Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 4 martie 2011

SaLuSa 4-Martie-2011


Evident, Federatia Galactica joaca un rol esential, in evenimentele care au lo acum. Pentru inca o vreme, trebuie sa ramanem in asteptare, proverbialul “moment potrivit”, fiind foarte important pentru noi.

Noi stim, ca multi dintre voi sunteti nerabdatori, sa luati parte la eforturile noastre reunite, care urmeaza sa se desfasoare si puteti fi siguri ca expertiza si cunostintele voastre vor fi folosite.

Prezenta noastra pe cerurile voastre este in crestere si dezvaluirea este aproape o formalitate, prezenta noastra nemaiputand fi negata.

Urmariti sa traiti asa cum voi credeti ca o Fiinta ascensionata ar trai si concentrati-va viata doar pe actiuni si cuvinte de iubire. Cu cat mai mult puteti face aceasta, cu atat veti fi mai pregatiti sa treceti in dimensiunile mai inalte. Deci ceea ce faceti acum ar trebui sa va pregateasca pentru timpurile de pe urma si ar trebui sa nu tina cont de nici o energie de nivel scazut.

Oportunitati egale sunt un drept, pe care fiecare suflet ar trebui sa-l fi avut, insa elita s-a asigurat ca prapastia dintre saraci si bogati sa fie mentinuta.


SaLuSa 4-Martie-2011


Fortele Luminii fac tot ceea ce pot, din dimensiunile mai inalte, pentru a aduce o incheiere rapida a situtiei din Libya. Noi nu vrem sa vedem moarte si pierdere de sange inutila si schimbarea regimului nu poate fi oprita. Totul se afla intr-o continua schimbare si a venit momentul, ca multe tari sa treaca mai departe. Pe tot mapamondul oamenii se trezesc, constientizand doar acum ceea ce au experimentat, cum au fost tinuti sub control si cum li s-au negat drepturile. Vechea paradigma permitea controlul si separarea, insa Lumina a intrat acum pe deplin in ecuatie si distruge parghiile controlului pe care fortele intunecate le-au folosit pana acum. Schimbarile se vor produce mult mai repede, daca oamenii potriviti, care sa puna omul pe primul loc, sunt instalati in functiile cheie. Acest aspect este luat in considerare si chiar tarile, ce par a fi mai stabile, au nevoie de schimbari. Sa aveti nici un dubiu : asemenea persoane asteapta gata sa isi intre in rol si asa a fost planuit inca de la inceput. Dorinta oamenilor si energiile pozitive, pe care acestia le emana, sunt asigurarea ca finalul fericit, ce doriti sa se manifeste, va este la indemana.


Evident, Federatia Galactica joaca un rol esential, in evenimentele care au lo acum. Pentru inca o vreme, trebuie sa ramanem in asteptare, proverbialul “moment potrivit”, fiind foarte important pentru noi. Daca voi de asemenea doriti sa vedeti un deznodamant eficient si pozitiv, care sa aiba loc in multe tari, anumite schimbari trebuie sa aiba loc. Fiti increzatori si continuati sa trimiteti Lumina voastra, oriunde vedeti ca este nevoie de ea. Cu siguranta puteti sa primiti mult credit, pentru ceea ce deja s-a petrecut si aceasta a fost intentia de la bun inceput: ca voi sa aveti un rol activ in aceste schimbari. Noi suntem de fapt o singura echipa, fie ca realizati aceasta ori nu, si vom putea sa ne apropiem cu mult mai mult, odata ce noi vom putea avea contact dechis cu voi. Noi stim, ca multi dintre voi sunteti nerabdatori, sa luati parte la eforturile noastre reunite, care urmeaza sa se desfasoare si puteti fi siguri ca expertiza si cunostintele voastre vor fi folosite. Noi nu am intentionat niciodata ca actiunea de curatire a Pamantului sa fie una realizata doar de catre noi, insa aveti nevoie de tehnologia noastra, pentru a o duce la bun sfarsit intr-un timp cat mai scurt posibil.


La momentul actual jocul asteptarii este pe rol, inca cu cat mai mult acesta continua, prin intermediul aliatilor nostri, noi aplicam din ce in ce mai multa presiune asupra acelora care blocheaza progresul. Puteti considera ca aceste aspecte sunt la punctul lor extrem, deoarece energiile schimbarii nu mai pot fi controlate pentru inca mult timp. Mai sunt decat luni de zile, inainte ca anumite aspecte sa fie clarificate si aceasta este tot ceea ce putem spune pentru moment. Prezenta noastra pe cerurile voastre este in crestere si dezvaluirea este aproape o formalitate, prezenta noastra nemaiputand fi negata. Este mai mult o chestiune ca autoritatile si guvernele lumii sa fie deschise sa admita acest fapt. Totusi, lor le este frica de reculul, care va lua forma unor intrebari mai neplacute, la care ar prefera sa nu raspunda, insa adevarul trebuie sa iasa la suprafata. Scuza acestor retineri, sub eticheta “Sigurantei Nationale” nu va mai fi inca mult timp valida, din moment ce se va pune punct oricarui razboi, iar trupele vor fi retrase din teritoriile straine. Suveranitatea oamenilor trebuie returnata acestora si in calitate de reprezentanti ai Creatorului, noi ne vom exercita autoritatea pentru a asigura ca aceasta este exact ceea ce se va petrece.


