Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 20 aprilie 2011

20–Aprilie-2011


Voi chiar asteptati ca la nivelul nostru sa mai spunem altceva decat adevarul? Ma indoiesc, voi fiind suficient de evoluati in a recunoaste adevarul in ceea ce va transmitem. Noi suntem mentorii vostri intr-o dimensiune in care voi urmeaza in curand sa va ridicati si in care nu exista altceva decat adevar. Astfel incat adevarul este spus in mod firesc in toate directiile si chiar daca am putea spune altceva, aceasta ar fi imediat recunoscut pentru ceea ce a fost.

Voi aveti o expresie despre “A merge pe vorbele Voastre” (“Walking your Talk”, eng., n.t.) si aceasta este essential daca doriti sa va transformati intr-o Fiinta de Lumina. Ar trebui sa stiti la acest moment incotro va indreptati, si cum sa ajungeti acolo. Deci dedicati-va cu un foarte mult optimism si veti primi tot ajutorul de care aveti nevoie.
SaLuSa 20–Aprilie-2011


Dragilor, Michael se intreaba daca eu voi mentiona ceva de atacul facut asupra mea si asupra lui Matthew, si o voi face, deoarece vi s-ar parea ciudat sa nu o fac. Intr-un fel asemenea dispute nu au nevoie de nici un raspuns, orice Lucrator intru Lumina putand fi supus atacurilor din partea Celor intunecati. Este important ca ceilalti oameni sa isi foloseasca judecata, pe cand multi dintre voi, cei care urmariti mesajele de la sursele de Lumina, deja va folositi abilitatile intuitive. Prin urmare n-ar mai fi nevoie de refuzul acestor agumente de catre mine, argumente gandite pentru a va insufla frica si indoiala in mintile voastre. Canalele folosite pentru a transmite asemenea mesaje pot sa perceapa ca ele chiar transmit mesaje din Lumina, insa ele, ca oricine altcineva, sunt expuse la a atrage surse inferioare, care urmaresc sa le foloseasca, pentru telurile lor proprii. Canalelor si celor ce citesc, in aceeasi masura, li se cere intotdeauna sa verifice ceea ce primesc, si nu sa accepte pur si simplu.


Pe masura ce vremurile de pe urma se apropie de sfarsit, Cei intunecati sunt disperati sa faca un ultim gest de sfidare. Deci fiecare dintre voi trebuie sa fie prudent la mesajele ce par a fi complet desincronizate de cursul a ceea ce urmariti. Voi aveti capacitatea de a merge in voi insiva si de a vorbi cu Sinele vostru Suprem, si veti primi sfaturi ori veti avea un sentiment puternic in ce directie sa o luati. Nu este modul nostru de a opera, acela de a senzationaliza mesajele noastre, si vorbind la modul general, ele sunt stabile si constante in maniera in care va sunt transmise. Mai este si faptul ca voi va aflati la nivele de intelegere diferite, si prin urmare interpretarea voastra adusa mesajului poate sa fie una diferita. Deci uneori voi ajungeti sa fiti ori nu de acord, si in aceasta nu e un motiv de a va dezbina. Exista pana la urma doar Un singur Adevar, si totusi el poate fi exprimat in cateva moduri diferite, acestea toate fiind perfect acceptabile. Pana la urma trebuie sa urmariti sa va paziti de la a incerca sa fiti prea precisi in intelegerea voastra, si sa lasati loc pentru a accepta faptul ca poate voi nu aveti toate raspunsurile.


Voi chiar asteptati ca la nivelul nostru sa mai spunem altceva decat adevarul? Ma indoiesc, voi fiind suficient de evoluati in a recunoaste adevarul in ceea ce va transmitem. Noi suntem mentorii vostri intr-o dimensiune in care voi urmeaza in curand sa va ridicati si in care nu exista altceva decat adevar. Astfel incat adevarul este spus in mod firesc in toate directiile si chiar daca am putea spune altceva, aceasta ar fi imediat recunoscut pentru ceea ce a fost. Aceasta va fi o lectie la care voi puteti lucra acum, oamenii fiind predispusi la a transmite sau a prezenta adevarul intr-o maniera cu greu reconoscibila. Exersati pana ce va va intra in reflex, deoarece este clar ca nu este usor sa schimbati brusc obiceiurile pe care le-ati dezvoltat. Amintiti-va de asemenea ca in dimensiunile mai inalte este imposibil ca o minciuna sa treaca nedetectata, intrucat gandurile voastre pot fi citite. Este mai usor sa fiti sinceri odata ajunsi acolo si veti afla ca nimeni nu judeca pe nimeni, deoarece Iubirea Neconditionata nu cauta sa condamne sau sa gaseasca defecte.


