Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 19 martie 2011

SaLuSa 18-Martie-2011

Când şi dacă se va lua o decizie de stopare a folosirii armelor nucleare, vom ajuta la eliminarea centralelor nucleare periculoase şi vom preveni orice ameninţare asupra voastră. Ne-am dori să vă rezolvăm toate problemele dar există nişte lecţii care trebuiesc învăţate, ceea ce înseamnă că putem interveni doar la timpul potrivit. În orice caz, lucrăm din greu la a face cunoscută Deconspirarea, pentru ca apoi să vă putem realmente ajuta fără a mai amâna venirea printre voi.

Sunt SaLuSa din Sirius şi aveţi încredere că prin informaţia oferită vă răspundem celor mai multe întrebări. Ele nu vor fi complete şi optim formulate decât atunci când vom putea veni pe Pământ, când vom petrece mult timp pentru a vă familiariza rapid cu mersul lucrurilor. Vă trimitem tuturor iubirea noastră necondiţionată.


SaLuSa 18-Martie-2011


În vreme ce Japonia resimte din plin efectele cutremurului, toată atenţia oamenilor se îndreaptă asupra ei din cauza distrugerii masive, a pierderilor de vieţi omeneşti şi a potenţialului crescut de repetare a replicilor. Este o situaţie care face ca oamenii din întreaga lume sa puna sub semnul întrebării folosirea energiei nucleare ca sursă de energie. Cu cât pericolele sunt mai mult expuse public, cu cât se prelungeşte situaţia, se va naşte fără îndoială un front comun împotriva utilizării ei în viitor. Dragii noştri, observaţi cum adevărul trebuie să iasă până la urmă la suprafaţă, deşi e regretabil că se întâmplă asta doar la ivirea unei stări grave. Au apărut deja cererile de surse alternative de energie şi aliaţii noştri vor impune dispozitivele de producere gratuită a energiei, care sunt deja disponibile. Se spune că Omul nu se trezeşte la realitate decât în faţa unui dezastru, dar dacă acesta este un factor declanşator pentru o nouă abordare atunci cel puţin este unul cu urmări benefice. Energia gratuită ar rezolva multe din probleme actuale reprezentând unul dintre cele mai importante progrese ale acestei ere. Ar aduce o schimbare fenomenală în viaţa voastră, înlesnindu-vă evoluţia pe calea Ascensiunii.


Monitorizăm toate evenimentele majore de pe Pământ şi atât cît ne este permis, căutăm întotdeauna să le diminuăm impactul asupra voastră. O lungă perioadă de timp ne-am ocupat cu reducerea substanţială a nivelului radiaţiilor produse inevitabil prin testarea armelor nucleare.
Fără acest ajutor, acum aţi fi fost o populaţie de oameni foarte bolnavi şi după cum aţi aflat deja, efectele s-ar fi transmis de la o generaţie la alta. Când şi dacă se va lua o decizie de stopare a folosirii armelor nucleare, vom ajuta la eliminarea centralelor nucleare periculoase şi vom preveni orice ameninţare asupra voastră. Nu vă putem ajuta dacă nu sunteţi pregătiţi să vă ajutaţi singuri, trebuind doar să re-acţionăm la rugăminţile voastre şi mai puţin să ”interferăm” în mod vizibil. Ne-am dori să vă rezolvăm toate problemele dar există nişte lecţii care trebuiesc învăţate, ceea ce înseamnă că putem interveni doar la timpul potrivit. În orice caz, lucrăm din greu la a face cunoscută Deconspirarea, pentru ca apoi să vă putem realmente ajuta fără a mai amâna venirea printre voi.


Cât de brusc se poate deteriora calitatea vieţii şi cât de nepregătiţi vă poate prinde. Cel puţin, aţi fost preveniţi asupra evenimentelor viitoare şi graţie contribuţiei aduse, toate vor decurge conform planului. Sunteţi de o importanţă vitală pentru obiectivul stabilit şi aveţi parte de enormă grijă şi atenţie. Universul vă urmăreşte de aproape călătoria fiind esenţial să ajungeţi în faza finală a pregătirii pentru a deveni Fiinţe Galactice. Ciclul dualităţii se încheie din toate punctele de vedere şi sub toate aspectele, ne dorim cât mai multe suflete să revină la nivelul ce reprezenta casa voastra din vremurile îndepărtate. Mulţi ştiu că Pământul nu este adevărata voastra lume de origine şi tânjesc să se întoarcă acasă. Va însemna o mare vacanţă în plin soare după o viaţă întreagă în subteran. Totul va fi atât de frumos şi strălucitor, aerul însuşi atât de proaspăt şi curat şi pretutindeni în jur o energie înălţătoare. Ea nu poate diferi prea mult indiferent de localizarea casei voastre în dimensiunile înălţate , atât de multă perfecţiune existand acolo.


