Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 1 martie 2011

28-Februarie-2011


Suntem tentati sa va spunem sa va asteptati ca lucrurile sa decurga treptat, insa un numar de evenimente vor atinge punctual terminus impreuna. Deci este posibil sa se petreaca un intreg sir de evenimente intr-un timp relativ scurt.

Nu va putem darui intotdeauna exact ceea ce va doriti, fiind un plan mult mai mare de urmat si caruia trebuie sa i ne supunem. Totusi, impreuna suntem o forta demna de a fi luata in considerare, cu toate ca singura noastra arma este Iubirea si Lumina.

Nimic nu va fi in afara capabilitatilor voastre si ele toate vor infatisa armonia absoluta, ce exista in dimensiunile mai inalte.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si sper ca intelegeti ce oportunitate minunata de a va inalta vine odata cu Ascensiunea.
SaLuSa 28-Februarie-2011


In prezent, imaginea in Orientul Mijlociu, nu este una draguta si multe suflete sunt atat de dornice in a aduce pacea in regiunea lor, incat isi risca propria viata. Fiti siguri ca ei sunt la nivel subconstient constienti ca au acceptat sa faca aceasta, iar sacrificiul lor ii va eleva intr-un nivel mai inalt in Lumina. Din fericire nu va fi in zadar si Cei intunecati vor fi inlaturati, intr-un fel sau altul. A fost aparent in ultima perioada, ca tulburarile vor escalada si vor conduce la caderea lor. Din momentul in care puterea oamenilor de a realiza schimbari majore este recunoscuta, nici un guvern nu se va mai simti in siguranta. Lumina se intensifica in continuu si va reusi sa isi atinga telurile, pe care oamenii si le doresc. In consecinta, este important sa tintiti neosteniti spre victoria totala, pentru ca este a voastra sa o celebrati.


Suntem tentati sa va spunem sa va asteptati ca lucrurile sa decurga treptat, insa un numar de evenimente vor atinge punctual terminus impreuna. Deci este posibil sa se petreaca un intreg sir de evenimente intr-un timp relativ scurt. Lucrurile incep sa se petreaca spre binele vostru si cu siguranta va fi un an plin de surprize si acestea vor face mai mult decat sa compenseze pentru cele neplacute. Desigur, vor fi schimbari si acestea sunt pretul pentru libertatea voastra. Concentrati-va asupra partilor lor bune si acceptati faptul ca acestea nu pot sa se manifeste fara a avea un efect major asupra vietii voastre. Noi veghem peste voi si suntem activi atunci cand putem usura unele situatii pentru voi.


Amintiti-va ca gandurile si rugaciunile voastre sunt receptionate si nivelele voastre colective de constinta, inregistrate. Toate acestea ne dau posibilitatea de a va verifica progresul si de a va raspunde petitiilor voastre de ajutor. Nu va putem darui intotdeauna exact ceea ce va doriti, fiind un plan mult mai mare de urmat si caruia trebuie sa i ne supunem. Totusi, impreuna suntem o forta demna de a fi luata in considerare, cu toate ca singura noastra arma este Iubirea si Lumina. Acestea sunt singurele aspecte la care Cei intunecati nu au nici un raspuns, desi vor incerca sa va devieze atentia, prin frica si intimidare. Pana acum trebuie sa stiti deja destule despre metodele lor, pentru a le ignora si a nu va pierde energia cu ele. Ei inca nu sunt o forta epuizata, insa ceasul aproape le-a sunat. Ca intotdeauna, noi suntem constienti de intentiile lor, deci ei nu pot sa ne surprinda cu nimic. Ei ar putea la fel de bine sa se predea acum si sa permita ca viitorul vostru sa fie modelat de planurile pentru Ascensiunea voastra, deoarece nimic nu o poate opri de la a se produce.


Fortele Luminii nu s-au mai adunat la un loc pe Pamant in numere atat de mari de milenii de timp. Aceasta este desigur in acord cu Planul Divin si dupa cum stiti deja tinerii ce sunt prezenti acum aici au o intelegere si abilitati avansate. Ei sunt pregatiti din punct de vedere spiritual si sunt intelepti in multe directii, iar ei va vor scoate din vibratiile joase. Lor nu le este usor sa se integreze in vechile modalitati de actiune si de fapt, ei sunt cu voi pentru a va ajuta sa le schimbati. Ascultati-i cu atentie, pentru ca ei au multe de spus si multe sa va invete.


