Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 23 martie 2011

SaLuSa 23-Martie-2011


Urmariti sa nu lasati lucrurile nerezolvate pana la finalul acestui ciclu, fiind cu mult mai bine sa dezamorsati orice neintelegeri, chiar si atunci cand aceasta insemna sa va cereti cu umilinta iertare. Iertati si uitati, altfel veti duce energia cu voi, pana in momentul in care veti gasi o modalitate de armonizare.

Fiti adevaratul vostru sine si tratati-i pe ceilalti ca pe fratii si surorile voastre dragi, deoarece voi Toti sunteti Unul. Asemenea actiuni vor aduce ce este mai bun in acele suflete, care vor dori sa fie pe atat de calme si fericite, pe cat sunteti voi. Puterea voastra ii va incuraja si pe altii sa va urmeze exemplul, ei vazand cat de demn este mersul vostru, care reflecta orice energii joase din jurul vostru.
SaLuSa 23-Martie-2011
1. Trebuie sa recunoasteti ca aveti multe pe platoul vostru si s-ar putea sa va copleseasca, deci aceasta este o perioada de adanca introspectie, pentru a putea pune totul in perspectiva. Nu totul va va privi personal, dar amintiti-va ca undeva dincolo de cortina scenei noi monitorizam constant ceea ce se petrece. Acolo unde putem, noi limitam orice tentativa de a cauza alte mari dezastre, insa uneori este cu mult mai mult in joc, decat va imaginati. Atat timp cat lucrurile pot fi canalizate, pentru a servi unui scop mai inalt, este posibil ca uneori sa fim obligati sa permitem ca anumite evenimente sa aiba loc. Va asiguram ca in fond urmarim sa ghidam lucrurile pentru progresul si abilitatea voastra de a inlatura orice pericol real. Voi cu totii aveti Ghizi si in concordanta cu planul vietii voastre, ei vor face intotdeauna tot ceea ce pot pentru a se asigura ca voi va aflati in locul potrivit, la momentul potrivit. In unele momente puteti sa credeti ca va aflati in locul nepotrivit, insa nici o greseala nu este facuta atunci cand este vorba de planul vietii voastre.


2. Aveti incredere ca veti parasi acest pamant, cu mult mai intelepti decat erati atunci cand ati venit pe el, deoarece nu puteti rata a va invata lectiile prin experientele voastre. Acesta este intr-adevar telul incarnarilor voastre si de fiecare data, cand intrati intr-o noua viata, aceasta este atent planuita, pentru asigura ca voi veti continua sa evoluati. Daca in aceasta viata ati avut un contact notabil cu vibratiile joase, aceasta a avut loc pentru a va asista in progresul vostru. Asemenea experiente nu va tin neaparat pe loc, ele putand fi depasite si va pot propulsa spre a trece in vibratii mai inalte. Nici un suflet nu este perfect in aceasta faza a evolutiei si daca ati fi fost, vibratiile voastre ar fi fost cu mult prea inalte, pentru a va mai permite sa ramaneti in aceasta dimensiune. Multi dintre voi totusi, urcati rapid si intentia voastra este de a continua acest proces si de a parasi dualitatea pentru totdeauna. Voi veti stii daca sunteti un asemenea suflet si cel mai probabil deja sunteti un Lucrator intru Lumina, ajutand pe ceilalti sa realizeze Ascensiunea.


3. Nu toti dintre voi vor fi chemati sa fiti un Lucrator intru Lumina, si adesea pregatirile in aceasta directie merg multe vieti in urma. Exista in mod firesc o dorinta puternica de a lucra intr-o maniera anume pentru Lumina, inca de la o varsta foarte frageda si voi vedeti aceasta cu multi tineri, care acum au atat de multe sa va ofere. Cand momentul va fi potrivit, oportunitatea lor va veni si multi asteapta schimbarile care sa ii aduca in fata. Este un anume moment si loc in care sa-si impartaseasca intelepciunea lor cu voi si ei vor apare foarte des in munca specifica de a face cunoscut adevarul. Cunoasterea spirituala si abilitatea de a vindeca sunt adesea punctele lor forte, serviciile lor fiind o necesitate vitala pentru multi oameni ce tocmai se trezesc. Schimbarile trec la a deveni si mai evidente si in loc sa le fie frica de deznodamant, oamenii trebuie sa fie constienti ca aceasta este curatenia necesara inainte ca Ascensiunea sa aiba loc.


