Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 8 aprilie 2011

SaLuSa 8-Aprilie-2011


Fiecare dintre voi in concordanta cu abilitatile proprii puteti face parte dintr-o echipa mai mare de Lucratori intru Lumina. Un aspect important este a face cunoscut adevarul despre ceea ce se petrece si de a ne sustine acolo unde oamenii au fost pacaliti prin tentative deliberate de a ne ilustra intr-un mod care sa inspire frica.

Odata ce vom putea fi vazuti pentru ceea ce suntem cu adevarat, noi stim ca prezenta noastra va fi acceptata si un pas gigant inainte va fi facut. Impreuna putem sa ne ocupam de toate nevoile Omenirii, pentru a pregati scena, pentru schimbarile finale ce vor avea loc aproape de incheierea ciclului in dualitate. Atunci vom putea cu totii sa ne concentram asupra stabilirii bazelor pentru o noua societate si civilizatie, bazata pe ceea ce este bine pentru toti.
SaLuSa 8-Aprilie-2011


Nu renuntati in aceasta faza inaintata, pe calea voastra catre Ascensiune. Haosul are un rost si totul face parte din curatenia extinsa, care este in plina desfasurare. Nu este interesant ca din tentativele Celor intunecati de la a va opri dezvoltarea, ei de fapt va ofera posibilitatea de a face exact contariul? Fara sa-si dea seama ei fac sa se intruneasca exact conditiile, care sa ceara o curatenie minutioasa a Pamantului. Stiind asa cum noi stim despre planurile lor, noi cautam mereu modalitati prin care sa le aducem in beneficiul nostru. Uneori actiunile lor nu servesc nici unui alt scop decat acela de a va dovedi ca decat in cazul in care progresul lor este oprit, voi va indreptati catre calamitati si mai mari. Ei sunt o alarma de trezire a Umanitatii, la a folosi puterea lor pentru a schimba viitorul acestora. Daca va aflati in pozitia de a influenta ceea ce se petrece, sunteti primii carora li se cere sa intrati in actiune. Unii dintre voi va aflati aici exact cu aceasta misiune, si veti fi inspirati sa va folositi abilitatile in concordanta cu aceasta.


Noi, cei din Federatia Galactica, ne aflam aici pentru a ne duce la bun sfarsit indatoririle, dar ele sunt menite sa fie sustinute si ajutate de catre voi. Nu a fost niciodata intentionat ca noi sa actionam ca o echipa de salvare solitara, dar desigur noi avem aliatii nostri, care lucreaza exceptional de mult, pentru a aduce in manifestare planul Ascensiunii voastre. Totusi, fiecare dintre voi in concordanta cu abilitatile proprii puteti face parte dintr-o echipa mai mare de Lucratori intru Lumina. Un aspect important este a face cunoscut adevarul despre ceea ce se petrece si de a ne sustine acolo unde oamenii au fost pacaliti prin tentative deliberate de a ne ilustra intr-un mod care sa inspire frica. Odata ce vom putea fi vazuti pentru ceea ce suntem cu adevarat, noi stim ca prezenta noastra va fi acceptata si un pas gigant inainte va fi facut. Impreuna putem sa ne ocupam de toate nevoile Omenirii, pentru a pregati scena, pentru schimbarile finale ce vor avea loc aproape de incheierea ciclului in dualitate. Atunci vom putea cu totii sa ne concentram asupra stabilirii bazelor pentru o noua societate si civilizatie, bazata pe ceea ce este bine pentru toti.


Noi simtim ca o foarte buna treaba a fost facuta de prietenii nostri de pe Pamant, acestia oferind inca o voce care sa ne sustina. Multi sunt ingrijorati cu a duce mai departe dezvaluirea, pe masura ce rapoarte ale observarii noastre continua sa curga zilnic. Nu mai este cu putinta sa se nege existenta noastra, dovezile care indica aceasta crescand si din ce in ce mai multi dintre voi aveti contact direct. Aceasta se va fi petrecut cel mai probabil in cazul acelora care sunt incarnari pe Pamant din una dintre civilizatiile cu care sunt direct implicati. Asemenea suflete simt invariabil o conexiune puternica cu noi si accepta cu usurinta rolul pe care noi il avem in evolutia voastra. Noi suntem calea spre inainte, prin invitatia pe care ne-ati facut-o si prin decretul divin, care cere sfarsitul dualitatii. Deci veti vedea ca nimic nu va mai prelungi experientele actuale pentru inca mult timp, si pe masura ce Lumina coboara pe Pamant schimbarile se vor accelera.


