va aduce o mare eliberare privind puterile latente în fiecare Fiinta de Lumina. Ati fost dusi sa credeti ca nu aveati putere, cînd în realitate potentialul vostru este nelimitat. O data cu aceasta, vine responsabilitatea de a-l folosi cu întelepciune, si pe masura ce timpul va înainta, veti primi orientari ample, si instructiuni referitoare la acest lucru.
Nimic absolut poate opri înaintarea voastra rapida pentru ca sa deveniti Fiinte Galactice, cu exceptia  voastra însiva. Fortele Luminii, au lucrat în acest sens timp îndelungat, cu toate ca succesul a depins de progresul vostru si de capacitatea voastra de a incorpora Lumina în voi proprii.
Dupa ce veti fi atins un anumit nivel, vi se va asigura succesul total, si ca un colectiv de Fiinte de Lumina, voi va veti înalta si veti lasa în urma vibratiile inferioare. Nu poate fi în alt mod, pentru ca Legea Atractiei vã va purta la Acensiunea voastra. Desigur, în acest interval de timp, veti traversa faze de înaltare care vor termina în a va duce la deplina constiinta. În acest moment, începeti doar sa va treziti la adevaratul vostru potential, si veti avea tot ajutorul pentru ca sa va fie calea pe cît mai usoara posibil.
Daca vreodata v-ati îndoit ca veti reusi în fata multelor tentative a fiintelor întunericului pentru a împiedica ascensiunea voasra, sa stiti ca Dumnezeu a ordonat ca acest lucru sa se întîmple. Cînd puternicele Forte ale Luminii vor fi aliniate împotriva opozitiei, puteti fi siguri ca rezultatul nu poate fi altul, decît acel care este pretins de fortele superioare. Independent de ceea ce se petrece în jurul vostru, voi puteti continua cu munca voastra, cu absoluta încredere în succes. Lucratorii Luminii sunt chemati sa ajute pe tovarasii lor de calatorie, deoarece atunci cînd vor începe schimbarile, multe suflete vor deveni confuze asupra a ceea ce se întîmpla. Aspectul cel mai important este de a lasa clar, ca rezultatul va duce toate sufletele la punctul cel mai înalt al progresului, si nimanui nu îi va fi negat locul sau de drept. Va veti gasi exact acolo unde ati cîstigat dreptul de a sta, si desigur, toate sufletele se vor gasi comode si relaxate în vibratiile adecvate. Veti sti mai dinainte catre ce loc va îndreptati, si va fi data o explicatie completa asupra formei în care voi ati obtinut acest lucru. În tot momentul veti fi însotiti de iubitoarele Fiinte de Lumina, asa ca nu aveti nevoie sa va temeti de viitor.
Viata de pe Pamînt a fost asa de îndepartata de adevar, ca veti fi încîntati si uimiti sa descoperiti autenticul vostru potential ca Fiinte Galactice. Voi lasati în urma o lume de vise care a fost o lume de cosmar, comparat cu ceea ce veti experimenta cînd va veti înalta de la vibratiile scazute. A fost asemanator Infernului pe Pamînt, facut realitate de Întunecatii care v-au mentinut în închisoare, fara cunostinta voastra. Aceste zile ajung la termenul lor, pe masura ce Lumina transmuta vibratiile negative, care dispar rapid, si vor continua sa o faca, pîna cînd ele vor fi lasate definitiv în urma.
Voi care cititi acest mesaj, sunteti unul dintre Acestia care pot ajuta sa usureze preocuparile oamenilor din jurul vostru, care vor fi speriati cu ceea ce pentru ei este «necunoscut» în viitorul lor. Unii vor fi de asemenea preocupati cu adevarul, deoarece vor fi dusi înafara zonei lor de confort, în special cînd vor descoperi ca ceea ce le este familiar, se schimba în jurul lor. La început, va parea ca exista mult haos, însa din el vor vedea semnale pozitive ca vor exista zile mai bune în viitor. Vechiul trebuie sa deschida calea pentru cel nou, dar puteti sa fiti siguri ca nu va dura mult timp, asa cum v-ati putea imagina. Schimburile prevazute încep deja sa aiba loc, si vor afecta toate formele de viata. În natura, unele dintre aceste schimbari sunt observate deja, pentru ca regatul animal, se adapteaza lor. Unele specii vor disparea complet, si acest lucru nu va fi neobisnuit în decursul acestui ciclu. 
Fiecare dintre voi a avut multe vieti pe Pamînt, si cu totii veti fi beneficiati de ele. Cei care au învatat lectiile celei de-a 3ª dimensiuni, probabil vor avea un sentiment interior ca se înalta. În orice mod, va veti gasi exact acolo unde se presupune ca trebuie sa fiti pentru a continua evolutia voastra. În concluzie, toate sufletele se vor înalta, însa unele vor avea nevoie de mai multe vieti pîna cînd vor fi pregatite. Voi aveti tot timpul pe care îl doriti pentru a evolutiona, si sunteti asistati pe drum, si fiecare viata este planuita tinînd seama de evolutia voastra. Ghizii vostrii, se asigura pîna unde este posibil sa mentineti planul vostru de viata, dar aveti înca liberul arbitru, pentru a urma o alta cale, sau pentru a face schimbari în ea, daca asa doriti.
Începeti sa întelegeti ca exista mai multa viata în universul vostru, decît la început se credea ca este posibil. Si asa este în parte, pentru ca Pamîntul a fost protejat de vizitatori, care într-un alt mod, puteau sa interfereze în evolutia voastra. Au existat vizitatori ET, invitati de Illuminati, ca parte a unui acord care le-a permis sa aiba baze pa Pamînt, în schimbul unei tehnologii avansate. Începînd din acele zile, acum 70 de ani, asa cum puteti sa va asteptati, Illuminati au avansat aproape cu siguranta dincolo de asteptarile probabile, si se gasesc cu multi ani înainte de cunoasterea voastra actuala. Cu toate acestea, acest lucru nu le va permite sa-si realizeze planurile lor, deoarece capacitatea lor de a face ceea ce ei voiau, nu mai este o alegere, asa cum a fost deja explicat. Au loc multe lucruri saptamîna dupa saptamîna prin toata lumea, si Lucratorii de Lumina, sunt foarte ocupati ajutînd.
Întunecatii,  manipuleaza economia, pemntru a obtine rezultatele dorite, care nu întotdeauna sunt în interesul vostru. Însa acest lucru, nu va beneficia pe cei amestecati, deoarece viitorul nu este în mînile lor, caci fiinte superioare detin controlul lor complet. Dupa ce vor fi îndepartati cei care au încercat sa controleze lumea, progrese rapide vor fi facute care vor beneficia pe toata lumea. Într-un timp relativ scurt, vã vor fi oferite beneficiile noilor tehnologii, care au fost ascunse de voi timp îndelungat. Zilele Întunecatilor sunt socotite, si activitatile lor se gassc sub controlul Fiintelor de Lumina.
Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la finalizare.
Canalizat de Mike Quinsey
 

Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com