Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 13 aprilie 2011

11-Aprilie-2011


Pe masura ce nivelele voastre de constiinta se eleveaza, voi veti face de asemenea un pas inainte in a intelege cum voi, voi cei reinoiti, veti trai in viitor. Acea viata va fi atat de diferita si va avea o mica asemanare cu ceea ce traiti in acest moment.

Cel mai important este ca va exista o mai buna intelegere a puterilor creative jurul vostru si voi va veti armoniza cu acestea. Pe atunci voi veti fi invatat deja cum sa lucrati corect cu aceste energii si veti fi devenit o Fiinta Galactica.

Voi veti deveni de asemenea si Fiinte Cristice, capabile sa exprime pe deplin intreaga lor Iubire si Lumina. Fiti siguri ca sunteti destinati sa deveniti mari Fiinte de Lumina si veti trece in acel mod de manifestare pe masura ce va veti ridica prin dimensiunile mai inalte.
SaLuSa 11-Aprilie-2011


Mentineti-va principiile si urmati-va intuitia, deoarece credintele si gandurile voastre sunt bombardate de atat de multe surse diferite, ce sustin ca stiu viitorul. Unele sunt pur si simplu nechibzuite, dar cele care par acceptabile sunt uneori materiale de dezinformare bine gandite. Tineti minte ca Cei intunecati stiu bine despre Ascensiune si de evenimentele care conduc catre ea, ei urmarind sa orchestreze un scenariu care se potriveste in mare masura credintelor voastre. Totusi, ei urmaresc in mod intentionat sa creeze confuzie in mintile voastre, si odata ce indoiala a patruns, ei si-au atins scopurile. Desigur exista si unele surse care sunt autentice, insa au o alta parere despre modul in care se vor desfasura vremurile de pe urma. Abordarea lor poate fi influentata de ceea ce ei doresc sa se petreaca, si aceasta este mai probabil in cazul credintelor religioase. Daca sunteti satisfacuti ca aveti o sursa de veridica voi puteti, la modul general vorbind, sa acceptati ceea ce va este transmis. Totusi, inca puneti intrebari pana in punctul in care sunteti satisfacuti si ceea ce primiti se pliaza pe structura voastra mentala si aceasta este de o natura pozitiva. Adevarul in mod normal implica un sentiment de bine, unde declaratiile dubioase adeseori va fac sa va simtiti nelinistiti.


De multi ani voi ati fost pacaliti si mintiti pentru ca guvernele sa poata realiza actiuni fara ca voi sa stiti aceasta. De atunci vremea in care sa credeti orbeste tot ceea ce vi se spune a trecut de mult, dar din cauza confuziei deliberate si a mesajelor incarcate cu frica poate sa va fie greu sa determinati unde se afla adevarul. Din nou, facem apel la puterile voastre intuitive si daca va bazati pe ele, in mare nu va veti insela prea tare. Increderea trebuie sa fie castigata insa atat de putini politicieni au fost complet sinceri, dar atunci cand sunt, cuvintele lor sunt remarcate si ele poarta insemnul adevarului. Dartorita acestor probleme, se planuieste o reorganizare a intregului aparat politic si in cele din urma eliminarea patidelor politice. Prea mult timp se pierde in confruntari si decizii luate pentru castig politic, in loc sa se faca ceea ce este cel mai bine pentru toti oamenii. Schimbarile vor asigura ca doar acei politicieni care doresc cu sinceritate sa isi daruiasca timpul pentru binele poporului lor, vor fi numiti in pozitii ale noului guvern.


Momentul pentru o reanaliza a sistemelor si politicilor care afecteaza oamenii va veni in curand, si totul face parte din planul de recastigare a suveranitatii voastre. Pe masura ce o noua civilizatie se naste, voi veti fi tratati cu respect si nevoile voastre vor fi plasate in capul listei. Marile bogatii, care se gasesc in mainile a celor putini, vor fi redistribuite pentru ca toti sa imparta intre ei in abundenta. Zilele elitelor sunt numarate, insa ei vor fi tratati corect, ca si toti ceilalti. Asemenea schimbari vor pava calea spre Ascensiunea voastra in cele din urma, care mai departe va conduce la o perioada in care banii nu vor mai fi necesari. Atunci cand veti putea crea pentru voi insiva tot ceea ce aveti nevoie pentru a exista, voi nu veti mai fi dependenti de altii pentru bunastarea voastra. Experimentul numit dualitate v-a pus pe unii impotriva celorlalti si a avea succes in situatii competitive a depins pana la urma de cine a fost mai puternic. Aceasta situatie de asemenea va inceta in favoarea co-operarii si a impartirii echitabile a tuturor bogatiilor Pamantului. In aceasta directie Mama Pamant va fi onorata si tratata ca o minunata gazda iubitoare, care este pentru Fiintele care calatoresc alaturi de ea.