Dumnezeul A Tot Ceea Ce Este a planuit eliberarea voastra din dualitate; inca din momentul in care ati intrat pentru prima data in vibratiile joase. Subconstient ati stiut mereu ca este asa si aceasta v-a ajutat sa sa aveti incredere totala in deznodamant. Acest subiect a fost dezbatut de atunci chiar frecvent si pentru cel putin secolul trecut voi ati avut numeroase suflete din dimensiunile mai inalte, care si-au asumat roluri de invatatori in aceasta directie. Cu venirea propriei voastre Varste Spatiale, mintile voastre s-au expansionat, pentru a permite credinta in existenta altor forme de viata dincolo de Pamantul vostru. De asemenea cu cunoasterea ca noi suntem capabili sa calatorim inter-dimensional, voi ati gasit raspunsul pentru cei care inca considera ca noi nu suntem capabili sa ajungem la voi. NASA are dovada absoluta a vietii pe unele planete din sistemul vostru solar, dar inca face eforturi considerabile pentru a musamaliza aceste informatii. Expeditiile lor pe Marte si pe Luna voastra au adus atat de multe dovezi ale unor civilizatii anterioare, insa ei ascund dovezi fotografice sau le modifica pentru a pastra adevarul pentru ei insisi. Voi aveti dreptul sa stiti despre asemenea activitati, si noi vom dezvalui aceste adevaruri ascunse atunci cand contactul deschis se va realiza.


Prin variate surse si pentru multi ani voua vi s-au dat mesaje de la Federatia Galactica. A durat o lunga perioada de timp pentru a exista o acceptare generala ca aceste contacte sunt autentice, si prin intermediul acestora un intreg suvoi de informatii a fost transmis spre voi. El a fost ignorat si dat la o parte de catre cei care au alte credinte si care nu pot contempla faptul ca unii dintre ei au fost indusi in eroare. Totusi, se aproprie momentul, in viitorul foarte apropiat, cand adevarul va trebui sa fie facut cunoscut. Fiecare dintre voi va avea atunci posibilitatea de a-si reconsidera credintele mult pretuite. Nu exista nici o fortare a acestei opinii asupra niciunuia dintre voi, ci pur si simplu o prezentare a ceea ce este adevarat, in ceea ce va priveste pe voi si istoria voastra.


Nu noi am sustinut ca Noi Suntem cu Totii Unul, in care caz voi ati putea accepta ca la un moment dat in timp ar fi chiar firesc pentru noi sa ne reunim. Voi ati fost izolati pentru a asigura ca cei din exterior nu vor interfera cu experientele voastre de pe Pamant, aceasta daca voi nu ii invitati. Ofertele noastre de a aduce pace pe planeta au fost refuzate de guvernul vostru in favoarea realizarii unui pact cu Micii Cenusii in schimbul de tehnologie avansata si posibilitatea pentru acestia de a avea baze pe Pamant. Aceasta nu a fost in interesul vostru, ci in acela de a crea o baza a puterii care sa permita dominatia mondiala. Datorita cresterii dramatice in nivelelor de constiinta, acel plan a fost compromis pe masura ce Lumina a crescut exponential si continua sa faca aceasta. Energiile joase nu mai sunt puterea care au fost, si dicteaza sfarsitul Celor intunecati.


Nu a fost niciodata o inaintare usoara in ceea ce priveste dualitatea, insa in curand va veti afla in pozitia de a realiza ca sfarsitul este clar in campul vostru vizual. Toate schimbarile majore necesare vor continua cu efort sporit si ultimele vestigii ale controlului Illuminati-lor vor disparea. Deci inca o data vom reitera ca totul este bine, pentru ca victoria voastra este asigurata. Este o vreme a celebrarii, deoarece este prima data cand civilizatia voastra a iesit invingatoare asupra incercarilor aduse ei si a adus Lumina pe Pamant. Nu doar atat, dar Ascensiunea cu Mama Pamant este o ocazie unica la care sunteti privilegiati sa luati parte.


Sunt SaLuSa din Sirius si admir in mod absolut dedicatia voastra in a invinge pe Cei intunecati si credinta voastra in puterea Luminii. Veti fi cu adevarat capabili sa spuneti ca v-ati pus cu o forta intunecata puternica, si ati invins.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com 
Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com