Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 9 martie 2011

SaLuSa 9-Martie-2011


Noi monitorizam toate evenimentele de pe Pamant, si vom urmari sa oprim orice interferenta externa in afacerile unei alte tari. Ar trebui intotdeauna ca bastinasii acelei tari sa faca primele miscari pentru schimbare. Numai atunci cand este cerut ajutorul din exterior, el poate fi oferit, si chiar si atunci acesta trebuie sa aiba motivele cele mai inalte.

Noi am vorbit adesea despre puterea oamenilor si ea nu a fost niciodata mai puternica de cat este acum. Voi ati vazut deja ce poate ea sa realizeze, in situatia creata in Orientul Mijlociu. In unele tari care sunt mai democratice este cu putinta sa folositi aceasta metoda pentru a aduce schimbarile. Totusi, inca va luptati cu o media controlata, careia inca ii lipseste libertatea de exprimare si este Internetul vostru care isi intra in rol. Valoarea sa sta in abilitatea lui de a aduce sute, daca nu mii de oameni impreuna, intr-o cauza comuna.
SaLuSa 9-Martie-2011


1.Pacea va veni pe Pamant pentru ca voi v-ati dorit aceasta, dar pacea vine cu un pret si multe suflete dragi s-au pus pe le insele in fata, pentru ca aceasta sa fie realizata. Luptele se dau acum, si nu neaparat la nivel fizic. Sunt lupte mentale care se desfasoara si atunci cand puterea Luminii devine o forta dominanta, succesul va fi atins fara varsare de sange. Prezenta noastra va sustine eforturile voastre de a aduce aceste schimbari, insa unii oameni nu vor merge in liniste. Noi monitorizam toate evenimentele de pe Pamant, si vom urmari sa oprim orice interferenta externa in afacerile unei alte tari. Ar trebui intotdeauna ca bastinasii acelei tari sa faca primele miscari pentru schimbare. Numai atunci cand este cerut ajutorul din exterior, el poate fi oferit, si chiar si atunci acesta trebuie sa aiba motivele cele mai inalte.


2.Este clar ca perioada de tranzitie a lumii se va intinde pe cateva luni, insa unele tari vor avansa mult mai repede decat altele. Vorbind la modul general, vor fi tarile avansate, care vor raspunde cel mai greu la cerintele oamenilor pentru schimbare. Illuminati au o mare putere in acele tari si progresul poate fi foarte mult incetinit. Totusi, aliatii nostri i-au identificat de multa vreme pe cei care stau in calea schimarii, si toate eforturile de a-i inlatura continua. Un fapt este clar ca cu cat mai mult timp aceste aspecte raman nerezolvate, cu atat mai mult oamenii iau atitudine si fac adevarul cunoscut. Gradat va veni o forta de nemiscat, care va asigura ca cei care o vor folosi, vor castiga multa sustinere si protectie, spre a-si duce la bun sfarsit intentiile. Intuitia voastra va va determina pe cine sa sustineti si va trebui sa manifestati atentie, pentru ca dezinformatie exista de asemenea.


3.De fiecare data cand o perioada de haos este atinsa, ea galvanizeaza si mai multi oameni, care trec la actiune, cu ei venind o forta a binelui care rezolva problema. Noi am vorbit adesea despre puterea oamenilor si ea nu a fost niciodata mai puternica de cat este acum. Voi ati vazut deja ce poate ea sa realizeze, in situatia creata in Orientul Mijlociu. In unele tari care sunt mai democratice este cu putinta sa folositi aceasta metoda pentru a aduce schimbarile. Totusi, inca va luptati cu o media controlata, careia inca ii lipseste libertatea de exprimare si este Internetul vostru care isi intra in rol. Valoarea sa sta in abilitatea lui de a aduce sute, daca nu mii de oameni impreuna, intr-o cauza comuna. Ei sunt cauza cresterii exponentiale ale nivelelor de energie, care in final aduc o rezolvare. Pana la urma totul este energie si este o interactiune la acest nivel.