În viitor va veni ziua când veţi privi în urmă fără a simţi vreo durere sau nefericire, atunci când energiile înalte ale iubirii vor prevala asupra celor joase. Veţi fi într-o permanentă stare de încântare şi fericire care va exclude orice gând întunecat din minţile voastre. În asemenea energie toate sufletele laolaltă devin ca unul şi împărtăşesc o comuniune strânsă într-o stare înălţată de Iubire şi Lumină. Pentru că v-aţi pus în serviciul celorlalţi, nu aveţi nici un motiv de a reveni în dimensiunile mai joase. Într-adevăr, mai curând veţi căuta să vă ridicaţi şi mai mult vibraţia pentru a stabiliza cursul propriei evoluţii. Progresul este ceva ce decurge continuu şi nu încetează decât atunci când veţi reveni în totalitate la Sursa a Tot Ceea Ce Este.


Pacea va veni pe Pământ, aşa că nu vă întristaţi dacă cei Întunecaţi vor rezista un timp schimbărilor, fiindcă va fi doar un blocaj temporar. Energiile înalte infuzate pe Pământ au o asemenea forţă încât vor transmuta energiile mai scăzute. Acest lucru le va răpi celor întunecaţi orice şansă de a face şi mai mult rău şi curând le va fi luată ultima urmă de putere iar noi vom putea demara multe din proiectele destinate înălţării Pământul şi a locuitorilor săi. Se va întâmpla aşa iar suferinţa de pe Pământ va fi eradicată destul de rapid şi va înflori o civilizaţie fericită. Principalul beneficiu al Ascensiunii va fi sănătatea, în vecinătatea perfecţiunii nu veţi mai cunoaşte experienţa durerilor specifice vechii structuri anatomice bazate pe carbon. Veţi rămâne tineri şi sănătoşi şi prin procesul Ascensiunii va fi vindecată orice condiţie inferioară unei asemenea stări.


Dinamica energiilor implementate pe Pământ generează reţeaua care aduce în manifestare Noul Pământ. Simultan, energiile vă ridică nivelul de vibraţie astfel ca împreună să fiţi pregătiţi pentru acţiunea finală pe calea Ascensiunii. Evoluţia individuală necesită mai mult timp dedicat, astfel încât să folosiţi ocazia de a vă ridica vibraţiile. Se recomandă practicarea meditaţiei, chiar dacă nu dispuneţi de prea mult timp. Cel puţin încercaţi să găsiţi momente de linişte când vă puteţi decupla de la stresul actual de pe Pământ. Frica nu ajută la nimic iar sănătatea vi se va îmbunătăţi dacă găsiţi zilnic un pic de timp pentru sine. Amintiţi-vă totodată ca din starea aceea relaxată să trimiteţi iubire oriunde simţiţi că este necesar. Poate că participaţi deja la o meditaţie în grup, ceea ce va intensifica forţa şi efectele pozitive.


Grijile financiare sunt o preocupare de bază a multor oameni, dar până şi acestea se vor disipa în timp pe măsură ce datoriile vor fi şterse iar bogăţia va fi distribuită mai judicios. Vă puteţi imagina uşurarea cu care oamenii o vor putea lua de la zero, nu doar cu o foaie albă în faţă dar şi cu avantajul de a fi din nou finanţaţi. Va fi doar un pas pe calea întemeierii unei societăţi absolut noi care se concentrează asupra împărtăşirii şi care lucrează în beneficiul comun. Afacerile se vor derula la vedere iar autorităţile vor dovedi onestitate în orice iniţiativă şi-ar propune. Oamenii vor fi consultaţi mult mai des ca în prezent şi vor avea mai multe de spus în chestiunile care îi privesc. Într-un fel sau altul , vechea paradigmă se va stinge deoarece de eoni de timp a încetat să mai răspundă nevoilor oamenilor.


Sunt SaLuSa din Sirius şi aveţi încredere că prin informaţia oferită vă răspundem celor mai multe întrebări. Ele nu vor fi complete şi optim formulate decât atunci când vom putea veni pe Pământ, când vom petrece mult timp pentru a vă familiariza rapid cu mersul lucrurilor. Vă trimitem tuturor iubirea noastră necondiţionată.


Mulţumim SaLuSa
Mike Quinsey.


Traducator: Dana


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Un comentariu:

  1. de unde sunteti ma...mergeti la spitalul de psihiatrie cel mai apropiat si cereti tratament de urgenta...

    RăspundețiȘtergere

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com