Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 aprilie 2011

18-Aprilie–2011


Fiti increzatori si curajosi si daca aveti o sursa de incredere, folositi-va de ea ca o masura impotriva a orice ea abordeaza. Aceste vremuri sunt atat de importante pentru voi si pentru viitorul vostru imediat, prin urmare concentrati-va atentia asupra ceea ce va doriti si speram ca acesta va fi Ascensiunea. Noi va trimitem Iubire tuturora, pentru a va asista in fazele finale ale calatoriei voastre spre Era de Aur.
SaLuSa 18-Aprilie–2011


Nu va lasati niciodata intr-o stare de uimire, atunci cand urmariti desfasurarea planului Ascensiunii, spre ultimul ei capitol. Sunt perioade dificile pe cale sa se manifeste, insa ele vor fi urmate de schimbari ce vor fi benefice pentru voi toti. Planul a fost modificat la nivelul vostru timp de multi ani, si a fost adaptat in concordanta cu diferitele situatii ce au aparut. O parte a acestora vine dintr-o mai buna intelegere a nevoilor voastre si pentru a ne ocupa de schimbarile in circumstantele in care voi va aflati. Pe cat de ciudat poate sa para, noi trebuie sa aratam ingaduinta fata de actiunile Celor intunecati, deoarece, in anumite limite, ei au de asemenea liber arbitru. Totusi, timpul lor s-a scurs, ei incercand sa ne intarzie sau sa ne opreasca activitatile noastre. Ei stiu ce este pregatit pentru voi, deoarece noi i-am informat si am facut pentru ei clar aspectul ca nu vom tolera nici un grad de interferenta cu aliatii nostri, din partea lor. Acestia sunt protejati si ghidati de noi pentru a-si duce la bun sfarsit actiunile, ce vor revela schimbarile mult asteptate.


Diferite aspecte ale schimbarilor ce sunt intentionate sunt destul de avansate si dupa cum ele ating si se refera la intreaga lume, intelegeti de ce sincronizarea in timp este cruciala. Este in mod particular relevanta pentru schimbarile financiare, ele necesitand sa fie acceptate si sa aiba suportul deplin, daca este ca acestea sa fie implementate cu rapiditate. Rezultatul final va fi acela ca banii vostri vor fi in siguranta si nu vor mai fi supusi la atat de multe schimbari in valoare. Speculantii care ii devalorizeaza prin talharii nu vor mai avea aceasta optiune si in cele din urma investitiile vor deveni sigure. O noua moneda de schimb este pregatita a fi introdusa si pe viitor ea isi va pastra valoarea, aceasta fiind asigurata de metale pretioase. A imprima bani fara a avea aceasta acoperire, nu va mai fi permisa. Acordul pentru aceste schimbari este in general pozitiv, aceatsa fiind singura cale de iesire din incurcatura produsa de iresponsabilele banci. Au existat multe practici ilegale si aceia care au pierdut din cauza lor, vor fi recompensati. Odata cu reglarea acestor situatii, veti vedea ca bogatia monetara va fi distribuita in mod just, pentru ca toti sa se bucure de prosperitatea ce va rezulta.


Scena trebuie aranjata, pentru ca pe masura ce va apropiati de Ascensiune, deja sa incepeti sa va bucurati de beneficiile ce va asteapta. Dupa cum v-am informat adesea, viata voastra va deveni atat de diferita de cea pe care o aveti acum. Bucuria pe care o cautati si confortul la care aveti tot dreptul, vor deveni ale voastre chiar repede. Acestea vor micsora diferenta ce exista acum, conducandu-va de la lipsuri la abundenta, pe toate planurile. Aspectul cel mai imbietor este acela de a avea timp, mai mult decat suficient, pentru a va urma propriile cautari. Nu va mai exista distinctie intre clasele sociale, dupa cum era pana acum cu “cei care au” si “cei care nu au”, deoarece fiecare persoana va fi considerata egala atunci cand va veni momentul de a imparti rezultatele muncii voastre. Cea mai mare parte a muncii voastre va fi atat de automatizata si computere atat de avansate vor fi implicate in proces, incat voi de-abia daca veti fi implicati. Timpul liber si pentru interese creative va va mai mult decat satisface dorinta de a va dezvolta capacitatile personale. Chiar si ceea ce veti descrie in termeni de “munca” va fi o activitate satisfacatoare si in care veti gasi bucurie, si in nici un caz nu va fi corvada si plictiseala, pe care le experimentati in prezent.


