Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 18 aprilie 2011

15-Aprilie-2011


Sunt SaLuSa din Sirius si cu toate evenimentele care au loc pe Pamant; suntem chiar ocupati pentru a tine lucrurile in sah. Noi dorim desigur sa trecem la schimbarile majore in care suntem implicati si suntem inca in masura sa le realizam la timp, spre beneficiul vostru.

Noi nu suntem niciodata in asteptare, deoarece exista resurse atat de mari in Federatia noastra. Tema pe care o avem este formidabila, insa ea este clar in puterile noastre si desigur ca noi avem si tehnologia avansata, care sa o acompanieze. Exista de asemenea tehnologie avansata folosita deja in mod secret pe Pamant, si o parte din aceasta va iesi la suprafata si va ajunge la voi inaintea tehnologiei noastra.
SaLuSa 15-Aprilie-2011
Ar fi chiar correct sa numiti acest an “Anul Devenirii”, deoarece cu toata munca pe care ati depus-o pentru a ajunge aici, sunteti gata sa o convertiti in rezultate. Voi ati castigat atat de multa experienta, de-a lungul atator vieti, incat nivelele voastre de constiinta s-au ridicat. Acum voi puteti sa atingeti urmatoarea oportunitate de a va inalta inca si mai sus, pe masura ce va pregatiti de Ascensiune. Urmatorul moment cheie va fi 11.11.11, care poate fi privit ca un punct inalt, cand unii dintre voi veti aprofunda latura perceptiilor parapsihice si veti fi mai senzitivi la energiile din jurul vostru. Pentru unii dintre voi capacitatile voastre telepatice vor deveni active, si veti afla ca veti putea comunica atat cu oamenii, cat si cu animalele. Intrand in 2012, care va fi anul de incheiere, si abilitatile voastre vor creste, si la momentul Ascensiunii veti fi pregatiti a va lua locul ca Fiinte Galactice. Aceasta reprezinta un mare pas inainte de unde va aflati acum, si vine cu schimbarea de la corpurile voastre bazate pe carbon, la cele care sunt cristaline.

Dupa cum veti intelege, atat de multe au loc, pentru a ne asigura ca voi veti fi pregatiti la timp pentru Ascensiune. Voi sunteti priviti ca niste Fiinte foarte speciale, care sunt pregatite sa plece la Frumusetea si spelndoarea dimensiunilor mai inalte. Ati fost pe cale sa va “pierdeti” si apoi v-ati regasit pe voi insiva si de asemenea legatura imuabila, care o aveti cu Dumnezeu. Realizand aceasta, experientele pe care le-ati avut v-au permis sa evoluati atat de mult intr-o perioada atat de scurta si in acelasi timp cunoasterea poate fi folosita de orice suflet, care doreste sa intre in vibratiile joase. Voi ati primit provocarea din iubirea voastra de Dumnezeu si din dorinta voastra de a fi de folos celorlalti. Aceasta este ceva chiar normal si in cazul nostru, serviciile noastre fiind oferite prin activitatile Federatiei Galactice. Functie de cat de mult ati evoluat si functie de ce abilitati v-ati dezvoltat, exista multe alte grupuri si numeroase consilii carora voi va puteti alatura. Viata va fi extrem de placuta si nu va fi niciodata lipsa de oportunitati de a va urma propriile aspiratii. De exemplu, daca tu esti artist, inca iti vei putea urma chemarea. Totusi, o vei gasi cu mult mai implinitoare, fiind capabil sa incorporezi puterile tale creatoare. Totul este literalmente viu si va va raspunde.

Atunci cand simtiti ca problemele va coplesesc si ca necazurile se aduna, intariti-va cunoscand cat de mult va asteapta in viitorul cel mai apropiat. Timpul continua sa se accelereze si nu a mai ramas mult pana veti ajunge sa il vedeti materializandu-se in fata voastra. Deja vechile modalitati, cu care ati fost obisnuiti, se schimba, dar inca nu vedeti ce urmeaza sa le ia locul. Voi ati fost desigur informati de ceea ce este pus deoparte pentru voi, insa chiar si asa este greu sa exprimam exact cum va fi. Cele mai mari schimbari vor avea loc in interiorul vostru, viata devenind o fericire absoluta fara munca neplacuta si lipsita de satisfactie, pe care o experimentati acum. In cele din urma toate acele griji pentru supravietuire, a avea suficiente mijloace pentru a trai confortabil si a avea o viata lipsita de stresuri vor fi ale voastre. Voi urmeaza sa va revendicati drepturile ce v-au fost negate pentru atat de mult timp, viata devenind exact ceea ce a fost intentionat sa fie.

