Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 22 februarie 2011

SaLuSa 16-Februarie-2011

Simptomele schimbarii ii afecteaza pe unii mai mult decat pe altii si ne referim aici la diferitele energii, care sunt directionate catre Pamant. Cei care s-au pregatit pentru a primi acest grad ridicat de Lumina, de obicei se descurca cu usurinta in a absorbi energiile mai inalte.

Dar atunci, cand corpul nu este chiar pregatit, aceasta este o schimbare majora si acesta devine slabit. Odihna si somnul adecvat sunt esentiale impreuna cu o apreciere corecta a alimantelor de consumat. Este important sa ne mentinem corpurile in forma, fara a le ingreuna cu mancaruri grele.

Majoritatea alimentelor procesate au o valoare scazuta, fiind cu mult mai bine sa mancati hrana proaspata negatita, atunci cand va este posibil. In acest mod puteti absorbi energii in corpul vostru, care sa va poata tine sanatosi.
SaLuSa 16-Februarie-2011
Lucrurile se misca atat de repede, incat zilnic vedeti semne ale schimbarilor ce vor urma. Vedeti de asemenea cum constinta maselor crestre, ca putere de impact, devenind o forta a binelui. Aceasta pe masura ce Cei intunecati isi pierd puterea de influenta si Lumina devine mai puternica, fara a mai putea fi vreodata subjugata. Puteti deci sa priviti cu optimism inainte la sugestii, despre cum societatea voastra va fi restructurata. Modelul clar al actiunilor viitoare nu este pentru inca o vreme foarte bine stabilit, dar urmariti cine este in spatele lor si veti fi astfel asigurati. Aliatii nostri se numara cu miile si exista Lucratori intru Lumina, care lucreaza neobositi pentru a aduce Lumina pe Pamant. Impreuna cu imboldul atator oameni, care se trezesc din starea de somnolenta, exista o miscare in crestere pe cale sa aduca rezultate. Oricine poate sa-si aduca contributia, trimitand Lumina Planetei Pamant si cerand ca aceasata sa fie folosita spre binele tuturor. Cu cat mai multi fac acest lucru, cu atat mai repede Lumina va creste exponential.


Dragilor, cu totii aveti roluri in viata voastra si la un anume moment aveti de daruit ceva pentru beneficiul si inaltarea tuturora. Fiti multumiti facand ceea ce va sta in puteri si nu va ingrijorati, daca aceasta pare foarte putin prin comparatie cu ce fac altii. Cantitatea nu este pe atat de importanta, cat este calitatea, asa ca faceti ceea ce faceti, cat mai bine puteti. Nu este necesar sa dati ceva material, si este suficient sa dati oamenilor pe care ii intalniti un zambet si cateva vorbe pline de bunatate. Credeti-ne ca aveti atatea despre care puteti zambi: sperantele si visele voastre pentru o existenta frumoasa si plina de pace urmeaza sa se implineasca. Nu va pierdeti timpul si energia cu negativitatea, care ramane in jurul vostru, aceasta fiind transmutata incet, dar sigur.


Lasati mintea sa absoarba frumusetea din jurul vostru si sa stiti, ca aceasta nu este decat o mica parte din ceea ce urmeaza sa se manifeste. In final nu va ramane nimic din vibratiile joase, iar daca acestea nu pot fi sublimate, ele se vor intoarce in forma lor originara de energie. Nimic nu poate fi distrus in intregime, chiar daca urmariti sa cauzati distrugere in mod deliberat. In acest mod materia este folosita din nou si din nou, si nu exista reziduri, asa cum le cunoasteti voi. Spunand aceasta, Omul este binecunoscut pentru rezidurile, pe care le creaza si numai in timpurile recente, ati realizat nevoia pentru conservare. Mama Pamant a suferit din greu din cauza acestei lipse de consideratie pentru buna ei stare, care in final se rasfrange si asupra voastra, prin diferite lipsuri. Setea de imbogatire a creat in mare masura, distrugerea padurilor si a vietii marine, pana in faza in care unele specii sunt pe cale sa dispara de pe Pamantul vostru pentru totdeauna.


Din fericire, noi avem Nave Spatiale masive, care pastreaza si mentin ciclul vietii speciilor in pericol si noi putem, daca este necesar, sa le imbunatatim genetic arhivele de supravietuire. In trecut, animalele si fauna au fost aduse pe Pamant din alte lumi si au fost lasate sa se aclimatizeze si sa se stabileasca de la sine. Aceasta s-a petrecut cu mult inainte ca omul sa ajunga pe Pamant. Schimbarile climaterice naturale au avut rolul lor in reducerea unor specii, dar in fiecare moment, noi am putut interveni in a le ajuta sa invinga adversitatile. Multe planete au contribuit in a face Pamantul una dintre cele mai frumoase planete din Sistemul vostru Solar. A durat milioane de ani de pregatire a planetei inainte ca Omul sa fie introdus, dar mult mai putin pentru ca Omul sa o pradeze. Distrugatorii nu pot intra in dimensiunile mai inalte, unde exista in permanenta frumusete si minunatii de observat. Culorile merg cu mult mai departe, decat limitele ce va sunt familiare, fiind vii si stralucind din ce in ce mai perfect. Toate acestea va asteapta in dimensiunile mai inalte, pe care le veti imbratisa foarte curand.


Revenind pe Pamant, inca mai aveti de experimentat schimbari fizice, insa noi vom fi in acele zone, ca o influenta benefica de control. Nu este locul nostru in a interveni in ceea ce Mama Pamant considera necesar, deoarece este necesara o mare purificare. Adeseori, atentionari in avans sunt vizibile, inainte ca evenimentele sa aiba loc, deci fiti atenti la semne, indiferent de unde vin acestea. