Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 30 mai 2011

SaLuSa 27-Mai-2011


Multe minuni va asteapta, iar garantia pacii mondiale va va oferi tuturor alinare sufleteasca. Apoi va veti putea reuni pentru a aprecia caracteristicile care fac din voi fiinte unice. Prin acceptarea faptului ca sunteti toti Unul, tensiunile si divergentele rasiale se vor disipa, iar religia, dupa cum stiti, va fi supusa unei reforme in urma careia se va baza pe noi adevaruri ce urmeaza a fi revelate. Unicul Dumnezeu va fi acceptat de toti si va elimina tot ceea ce s-a dovedit a fi sursa atator dispute si razboaie purtate de-a lungul timpului.


SaLuSa 27-Mai-2011


Progresul vostru continua sa ne incante, iar interesul nostru se manifesta asupra nivelului colectiv al constiintei voastre, cum a reusit acesta sa se dezvolte intr-un timp relativ scurt in comparatie cu anul trecut. Aceasta realizare v-a ajutat sa primiti o pozitie de neclintit in drumul catre Ascensiune. Asta inseamna ca ati reusit sa invingeti intentiile celor Intunecati de a va impiedica sa evoluati. Ati constientizat faptul ca puterea sta in propriile voastre maini, descoperire care a inlaturat factorul-frica, atat de necesar succesului celor Intunecati. Controlul lor asupra voastra este intr-un continuu regres si nu exista cale prin care ei l-ar putea redobandi. Aceasta este o promisiune incontestabila pe care v-o facem si nu va trece mult pana cand fapte concrete o vor sustine. Se stie deja ca ultima jumatate a acestui an va aduce o turnura semnificativa in vietile voastre.


Situatia mondiala actuala indica inceputul solutionarii pasnice a vechilor divergente si a razboaielor vremurilor recente. Asa reusesc noile energii sa aduca la suprafata Lumina aflata in interiorul celor implicati in astfel de evenimente, iar cei dornici sa promoveze vechile practici intalnesc dificultati din ce in ce mai mari in a-si atinge scopurile. Totul va capata amploare in momentul in care schimbarile guvernamentale vor putea fi puse in practica, moment care va coincide cu venirea noastra. Deoarece suntem foarte meticulosi in ceea ce priveste planurile noastre, sarcinile care voua vi s-ar putea parea imposibil de indeplinit in putinul timp care a mai ramas pana la Inaltare, pentru noi nu ridica niciun fel de problema. Ati cerut ajutor, iar noi v-am venit in intampinare, primind acordul divin de a va contacta. Intalnirea noastra a fost planificata dintotdeauna si e un pas firesc inainte, pe masura ce constiinta voastra se dezvolta si se aproprie de nivelul nostru. Eram Unul in trecut si e destinul, dar si dreptul vostru de a va alatura noua in calatoria voastra catre alte dimensiuni.


Din pacate, insa, fara indoiala, din propria lor alegere, exista multe suflete care nu s-au trezit suficient de mult nici pana acum pentru a reusi sa perceapa semnificatia timpurilor care ne asteapta. Totusi, ele nu vor fi lasate de izbeliste si vor primi multa iubire si grija care le va ajuta sa se stabileasca intr-un mediu nou. Acest nou mediu nu va fi cu mult diferit de cel prezent pentru ca ele sa poata continua a se materializa intr-un ambient familiar. Apoi, datorita caracterului ciclic al vietii, ele vor avea parte de o noua oportunitate de a se inalta. Daca va deschideti inima si oferiti iubire acestor suflete, atunci le puteti fi alaturi, asa cum noi v-am fost alaturi mii de ani. Ultima data cand am venit pe Pamant a fost in pasnica perioada a Atlantidei, cu mult inainte de disparitia ei. Atunci au fost atinse inalte niveluri de spiritualitate si multi dintre voi au fost martorii acelor experiente, iar acum va aflati intr-o etapa asemanatoare, numai ca, de aceasta data, va veti inalta.


