Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 31 mai 2011

SaLuSa 30-Mai-2011

Sunt SaLuSa din Sirius si stiu ca in viitorul nu prea indepartat, noi, cei din Federatia Galactica, vom fi acceptati in a ne alatura, intr-un mod liber, printre voi. Aceasta va fi curgerea cea mai naturala a relatiei noastre, dupa cum am mai fost impreuna de multe ori inainte. Cu mii de ani in urma noi am urmarit decaderea ultimei voastre civilizatii – Atlantienii, insa, de aceasta data, vom celebra succesul vostru impreuna.

SaLuSa 30-Mai-2011

Peste tot in lume trecerea la un nou nivel de constiinta continua sa creasca, si galvanizeaza din ce in ce mai multa lume in a trece la actiune. Exista o constientizare ca voi aveti un cuvant de spus, in cum va fi condusa viata voastra. Pana in acest moment voi v-ati lasat practic intreaga voastra autoritate liderilor vostri si este clar ca deciziile acestora sunt arareori aliniate nevoilor voastre. De fapt este adeseori chiar situatia opusa si voi sunteti ignorati, in timp ce ei isi indeplinesc propriile agende politice. Totusi, voi incepeti sa vedeti modul in care ati fost pacaliti si manipulati, si exista o insatisfactie crescanda fata de acestia. Acum va apare cu claritate faptul ca voi aveti propriile drepturi divine, pe care voi puteti sa vi le reinsusiti. Ca rezultat, acea energie impinge spre schimbare si ea nu mai poate fi ignorata inca pentru mult timp. Legea Atractiei permite ca cerintele vostre sa fie intrunite si puteti fi siguri ca energii aditionale vor fi aduse, alaturi de cele initiale ale voastre. Impreuna cu cerintele Mamei Pamant, acestea ii intaresc pe cei care sunt pe cale sa le ia locul. Pamantul este animat de activitate, care va conduce la un final ce va va ghida rapid spre Ascensiune. Daca vor fi grupuri mici ori mari, nu va fi nici o diferenta, deoarece in final va deveni un efort colectiv, care are un mare potential. Deci continuati pe calea ascensiunii, aceasta ajutand in a restrange abilitatea celor intunecati de a merge mai departe.

Fedederatia Galactica isi continua munca intensa, pentru a asigura ca aliatii nostri sunt sustinuti din plin, astfel incat in curand sa atinga o reusita majora. Opozitia adusa noua este enorma, avand autoritatea de a introduce schimbari ce vor remodela modul in care afacerile voastre sunt realizate. Acestea trebuie abordate avand in inima interesele oamenilor, fiind deschisi la oportunitati. Ceea ce este mic urmeaza sa fie frumos si mai usor de manipulat si controlat. Tineti cont ca odata cu noile tehnologii, multe dintre lucrurile pe care le considerati necesare acum, nu isi vor mai avea trebuinta. Nu va faceti probleme in legatura cu averile personale, deoarece dupa ce schimbarile vor fi avut loc, fiecare persoana va fi ingrijita si bogatia va fi impartita mai echitabil. Voi veti deveni autosuficienti si sistemul barter va reveni, banii nemaifiind necesari.

Toate cele de care voi tindeti sa depindeti se vor transforma in mai bine si aceasta va veni in cea mai mare masura ca un rezultat al distributiei la nivel mondial de tehnologii, care sa va permita furnizarea tuturor celor esentiale voua. De asemenea, pe masura ce progresati, intrega calitate a vietii va fi imbunatatita, aceasta dandu-va o prima imagine a cum va fi dupa ce veti ascensiona. Va fi o schimbare remarcabil de rapida de la prezentul mod de viata cotidiana, si va va elibera din stransoarea controlului draconic sub care sunteti plasati momentan. Notati ca noi ne vom alatura voua, spre a lua parte la asemenea evenimente si va vom ghida pe calea spirituala, care a fost intentionata pentru voi toti. Ascensiunea este desigur punctual focar principal, iar noi ne vom asigura ca va veti afla intr-o pozitie in care sa puteti sa mergeti mai departe cu aceasta. Aceasta este misiunea noastra si datoria pe care ne-am asumat-o de a o vedea pe Mama Pamant cum isi atinge in siguranta telul, aceasta ajungand sa se petreaca.

