Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 11 mai 2011

SaLuSa 9-Mai-2011


Fiti siguri ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, ci a fost planuit metodic pentru cea mai mare zi pe care o veti experimenta in aceasta viata. Ascensiunea este un eveniment maret in cadrul procesului permanent (al evolutiei, n.t.), care este un pas gigantic in dimensiunile mai inalte. Este frumos si foarte incurajator a vedea Lumina crescand pe Pamant.

Ea creste tot timpul si aduce impreuna acele suflete care au aspiratii asemanatoare, care doresc sa creeze Un Nou Pamant, unde sa nu existe energii intunecate si in schimb sa fie o existenta paradiziaca de frumusete si armonie. Prin pastrarea viziunii lor ei o ajuta sa se manifeste si aceasta va face mai mult decat sa implineasca visele tuturora. Voi puteti sa fiti cu un picior in ambele lumi, insa mai devreme sau mai tarziu veti face tranzitia permanenta in cea noua.


SaLuSa 9-Mai-2011

Schimbarile pe atat multe si diferite nivele devin puternice si brusc, multe aspecte ale vietii de zi cu zi nu mai sunt la fel de confortabile pe cum erau pana acum. Exista un sentiment de insecuritate si nesiguranta, in cazul in care nu va aflati printre cei care vad toate acestea ca si modalitati de transformare ale vechilor tipare. Totusi, desi inca nu este evident, schimbarile anunta inceputul unei noi ere, care va reflecta dorintele oamenilor. Puterea nu va mai fi in mainile acelor putini privilegiati, care sa dicteze directia in care lumea o va lua. Dictatorii si Tiranii care vor opune rezistenta schimbarii, nu vor mai fi capabili sa faca fata cererilor oamenilor, si in unele cazuri ei vor trebui sa fie fizic inlaturati. Cu mult inaintea Ascensiunii, noi numiri vor trebui sa fie facute in toate zonele politicii, pentru ca oamenii potriviti, cu o intelegere spirituala sa va poata conduce mai departe spre inainte. Aceasta s-a mai petrecut in trecut, insa niciodata la amploarea pe care sunteti pe cale sa o experimentati. Liderii vostrii trebuie sa fie fara nici un repros si vor trebui sa sustina libertatea si sinceritatea, trebuind sa serveasca cu daruire Iubirii si Luminii.

Ierarhia Spirituala este foarte constienta de nevoile voastre si a planuit pentru sufletele care sunt necesare sa va ghideze spre Ascensiune, sa fie acolo atunci cand veti avea nevoie de ele. Ele in schimb stiu ca destinul vostru este sa pasiti mai departe atunci cand ocazia vine, si acel moment se apropie foarte repede. Fiti siguri ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, ci a fost planuit metodic pentru cea mai mare zi pe care o veti experimenta in aceasta viata. Ascensiunea este un eveniment maret in cadrul procesului permanent (al evolutiei, n.t.), care este un pas gigantic in dimensiunile mai inalte. Este frumos si foarte incurajator a vedea Lumina crescand pe Pamant. Ea creste tot timpul si aduce impreuna acele suflete care au aspiratii asemanatoare, care doresc sa creeze Un Nou Pamant, unde sa nu existe energii intunecate si in schimb sa fie o existenta paradiziaca de frumusete si armonie. Prin pastrarea viziunii lor ei o ajuta sa se manifeste si aceasta va face mai mult decat sa implineasca visele tuturora. Voi puteti sa fiti cu un picior in ambele lumi, insa mai devreme sau mai tarziu veti face tranzitia permanenta in cea noua.

Presiunea pe care aliatii nostri au exercitat-o pentru a aduce dezvaluirea da roade, si odata ce faptele incep sa iasa la lumina, curand vor deveni o avalansa. Dupa tot acest timp lumea este pregatita sa cunoasca adevarul despre noi, desi unele incidente mai extreme si evenimente corelate cu dezvaluirea vor cauza un soc considerabil. Acesta va veni din aflarea faptului ca guvernele voastre se afla in contact cu ET/Extraterestrii de aproximativ 80 de ani, si se stie ca ei au baze pe Pamant, pe Luna si pe Marte. Dupa cum voi ati fost facuti sa credeti altceva, NASA a inlaturat urmele existentei lor din cadrul pozelor si a filmelor. Prin orice mijloace posibile voi ati fost tinuti in ignoranta in ceea ce priveste prezenta noastra, si a oricarei alte civilizatii ce a urmarit sa comunice cu voi. Desigur ca au fost contacte individuale care au avut loc, insa s-a sperat de catre Cei intunecati ca acestea vor fi in cea mai mare parte ignorate. Momentul nu a fost niciodata mai potrivit pentru ca adevarul sa iasa la suprafata, si noi lucram cu aliatii nostri pentru a restaura libertatea de exprimare a jurnalistilor vostri si a mass-mediei de stiri.