4. Indemnam cu insistenta oamenii sa isi urmeze intuitia, daca se afla in pozitia de a trebui sa faca o decizie importanta. Aceasta poate sa priveasca de exemplu mutarea intr-o noua zona si voi poate cautati asigurari cum ca veti fi in siguranta acolo. Luati o decizie intr-o stare de calm, cu care sa va simtiti confortabili si aveti incredere ca va fi cea corecta pentru voi. Undeva in subconstientul vostru deja stiti ce a fost planuit pentru voi si acesta este motivul pentru care abilitatile voastre intuitive se vor dovedi, in mod firesc, cele mai de incredere. Acestea sunt vremuri de clarificat orice probleme au mai ramas in relatiile personale. Urmariti sa nu lasati lucrurile nerezolvate pana la finalul acestui ciclu, fiind cu mult mai bine sa dezamorsati orice neintelegeri, chiar si atunci cand aceasta insemna sa va cereti cu umilinta iertare. Iertati si uitati, altfel veti duce energia cu voi, pana in momentul in care veti gasi o modalitate de armonizare.


5. In realitate nu exista invingatori in argumente, disputele neputand fi incheiate decat atunci cand toate partile se reunesc in iertare. Greselile sunt firesti, in ceea ce priveste oamenii, unele fiind inevitabile si altele deliberate, insa in nici un caz ele nu pot fi lasate sa interfereze cu evolutia fiecarui suflet. Un asemenea bagaj trebuie sa fie abandonat, neavand nici un rost sa il purtati cu voi. Intrand pe ultima suta de metri inainte de a ascensiona, va fi o perioada minunata de intelegere si de o mare expansiune a nivelelor de constiinta. Fiecare oportunitate este prezenta, indiferent de cine esti, adevarul si cunoasterea vor abunda, incat nu va fi nevoie sa mai puneti la indoiala sursa. Noi vom fi la un moment dat alaturi de voi, spre a va ajuta si a va explica adevarata voastra istorie. Voi veti realiza in curand cum ati fost tinuti pe loc si va veti recastiga suveranitatea. Voi sunteti Fiinte marete, care isi vor recunoaste inca o data adevaratul potential.


6. Pentru prea mult timp ati fost legati de tarana si folositi, in atat de multe feluri care au fost degradante pentru sufletele care sunteti voi. Totusi, Lumina voastra revine chiar repede si voi le puteti arata celorlalti ce potential maret au prin vorbele si actiunile voastre. Fiti adevaratul vostru sine si tratati-i pe ceilalti ca pe fratii si surorile voastre dragi, deoarece voi Toti sunteti Unul. Asemenea actiuni vor aduce ce este mai bun in acele suflete, care vor dori sa fie pe atat de calme si fericite, pe cat sunteti voi. Puterea voastra ii va incuraja si pe altii sa va urmeze exemplul, ei vazand cat de demn este mersul vostru, care reflecta orice energii joase din jurul vostru. Este momentul ca fiecare sa decida cum doreste sa intre in noul ciclu si nu a fost niciodata un moment mai minunat decat acesta. Unii vor prefera sa ramana acolo unde sunt, in timp ce altii nu vor pierde ocazia de a parasi ciclul renasterilor in dimensiunea mai joasa.


7. Fie ca realizati sau nu, alegerea a fost intotdeauna a voastra, in ceea ce priveste experientele voastre. Nimic nu a fost fortat asupra voastra in planurile spirituale, si de fapt vi s-a oferit tot ajutorul pentru a asigura ca voi veti lua cea mai buna decizie pentru voi. Vi s-a promis mereu ca veti fi ghidati in cel mai scurt timp inapoi la adevarata voastra casa, si nu a fost niciodata vreo posibilitate ca Cei intunecati sa va ingradeasca total. Da, ati atins punctele cele mai joase in dualitate, dar voua vi se datoreaza creditul de a gasi vointa si intentia de a le depasi.


8. Sunt SaLuSa din Sirius si va spun ca Federatia Galactica vede adevarata voastra Lumina si Culori. Noi stim ce Fiinte marete de Lumina sunteti si ramaneti, chiar daca voi nu sunteti pe deplin constienti. Va salutam si va transmitem binecuvantarile si iubirea noastra.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com