Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 4 aprilie 2011

SaLuSa 4-Aprilie-2011


Vechiul eu va dispare in cea mai mare parte si o frumoasa Fiinta se va ridica, fiind gata de ascensiune. Voi ati lucrat din greu si ati parcurs o cale lunga pentru a atinge acest punct, urmand a fi o experienta inaltatoare indiferent de ceea prin ce veti trece pentru a ajunge acolo. Energiile din jurul vostru sunt in continua crestere, aducandu-va si mai mult in vibratiile superioare.
SaLuSa 4-Aprilie-2011
Credeti-ne atunci cand va spunem ca lucrurile se misca foarte bine si munca pe care am realizat-o incepe sa dea rezultate. Orice s-ar petrece, voi veti fi pregatiti pentru vremurile din urma si nimic nu poate opri incheierea ciclului dualitatii. Voi nu trebuie sa treceti prin purgatoriu, pentru a ascende si cu siguranta, experientele voastre, de la un suflet la altul, vor diferi in mod considerabil. Marea parte a voastra se vor destinde in Noua Era, si in ceea ce ne priveste vom face tranzitia pentru voi, cat mai repede putem. Voi vedeti schimbari rapide in Orientul Mijlociu si in acelasi timp Vestul trece prin perioada lui de teste. Si el va trebui sa se schimbe si multe schimbari vor avea loc in urma reformei politice. In inimile voastre, voi stiti ca toate schimbarile viitoare trebuie sa fie bazate pe ceea ce este cel mai bine pentru toti, aceasta insemnand o structura care sa fie bazata pe Iubire si Lumina. Orice mai putin de atat nu va satisface oamenii si nu va da o directie care sa fie o cale neteda spre Ascensiune.


Cei intunecati in sfarsit capituleaza, realizand ca au nevoie de o cale de scapare din situatia neplacuta, pa care ei insisi au creat-o. Prin aliatii nostri aceasta sansa le este oferita si din momentul in care ei nu se mai opun progresului, noi vom putea cu adevarat sa avem o interactiune mai deschisa spre a va ajuta. A-i face responsabili pe acestia pentru actele lor impotriva Omenirii nu este grija noastra directa, deoarece nu exista scapare de la a trebui pana la urma sa raspunda ierarhiei spirituale superioare, care va supravegheaza evolutia. Cu alte cuvinte, la fel ca si voi, ei vor trebui sa experimenteze efectele actelor lor si sa le inteleaga pe deplin efectele. Noi va putem spune ca odata intorsi in dimensiunile mai inalte si cunoscand adevarul despre viata si scopul ei, veti fi mai mult decat dornici sa va indreptati greselile. Trebuie sa subliniem din nou faptul ca nu exista pedeapsa, asa cum o intelegeti voi, si nici o judecata, rezultatul final depinzand doar de sufletul in cauza. Karma ce rezulta din fiecare viata are doua calitati, in primul rand va tine pe calea catre Lumina, in timp ce asigura ca voi veti invata din greselile voastre.


Ultima perioada inainte de Ascensiune este una care va da multe oportunitati de a incheia aspectele neterminate si a va schimba modul de gandire intr-unul care este aliniat cu noile vibratii. Vechiul eu va dispare in cea mai mare parte si o frumoasa Fiinta se va ridica, fiind gata de ascensiune. Voi ati lucrat din greu si ati parcurs o cale lunga pentru a atinge acest punct, urmand a fi o experienta inaltatoare indiferent de ceea prin ce veti trece pentru a ajunge acolo. Energiile din jurul vostru sunt in continua crestere, aducandu-va si mai mult in vibratiile superioare. Ele aduc o stare de calm si de expectativa, pe masura ce voi deveniti mai sensibili la acestea si stati drepti si increzatori, asemeni razei luminoase a unui far de Lumina pe malul marii. Prin aceasta voi veti fi pe calea voastra spre Ascensiune, iesind astfel din vibratiile joase. Intr-adevar, voi aflati acum ca ele sunt gregare si nu mai servesc scopului vietii voastre. A emana pace si bucurie este telul vostru, iar voi veti fi incununati de succes in aceasta actiune a voastra.


