Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 13 aprilie 2011

13-Aprilie-2011


Sunt SaLuSa din Sirius si asemenea tovarasilor mei de calatorie suntem emotionati ca suntem atat de aproape de voi. Da, pot sa mai fie inca multe luni pana vom avea permisiunea de a face un zbor de recunoastere in masa, insa contactul cu voi a avut loc de multi ani si va deveni mai deschis in viitorul imediat.

Exista cerinte care trebuie intrunite de ambele parti inainte ca aceasta sa se petreaca si va trebui sa existe o intelegere asupra momentului oportun pentru dezvaluire. In a face existenta noastra recunoscuta oficial, aceasta ne va permite sa va contactam intr-o maniera mai deschisa. Aceasta ar trebui sa conduca in punctul in care delegatiile noastre sa intalneasca autoritatile voastre.
SaLuSa 13-Aprilie-2011


Reamintim din nou ce suflete minunate sunteti si admiram daruirea voastra de a trece incercarile care au fost puse inaintea voastra. Fiind separati de Sinele vostru Suprem prin valul uitarii, voi inca ati gasit Lumina interioara si ati urmarit sa va regasiti calea catre trezirea deplina a constiintei. Aceasta v-a permis sa faceti un pas imens inainte si sa va pregatiti pentru Ascensiune. Odata cu aceasta vine si abilitatea de a discerne cu privire la informatii, voi veti fi capabili sa discerneti adevarul cu privire la mesajele mai dubioase ori dezinformarea clara. Luati ceea ce rezoneaza cu voi si daca gasiti informatie autentica, puteti fi siguri ca o veti mai intalni. In realitate, voi deja aveti intregul spectru de informatii in voi insiva. Aceasta inseamna sa lasati deoparte credintele in care ati fost crescuti, pentru a permite adevarului sa fie inteles. Chiar mai bine, incepeti propria voastra cautare a adevarului cu o pagina complet alba. In acest fel, ghizii vostri pot avea acces la voi si va pot indruma in directia corecta. Fiti siguri ca pentru fiecare suflet, multe Fiinte Inalte lucreaza pentru a-l ilumina.


Viata nu trebuie sa fie complicata, insa oamenii au devenit egotici si adesea s-au concentrat doar asupra propriei persoane. Voi nu puteti avansa in aceasta maniera, fara aparitia multor batalii, care conduc la confruntari, relatiile pasnice fiind greu de stabilit. Problema este ca fiecare doreste sa il controleze pe celalalt, iar aceasta este o reteta pentru disensiuni. Atunci cand ati atins o treapta in care sa ii tratati pe ceilalti ca pe egalii vostri, in care sa gasiti iubire in sufletele voastre pentru ei, veti putea gestiona asemenea situatii cu rabdare, calm si intelegere. Ia timp sa rezistati asalturilor verbale si tentativelor de a va controla, dar este cu putinta sa le lasati sa va treaca pe deasupra capetelor, fara a avea orice fel de reactie emotionala negativa. In timp voi veti ajunge sa nu intampinati nici o problema in a atinge o asemenea stare de calm, si aceasta merge mana in mana cu a-i trata pe toti cu Iubire Neconditionata. La inceput totusi, voi trebuie sa invatati sa va controlati emotiile, si sa recunoasteti ca nu trebuie sa amenintati pentru a va impune punctul de vedere. Oamenii, in mod uzual, actioneaza prima data si apoi isi pun intrebari, gandesc, fiind adesea prea tarziu pentru a mai putea evita consecintele.


Dragilor, noi stim ca noua ne este usor sa discutam de asemenea subiecte cum ar fi autocontrolul, insa aceasta este o faza pe care voi o veti atinge pe masura ce nivelele constiintei voastre se vor eleva. Cu cat mai multa lumina absorbiti, cu atat mai calmi veti deveni si insasi prezenta voastra va aduce pace celor din jurul vostru. Imaginati-va ce energie frumoasa si inaltatoare este emanata, atunci cand mai multe suflete cu o aceeasi stare se intalnesc. Unii dintre voi ati experimentat aceasta si cunoasteti cat de puternica aceasta energie poate sa fie. Pe masura ce multe grupuri cresc ca si numar peste tot in lume, ele sunt legate unelele de celelalte pana ce o retea de Lumina este formata. Cu cresterea cantitatii de energie ce este trimisa spre Pamant, ea se expansioneaza exponential si ridica rapid vibratia. Aceasta inseamna ca deja va aflati cu un picior in dimensiunea a patra, si lasati dimensiunile joase in urma. Daca va concentrati asupra ascensiunii, nu veti fi avut nici o alta asemenea oportunitate de aur sa faceti aceasta.