Ascensiunea se apropie si energiile necesare, pentru a avea loc, sunt emise catre Pamant. Este un proces planuit cu mare atentie, pentru ca voi sa nu fiti coplesiti in nici un moment si noi stim ca unii dintre voi deja simtiti beneficiile. Intr-o alta directie, cresterea este puternica pentru a asigura ridicarea nivelului constiintei colective la nivelul potrivit. Multi dintre voi simtiti schimbarile in voi insiva, si doar acest fapt ar trebui sa va asigure ca va aflati pe calea Ascensiunii. Starea de pace interioara si a va simti una cu tot ceea ce este in jurul vostru, va va inalta intr-o pozitie, in care sa fiti capabili sa depasiti orice adversitati, pentru ca acestea va vor afecta doar daca voi le permiteti aceasta. Este Era de Aur de la capatul curcubeului, care va apropie si mai mult de Ascensiune si in final veti fi bine pregatiti pentru ea. Noi va spunem doar sa urmati fluxul evenimentelor si sa aveti incredere in ghidarea Sinelui vostru Superior si in Ghizii vostri, care va sunt nedespartiti.


Urmariti sa traiti asa cum voi credeti ca o Fiinta ascensionata ar trai si concentrati-va viata doar pe actiuni si cuvinte de iubire. Cu cat mai mult puteti face aceasta, cu atat veti fi mai pregatiti sa treceti in dimensiunile mai inalte. Amintiti-va ca in primul si cel mai important rand, voi sunteti o Fiinta de Lumina si in final veti deveni una cu nivelele cele mai inalte de constinta. Deci ceea ce faceti acum ar trebui sa va pregateasca pentru timpurile de pe urma si ar trebui sa nu tina cont de nici o energie de nivel scazut. Indiferent de ceea cu ce va confruntati la momentul actual, aceasta va continua sa revina pentru a putea fi clarificat, chiar daca este vorba doar de ganduri, care sunt o mostenire dintr-o alta perioada a vietii voastre. Prin a nu le acorda energiile voastre, cu care ele sa poata continua sa existe, ele isi vor pierde puterea de a mai influenta trezirea constintei voastre. Pana acum, majoritatea fiintelor au raspuns la ego-ul lor, care se hranea cu sentimente de grandoare si auto-importanta. Aceasta se va schimba, atunci cand veti putea pune alte suflete inaintea voastra si cand veti lucra intru iubire neconditionata. Doar imaginati-va ce societate minunata si atenta la grijile fiecarui membru ar fi, daca acele nivele de constinta ar fi atinse.


A avea suficienti bani, pentru nevoile voastre poate fi o necesitate, dar odata ce veti realiza cat de mult divide acest aspect, banii vor inceta sa mai fie un dumnezeu si lacomia nu va mai fi niciodata o cale pe care sa vreti sa o urmati. Bogatia este o incercare, care a sucit mintile multor oameni, ce au uitat ca achizitiile lor sunt decat negarea minimului de venituri ale altora. Acesta este motivul pentru care prosperitatea este distribuita echitabil, per total existand resurse mai mult decat suficiente, pentru a se asigura o viata fara lipsuri fiecarei persoane. A pastra oamnenii in saracie, adeseori fara a le asigura nevoile de baza pentru a trai, a fost planul deliberat al Illuminatilor, pentru a-i face pe ceilalti dependenti spre bunastarea lor. Aceasta merge adeseori mana in mana cu lipsa de educatie, care si aceasta impiedica atingerea unui nivel de viata, care sa poata sa fie numit satisfacator. Oportunitati egale sunt un drept, pe care fiecare suflet ar trebui sa-l fi avut, insa elita s-a asigurat ca prapastia dintre saraci si bogati sa fie mentinuta.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si sunt uluit de faptul ca ati avut atat de multe vieti, experimantand toate aspectele vietii pe Pamant. Cu toate acestea nu ati ezitat si ati gasit puterea de a deveni o Lumina in intunericul ce a invaluit Pamantul. Sunteti cu adevarat fiinte minunate, care ne bucura inimile si suntem cu adevarat privilegiati sa fiti partenerii nostri si prieteni pentru zilele de final ale acestui ciclu. Iubirea noastra este mereu cu voi si va puteti baza pe suportul nostru.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available onNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com