Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 8 aprilie 2011

SaLuSa 6-Aprilie-2011

Cele mai minunate cadouri sunt pe cale a va fi acordate, si vin odata cu ridicarea nivelelor constiintei voastre. Cu timpul simturile voastre subtile se vor trezi si cunoasterea nu va cunoaste limite. Voi veti calatori oriunde doriti si veti deveni o parte a marii familii a Fiintelor din Spatiu.

Poate ca cel mai atractiv aspect in momentul actual este perspectiva unui corp de lumina, unul care nu imbatraneste si care nu sufera de nici o durere sau boala. Unul pe care il veti putea schimba prin gand creativ pur si care va permite astfel sa apareti asa cum veti vrea.
SaLuSa 6-Aprilie-2011
Dintr-o data un numar de evenimente pe care voi le-ati anticipat, pot fi vazute de noi ca au loc, desi voi nu aveti capacitatea de a cunoaste in avans deznodamantul. Da, voi cunoasteti care este tinta acestor actiuni, insa rezultatele pe care le urmarim pot sa fie atinse pe mai mult de o cale. Asa ca faceti loc de schimbari si sa stiti ca pe termen lung totul se va incheia dupa cum este prevazut. Orientul Mijlociu a fost un punct focar pentru multi ani si a tinut cheia viitorului vostru. El ar fi putut cu usurinta sa dezvolte o situatie, care sa declanseze un alt razboi mondial. Acesta a fost ocolit cu ajutorul nostru, prin prevenirea escaladarii oricarei mici confruntari intr-un razboi major, care sa implice arme nucleare. Aceasta se petrece deoarece noi avem autoritatea divina de a interveni in asemenea circumstante, pentru ca o asemenea escaladare sa nu aiba loc. In urma schimbarilor care vor veni la nivel de lideri si guverne, intreaga lume va deveni un loc mai sigur, aceasta aducand contactul direct cu voi cu mult mai aproape.

Noi suntem constienti de frustrarea simtita de multi dintre voi, pentru ca lucrurile par sa treneze, insa in realitate ele se misca chiar repede si atingand in acelasi timp asteptarile pe care le avem. Sa spunem asa, voi trebuie sa va puneti casa in ordine si sa aratati dorinta de a completa acest ciclu prin realizarea Ascensiunii. Ea este cu adevarat tot ceea ce conteaza si este motivul a ceea prin ce treceti. Mama Pamant va beneficia desigur de ajutorul vostru, insa cu siguranta ea ar putea sa isi urmeze propria cale, daca va fi necesar. Noi anticipam o schimbare in atitudinea multor oameni, odata ce ei inteleg adevaratul scop al vietii, deoarece pana aici ati mers cu ochii inchisi. Nu a fost neaparat greseala voastra, insa voi ati cedat ideii ca sunteti separati unii de altii si de Dumnezeu. Acum vedeti cat de dependenti sunteti unii de ceilalti si ca actiunile voastre ii afecteaza pe toti ceilalti. Aceasta explica de ce voi sunteti cu totii colectiv responsabili pentru realitatea voastra si va face sa realizati ca voi puteti de asemenea sa o si schimbati.

Lucratorii intru Lumina conduc calea si folosesc energiile lor pentru a aduce mai multa Lumina pe Pamant. Prin abilitatea lor de a-si pastra calmul si de a se concentra oriunde este nevoie de ei, ei au curatat atat de multe energii joase, ce blocau arterele Mamei Pamant. Cu cat mai mare este succesul lor, cu atat mai usor va deveni inlaturarea totala a controlului Celor intunecati asupra voastra. Ei acum au devenit decentralizati si chiar disperati, pe masura ce puterea lor a fost serios slabita, si nu mai exista cale de intoarcere. Oricat de multa grija trebuie avuta, in asemenea momente ei devin periculosi pe masura ce cauta o cale de iesire din situatia neplacuta. Noi am oferit o asemenea solutie cu multe ocazii, dar ei doar acum realizeaza ca nu mai exista multe alte solutii ramase. Ei trebuie sa isi paraseasca pozitiile de putere si aici ei nu au de ales. Este momentul pentru ca cei ai Luminii sa le ia locul, si sa va conduca in calatoria finala spre libertate.