Cu greu veti gasi chiar si un singur mesaj despre Ascensiune care sa nu mentioneze Iubirea si Lumina, si aceasta deoarece ele sunt esentiale pentru succesul si abilitatea voastra de a reveni in planurile mai inalte. Fiecare suflet este al Luminii, cu toate ca acesta este ingenuncheat si are potentialul de a se exprima ca o mareata Fiinta de Iubire si Lumina. Atunci cand priviti o alta persoana, uitati-va dincolo de eul ei fizic si constientizati ca, asemeni oricarui alt suflet, ea contine o scanteie divina. Voi sunteti legati inte voi si este adevarat ca ceea ce faceti unuia, faceti tuturor celorlalti. Colectiv sunteti responsabili pentru unde va aflati astazi. De-a lungul multor vieti, voi ati vizualizat viitorul vostru si ati creat calea catre el. A depins de voi indiferent ca a fost greu ori usor, insa Omul a fost in ultimele vremuri complet cuprins de energiile intunecate si aproape a pierdut legatura cu Lumina. Din fericire aceasta legatura nu poate fi niciodata complet distrusa si ea s-a ridicat din intuneric, pentru a arata inc o data calea. Acum ea a devenit forta majoritara pe aceasta planeta si inlatura rapid energiile joase, ce nu pot exista simultan alaturi de o asemenea forta. Dupa cum vedeti acum foarte clar, schimbarile se accelereaza si uneori ele creaza haos, insa acesta va fi de scurta durata.


Noi, cei din Federatia Galactica facem ceea ce putem pentru a aduce o incheiere pasnica in Orientul Mijlociu, insa energiile intunecate au fost atat de ancorate in acea zona, aceasta nu este o munca usoara nici macar pentru noi. Noi nu ne putem impune asupra oamenilor, insa lucram pentru a aduce pace si stabilitate situatiei. Daca am fi invitati s participam, aceea ar fi fost desigur altfel, totusi este in multe directii cu mult mai bine daca voi sunteti vazuti ca depasind singuri problemele proprii. Totusi, noi raspundem de asemenea Dumnezeului acestui Univers si purtam poruncile Lui Dumnezeu in ceea ce va primeste. Dumnezeu v-a dat liber arbitru si nu va interfera cu deciziile voastre, decat daca efectele merg dincolo de Pamant, afectand alte planete si forme de viata. Incheierea acestui ciclu al dualitatii si Ascensiunea au loc deoarece Dumnezeu a decretat ca este timpul pentru a cest ciclu sa se incheie si ca urmatoarea faza in evolutia voastra ar trebui sa inceapa.


Noi facem prin urmare, asemenea voua, parte dintr-un Plan Maret ce se extinde la scara intregului Univers, in care fiecare planeta este impicata. Totul se inalta in vibratiile mai inalte si este un eveniment magnific si chiar o ocazie de mari sarbatoriri. Si voi de asemenea va veti bucura de ea si micul vostru Pamant va fi un punct asupra caruia se va focaliza multa atentie, voi fiind binecunoscuti pentru reusitele voastre minunate pe care le-ati avut in rastimpul in care v-ati aflat pe el. Voi ati putut fi in carantina, insa dezvoltarea si succesul vostru in a depasi fortele intunecate, este cunoscuta in mod general. Odata ce avem permisiunea de a ateriza in mod deschis pe Pamant, voi veti ajunge sa vedeti reprezentantii multor tipuri de civilizatii. Multe vor fi umanoide, insa mai sunt si altele care sunt chiar diferite, toate avandu-si originea in Sursa A Tot Ceea Ce Este.


Sunt SaLuSa din Sirius si asemenea tovarasilor mei de calatorie suntem emotionati ca suntem atat de aproape de voi. Da, pot sa mai fie inca multe luni pana vom avea permisiunea de a face un zbor de recunoastere in masa, insa contactul cu voi a avut loc de multi ani si va deveni mai deschis in viitorul imediat. Exista cerinte care trebuie intrunite de ambele parti inainte ca aceasta sa se petreaca si va trebui sa existe o intelegere asupra momentului oportun pentru dezvaluire. In a face existenta noastra recunoscuta oficial, aceasta ne va permite sa va contactam intr-o maniera mai deschisa. Aceasta ar trebui sa conduca in punctul in care delegatiile noastre sa intalneasca autoritatile voastre.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com