Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 22 martie 2011

SaLuSa 21–Martie–2011.


Fiti un focar de Lumina, care aduce calm celor carora le este frica de felul in care lucrurile se vor finaliza. Vorbiti celor din jurul vostru despre nevoia de schimbari si de marile beneficii pe care acestea le aduc.

Prezenta noastra, ce va fi manifestata in cele din urma, si oportunitatea de a vorbi cu voi va deschide calea cooperarii intre noi, multe fiind realizate intr-un timp foarte scurt. Toate aceste lucruri merg inainte spre manifestare, si voi puteti fi siguri ca Federatia Galactica este pe deplin pregatita pentru rolul pe care in are in pregatirea voastra pentru Ascensiune.
SaLuSa 21–Martie–2011.
1. Evenimentele se indreapta spre schimbarile inevitabile, ce vor duce la implinirea viitorului vostru. Acestea nu sunt vremuri usoare, insa ati cunoscut ca o parte din experientele voastre vor include aceasta perioada. Optimismul vostru privitor la finalizarea acestor etape vine din credinta voastra in noi si in Creator, si in multele fiinte inaltate, ce v-au acompaniat de-a lungul vietilor. Voi stiti ca nimic nu poate il poate schimba si aceia dintre voi care doresc sa ascensioneze, asa vor face. Spre deosebire de vremurile trecute, cand asemenea oportunitati s-au mai prezentat, sunteti asigurati ca Ascensiunea va avea loc. De fapt ea a fost planuita cu grija la scara Universala si va fi un eveniment de o amploare enorma, ce are loc foarte rar. Pentru voi aceasta s-a mai repetat, insa ati fost opriti de la a avea amintiri constiente ale acelor ocazii. In schema lucrurilor, timpul nu este liniar, ci este doar Acum. Trecutul, prezentul si viitorul sunt Una si voi puteti merge in orice aspect al sau, in care doriti. Viitorul este plin de probabilitati, acesta fiind motivul pentru care vi se aduc la cunostinta mai multe versiuni. In ultima instanta sunteti voi cei ce atrageti varianta care se pliaza cel mai bine pe viziuea creata prin constiinta voastra.


2. Este foarte important sa va pastrati atentia asupra Luminii, ce aduce armonie pe Pamant. Lumina se revarsa si este necesara, mai mult decat niciodata in aceste aceste vremuri. Este o perioada importanta, in care cu atatea cate se petrec, trebuie sa fiti in lume, dar sa nu fiti ai ei. Fiti un focar de Lumina, care aduce calm celor carora le este frica de felul in care lucrurile se vor finaliza. Vorbiti celor din jurul vostru despre nevoia de schimbari si de marile beneficii pe care acestea le aduc. Vor fi zvonuri a unor evenimente catastrofale, Cei intunecati jongland cu fricile oamenilor, insa va asiguram ca acestea au rolul de a le distrage atentia de la adevar. Totul a fost prevazut si ordonat in asa fel incat efectele sa fie limitate. Daca aveti dubii, amintiti-va ca Omul ar fi distrus Pamantul mai mult decat o data in ultimul secol si totusi aceasta nu s-a petrecut. Nu sunteti doar ghidati sa va impliniti sarcina de a trece pamantul prin Ascensiune, ci si sa ajutati in a lumina oamenii de langa voi. Nu ati fost niciodata lasati sa suferiti consecintele actiunilor voastre, compasiunea si iubirea fiind revarsate asupra voastra intr-o curgere neincetata.


3. Puterea actuala este, vorbind la modul general, inconstienta de conditiile haotice de pe Pamant. Adeseori, ei sunt nepregatiti din punct de vedere spiritual, pentru a intelege implicatiile a ceea ce vad si a necesitatii de a lasa locul celor care inteleg si care au in inimi interesul tuturor oamenilor. Noi stim cine sunt acestia si ei vor fi protejati, pentru a ne asigura ca ei isi vor putea lua locul de conducatori, atunci cand oportunitatea se va arata. Nu inseamna ca fiecare persoana ce se afla intr-o asemenea pozitie in momentul actual urmeaza sa fie inlocuita, unele dintre acestea fiind ale Luminii, insa nu le este cu putinta sa isi exercite dorinta de a inalta umanitatea. Vremea unor asemenea schimbri nu este departe, si o data ce acestea incep, vor aduce o noua abordare a modului in care sunteti guvernati. Impreuna cu alte beneficii pe care le asteptati, scena se va schimba rapid in una cu asteptari pozitive, ajungand in sfarsit sa vedeti calea de a merge mai departe. Prezenta noastra, ce va fi manifestata in cele din urma, si oportunitatea de a vorbi cu voi va deschide calea cooperarii intre noi, multe fiind realizate intr-un timp foarte scurt. Toate aceste lucruri merg inainte spre manifestare, si voi puteti fi siguri ca Federatia Galactica este pe deplin pregatita pentru rolul pe care in are in pregatirea voastra pentru Ascensiune.