Este o situatie ciudata, cea in care va aflati: voi va pregatiti inca in continuare pentru viata voastra de zi cu zi si totusi stiti ca intr-un viitor nu prea indepartat, viata voastra se va schimba considerabil. Tineti minte ca Ascensiunea este un proces care are loc in continuu, si el nu se opreste din cauza timpurilor de pe urma. Cele mai mari schimbari vor fi cele care vi se vor petrece voua si deja multi dintre voi inregistrati noi nivele de constiinta. Cu o asemenea expansiune vine o realizare si o intelegere a puterii iubirii, si cum poate ea fi folosita spre binele tuturora. A fi intr-o stare de pace si una cu intreaga lume este un tel minunat de urmarit si chiar unul tangibil.

Experientele pe care le duceti mai departe nu au fost castigate fara sacrificii considerabile din partea voastra. Totusi, acesta a fost motivul pentru care ati venit pe Pamant, si nici unde altundeva nu ati fi progresat atat de rapid. Dualitatea o fost campul de joaca perfect pentru a va testa abilitatea de a trece prin incercarile dintre fortele Luminii si a intunericului. Voi ati jucat in ambele tabere, pentru a avea experienta completa si astazi voi eliminati orice karma, care a mai ramas, acesta fiind motivul pentru care viata voastra actuala poate fi chiar dificila. Deci luati incercarile pe care le aveti ca si curs firesc al evenimentelor, karma voastra fiind consumata inainte de inaltarea voastra in dimensiunile mai inalte.

Cele mai minunate cadouri sunt pe cale a va fi acordate, si vin odata cu ridicarea nivelelor constiintei voastre. Cu timpul simturile voastre subtile se vor trezi si cunoasterea nu va cunoaste limite. Voi veti calatori oriunde doriti si veti deveni o parte a marii familii a Fiintelor din Spatiu. Ca si membrii ai Federatiei Galactice voi puteti explora Universul, si puteti servi alti oameni, care, ca si voi in prezent, isi cauta calea inapoi in dimensiunile mai inalte. Trecutul si prezentul vor deveni una, si timpul va inceta sa mai existe asa cum il intelegeti voi acum. Putine vor mai ramane, care sa aiba de a face cu experientele voastre tridimensionale si viata va fi atat de diferita si fericita fara corvoada pe care o indurati acum. Poate ca cel mai atractiv aspect in momentul actual este perspectiva unui corp de lumina, unul care nu imbatraneste si care nu sufera de nici o durere sau boala. Unul pe care il veti putea schimba prin gand creativ pur si care va permite astfel sa apareti asa cum veti vrea.

Va puteti intreba cine va spune nu cu buna stiinta unei noi vieti in dimensiunile mai inalte. Totusi unele suflete sunt nesigure de ele insele si se agata de ceea ce cunosc, fiind refractare la a lua o decizie in momentul de fata. Aceasta vine in parte din lipsa de intelegere, pentru ca acestea nu pot percepe cum poate fi viata altundeva decat pe Pamant. Cu siguranta, uneori, viata pe Pamantul vostru are experientele ei placute, insa ele palesc ca insignifiante, atunci cand le comparati cu ceea ce sta inaintea voastra. Daca voi doar ati putea arunca o privire, atunci grijile voastre ar aparea de o atat de mica importanta, plus faptul ca viitorul vostru este asigurat si nimic nu poate sa va schimbe destinul.

Sunt SaLuSa din Sirius si sunt incantat ca prin diferite canale voi macar aveti surse de noutati despre Ascensiune. Daca ar fi fost lasat acest aspect in grija mas mediei voastre voi ati fi auzit putin ori nimic despre aceasta, deoarece Cei intunecati nu doresc ca voi sa aveti cunostiinta despre oportunitatea de aparasi ciclul dualitatii. Ei ar descrie sfarsitul ca un Armaghedon, punand accentul pe moartea si distrugerea care vin odata cu acesta. De fapt ei au planuit evenimente, care sa coincida cu profetiile, pentru a speria oamenii, facandu-i sa creada ca acesta va fi sfarsitul Lumii. Nu va speriati Dragilor, deoarece noi vom asigura ca va fi atat de usor pe cat va fi posibil de facut pentru voi, si viata va continua in concordanta cu liberul vostru arbitru si inca mult in viitor.Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com