Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 24 mai 2011

SaLuSa 23-Mai-2011


Sunt SaLuSa din Sirius si am incredere ca prin mesajele noastre, voi ati atins gradat o mai buna intelegere asupra ce reprezinta Federatia Galactica. Noi suntem voi cei din viitor, iar voi veti trece cu usurinta de la actualul mod de viata, la unul care va va conduce la a va ocupa locul ca demne Fiinte Galactice. Noi vedem aceste vremuri ca fiind extrem de emotionante, din perspectiva de a va invita inapoi acolo unde cu adevarat va este locul - acela de Seminte Stelare.


SaLuSa 23-Mai-2011


Dupa cum se poate astepta, profetiile vin si se duc, si veti vedea ca periodic unele grupuri vor simti ca ele au fost ghidate spre o profetie ce le sustine crezurile. Va puteti intreba cum se petrece aceasta, si in multe cazuri este rezultatul energiei date unui eveniment de o semnificatie religioasa. Aceasta poate sa mearga in urma sute, daca nu mii de ani, gradat ea devenind atat de puternica incat va impinge constiintele acelor credinciosi la o manifestare concreta. Factorul care poate sa duca la un non-eveniment este cel mai probabil acela ca linia temporala s-a schimbat, impreuna cu nivelele de constiinta si Lumina a ajuns sa fie cea care aduce pacea. Ca si rezultat previziunea nu merge mai departe si ea nu se mai manifesta. Apocalipsa prin urmare nu va mai avea loc asa cum se astepta, desi vor exista inca multe schimbari planetare, insa ele nu mai sunt asociate cu moartea in masa si distrugerea.

Daca este cu putinta oamenii ar trebui sa se concentreze pe aspectele pozitive ale schimbarilor, si dupa cum am recomandat adeseori sa isi pastreze viziunea asupra Noului Pamant in prim plan. Aceste vremuri vor fi confuze pentru atat de multe suflete care nu sunt chiar sigure la ce sa se astepte, si activitatile nu sunt sustinute de catre Cei intunecati. Ei au planuit sa falsifice evenimente care sa vina in paralel cu profetiile, implinind astfel asteptarile oamenilor, ceea ce desigur va alimenta factorul "frica". Noi suntem constienti de aceste intentii si in cadrul anumitor limite, datorita situatiilor karmice, suntem capabili a le preveni de la a mai aparea. Noi am prevenit Un Al Treilea Razboi Mondial, distrugerea Pamantului si imbolnaviri si infectii in masa, care ar fi putut sa decimeze populatia voastra. Acestea s-au petrecut in acord cu responsabilitatile noastre de a se va atinge in siguranta momentul Ascensiunii si ca aceasta posibilitate de a ascende nu va este negata.

Lucrurile pot sa nu va apara in aceasta ipostaza, insa voi va inaltati din vibratiile joase si pe masura ce faceti aceasta, activitatile intunecate vor fi diminuate, prin Lumina care le slabeste impactul. Prin pasii ce sunt facuti pentru a aduce aliatii nostri in pozitii de putere, noi am influentat de asemenea ceea ce se petrece. Prin toate acestea, luate impreuna, noi progresam spre telurile noastre de a aduce schimbari majore, care vor conduce la inlaturarea Celor intunecati. Deci fiti siguri ca si daca nu detineti detaliile, noi ne atingem telurile noastre, de a duce lucrurile mai departe. Atunci cand va incepe nu va putea exista nici un alt deznodamant, Planul Divin urmand a se manifesta indiferent de forma exterioara pe o vor lua lucrurile. Este motivul pentru care noi ocazional va amintim ca Lumina deja a atins victoria ce v-a fost promisa. Exista absolut nici un motiv de ingrijorare si orice ati ales pentru voi sa experimentati in vremurile de sfarsit, aceea se va manifesta.

