Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 22 aprilie 2011

SaLuSa 22-Aprilie-2011


Ca si indivizi, voi nu puteti face acest pas cuantic in dimensiunile mai inalte, decat daca ati depasit prejudecatile si judecata si decat daca puteti sa ii transfigurati pe ceilalti in Iubire si in Lumina.

Voi aveti atata experienta si talente pentru a oferi celorlalti, si fiti siguri ca ele sunt cunoscute si vor fi folosite. Daca inca nu ati fost chemati sa va oferiti ajutorul, asteptati sa va vina randul si voi nu veti pierde oportunitatea voastra. Chiar se ajunge intr-o situatie in care sa fie nevoie de toata lumea («“all hands on deck” situation», eng., n.t.). Fiecare contributie este binevenita si amintiti-va ca fiecare dintre voi este unic si nimeni nu poate face exact ceea ce faceti voi, in particular.
SaLuSa 22-Aprilie-2011

Acum, ca ati inceput sa vedeti faptul ca voi manuiti o putere imensa, vedem inceputul multor miscari ce va vor orienta pe directia schimbarilor referitoare la modul in care sunteti guvernati. Autoritatile sunt de multa vreme speriate de intentia voastra colectiva de a face lucrurile asa cum voi doriti. Aceasta este evident de multi, multi ani, chiar si demonstratiile pasnice fiind interzise. Astazi voi ati concluzionat, ca decat daca luati lucrurile in propriile maini, este putin probabil sa va vedeti intrunite aspiratiile. Pacea a fost un aspect foarte important pe agenda voastra de atat de multa vreme, insa ea a fost ignorata de catre Cei intunecati, care s-au folosit de razboaie pentru a va inrobi. Acum, cand rabdarea voastra s-a sfarsit, nivelele de constiinta sunt de asa natura incat ele rascolesc oamenii, care se apropie de punctul de “fierbere”. Ceva trebuie sa se petreaca foarte curand, iar noi vom fi in urma voastra, sustinandu-va, deoarece incheierea tuturor razboaielor si a ostilitatilor trebuie sa se petreaca. Nu exista loc in viitor pentru energii atat de joase, si cu siguranta nu in dimensiunile mai inalte, adevarul fiind ca acestea nu pot exista in acele dimensiuni. Cu banii si energiile ce au fost irosite pe razboaie, ati fi putut in schimb sa aveti o lume fericita si multumita, plina de oameni care sa fi trait in siguranta si bucurandu-se cu totii de avutia acestei lumi. Acea experienta va deveni curand realitatea voastra, pe masura ce actiunea de purificare, care are acum loc, inlatura energiile joase, ce au hranit monstrul razboiului.

Oamenii sunt predispusi la iesiri emotionale, insa starea lor de spirit naturala este una de co-existenta pasnica. Au fost Cei intunecati cei care au perpetuat o stare de separare si divizare a oamenilor, unii impotriva celorlalti. Acum voi realizati cum ati fost pacaliti de eoni de timp, si ati realizat ca inamici au fost creati acolo unde ei nu au existat inainte. La nivelele voastre voi ati luat initiativa si urmariti sa reconciliati relatiile dizarmonioase, calatoriile in jurul lumii deschizndu-va ochii la cat de usor este sa va intelegeti unii cu ceilalti. Toleranta diferentelor dintre voi a depasit barierele culturale si cele de credinte religioase. Pentru multi judecata a fost lasata deoparte, mai ales acolo unde respectivii au realizat ca prin incarnari repetate, ei au experimentat viata in multe tari diferite. Dragilor, aceasta nu este decat oportunitatea pe care viata v-o ofera de a reunii intreaga omenire, aceasta realizand Unicitatea a toate cate exista. Ca si indivizi, voi nu puteti face acest pas cuantic in dimensiunile mai inalte, decat daca ati depasit prejudecatile si judecata si decat daca puteti sa ii transfigurati pe ceilalti in Iubire si in Lumina.

Ascensiunea nu vi se ofera pe tava, ea trebuind sa fie meritata prin aplicarea Legilor Universale. Cu aceasta vine o rafinare a energiilor voastre si voi sunteti in sfarsit pregatiti sa parasiti nivelele vibrationale, care nu mai intrunesc nevoile voastre. Este o progresie naturala, care vine la cei care urmaresc inaltarea, simtind ca Pamantul nu este adevarata lor casa. Intr-adevar, voi ati putea intreba a cui casa este el, la inceput voi toti venind de pe nivele mai inalte. In cea de-a treia dimensiune Pamantul este casa voastra temporara, pe durata acestui ciclu, care dupa cum stiti este pe cale de a se incheia. Multi vor ramane cu Mama Pamant dupa Ascensiune, in timp ce alti isi vor reintalni din nou familiile lor reale. Ei vin din multe civilizatii raspandite peste tot in Univers. Voi ii veti regasi in Federatia Galactica, si adesea ei sunt tocmai aceia care au avut o contributie in evolutia voastra. Deci veti vedea ca noi suntem departe de a va fi straini voua.