Fara a va apropia in mod necesar de alte suflete, voi veti ridica moralul celor din jurul vostru si atitudinea voastra pozitiva va fi contagioasa pentru ceilalti. Vestea despre Ascensiune se duce in cele patru zari si voi puteti fi unii dintre cei care, cu gentilete, puteti sa le introduceti si altora beneficiile acesteia si in acelasi timp le puteti indica faptul ca este implicat in acest proces si liberul arbitru. Totusi, ne vom folosi de fiecare oportunitate de a face cunoscute aceste aspecte, atunci cand in sfarsit vom fi printre voi. In cele din urma nu va fi nici un suflet, care sa nu fi avut sansa sa invete totul despre Ascensiune, facand aceasta alegere dintr-o pozitie in care el sa fie bine informat. Exista desigur aceia care accepta sfarsitul timpurilor, dar cred intr-o alta finalizare a acestuia, si din moment ce voi va creati propria realitate, ei vor experimenta calea diferita pe care au ales-o.


In acelasi timp va cerem sa va concentrati pe telurile voastre personale, si sa nu fiti descurajati de ceea ce se petrece in jurul vostru. Anumite evenimente trebuie sa se petreaca si distrugerile fizice sunt necesare pentru a asista Ascensiunea Mamei Pamant. Voi calatoriti impreuna, dupa cum ati facut de milenii de timp, si asa se va petrece si in viitor. Cu cat mai multe Lumina aduceti pe Pamant, cu atat mai repede veti aduce in existenta Noul Pamant. Vechile voastre creatii nu vor putea sa mearga mai departe si prin urmare, este mult de munca in directia transmutarii. Nimic nu este in totalitate distrus, ci pur si simplu isi schimba forma pentru a fi folosit din nou. Materia este creata si recreata din nou si din nou, si niciodata pierduta. Ca si creatori, voi insiva veti avea o mai mare responsabilitate asupra creatiilor voastre, dar in acelasi timp veti creste in constiinta si veti exercita bun simt si intelepciune in munca voastra.


Voi va aflati acum la o incrucisare de drumuri si este decizia voastra pe care dintre acestea o veti apuca. Oricum nu exista nici o problema pe termen lung, deoarece natura ciclica a Universului asigura ca o alta oportunitate de a alege altfel va va iesi intotdeauna in cale. Totusi, ciclurile sunt lungi, dupa modul vostru de a masura timpul, si doar daca ati stii, voi ati fi cu mult mai inclinati sa faceti efortul de a transcende de aceasta data. Noi stim ca unele suflete sunt inca impotmolite in intuneric, incat le vine greu sa inteleaga ceea ce este Ascensiunea. Uneori ei se simt victime ale circumstantelor, neintelegand ca ei isi creaza propriile experiente. Va veni o vreme in care adevarul li se va arata, iar atunci ei vor cauta o va cale de a le schimba in unele mai bune.


Fiti siguri ca progresul vostru este urmarit si ca la primele sclipiri ale dorintei de a trece in Lumina, ajutor corespunzator va este oferit pentru a va ghida in directia corecta. Nimeni nu doreste sa va vada mergand in jos, pe o cale fara iesire si trebuind sa o luati din nou de la capat. Din fericire majoritatea sufletelor evolueaza de-a lungul unei perioade de timp prin experientele pe care le au in vieti succesive si prin ghidarea oferita lor. In dificilele timpuri prezente, progresul poate sa fie chiar rapid, din cauza continuei lupta dintre intuneric si Lumina. Sunt oportunitati repetate de a depasi vibratiile joase si nici un suflet nu este condamnat sa ramana in ele. Adevarul este chiar opus, Fratia Luminii lucreaza pentru a-i ajuta pe cei care se afla in dimensiunile joase si ii gasesc pe cei care se descid fata de adevarurile superioare.


Sunt SaLuSa din Sirius si pe masura ce voi intrati in perioada cea mai importanta a civilizatiei voastre, noi facem tot ceea ce ne sta in putinta sa va atragem atentia. Noi vrem ca voi sa recunoasteti relatia pe care noi o avem cu voi, si care este una care dureaza de mii de ani. Noi Suntem cu Totii Unul, si venim pe buna dreptate impreuna pentru a celebra reuniunea noastra. Noi vom merge mai departe alaturi de voi in dimensiunile mai inalte, care sunt adevarata voastra casa si asteptam prezenta voastra ca Fiinte ascensionate.Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com