Noi continuam sa va facem sa priviti inainte, urmand a veni o vreme in care trecutul va a vea o mica influenta asupra voastra. Odata ce ati ascensionat si nivelele voastre de constiinta sunt expansionate foarte mult, voi prin urmare va veti deconecta de la amintirea de a fi fost in vibratiile joase. Aceasta nu va mai avea importanta, insa fara indoiala experienta castigata va ramane mereu cu voi. Voi sunteti pentru totdeauna pe calea spirituala de a va regasi calea inapoi la Sursa, si aceasta se aplica tuturor sufletelor, fara exceptie. Deci voi puteti vedea ca oriunde intalniti alte suflete, voi aveti multe in comun si dintre toate nu cel mai putin aspectul de a veni cu totii din aceeasi Sursa. Voi ati ales sa experimentati separarea de aceasta si ati acceptat provocarea de a va restabili Lumina si nivelele de constiinta, care sa restaureze amintirile voastre subconstiente asupra adevaratului vostru Sine. Aceasta s-a realizat de catre multi dintre voi si a fost acest succes acela care a permis ca mai mult timp sa va fie acordat, pentru a reusi sa ascensioneze cat mai multe fiinte cu putinta. Altfel voi nu ati mai fi fost aici la acest moment si v-ati fi intcheiat calatoriile odata cu venirea Mileniului.

Deci Dragilor, voi puteti intelege admiratia si iubirea, ce se revarsa spre voi din dimensiunile mai inalte, deoarece succesul vostru a fost realizat doar prin dedicatia voastra si intentia puternica de a depasi toate obstacolele. Voi sunteti cu adevarat fiinte magnifice si in viitorul apropiat voi va veti alatura noua ca Fiinte cu o constiinta deplina. Indiferent de experientele voastre pamantesti, nu trebuie sa aveti o viziune joasa asupra voastra insiva, intrucat insasi motivul de a fi pe Pamant a fost acela de a cobori in vibratiile joase. Ceea ce ati invatat din ele este aspectul cel mai important, si nu modul in care ati facut aceasta, deoarece cu totii ati experimentat atractia energiilor joase. Cum altfel sa fi invatat cum sa le manuiti si cum sa intelegeti pe deplin cum sa le faceti fata? Voi nu sunteti etichetati ca pacatosi, asa cum unii vor sa va faca sa credeti, si viata pe Pamant a fost menita sa fie traita, spre a alege orice experienta, care ar putea sa va imbunatateasca intelegerea, care sa va conduca inapoi la Lumina.

Voi ati avut cu totii atatea vieti in dualitate si este de inteles ca voi acum simtiti ca este momentul pentru schimbare. Pentru multe suflete nu mai sunt prea multe de invatat din ea, si pentru ca si-au restabilit o puternica legatura cu Lumina, sunt pregatiti sa se inalte. A fost un crescendo pana in acest moment de-a lungul mai multor secole si mari Fiinte au pasit pe Pamant, pentru a va ajuta sa intelegeti adevarul Divinitatii voastre. Invataturile acestora poate ca au fost distorsionate, dar aceasta face inca si mai remarcabil faptul ca voi totusi v-ati gasit Lumina voastra. Iubirea este cuvantul cheie in evolutia voastra, fie ca o primiti sau o emiteti, iar atunci cand atingeti un punct in care sa fiti capabili sa o manifestati fara conditii, voi sunteti cu adevarat una cu Constiinta Cristica. Noi vorbim de Iubire Neconditionata, iar aceasta insemna sa daruiesti fara a judeca si fara a cere nimic in schimb pentru aceasta. Oamenii au o tendinta de a pastra o conceptie, care pune conditii pentru a darui Iubire, si aceasta este o lectie ce trebuie invatata pe masura ce intrati in ultima perioada, care duce la Ascensiune. Pur si simplu faceti tot ceea ce puteti si veti afla ca va deveni mai usor sa ganditi astfel, aceasta venind cu o crestere in nivelele voastre de constiinta.

Sunt SaLuSa din Sirius si am incredere ca prin mesajele noastre, voi ati atins gradat o mai buna intelegere asupra ce reprezinta Federatia Galactica. Noi suntem voi cei din viitor, iar voi veti trece cu usurinta de la actualul mod de viata, la unul care va va conduce la a va ocupa locul ca demne Fiinte Galactice. Noi vedem aceste vremuri ca fiind extrem de emotionante, din perspectiva de a va invita inapoi acolo unde cu adevarat va este locul - acela de Seminte Stelare.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com