Pana in acest moment vi s-a permis sa o exploatati pe Mama Pamant pentru materiile voastre prime, insa chiar si asa voi ati distrus multe locatii, fara sa va ganditi prea mult la mediul inconjurator. Lectiile au fost invatate de atunci si trebuie sa fie inteles ca ea este o Fiinta pe deplin constienta, care are nevoie de iubirea si de deplina voastra consideratie pentru bunastarea ei. Lipsa de intelegere de pana acum a facut ca Mama Pamant sa trebuiasca sa ia propriile ei masuri de a curata Pamantul, si de a-l readuce in starea lui ideala. In consecinta ea duduie si se zgaltaie, impreuna cu schimbarile ce apar ca rezultat din cutremure si a altor evenimente. Noi cei din Federatia Galactica urmarim constant situatiile de acest gen si facem tot ceea ce este necesar pentru a minimaliza efectele acolo unde voi va aflati in pericol. Munca noastra este in mare masura nevazuta, insa asteptam ziua in care sa actionam la vedere si adeseori avand co-operarea voastra. Din punct de vedere karmic putem merge doar pana aici, deoarece este important ca voi sa constientizati efectele actiunilor voastre. Vorbim aici nu doar de distrugerile directe, ci de ceea ce a fost declansat ca rezultat al energiilor negative produse de Omenire. Acestea au rezultat adesea din razboaie si au penetrat adanc Pamantul cauzand dezechilibre ale armoniei energiilor naturale.


Pe masura ce nivelele voastre de constiinta se eleveaza, voi veti face de asemenea un pas inainte in a intelege cum voi, voi cei reinoiti, veti trai in viitor. Acea viata va fi atat de diferita si va avea o mica asemanare cu ceea ce traiti in acest moment. Cel mai important este ca va exista o mai buna intelegere a puterilor creative jurul vostru si voi va veti armoniza cu acestea. Pe atunci voi veti fi invatat deja cum sa lucrati corect cu aceste energii si veti fi devenit o Fiinta Galactica. Voi veti deveni de asemenea si Fiinte Cristice, capabile sa exprime pe deplin intreaga lor Iubire si Lumina. Fiti siguri ca sunteti destinati sa deveniti mari Fiinte de Lumina si veti trece in acel mod de manifestare pe masura ce va veti ridica prin dimensiunile mai inalte.


Noi avem incredere ca voi veti intelege nevoia de a va detasa de dependenta de achizitii materiale si cunoasteti ca cu timpul nu veti avea nevoie de absolut nimic, voi fiind capabili sa va creati singuri toate cele necesare. Oamenii devin foarte atasati de posesiunile lor materiale, insa odata cu trecerea de la viata in corp fizic, acestea nu pot fi luate cu voi. Totusi, in Planurile Astrale, voi puteti recrea prin puterea gandului orice obiect care v-a apartinut pe vremea in care va aflati pe Pamant. Urmeaza ca dupa Ascensiune voi nu doar veti avea capacitatea de a crea, dar veti avea si talente mai extinse decat inainte. Luati de exemplu placerea de a va imbraca, si aflati ca voi puteti “gandi” aducand in existenta orice veti dori si il veti putea schimba pe atat de des pe cat doriti. Ceea ce poate fi creat poate fi si “necreat” la fel de usor, deci nu exista nici un fel de reziduri. Cu cat mai departe mergeti in dimensiunile mai inalte, creatiile devin si mai perfecte si emana lumina peste tot in jurul lor. Culoarea si sunetul merg mana in mana, aducand un aranjament de frumusete si perfectiune nemaigasit pe Pamant in prezent.


Sunt SaLuSa din Sirius si plasez in mintile voastre concepte si idei, care va vor pregati pentru a fi gata pentru Ascensiune si dincolo de ea. Noi vom face mai multe pe masura ce timpul se scurge si va vom acompania mult dincolo de el. Noi Suntem cu Totii Unul in aceasta mareata aventura Galactica, care tocmai incepe. Dumnezeu sa va Binecuvinteze pe Voi Toti.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com