4. Ca si indivizi, contributia voastra pentru schimbari este importanta si cel mai bine serveste prin proiectarea Iubirii si a Luminii oriunde acestea sunt necesare. Orientul Mijlociu este o zona, care de multa vreme a acumulat negativitate si are nevoie de ajutor spre a se curatata. Noi putem sa va ajutam in aceasta directie, insa trimiterea in masa a Luminii, din partea voastra, va servi cel mai bine oamenilor din acea regiune. Voi incepeti sa realizati cat de importanta si cat de puternica este Lumina si nu conteaza cate arme sunt insirate impotriva oamenilor, ele nu pot sa faca fata acesteia. Lumina este “arma” cea mai inportanta cu care puteti raspunde, ea aflandu-se in surse inepuizabile si putand sa le accesati prin voi insiva. Lumina poate acompania rugaciunile sau meditatiile voastre, astfel intarindu-le cu iubirea voastra. Voi sunteti cu Totii Unul si in consecinta nu trebuie sa faceti nici o discriminare de la un suflet la altul, spre care o trimiteti. Pamantul a fost un loc dificil de a exista pentru multe animale si ele merita iubirea voastra in aceeasi masura. Viata este fara de sfarsit si in realitate nu exista moarte, insa toate fintele vii beneficiaza din receptarea iubirii. Bunatatea si compasiunea sunt foarte necesare in aceste momente si atunci cand aceste ganduri sunt trimise in exterior, ele au un efect inaltator.


5. Omul este bun, prin natura sa, si doar vibratiile joase au introdus trasaturile negative, care au tras in jos multe suflete. Nu mai exista nici un motiv in a continua sa traiti la acest nivel, voi putand sa va inaltati odata cu noile energii care vin. Voi nu sunteti victime, ci participanti cu buna stiinta si aveti tot atatea oportunitati de a va inalta. Ganditi-va la ceea ce spuneti si la felul in care actionati si urmariti sa treceti de la judecata si criticism asupra altor persoane. Majoritatea persoanelor fac ce pot mai bine in circumstante dificile si pentru ca vremurile de pe urma prezinta posibilitatea de a va elibera de karma, ele si-au asumat cu mult mai mult decat si-ar fi asumat in mod normal. In realitate nu exista asa ceva ca viata usoara, insa voi tindeti sa etichetati astfel, judecand dupa avutia unei persoane, aceasta putand fi o greutate sau o binecuvantare, functie de cum aceasta este folosita. In viitorul apropiat voi veti imparti bogatiile lumii in mod just si astfel se va crea o societate a oportunitatilor egale, eliminandu-se distinctia de clasa, care exista acum.


6. Dragilor, acum are loc o revolutie in lumea voastra si nivelele de constiinta cresc si va indreapta spre directia corecta. Este lupta finala a acestui ciclu si voi v-ati asumat oportunitatea de a atinge un stadiu in care sa depasiti pentru totdeauna ciclul dualitatii. Cand ati inteles lectiile pe care ea le are de oferit, experienta acumulata va inalta constiinta la un nivel mai inalt. In asemenea circumstante sunteti pregatiti sa parasiti dualitatea, un nou nivel fiind mai compatibil cu voi si cu nevoile voastre.


Sunt SaLuSa din Sirius si va admir foarte mult tenacitatea si determinarea voastra de a invinge incercarile care v-au mai ramas de infruntat. Noi suntem cu voi pana la capat si timpuri extraordinare se apropie pe masura ce atingeti succesul.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com