Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 1 aprilie 2011

SaLuSa 1-Aprilie-2011


Lasati ca iubirea sa fie ghidul vostru in toate circumstantele si nu faceti nici un fel de exceptie, deoarece orice suflet raspunde la o energie atat de puternica.

Fara prejudecati si cu toata iubirea de care sunteti capabili, trimiteti energiile voastre cele mai inalte, asupra celor care perpetueaza acte criminale asupra oamenilor. Daca sunteti capabili de acest act, el va fi unul dintre cele mai importante la care ati putea lua parte si care ar schimba acest pamant.

Voi faceti extraordinar de bine si succesul vostru creaza conditiile ce vor conduce la venirea noastra. Ceea ce este necesar pentru a ne aduce pe noi cu totul in cadru, depinde iarasi de voi, insa nu sunteti lasati fara un imens ajutor.
SaLuSa 1-Aprilie-2011


Lasati ca iubirea sa fie ghidul vostru in toate circumstantele si nu faceti nici un fel de exceptie, deoarece orice suflet raspunde la o energie atat de puternica. Este posibil sa le ia o perioada de timp unora dintre ele, insa, pana la urma, si acestea vor fi inaltate. Oamenii au obiceiul ca uneori sa se uite de sus la cei din jurul lor, care nu au fost capabili sa isi gaseasca locul lor pe lume. Totusi, asemeni celor care au nimerit pe carari gresite, si acestia au nevoie de tot ajutorul pentru a-si gasi adevaratul sine. Acum este timpul sa fim iertatori si sa lasam deoparte orice sentimente de judecata. Cu totii ati trecut prin asemenea perioade, trecand coridoarele intunericului, dar pana la urma ati reusit in a va gasi adevarata cale. Din ce in ce mai multe suflete se vor trezi la oportunitatea minunata pe care aceste vremuri o prezinta, si cu ajutor ele vor fi capabile sa se ierte si sa o ia de la capat. In cel mai adanc unghier al inimii lor nici un suflet nu isi doreste sa se desprinda pentru totdeauna de Lumina, insa intunericul poate sa fie coplesitor. Fara prejudecati si cu toata iubirea de care sunteti capabili, trimiteti energiile voastre cele mai inalte, asupra celor care perpetueaza acte criminale asupra oamenilor. Daca sunteti capabili de acest act, el va fi unul dintre cele mai importante la care ati putea lua parte si care ar schimba acest pamant.


Ascensiunea este in mare masura o experienta individuala, dar ea este in acelasi timp de natura Universala si in realitate fiecare suflet si-ar dori sa ia parte la ea. Unele totusi, nu pot raspunde inca la iubirea ce este emisa spre ele. Ele sunt ingreunate de bagajele pe care le poarta si nu stiu cum sa se debaraseze de ele. Voi, cei care mergeti inaintea lor le puteti arata calea prin exemplul personal. Nu mai adaugati grijilor lor, incercuindu-i in negativitate, aceasta fiind ceea ce ele atrag in mod normal si care le tine pe loc. Fiti buni, fiti iubire si vedeti Scanteia Divina in toti, ea fiind indestructibila si va ramane mereu asa. Fiecare suflet inca are Ghizi si Ingeri, care calatoresc cu el in fiecare viata, care lucreaza cu rabdare si cu iubire neconditionata, pentru ca acesta sa isi intoarca fata catre Lumina. Cand stati sa va ganditi la aceasta, nici nu poate fi altfel.


Atunci cand cautati schimbari pe Pamant si dorintele voastre sunt emise cu Iubire Universala, ele poarta o cu atat de mare putere, incat ele vor duce inevitabil la un deznodamant plin de succes. In aceasta directie, voi ati reusit atat de multe deja, comparand cu secolul trecut si este vointa si determinarea voastra care aduc iubirii voastre acea tarie in plus. Cu fiecare zi energiile devin si mai puternice, acestea dictand sfarsitul Illuminati-lor. Ei nu se pot pune cu constiinta in crestere a maselor de oameni si este chiar clar ca acestia nu se vor multumi cu nimic mai mult decat cu victoria completa care sa le restabileasca drepturile, libertatea si pacea. Poate sa fie haotic, insa in toata rumoarea calea de urmat devine clara si noi din Federatia Galactica si multe alte grupuri si consilii superioare ajutam si sustinem efortul vostru catre victorie. Viitorul poate ca este cunoscut, dar el inca trebuie sa se manifeste prin voi si intentia voastra va trebui sa determine cum acesta va avea loc.


