Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 7 februarie 2016

Romîna -- Canalizînd Sinele sãu Superior - 22 Ianuarie, Mike QuinseyCanalizînd Sinele sãu Superior - 22 Ianuarie, Mike Quinsey

 Voi învatati cît de rapid lucrurile se pot schimba, si într-o scurta perioada de timp, dintr-o data, viitorul nu mai pare asa de încurajator cum era pîna recent. Teama a intrat în mintea unor persoane, pe masura ce negoturile mari oscileaza, îsi pierd încrederea în valorile monetare. În culise, mult este condus de catre cei care detin pozitii de putere, cu scopul de a se îndeparta de Dolarul American. În asemenea ocazii, exista putina stabilitate, si voi ramîneti la îndemîna acelora care controleaza pietele mondiale. Inevitabil, acest lucru se va înrautati, înainte ca problemele sa fie rezolvate si piata financiara sa se calmeze. Multe se pot întîmpla rapid, si putin poate fi facut pentru a schimba rezultatul. Fii sigur, cu toate acestea, ca o Putere Majora, în afara celor puternici ai Pamintului, îsi joaca partea sa pentru a garanta ca totul sa ramîna eventual dupa dorinta sa.
Multe cai duc la o concluzie satisfactorie pentru multe din schimbarile care iau treptat forma. Întunecatii, pot avea înca influenta, însa puterea lor de a dicta viitorul vostru, descreste rapid. Multe tari se unesc pentru a forma un front solid, si dezvaluirea si reavalierea celor mai importante monede ale lor, este de fiecare data mai probabila. Totul a fost planuit cu un timp bun de anticipare, si ceeace va fi, va fi pentru perfectionarea oamenilor din lumea voasra. Opozitia la acest lucru slabeste, si nimic va împiedica eventualele schimbari dorite. Sunt primii pasi, care dureaza atît de mult pentru a fi atinsi, însa reavalierea si distributia fondurilor în jurul lumii, continua înainte. Într-adevar, ea a început, cu toate ca nu a fost recunoscuta pîna în prezent.
Violarea recursurilor Pamîntului a încetinit acum, si cel mai important este sa se dea o oprire în acest lucru. Cu siguranta ea va înceta eventual, si va deveni inecesara, cu voi bucurîndu-se de beneficiile noilor tehnologii. Cu toate acestea, va dura ceva timp pentru a completa aceasta trecere, însa cu recursurile care sunt disponibile si ajutorul prietenilor vostrii din spatiul sideral, lucrurile în curînd vor ajuge la concluzie. Fii rabdator si sa stii ca exista înca curatenie facîndu-se, dar acest lucru va fi terminat rapid. Cînd cei care se gasesc în calea voastra vor fi înlaturati, pacea va fi stabilita rapid, si voi veti putea ajuta direct.
Daca voi cunoasteti adevarul referitor la ceea ce se petrece pe planeta voastra, va veti linisti asupra progresului care se face. Multe grupuri din întreaga lume contribuie la schimbarile necesare, si puterea lor este formidabila, deoarece ele sunt ajutate de Fortele Luminii care înconjoara Pamîntul vostru. La momentul potrivit, ele se vor putea revela complet, însa pîna atunci, ei vor lucra cu voi , chiar daca voi nu aveti cunostinta de prezenta lor. Voi ati avut întodeauna ajutor din partea celor ai Luminii, însa rareori ei si-au facut cunoscuta prezenta. Ei au garantat ca voi sa fiti protejati, si ca planul pentru omenire sa poata sa fie manifestat, asa cum a fost planuit de catre Ierarhii. Voi sunteti în realitate în mare viteza pentru concluzia vechiului vostru ciclu.
Cu toate ca experimentati tot tipul de extreme în chestiuni ca schimbarile climatice, ele eventualmente se vor acomoda într-un standard de schimbari moderate. Acest lucru va garanta sa nu aveti extremele pe care le-ati experimentat acum. Continuati pe cai pacifice, cînd oamenii vin si lucreaza împreuna, ca unul. O existenta pacifica se va dezvolta între toate tarile, si aceste grupuri care au cauzat întreruperea vor fi înlaturate. În asemenea circumstante, armonia si cooperarea vor veni în mod natural, si produsele pamîntului vor fi împartite în mod egal. Pe masura ce timpul trece, lipsa sau problemele pe care voi le experimentati în prezent, vor disparea complet, în mare parte datorita noilor si avansatelor tehnologii care vor fi introduse.