Universul se bucura de realizarile voastre, intrucat cercul va fi complet si fiecare parte a Universului va putea evolua. Credeţi-ne, Dragii noştri, ca viitorul vostru este urmarit indeaproape, intrucat experimentul in care ati fost implicati v-a ajutat considerabil in evolutia voastra. Fiecare dintre voi ati trecut prin locuri unde multi nu au vrut sa mearga si ati suportat vieti dure si, adesea, vitrege pentru a putea experimenta dualitatea. Cu toate acestea, ati fost constienti de oportunitatea incontestabila care vi se infatisa, aceea de a putea deveni mentori pentru alte suflete, care si-ar putea manifesta dorinta de a urma aceeasi cale. A-i sluji pe ceilalti devine o ambitie naturala odata ce se ating aceste dimensiuni superioare.


Prin legatura indelungata dintre voi si Pamant ati creat o afinitate importanta cu Pamantul-Mama, afinitate care v-a determinat pe multi dintre voi sa pastrati contactul cu acesta. Inaltarea noastra simultana va fi o experienta extraordinara care ne va permite sa ne bucuram din nou de Pamantul-Mama in toata splendoarea sa. Daca va hotarati sa va alaturati noua, va veti petrece viata, in mare parte, la bordul Navelor noastre Mama. De fapt, unele din acestea sunt atat de mari incat suprafata lor poate fi usor comparata cu cea a oricarei planete. Asta inseamna ca va fi un fel de schimb de case, la care se va adauga compania altor forme de viata, cum ar fi animalele. Acestea nu vor mai fi salbatice si-si vor fi pierdut definitiv instinctele primitive de supravietuire, reusind sa convietuiasca in deplina pace si armonie. Aceasta stare de pace este o caracteristica a tuturor navelor noastre, iar viata aduce la fel de multa multumire ca oriunde altundeva. Camaraderia si prietenia se vor aplica si familiilor, care se vor bucura de toate aspectele unei vieti fericite.


S-a spus despre Pamant ca ar fi o planeta-inchisoare si exact asta a devenit. Totusi, Omul a fost cel care a permis planurilor perfide ale celor Intunecati sa preia controlul, determinandu-va sa va abandonati puterea in mainile lor. Din fericire, ati reusit sa va treziti la timp pentru a va recapata dreptul de a lua decizii asupra propriului viitor. In doar patruzeci de ani ati reusit sa ridicati un zid in jurul Pamantului si nu mai e mult pana cand un extraordinar impuls energetic va determina manifestarea Noului Pamant. Cu siguranta nu sunteti singuri in pregatirea aspectelor necesare Inaltarii, intrucat va bucurati de ajutorul unor legiuni intregi de suflete, multe din ele originare din alte Universuri. Va fi o sansa memorabila si multi vor sa fie acolo pentru a experimenta totul.


Din comfortul caselor voastre, aceste vorbe va pot parea fanteziste, insa veti experimenta fizic Inaltarea indiferent daca trupurile voastre vor fi sau nu pregatite pana la acel moment. Dupa cum multi dintre voi ati constatat deja, noile energii sunt puternice si va afecteaza in feluri diferite. Aceasta e confirmarea necesara voua ca lucrurile se intampla asa cum vi le prezentam noi. Ne asteptam ca tot mai multi dintre voi sa incepeti sa experimentati noi nivele ale constiintei. Veti simti o energie pasnica ce va va permite sa reactionati calm, indiferent de circumstante, acesta fiind un semn cert ca progresul realizat este semnificativ. Procesul va fi asemanator cu acceptarea realitatii ca timpul a capatat viteza si va va ajuta considerabil in evolutia voastra spre a devenio Fiinta Galactica.


Multe minuni va asteapta, iar garantia pacii mondiale va va oferi tuturor alinare sufleteasca. Apoi va veti putea reuni pentru a aprecia caracteristicile care fac din voi fiinte unice. Prin acceptarea faptului ca sunteti toti Unul, tensiunile si divergentele rasiale se vor disipa, iar religia, dupa cum stiti, va fi supusa unei reforme in urma careia se va baza pe noi adevaruri ce urmeaza a fi revelate. Unicul Dumnezeu va fi acceptat de toti si va elimina tot ceea ce s-a dovedit a fi sursa atator dispute si razboaie purtate de-a lungul timpului.


Eu sunt SaLuSa din Sirius si va port spre adevarul care trebuie sa iasa la suprafata pentru a fi adus la cunostinta, pentru ca toti sa putem deveni Unul.


Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.


Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Diana


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com