Deci Dragilor, pastrati-va atentia asupra viitorului si nu va necajiti pentru orice pierdere, pe care o experimentati acum. Totul va va fi dat inapoi, astfel incat pana la final veti fi cu mult mai bucurosi si mai siguri pe viitor, decat ati fost pana acum. Tinerii vor fi crescuti si ingrijiti in asa maniera incat sa primeasca exact ceea ce este necesar pentru dezvoltarea lor. Zilele in care ei sunt pusi prin acelasi sistem vor trece, in favoarea unei educatii mai personalizate. De fapt ingrijirea lor se va desfasura in concordanta cu planul vietii lor. Tendinta va fi de a urma nevoile individuale si nu de a urma o educatie obligatorie. Chiar si metodele se vor schimba, astfel incat timpul sa fie folosit cu eficienta, fara a petrece ore in sir in care sa se “toceasca” ori sa se dea examene. Informatia nu va fi “alimentata” fiecarui student, pentru ca apoi sa fie imediat rememorata de acesta. Trebuie sa tineti cont ca pe masura ce timpul trece si nivelele voastre de constiinta se vor expansiona cu rapiditate, deci educatia va trebui sa tina pasul cu aceasta.


Atunci cand va ganditi ca dupa sute si mii de ani traiti prin prisma experientelor de pe Pamant, voi veti fi eliberati din dimensiunile joase este o ocazie de bucurie si fericire. Implinirea voastra este in dimensiunile mai inalte, care sunt adevarata voastra casa. Oamenii vorbesc de Iad, insa in realitate el a fost partial creatia voastra si el a existat pe Pamant. Acum voi il puteti lasa deoparte, el nemaiputand sa va atinga, odata ce vibratiile voastre s-au ridicat. Prin Legea Atractiei, voi sunteti atrasi spre Noul Pamant si faceti de asemenea parte din energiile creatoare care il aduc in manifestare. Atunci cand Ascensiunea are in sfarsit loc, in anul 2012, numai aceia dintre voi care au o vibratie inalta vor putea sa se inalte cu noul Pamant. Acele suflete, care din diferite motive au decis sa ramana in dimensiunea a treia, vor ramane sa isi continue evolutia. Intr-o zi din viitorul acestora oportunitatea de a ascende le va reveni si lor, si asa continua ciclurile vietii.


Peste tot in Univers, viata, in diferitele ei forme, evolueaza si nimic nu ramane neschimbat pentru mult timp. Dupa cum ati invatat, schimbarea este singura constanta care exista, inclusiv respiratia “Inauntru si In Afara” Sursei. Creatorul a facut regulile si prin experientele voastre, tot ceea ce se manifesta in cadrul creatiei. Misterele vietii sunt prea greu de inteles pe deplin atunci cand va aflati intr-o stare de constiinta limitata. Totusi, cu timpul, trecand din ce in ce mai sus prin dimensiuni, veti atinge o faza de deplina comprehensiune si intelegere. Voua va este dat ceea ce este considerat corespunzator pentru stadiul vostru de recuperare, si reveniti la stadiul in care va aflati inainte de a intre in dimensiunile joase.


Deci voi nu sunteti straini de adevar si pe masura ce il veti cunoaste, veti gasi ca acesta rezoneaza cu voi. Desigur aveti nevoie de o minte deschisa si trebuie sa fiti pregatiti sa treceti peste unele credinte, pe care le considerati atat de pretioase. In viata majoritatii oamenilor exista perioade, cel mai adesea in “anii de invatare”, in care va sunt date cunostiinte si care sunt acceptate, deoarece voi aveti incredere in superiorii vostri. De fapt, ca rezultat, voi puteti cu usurinta dezvolta un mod de gandire rigid, care este foarte greu de penetrat. Fiti increzatori si curajosi si daca aveti o sursa de incredere, folositi-va de ea ca o masura impotriva a orice ea abordeaza. Aceste vremuri sunt atat de importante pentru voi si pentru viitorul vostru imediat, prin urmare concentrati-va atentia asupra ceea ce va doriti si speram ca acesta va fi Ascensiunea. Noi va trimitem Iubire tuturora, pentru a va asista in fazele finale ale calatoriei voastre spre Era de Aur.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: SorinThe Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com