Cu toate ca victoria voastra este asigurata, este la fel de esential sa ramaneti concentrati asupra Ascensiunii. Prin aceasta voi veti contribui in a face inaintarea spre acest tel oarecum mai lina si cu un grad de haos mai scazut. Aveti in mod colectiv puterea de a face o asemenea diferenta, si doar trebuie sa actionati la unison, continuand sa aduceti Lumina pe Pamant. Deja voi ati facut aceasta si vi se atribuie un credit important in depasirea cu succes a tentativelor Celor intunecati in a prelua controlul asupra voastra si a preveni Ascensiunea. Deci nu renuntati la eforturile voastre de a lucra cu Lumina, aceasta fiind arma voastra de iubire, ce nu are egal in puterea pe care o poarta. In fiecare zi sunt aproape cu siguranta oportunitati de a va ajuta semenii, care sunt pe aceasi cale cu voi, chiar daca si numai cu un zambet sau o vorba buna. Ati fi surprinsi cat de mult aceasta poate sa lumineze lumea celuilalt.

Acestea sunt de asemenea vremurile in care, pe masura ce nivelele de constiinta cresc, voi va veti putea spune adevarul vostru despre Ascensiune, deoarece multi au auzit de 2012, insa acestia au o intelegere limitata asupra insemnatatii acestui an. Acestia nu au nevoie de citate exacte, cu capitol si alineat, insa stiind despre promisiunea de pace si de Era Iluminarii, aceasta le va inalta sperantele si le va focaliza atentia acolo unde frica pentru viitor poate fi depasita. Noi suntem recunoscatori ca Internetul este inca relativ liber, permitand oamenilor oportunitatea de a vorbi deschis. Este un camp minat de alegeri si diferite opinii, inclusiv dezinformare deliberata, care cere discernamant si bun simt, avand in vedere ca nici o sursa a luminii nu va fi implicate in a creea frica. Daca ceva nu va suna in regula, treceti mai departe, pana in momentul in care veti putea lua o decizie ferma.

Atunci cand deveniti constienti de voi insiva ca o Fiinta Spirituala, viata pe Pamant poate sa devina o experienta minunata, chiar trecand peste aspectele negative si continua lupta pentru supravietuire. Fiecare incercare dusa la bun sfarsit va va slefui abilitatile spirituale si le va plasa pe un nivel mai inalt. Atunci devine mai usor sa faceti fata la incercari inca si mai dure, ridicandu-va asupra lor. Evolutia voastra este intregul tel al incarnarilor voastre in dualitate si putine se pot compara cu valoarea unor asemenea experiente. Nu va indoiti nici pentru o clipa ca voi v-ati oferit voluntari pentru a trai pe Pamant, chiar pentru aceste motive. Recompensa voastra este aceea de a experimenta sfarsitul ciclului de dualitate si inaltarea in planuri care pot fi descrise doar ca paradis absolut.

Faptul ca unele suflete isi pot parasi trupul la vointa spre a vizita dimensiunile mai inalte, inseamna ca ele pot confirma descoperirile voastre cu ale lor. Uneori aceste fiinte au o licarire a nivelelor de Lumina in care voi veti ascensiona si veti afla ca acestea descriu o frumusete perfecta, armonie si pace. Desigur exista nivele mai apropiate de Pamant, cum sunt regiunile astrale, care nu se afla pe o vibratie atat de ridicata. Chiar si asa, ceea ce voi numiti Rai, este o indicatie a ceea la ce va puteti astepta. Cea de-a 3-a dimensiune nu este adevarata voastra casa si acesta este motivul pentru care in adancul finite voastre tanjiti a va intoarce in dimensiunile mai inalte. Voi stiti instinciv ca este mai mult despre viata decat ceea ce experimentati acum.

Sunt SaLuSa din Sirius si stiu ca in viitorul nu prea indepartat, noi, cei din Federatia Galactica, vom fi acceptati in a ne alatura, intr-un mod liber, printre voi. Aceasta va fi curgerea cea mai naturala a relatiei noastre, dupa cum am mai fost impreuna de multe ori inainte. Cu mii de ani in urma noi am urmarit decaderea ultimei voastre civilizatii – Atlantienii, insa, de aceasta data, vom celebra succesul vostru impreuna.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW
Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com