Deja, cei apartinînd Luminii, se pregatesc sa introduca schimbarile benefice, pentru ca , cu prima ocazie, ele sa poata merge înainte. Pentru o lunga perioada de timp v-au fost negate schimbarile care ar fi îmbunatatit foarte mult calitatea voastra de viata. Acest lucru este valabil si pentru tipurile de tratament care implicau medicamente si chirurgii, care de asemenea vor deveni inecesare. Noi metode asteapta în aripi sa fie introduse, care vor schimba complet forma cum corpul este tratat în care se ocupa cu bolile si suferintele. Chir acestea, în cele din urma vor deveni inutile cu cresterea în curs a vibratiilor voastre, voi va veti înalta dincolo de punctul unde pot exista afectiuni sau boli. Aceste modificari, nu sunt departe de a fi manifestate, si astfel, voi aveti multe în fata voastra.
Asa cum va gînditi, asa veti experimenta, este legea atractiei, care îti aduce în ceea ce te concentrezi. Pîna acum, începi sa construiesti viitorul tau în jurul tau. Cu toate acestea, ar trebui sa ne amintim de asemenea, ca daca tindem sa ne concentram în negativitatea din jurul nostru, probabil vom atrage mai mult din acelasi lucru. Procedînd astfel, îti dai energia, însa aceasta nu însemna ca nu poti sa observi negativitatea din jurul tau. Prin urmare, este bine sa-ti mentii gîndurile si actiunile, pe masura ce este posibil, concentrate în Lumina. Sa nu-ti fie frica niciodata, ca este energia aceea care va atrage ceea ce
îti cauzeaza problemele. Oferindudu-ti sa fii, în mod normal, o persoana foarte pozitiva, atunci dta. nu vei fi susceptibil sa fii incomodat de alte evenimente care se vor petrece în jurul tau. 
Lumina continua sa creasca foarte rapid, astfel încît Întunecatii, nu mai pot recîstiga terenul pierdut. Prin urmare, poti continua ziua ta cu multa încredere, ca viitorul tau este ferm si sigur. Cu toate acestea, exista puncte în care acumulezi energie negativa, si acestea au nevoie de compensare. Va fi inevitabil ca disconfort si inconveniente sa fie experimentate în masura în care au loc aceste schimbari, dar ori de cîte ori cînd va fi posibil, orice suflete care sunt în pericol, vor fi avertizate în prealabil. Cu toate acestea, uneori, karma este implicata, si unele suflete vor experimenta pe deplin modificarle care au loc. Sa fii sigur ca totul va functiona asa cum ar trebui, si oamenii se vor afla acolo unde ar trebui sa fie.
Fortele galactice nu sunt înca gata sa vina complet deschis, si nu vor risca sa deschida razboiul împotriva Întunecatilor vostrii. Ei ameninta toti «intrusii» cre pot intra în atmosfera voastra, atunci se poate presupune ca, practic,  toate navele pe care le vezi, sunt ale flotei secrete pe care ei o au. Într-adevar, nici o nava a lor, va ajunge asa de aproape de Pamînt, pentru a crea probleme. Fortele Gallactice, sunt pacifice, si vor actiona în auto-aparare, în cazul în care acestea sunt amenintate, si cu siguranta ca nu vor lansa un atac împotriva voastra. Ei folosesc tehnologii care sunt mult mai avansate decît acelea ale civilizatiei lor, si pot foarte bine sa se îngrijeasca de ele, daca vor fi fortate la o astfel de situatie.
Continua sa-ti trimiti în afara Lumina ta, si vei face tot posibilul pentru a grabi sfîrsitul activittilor Întunecatilor. Timpul lor se afla aproape pe sfîrsite, si poti sa fi sigur ca vei fi în siguranta de amenintarile lor, si ca fortele galactice si entitati si mai mari înca, urmaresc cu atentie, progresul vostru.
Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la fnalizare.
Canalizat de Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light


Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com