Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 29 martie 2011

SaLuSa 28-Martie-2011


Libertatea este steagul fluturat de toata lumea şi este o energie atât de puternica încât va lua totul cu ea.

Orice se va petrece, vă veţi găsi exact acolo unde trebuia să fiţi.

Noi vă vom fi alături, atunci când circumstanţele o vor permite şi atunci vom avea o perioadă minunată, în care ne vom cunoaşte pe deplin unii pe alţii. În multe cazuri, noi vă suntem vechi prieteni şi familia voastră adevărată din stele.
SaLuSa 28-Martie-2011


Pentru o lungă perioadă de timp voi aţi cerut să vedeţi acţiune şi deşi nu putem să vă permitem să vedeţi dedesubturile tuturor acţiunilor noastre, voi deveniţi mai conştienţi de rolul pe care îl avem in evenimentele ce au loc pe plan mondial. Împreuna cu aliaţii noştri, facem eforturi susţinute, spre a reuşi cu adevărat să ducem unele aspecte la finalizare. Noi ştim că odată ce lucrurile se pornesc, nu va mai fi nici o cale de a opri valul de evenimente. După cum puteţi vedea şi după cum a fost prezis, nivelele voastre de conştiinţă în continuă creştere aduc rezultate, după cum dovedesc schimbările ce au loc în Orientul Mijlociu. Aceasta nu se va opri acolo si veţi vedea alte ţări supuse la presiuni din partea locuitorilor acestora. Libertatea este steagul fluturat de toata lumea şi este o energie atât de puternica încât va lua totul cu ea. Cu ea va veni adevărul şi o mare reconciliere va rezulta atât intre oameni, cât şi între ţările pe care ei le locuiesc, acolo unde înainte a existat o ruptură.


Separaţia a fost jocul Illuminati-lor, împreuna cu tot ceea ce au făcut pentru a instiga diferenţele, fie ca ele au fost adevărate ori false. Ura şi furia cauzate au intrat adânc in pământ şi nu va exista niciodată pace adevărată, până ce aceste energii nu vor fi eliberate. Acesta este motivul pentru care Mama Pamant este nerăbdătoare sa meargă mai departe şi pentru care activităţile ei vor fi mai frecvente. Indiferent cât de mari sunt ameninţările legate de siguranţa voastră, ţineţi minte că voi aţi fost de acord să fiţi pe Pamant în această perioadă particulară. Orice se va petrece, vă veţi găsi exact acolo unde trebuia să fiţi. Este posibil să fie greu sa contemplaţi, însă unele suflete au în plan sa plece înaintea Ascensiunii şi sunt direct implicate in schimbările ce apar. Noi, cei din Federaţia Galactica, facem deja cu mult mai mult decât sunteţi voi conştienţi şi rezultatul cutremurului din Japonia nu este decât un exemplu. Fiţi siguri că acesta putea sa fi fie cu mult mai grav, fără intervenţia noastră şi nu veţi şti exact ce este ceea ce am făcut.


Uneori este în urma unui act intenţionat, că voi ne puteţi vedea navele, devenind astfel consşienti de activităţile noastre, de exemplu acolo unde am acţionat la vedere pentru a neutraliza armele nucleare în locaţiile rachetelor acestora. Am procedat astfel încât sa fie clar pentru toate guvernările, ca armele nucleare nu vor fi acceptate, spre a fi folosite si este chiar inutil a le avea pregătite, gata de lansare. In decursul timpului, noi vom face o cerere de totala oprire tuturor activităţilor de război şi dacă aceasta va fi ignorată, noi vom dezactiva orice fel de arme, astfel încât nici una să nu mai poată fi ridicata la imboldul sentimentelor de ură. Pacea vine şi rolul nostru este de a asigura că ea este stabilită înaintea Ascensiunii. Acesta este motivul pentru care trebuie sa aveţi oamenii potriviţi la conducerea guvernelor voastre, iar cei care va reprezintă in momentul actual vor fi in mare măsura înlocuiţi. Pentru voi, un politician care să spună adevărul este un specimen rar, dar există suflete alături de voi, care au venit special pentru acest scop. Pe unii deja îi cunoaşteţi prin eforturile lor de a aduce schimbări, spre beneficiul oamenilor.