Realizati voi ca sunteti influentati de legaturile voastre din Spatiu si ca subconstient, de exemplu, voi copiati vopsirea parului in rosu si verde, culori ce nu sunt in mod normal intalnite pe Pamant. Acelasi lucru se aplica si in cazul culorilor pielii, moda si muzica. Voi sunteti un adevarat amestec de Fiinte Galactice, care cu claritate v-au influentat preferintele. Atunci cand vom atinge faza in care sa puteti accepta diferite feluri de Fiinte, voi veti fi chiar intrigati de aspectul acestora. Tineti minte ca diferitiele forme si marimi sunt uneori rezultatul direct al unor factori cum ar fi gravitatia. Dupa cum se si petrece, voi sunteti asemanatori cu multe Fiinte Galactice, desi exista tendinta din partea lor de a fi mai inalte putin. Unele pot fi definite ca barbati ori femei, insa nu intr-o directie strict fizica, asa cum voi o intelegeti. De fapt, nu este neobisnuit pentru Fiintele Mai Inalte sa fie androgine. Va fi minunat atunci cand veti intalni Prietenii vostri Galactici si unul dintre aspectele cele mai izbitoare pentru voi va fi iubirea specifica pe care acestia o emana. Este foarte real si ei sunt cel mai probabil aceia care au atins starea de Constiinta Cristica.

Indiferent de sacrificiile pe care voi simtiti ca le faceti acum, fiti convinsi ca fiecare farama de efort va merita cu prisosinta. Voi sunteti atat de aproape de a ascensiona si doar in cat ai clipi din ochi, aceasta va fi la voi. Noi am spune ca ea este cu mult mai extraordinara decat va imaginati, si viteza cu care schimbarile vor avea loc va fi remarcabila. Noi vrem sa punem deoparte curatirea Pamantului si sa ne concentram in a va pregati pentru Ascensiune. Noi stim ca voi sunteti obositi sa asteptati, insa majoritatea dintre voi suntei acum aici special pentru aceasta perioada, si ati fost de acord sa participati la munca in numele Luminii, pentru a-i ajuta pe altii sa ascensioneze. Multi sunt vindecatori, insa voi sunteti ceruti la toate nivelele diferite, deci sunteti in locul potrivit, in momentul potrivit pentru a ajuta. Cum altfel sa fi venit pe Pamant in vremuri atat de memorabile, daca nu pentru a lua parte la aceste emotionante schimbari ce va asteapta in viitorul apropiat. Voi aveti atata experienta si talente pentru a oferi celorlalti, si fiti siguri ca ele sunt cunoscute si vor fi folosite. Daca inca nu ati fost chemati sa va oferiti ajutorul, asteptati sa va vina randul si voi nu veti pierde oportunitatea voastra. Chiar se ajunge intr-o situatie in care sa fie nevoie de toata lumea («“all hands on deck” situation», eng., n.t.). Fiecare contributie este binevenita si amintiti-va ca fiecare dintre voi este unic si nimeni nu poate face exact ceea ce faceti voi, in particular.

Perseverati si nu lasati garda jos. Cei intunecati poate ca au pierdut batalia, insa influentele lor raman in continuare si se vor atasa oricarui suflet, care este deschis si care nu este chiar cu totul al Luminii. Furia este inca o energie foarte daunatoare si ati face bine sa nu va deteriorati campul vostru auric, permitandu-i acesteia sa va scape de sub control. Ganditi-va de doua ori inainte sa izbucniti intr-un acces de furie, si aflati ca aceasta va raneste pe voi cat si pe oricine altcineva. Parasiti confruntarea si nu fiind lasi, ci micsorand orice sansa ca aceasta sa devina ceva serios. Chiar mai bine, lasati ca iubirea voastra va neutralizeze orice sansa ca energiile negative sa devina periculoase. Frumusetea unei asemenea situatii este de a putea sa va realizati munca, fara a atrage atentia asupra voastra.

Sunt SaLuSa din Sirius si este atat de placut sa ma pot adresa voua intr-o maniera care este prietenoasa si informala. Va Binecuvantez pe voi Toti cu Lumina si Iubire.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com