Revenind in zilele voastre prezente, voi experimentati ultimele tentative ale Celor intunecati de a intarzia progresul si de a cauza cat mai mult haos. Din fericire noi suntem constienti de planurile lor, si pe cand nu ii putem neaparat opri din ceea ce fac, putem preveni ca actiunile lor sa escaladeze. Exceptia va fi atunci cand vom fi autorizati sa impunem termenul limita, ce va incheia pentru totdeauna actiunile lor. Dupa cum va puteti astepta, acel termen se apropie chiar repede si va fi o ocazie de o mare insemnatate. Noi credem totusi ca i-am convins pe Cei intunecati sa se retraga inainte ca acel moment sa vina, dupa cum stiti ca intotdeauna cautam prima data sa gasim o solutie pasnica. Chiar si atunci, noi ne impunem autoritatea intr-o maniera non-agresiva si avem capacitati foarte persuasive. Acesta este motivul penrtu care avem reguli stricte, in ceea ce priveste aterizarea in masa, deoarece nu dorim sa cauzam confruntari. Conditiile trebuie sa fie juste si momentul ales astfel incat voi sa fiti constienti de sosirea noastra si aceasta sa fie binevenita. Unele persoane obiecteaza ideea, insa acestea fac aceasta mai mult din frica, decat in urma unui act de gandire rezonabil. Noi ne asteptam ca la acea data multe contacte deja sa fi avut loc si prezenta noastra, impreuna cu motivele noastre de a ne alatura voua vor fi fost deja cu claritate explicate.

Incet dar sigur oamenii se trezesc realizand inutilitatea razboailor si miscarea in urma careia sa se puna punct pentru totdeauna acestora, prinde anvergura. Desigur, nu poate sa se petreaca peste noapte, insa atunci cand suficienti dintre voi va ridicati la acel nivel de constiinta, un raspuns se va materializa. Noi v-am spus de multe ori despre puterea pe care voi o aveti atunci cand mai multi dintre voi vin impreuna in gand si in vorbe. Deci directionati-va atentia asupra schimbarilor pozitive si vizualizati un deznodamant incununat de succes. Cu atat de multe promisiuni ce vi s-au facut este inutil sa mantineti starea de frica, noi supervizand mereu orice se va petrece. Noi suntem acolo pentru a opri ca lucrurile sa scape de sub control si adesea noi ne facem treaba nevazuti si neauziti. Intr-o buna zi veti invata multe despre activitatile noastre si despre cum v-am urmarit progresul de mii de ani. Nu este nimic nou in ceea ce facem acum pentru voi si, ca politieni Galactici, noi avem multe responsabilitati in Universul vostru.

Dragilor, voi ati indurat multe greutati, de-a lungul multor vieti, insa voi ati stiut intotdeauna subconstient ca acestea vor ajunge sa se sfarseasca. Acele vremuri mult sperate sunt aici si curand, voi veti experimenta zile mai bune, experimentand o viata care sa va faca fericiti si multumiti. Va fi o mica parte, care va fi avanpremiera a ceea ce va urma si niciodata nu va veti mai intoarce la vremurile din trecut. Totul este bine planuit si noi nu putem rata finalizarea cu succes a misiunii, deoarece avem in spatele nostru reprezentanti ai multor mari civilizatii, care ne ofera sustinerea lor atunci cand noi avem nevoie de ea. Printre acestea se afla multe cele mai ilustre Fiinte de Lumina, care ne ghideaza pe noi si care garanteaza ca destinul vostru este asigurat. Noi credem ca voi de abia incepeti sa va intelegeti starea voastra de indumnezeire si adevarata voastra natura spirituala. Acea constientizare va continua sa creasca si cu ea va veni si o conceptie mai echilibrata, pana aici latura fizica fiind mult prea dominanta.

Sunt SaLuSa din Sirius si cu toate evenimentele care au loc pe Pamant; suntem chiar ocupati pentru a tine lucrurile in sah. Noi dorim desigur sa trecem la schimbarile majore in care suntem implicati si suntem inca in masura sa le realizam la timp, spre beneficiul vostru. Noi nu suntem niciodata in asteptare, deoarece exista resurse atat de mari in Federatia noastra. Tema pe care o avem este formidabila, insa ea este clar in puterile noastre si desigur ca noi avem si tehnologia avansata, care sa o acompanieze. Exista de asemenea tehnologie avansata folosita deja in mod secret pe Pamant, si o parte din aceasta va iesi la suprafata si va ajunge la voi inaintea tehnologiei noastra.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: SorinThe Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com