Nu există nici o cale de întoarcere la vechile obiceiuri şi, in vreme ce unele aspecte este posibil să persiste, veţi face un mare pas înainte, compensând perioada de timp in care aţi fost tinuţi pe loc. Înălţarea pe care o veţi experimenta va contrabalansa orice dificultate prin care treceţi şi mulţi dintre voi încă nu percepeţi imensa importanţa a timpurilor în care vă aflaţi. Noi v-am mai spus şi înainte, că este o ocazie unică, însă la fel de important este faptul că o ascensiune în masă apare doar la intervale lungi de timp. Este o oportunitate care nu vi se va mai arăta, decât peste multe mii de ani, deci apucaţi-o cu ambele mâini si nu vă îngrijoraţi de cele necesare pentru a o realiza. Cu o mare iubire pentru voi toţi, Dumnezeu a plănuit aceste vremuri de sfârşit ale acestui ciclu, astfel încât fiecare suflet sa aibă o şansă egală de a ascensiona. Nu este ceva impus asupra nici unuia dintre voi si nici nu veţi fi forţaţi în această direcţie, însă vi se vor da toate încurajările. Mulţi simt atracţia asteptării de “a merge acasă”, ştiind ca dimensiunile joase nu sunt casa lor reală. Concentraţi-vă ferm atenţia asupra Ascensiunii, deoarece ea este calea înapoi, spre acolo de unde aţi venit.


Noi vă vom fi alături, atunci când circumstanţele o vor permite şi atunci vom avea o perioadă minunată, în care ne vom cunoaşte pe deplin unii pe alţii. În multe cazuri, noi vă suntem vechi prieteni şi familia voastră adevărată din stele. Micii Cenuşii au fost pe Pamant pentru mult timp si au lucrat cu mulţi reprezentanţi Pământeni ai acestora pentru a-si salva civilizaţia. Aceştia sunt in minoritate, însă câştigând permisiunea de a avea baze pe Pamant, au fost responsabili pentru schimburile timpurii de tehnologii ; regretabil Illuminati nu au intenţionat niciodată ca acestea sa fie folosite astfel încât să poate beneficia de acestea toţi locuitorii planetei, deşi unele dintre ele au reuşit sa ajungă pe pieţele comerciale. Au mai fost si alţi vizitatori din Spaţiu, dar nici unii dintre ei, în timpurile actuale, nu au stat pe Pământ, dar au avut misiuni de explorare. Universul este plin de viaţă inteligentă şi acesta este în ordinea lucrurilor: ca atunci când o civilizaţie atinge punctul in care poate realiza călătorii in Spaţiu, aceasta călătoreşte prin Univers, în căutarea cunoaşterii.


Este clar ca voi vă apropiaţi cu rapiditate de momentul in care ar trebui să aveţi încredere în intuiţia voastră şi să vedeţi dincolo de ochii voştri şi in afara minţii voastre. Tot ceea ce se petrece sau este pe cale sa se petreacă, este spre cel mai înalt interes al vostru. Planeta este măturată, spre a fi curăţată la multiple nivele, pentru a fi într-o stare de întinerire, pregătită de Ascensiune. Şi voi veţi înregistra schimbări in voi înşivă, pentru că voi nu puteţi merge cu adevărat prin aceasta perioadă de înălţare fără a fi conştienţi de aceasta. Odihniţi-vă din plin si nu vă risipiţi energia pe orice articol ori indivizi, ce propovăduiesc factorul frică. Dezinformare încă se mai afişează şi aceasta poate crea confuzie, dar deja ar trebui să fiţi capabili să faceţi diferenţa. Există câteva surse recunoscute de informare veridică, deci urmariţi-le pe acestea si nu vă mai lăsaţi distraşi de altele.


Săptamână de săptămână vor fi bucăţele uimitoare de informaţie, încet dar sigur adevărul ajungând sa fie revelat. Lumea s-a trezit, cu realizarea faptului că puterea oamenilor este reală şi, în ciuda a toate, ea poate ”mişca munţii din loc”. După cum s-a petrecut cu mulţi ani in urmă în Ungaria, orice demonstraţie împotriva autorităţilor ar fi fost total zdrobită, fără vreo consideraţie pentru pierderile de vieţi omeneşti. Acum acea abordare ar fi fost pulverizată, deoarece cererea oamenilor pentru schimbare s-a concretizat într-un puternic val de energie, care o duce mai departe.


Sunt SaLuSa din Sirius şi sunt pe de o parte fericit să văd exteriorul prezentând succesul vostru, dar cutremurat de tristeţe, când văd costul atâtor vieţi omeneşti, pe care acesta l-a avut.


Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com