Natura este o victima a schimbarilor, care au loc pe Pamant si de-a lungul unei lungi perioade de timp, multe specii au disparut. Totusi, nu este o pierdere totala, noi putand sa le transferam pe alte planete, spre a-si putea continua evolutia. Modificari genetice pot fi introduse, daca acestea sunt necesare pentru o mai buna integrare la noile conditii in care sunt introduse. In unele cazuri, animalele rspective si-au incheiat ciclul pe Pamant si sunt eliberate, dupa cum s-a petrecut si cu Dinozaurii. Desi nu s-a observat prea des, specii diferite vin si se duc, destul de regulat, dupa cum sunt nevoile Pamantului sau a Omenirii. Este la fel si cu voi, care ati fost introdusi pe Pamant ca Homo Sapiens destul de recent si acest fapt s-a produs pentru a putea primi un tip diferit de Om. Aceste aspecte vor fi explicate in detalii mai amanuntite, pe masura ce timpul trece si voi veti afla despre adevarata voastra legatura cu noi. Aceasta este cu mult mai profunda decat v-ati putea voi imagina, mergand in urma cu mii de ani.


Pe masura ce inaintati si treceti prin dimensiunile mai inalte, veti aprecia frumusetea creatiei, acesta fiind potentialul vostru dintotdeauna. In unele directii, ati avut viziuni a ceea ce a fost posibil si ati urmarit sa introduceti in dimensiunea voastra prezenta. Ati experimentat si atins un anume succes si sufletul din interior a “simtit” ideea, dar nu a fost pe deplin capabil sa o exprime. Totusi, cand va veti inalta, totul va deveni cu mult mai usor si creatiile voastre vor fi din Lumina. Nimic nu va fi in afara capabilitatilor voastre si ele toate vor infatisa armonia absoluta, ce exista in dimensiunile mai inalte. Mai mult, totul este viu, cu nivele de constinta, care va vor da experienta de a vorbi, nu doar cu animalele, dar de asemenea cu orice creatie vie, asa cum sunt de exemplu plantele. Pe Pamant ele au constinta si raspund la energiile din preajma lor. Nu este ceva nestiut, ca oamenii sa vorbeasca cu plantele lor si sa observe ca rezultat, ca acestea devin mai frumoase si mai sanatoase.


Viata va deveni cu totul diferita de cea pe care o aveti acum si va fi o continua desfasurare fericita si plina de bucurie. Cerintele facute asupra voastra acum vor inceta si nu va fi nici un loc pentru munci neinteresante ori plictiseala. Totul va fi incitant si va va umple in continuu cu Lumina si Iubire. Cel mai important, veti fi intotdeauna plini de energie si nu veti experimenta surmenajul si oboseala, care sunt o parte integranta a vietii voastre de zi cu zi in prezent. Deoarece va veti reincarca cu energie pe masura ce va veti realiza activitatile cotidiene, nu va fi nevoie de lungi perioade de somn, asa cum aveti nevoie acum pe Pamant. Voi va veti putea relaxa si odihni, dar corpul vostru, fiind de o vibratie mai inalta, nu va mai avea nevoie de re-energizari periodice si lungi. Deci Dragilor, aveti atat de multe de asteptat de la viitor, incat acestea fac orice efort, pe care este nevoie sa il faceti in asteptarea Ascensiunii, atat de plin de recompense.


Permiteti ca mari schimbari sa vina cu Ascensiunea, desigur nu toate simultan, insa ca un proces evolutiv, care se petrece in permanenta. Dualitatea este doar un rezultat al existentei in vibratiile joase, unde materia este atat de densa, incat ea poate atrage, ceea ce ati putea numi impuritati. Acestea sunt sub forma bolilor, care nu pot exista in vibratiile mai inalte. Cu cat mai joase vibratiile, cu atat mai mare posibilitatea de a exista boli si mai letale. Conditiile nu sunt imbunatatite, desigur, prin insistenta Omului de a introduce chimicale in agricultura si in lantul alimentar. Corpul vostru este foarte rezilient si adaptabil, dar in cele din urma va fi otravit, ca rezultat al acestor actiuni.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si sper ca intelegeti ce oportunitate minunata de a va inalta vine odata cu Ascensiunea.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com