4.Exista momente in care puteti sa va asteptati sa observati schimbari la nivelul propriilor nivele de constinta, care cresc ca raspuns la nivelele crescute de energie din jurul vostru. Calmul si capabilitatea de a-l pastra ar fi o asemenea indicatie si el va deveni evident la multe persone, pe masura ce saptamanile trec. Este cazul zilelor speciale in care au loc puternice alinieri (planetare, n.t.), care fac o diferenta considerabila. O asemenea ocazie va avea loc odata cu Echinoctiul de Primavera, de pe 20 Martie, si pe masura ce anul trece, o aliniere foarte puternica va fi pe 11 Noiembrie. Acestea sunt toate momente in crescendo, care va pregatesc pentru anul final al Ascensiunii. Pana atunci veti fi deja primit dovada de care aveati nevoie, spre a va edifica de importanta perioadei in care intrati si veti fi deja experimentat unele schimbari majore promise voua.


5.Sunt atat de multe, care se indreapta spre voi in ceea ce priveste schimbarea, incat v-ar fi greu sa va imaginati, fara o anume ghidare. Transportul de exemplu va continua sa fie esential, dar in cazul in care acesta se face cu orice forma de motoare cu combustie, el va fi depasit de mecanisme de propulsie ecologice si de folosirea energiei electro-magnetice. O mare parte din transportul vostru local va fi subteran si doar mici astronave vor fi disponibile pentru calatoriile mai lungi, peste mari. Cum se vor dezvolta este pana la un punct responsabilitatea voastra, dar va vom da in mod liber tehnologia necesara. O parte din aceasta tehnologie este folosita in mod secret in operatiunile secrete ale Guvernului US, si de asemenea in directia rapirii de persoane. Voi ati auzit de o perioada de timp de energia libera si aceasta va alimenta multe dispozitive, care sunt chiar simpliste in design-ul lor. Ele sunt de asemenea ieftine de fabricat si productia in masa va asigura ca nu va fi nici o problema, indiferent de cantitatile necesare.


6.Industria petroliera va deveni in final redundanta si dintr-un foc va va elibera de o sursa majora de poluare. Aceasta va ajuta proiectele noastre de a curata poluarea existenta, stiind ca aceleasi conditii nu se vor mai intoarce. Pe masura ce vibratiile cresc, imbolnavirile vor fi de asemenea mai putin evidente, rezultand o populatie cu mult mai sanatoasa. Medicamentele si medicina (recunoscuta acum oficial, n.t.) vor deveni inutile, tratamentele trecand cu mult dincolo de nevoia de a le mai folosi. Metode mult mai avansate de vindecare vor fi introduse, acestea folosind sunetul, lumina si culoarea. Valoarea lor este deja recunoscuta si folosita deja acum, dar poate fi dezvoltata cu mult mai mult decat este in prezent. Cu timpul chiar si toate aceste evolutii vor deveni inutile, corpurile voastre devenind atat de rafinate, incat nu vor mai fi vulnerabile nici unei boli, de orice fel ar putea fi aceasta. Perfectiunea exista in dimensiunile mai inalte si la fel va fi si puterea voastra de a crea tot ceea ce veti folosi.


7.De unde ati fost lipsiti de beneficiul noilor tehnologi, noi va vom conduce inainte intr-o faza chiar mai avansata din punct de vedere tehnologic. Astfel veti experimenta salturi si hotare ale cunoasterii, ce va vor uimi in ceea ce priveste comunicatiile. Oricine va putea nu numai sa contacteze pe cine doreste, indiferent de distanta, dar va putea sa si vada contactul respectiv. Mai mult, vor fi dispozitive de traducere, care vor acoperi oricare limba din toate cate exista. Divertismentul va beneficia de pe urma acestor descoperiri, dar programele vor deveni o reflectie a noii secietati, ce se va naste din cea veche. Violenta si alte aspecte similare nu vor mai fi prezentate, deoarece veti avea nivele mai inalte de constinta, care nu vor mai tolera sau dori aceste aspecte.


8.Sunt SaLuSa de pe Sirius, si voua vi se vor prezenta multe noi descoperiri, de indata ce vom putea sa ne intalnim cu voi cu toti. Noi stim cu claritate de ce aveti nevoie si care sunt prioritatile si de asemenea stim ca aveti multi oameni priceputi, care se pot adapta rapid la ele. Aceasta a fost asteptat, gandurile voastre fiind ajutate de influente exterioare, care adesea au venit de la noi. Prin asemenea metode v-am ajutat sa avansati, introducandu-va noi idei.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com