Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 31 martie 2011

SaLuSa 30- Martie-2011


Actiunile noastre in numele vostru sunt acum cu mult mai frecvente, cu toate ca voi nu sunteti neaparat constienti de ele. Insa curand acestea vor deveni evidente, deoarece noi avem actiuni de realizat chiar sub ochii vostri. Totul va aduce contactul nostru deschis cu atat mai aproape, insa noi vom continua sa il abordam prin canalele voastre diplomatice. Pe intregul parcurs al acestui proces am urmarit protocolul vostru, insa ne pastram dreptul de a actiona dupa cum va fi necesar, daca are loc orice tentativa ce ne va pune in pericol prezenta. Fara indoiala, calea noastra este cea a negocierilor pasnice si noi nu vom fi niciodata agresori.


SaLuSa 30- Martie-2011


Deja, in aceste momente ar trebui sa cam realizati ce se petrece in lumea voastra. Daca v-ati dorit vreodata dovezi despre cat de puternica este constiinta maselor, acum trebuie doar sa luati in considerare cate tari se afla sub presiunea locuitorilor acestora, cerand schimbare. Pare sa nu faca nici o diferenta cat de puternici sunt conducatorii: in cele din urma oamenii obtin ceea ce urmaresc. Uneori aceasta nu se petrece fara violenta, dar si atunci cand oamenii sunt nepregatiti, ei tot au castig de cauza. Materialismul nu poate continua, el neputand fi capabil sa treaca mai departe in vibratiile mai inalte ale Ascensiunii. Prin urmare, schimbarile financiare vor fi, cel mai probabil, cu bataie lunga. Intr-un timp viitor banii nu vor mai fi folositi, deoarece ei vor deveni inutili. Crearea de averi nu va mai fi punctul focar, asa cum el este acum, deoarece a imparti cu altii va deveni ceva normal si nimeni nu va cauta mai mult decat are nevoie. Va fi un cu totul alt tipar mental, acela de a-i pune pe ceilalti inaintea propriei persoane, pana cand fiecare ajunge sa aiba ce i se cuvine pe drept, in urma eforturilor comune. Munca nu va va ocupa acelasi timp care vi-l ocupa in momentul prezent, si un timp mai mult decat amplu va fi disponibil pentru a realiza alte activitati mai placute. Nu ati fost niciodata meniti sa fiti sclavii acelor corporatii, care cer atat de mult de la angajatii lor.


Atunci cand veti fi re-uniti cu Sinele vostru Suprem, veti deveni o Fiinta Galactica cu puteri creatoare depline. Odata cu aceasta va veti fi dezvoltat deja si puterile necesare pentru a le controla si veti avea de asemenea si responsabilitati care vor fi spre binele tuturor sufletelor. Nivelul vostru inalt de constiinta va va intari simtul Unitatii si de aici, grupari de suflete cu aceeasi vibratie vor apare. La un atat de inalt nevel al evolutiei, veti putea alege liber pe care cale o veti apuca, cu toate ca Ascensiunea va fi un proces continuu. Familii se vor uni in continuare si nasterile vor fi intotdeauna planificate si nu se vor petrece accidental. Totusi, in dimensiunea mai inalta, nasterea este o experienta cu totul diferita de ceea ce ati experimentat pe Pamant. Un suflet se va alatura familiei sale printr-un aranjament intr-o stare de semi-adult, ceea ce reprezinta un eveniment sacru, ce este tratat cu o mare reverenta si recunostinta. Parintii sunt alesi pe baza a ceea ce acestia pot oferi sufletului nou venit, care va avea un plan al vietii foarte clar si pe care familia il va cunoaste in avans.


Sunt atatea care se vor schimba si stilul vostru de viata, care va fi cu mult mai plin de impliniri si placut intr-un mod exceptional. Iesind din ciclul prezent al dualitatii, voi nu veti duce mai departe nici un fel de karma, acesta fiind motivul pentru care ea trebuie echilibrata inainte sa ascensionati. Prin urmare, conditiile sunt intrunite, pentru ca sufletele sa aiba aceasta ocazie. Daca, in momentele voastre linistite reflectati cu atentie la perioada actuala a vietii voastre, veti ajunge cu siguranta sa simtiti motivele prezentei voastre aici. Ar trebui sa va percepeti intuitiv slabiciunile, aceasta ajutandu-va sa le inlaturati cu o mult mai mare usurinta. Sa nu va fie frica sa va recunoasteti, fata de voi insiva, care sunt aceste frici, acesta fiind primul pas in a va ierta. Gandurile sunt indicii foarte bune, ele intrandu-va in minte fara o intentie directa din partea voastra. Pe masura ce veti fi capabili sa sa absorbiti si mai mult din energiile Luminii, puterile voastre vor creste si veti experimenta vibratiile joase, fara a cadea in ele. Intr-adevar, atunci cand veti deveni maestri in a va centra in voi insiva, Lumina voastra va deveni protectia voastra.