Tot ceea ce discutam acum este cu privire la a pregati calea pentru ca noi sa sosim pe Pamant. Acesta este pasul urmator pentru a va aduce pe voi toti mai departe, astfel incat, lucrand impreuna, noi vom putea incepe restaurarea Pamantului. Este in mod cert multa munca de realizat, insa cu tehnologiile noastre, aceasta actiune poate fi transformata intr-o simpla cerinta. Totusi, responsabilitatea noastra principala este fata de voi si de a asigura ca aceia care se afla pe calea Ascensiunii vor ajunge acolo in siguranta. Noi nu avem nici un dubiu ca voi veti fi pe deplin pregatiti si ca nivelele voastre de constiinta vor fi atins nivelul necesar. Voi experimentati gradat noi nivele si la acest moment unii dintre voi vor fi capabili sa perceapa asemenea schimbari in voi. Aceasta vine cu o mai mare intelegere a rostului vietii, si a inteligentei pe care voi o numiti Creatorul care exista in Tot Ceea Ce Este.

Federatia Galactica este formata din civilizatii care au ascensionat demult, si care acum fac parte din Lumina si Iubire. Voua (componentii, n.t.) ei vi s-ar parea Dumnezei, ceea ce si sunt intr-un anume mod, insa nu in modul in care voi il descrieti traditional. Multi au o aparenta umana, insa poate ca aici este punctul in care similaritatile se incheie, aceste fiinte purtand energii inalte, care pot fi puternic percepute atunci cand sunteti in prezenta lor. Atingerea lor poate fi vindecatoare, iar cuvintele lor atat de pline de iubire si imbarbatare, desi cuvintele sunt rareori folosite in schimbul comunicarilor telepatice. Este ceva ce voi de asemenea veti stapani in cele din urma si veti folosi pentru claritatea de expresie a ei (a telepatiei, n.t.), spre deosebire de cuvinte, care uneori pot fi inadecvate. Intr-adevar, pe masura ce voi continuati sa va inaltati in constiinta, voi veti afla ca veti experimenta contactul telepatic ca pe o dezvoltare fireasca. Voi deja participati la ea fara a va da seama, si de exemplu voi o luati fara a o aprecia corespunzator in ceea ce priveste animalele voastre de companie. Ele inteleg de obicei cu mult mai mult decat voi le dati credit ca inteleg, si voi puteti cu usurinta sa testati aceasta afirmatie.

Fiti constienti si fiti treji, deoarece multe se petrec acum, care tin de Ascensiune, si filtrati tot ceea ce nu are corespondenta in viitor. De exemplu cei care nu merg mai departe vor imprastia indoiala in unele cazuri, daca nu chiar dezinformare deliberata. Voi trebuie sa tineti de intelegerea pe care o aveti a ceea ce se asteapta in lunile urmatoare. La acest moment ar trebui sa existe asteptari ce intrunesc cerintele pentru ca Ascensiunea sa aiba loc, iar acestea vor ajunge sa treaca. Planul a fost activ de mult timp, insa doar acum acele numeroase intamplari incep sa capete sens. Urmariti miscarile pozitive care au loc si vor face sa se inchege noi guvernari, si urmariti-i pe cei care vorbesc in adevar. Orice mai putin decat ceea ce nu "suna" corect, ar trebui sa fie dat la o parte.

Dragilor, Vremurile de pe urma sunt chiar pe cale sa se manifeste, si pe masura ce va veti inalta vibratiile, veti afla ca sunteti capabili sa discerneti intre adevar si neadevar. Voi veti fi neatinsi de negativitatea ce inca abunda pe Pamant, si veti continua cu pasi siguri pe propriul vostru drum spre Ascensiune. Nu trebuie sa priviti inapoi, deoarece putin din cate exista acum vor mai avea un loc in viitorul vostru. Ceea ce are, va fi sublimat intr-o forma, ce va fi in armonie cu nivelele vibrationale mai inalte.

Sunt SaLuSa din Sirius, si ma bucur pentru cei care au ochii si urechile deschise, dovezile cresc spre a indica unele ectiuni pozitive ce sunt pe cale sa aiba loc. Incheiem prin a va trimite Iubirea si Lumina noastra, spre a va acompania pe calea voastra.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

Un comentariu:

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com