Este un subiect interesant la care s-a ajuns si se refera la abilitatea de a discerne si la a o dezvolta pentru a deveni experti in a estima corect o situatie. In dimensiunea voastra este greu “sa nu vedeti raul” (“see no evil”, eng., n.t.), deoarece cu intelegerea voastra, voi il vedeti in jurul vostru, insa aceasta este specific celei de-a treia dimensiuni si a dualitatii. Totusi nu va ingrijorati, deoarece nivelele voastre de constiinta continua sa creasca, voi veti atinge o faza in care veti gandi doar ganduri pure. Cat de frumos va fi atunci cand toti cei din jurul vostru vor fi ai Luminii, si traind dupa legile ei in permanenta. Aceea va fi adevarata armonie, care nu poate fi atinsa in circumstantele in care va aflati. Perfectiunea va asteapta si va va duce mai departe spre nivelul de Fiinta Galactica. Toate acestea se vor petrece chiar repede, si voi va veti uita in urma cu raritate, daca va veti mai uita vreodata in urma, la aceasta perioada de timp. Este doar o experienta pe calea inapoi catre Sursa, ea fiind totusi foarte importanta, cat timp va aflati in ea.


Haideti sa trecem la momentul prezent si care este definit de actiunea pe care noi o avem de realizat in a va conduce cu fermitate pe calea spre Ascensiune. Unii dintre voi deja avanseaza pe aceasta cale si voi sunteti Cei care Deschideti Calea si care ati venit pe Pamant in acest scop. Adeseori voi nu trebuie sa spuneti nimic, actiunile voastre deja vorbind mai puternic, decat ar fi putut-o face vorbele voastre. Oamenii tind sa aibe o mentalitate de turma si sa urmeze un lider. Aceasta este bine, in cazul in care liderul da un exemplu bun si este stiut ca ceea ce se aseamana, se aduna. Se petrece adesea ca unei decizii subconstiente sa i se acorde putina, sau deloc, filtrare constienta. Atunci cand voi va manifestati in Lumina voastra, ea ii atinge pe cei ce sunt in preajma voastra. Voi puteti inalta si atrage oamnenii spre voi. Copiii (posibila referire la bebelusi, n.t.) sunt in mod particular sensibili la energie si adesea ei inca au abilitatea de a va vedea aurele. Ei pierd de obicei aceasta abilitate, pe masura ce cresc, desi unii o dezvolta mai departe de-a lungul vietii, devenind buni clarvazatori. Copiii vostri speciali, cum sunt copiii Indigo se afla in aceasta grupa, si ei vor continua sa isi dezvolte chiar si mai multe capacitati. Tinerii sunt adesea foarte talentati si poarta intelepciune cu mult peste cea specifica varstei, acestia avand un cadru in viitor, in care ei o vor putea folosi.


In acest moment, cei mai multi dintre voi, ar fi trebuit sa fi luat decizia de a dori ori nu sa ascensioneze. Sinele vostru Suprem va va aminti daca aceasta face parte din planul vietii voastre, aceasta fiind o oportunitate ce se va mai repeta peste foarte mult timp. Acest fapt a fost intr-adevar decis inainte de a va incarna, atunci voi va bazati intr-o anumita masura pe Sinele vostru Suprem pentru ajutor. El este acea voce ce vine din interior si care adesea va opreste de la a face greseli care va pot retine pe calea voastra. Acesta este un sfat de care trebuie tinut cont, insa uneori egoul vostru nu il ia in considerare, deoarece raspunde la actualul vostru cadru mental. Ganditi-va la aceste lucruri, ele fiind importante atunci cand urmariti sa aruncati mantia voastra pamanteana si sa va ancorati cu totul in Lumina.


Voi aveti o expresie despre “A merge pe vorbele Voastre” (“Walking your Talk”, eng., n.t.) si aceasta este essential daca doriti sa va transformati intr-o Fiinta de Lumina. Ar trebui sa stiti la acest moment incotro va indreptati, si cum sa ajungeti acolo. Deci dedicati-va cu un foarte mult optimism si veti primi tot ajutorul de care aveti nevoie. Nimeni nu vrea sa vada vreun suflet ratand Ascensiunea, si fiecare efort este realizat pentru a asigura ca toata lumea este constienta de aceasta. Atunci cand noi vom putea sa ajungem la milioane de oameni simultan, misiunea noastra va fi mai usoara si asteptam oportunitatea noastra de a face aceasta. Cu siguranta totul se apropie de sfarsit si noi putem preconiza o perioada foarte incarcata inaintea noastra.


Sunt SaLuSa din Sirius si sunt mai fericit si mai emotionat decat oricand, pe masura ce valul se ridica si Lumina inunda Pamantul. Este o imagine extraordinara de observat din Nava noastra Spatiala si este o indicatie a succesului pe care l-ati avut in a inlatura intunericul.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com