Voi faceti extraordinar de bine si succesul vostru creaza conditiile ce vor conduce la venirea noastra. Ceea ce este necesar pentru a ne aduce pe noi cu totul in cadru, depinde iarasi de voi, insa nu sunteti lasati fara un imens ajutor. Suntem emotionati de perspectiva reunirii noastre si suntem incantati ca ati castigat dreptul de a parasi ciclul dualitatii. Sunteti cu adevarat Fiinte imense si puternice, chiar daca voi inca nu puteti percepe aceste aspecte. Pentru atat de mult timp Cei intunecati v-au pastrat in pozitia de a crede ca depindeti de ei pentru existenta voastra, unde de fapt, tocmai ati descoperit puterea de a va determina singuri viitorul vostru. Folositi-o cu intelepciune si pentru binele tuturora si nimic mai mult nu se va putea cere de la voi.


Noi ne-am referit cu ocaziile precedente, dar nu vom obosi sa mentionam ca voi trebuie sa lasati fiecare suflet sa decida pentru el cu privire la viitorul acestuia. Noi stim ca multi sunt ingrijorati de soarta celor pe care ii iubesc, dar fiti recunoscatori ca ati venit impreuna spre a crea intre voi legaturi de iubire. Acestea fara indoiala va vor aduce impreuna cu unele ocazii viitoare, ele neputand fi distruse. Exista mereu un scop in aceste experiente, dar voi inca nu veti stii care este acesta. Este posibil ca voi sa fiti un grup unit, care adesea se incarneaza impreuna, si asa se va petrece inca si in viitor. Ii veti ajuta cel mai bine pe ceilalti permitandu-le o libertate totala a alegerii, acesta fiind cu adevarat privilegiul fiecarui suflet.


In ultimele luni ne-am tinut promisiunea de a face navele noastre mai observabile pe cerurile voastre. Este clar ca nu mai poate dura inca mult timp pana ce dezvaluirea sa aiba loc, dupa cum noi vedem aceasta oportunitate apropiindu-se si aliatii nostrii vor face tot ceea ce vor putea pentru a o fructifica. Noi stim ca prezenta noastra va fi bine primita, iar cei ce neaga existenta noastra vor trebui sa priveasca faptele care nu mai pot fi ignorate pentru inca mult timp. De-a lungul istoriei noastre noi nu am fost niciodata departe de voi si dovezile sunt acolo pentru a fi citite, daca doriti sa o faceti. Chiar si mai concludente sunt monumentele si cladirile, care inca exista, ca dovada a ajutorului primit din partea noastra. La toate acestea se va face referire si vor fi incluse in cunoasterea, ce va va fi transmisa, pentru a pune lucrurile in ordine.


De o lunga perioada de timp a existat un plan de iluminare gradata a voastra, despre adevarata voastra descendenta si de a va ajuta sa pavati drumul spre a deveni o Fiinta Galactica. Va fi o reintoarcere la adevarata voastra casa, prezentul Pamant doar a servit ca planeta pentru experienta voastra in dimensiunea a 3-a. Totusi, cand ascensionati impreuna cu Mama Pamant, toate acestea vor fi lasate in urma, pe masura ce voi va bucurati de frumusetea si minunile dimensiunilor mai inalte. Cu ajutorul nostru si voi veti deveni creatori a majoritatea celor ce va sunt necesare si tehnologii avansate va vor fi facute accesibile de catre noi. Din moment ce veti fi ascensionat si vibratiile joase nu vor putea exista la acelasi nivel, noi stim ca vom putea avea incredere in voi, ca le veti folosi intr-un mod benefic integrat.


Voi ajungeti la varsta « majoratului » si veti fi tratati in consecinta cu ea si invitati sa impartasiti cunoasterea noastra, deoarece nu pastram nimic spre castigul personal. Vederea noastra de ansamblu si atitudinea vin din faptul ca suntem plasati la un nivel la care dominam capacitatea de a trata fiecare suflet cu Iubire Neconditionata. Perfectiunea absoluta este pentru acele suflete ce s-au intors la sursa, dar chiar si asa voi aveti avea putine ori zero probleme in a evita aspecte ce inca includ karma. Fiti constienti ca Legea Universala inca exista si acopera ceea ce ati putea numi erori de judecata, unde nu exista nici o intentie de a incalca legea.


Sunt SaLuSa din Sirius si va binecuvantez pe toti in numele Creatorului.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com