Dupa cum v-am informat adesea, odata ce v-ati exprimat intentia de a ascensiona, veti reusi. Voi veti deveni motivati si veti atrage energiile mai inalte asupra voastra, deciziile voastre vor fi inspirate spiritual si cunoasterea voastra va creste chiar repede. Se asemenea cu mult inaintea incheierii ciclului, noi vom ajunge pe Pamant iar voi veti avea orice asistenta necesara pentru a va ajuta sa reusiti. Indiferent de orice alte aspecte din viata voastra, Ascensiunea este telul principal a multelor voastre vieti pe Pamant. Ati parcurs un drum lung si ati experimentat atat de multe legat de viata in conditia umana. Despre puterea ei, despre slabiciunile carnii si despre taria sufletului, cu viata lui infinita si calatoria acestuia din stele. Cu adevarat ati urmarit si v-ati testat la limita.


Acum se apropie momentul in care sa lasati totul in urma voastra si sa va bucurati de fructele unei munci atat de grele. Anduranta voastra a fost atat de mare incat si atunci cand ati cernut adancimile, voi nu ati pierdut in totalitate viziunea a ceea ce erati cu adevarat. Voi veti avea nevoie sa vi se reaminteasca cat de mareti sunteti, si noi vom face aceasta nu pentru a hrani orgoliul cuiva, dar pentru a va asigura ca voi sunteti cu mult mai mult decat un simplu corp fizic. Exista chiar si acum atat de multe suflete care inca nu s-au trezit in totalitate si care nu au nici cea mai mica idee ca ele sunt scantei ale Lui Dumnezeu, deja avand intregul potential de a deveni dumnezei ei insasi. Din nou vor fi invataturi ample ce va vor fi inmanate, pentru a intelege adevarul despre toate formele de viata. Toate au grade de constiinta si toate isi au fiinta in energia Universala, care este Dumnezeu.


Noi stim ca unele persoane vor lua in deradere aceste idei exprimate in legatura cu adevarata voastra origine. Totusi, noi stim ca cu timpul ei se vor deschide fata de aceste idei, cu toate ca schimbarile ce vor fi aduse intelegerii lor sunt la momentul prezent prea mari pentru a putea fi contemplate si absorbite. Este exact acesta motivul pentru care prezentarea noastra in fata voasta a fost un exercitiu atat de indelungat. Incet, dar sigur este cu mult mai preferabil, decat sa fortam adevarul asupra voastra. Oamenii se socheaza foarte repede atunci cand realizeaza ca credintele lor pretioase au fost eronate, aceasta ajungand sa fie mult prea greu de acceptat in forul lor interior. Noi credem ca pe vremea pe cand ne vom arata in mod deschis, adevarul despre noi si despre relatia noastra cu voi vor fi deja discutate si oamenii vor arata o mai mare deschidere fata de noi. Nu este absolut nimic de care sa va speriati, dupa cum v-am aratat mereu: venim in numele pacii.


Actiunile noastre in numele vostru sunt acum cu mult mai frecvente, cu toate ca voi nu sunteti neaparat constienti de ele. Insa curand acestea vor deveni evidente, deoarece noi avem actiuni de realizat chiar sub ochii vostri. Totul va aduce contactul nostru deschis cu atat mai aproape, insa noi vom continua sa il abordam prin canalele voastre diplomatice. Pe intregul parcurs al acestui proces am urmarit protocolul vostru, insa ne pastram dreptul de a actiona dupa cum va fi necesar, daca are loc orice tentativa ce ne va pune in pericol prezenta. Fara indoiala, calea noastra este cea a negocierilor pasnice si noi nu vom fi niciodata agresori.


Sunt SaLuSa din Sirius si noi am devenit atat de familiarizati cu caile oamenilor acestui Pamant, ce sunt admirati si iubiti intr-o masura imensa, de catre toate Familiile voastre din Spatiu.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: SorinThe Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com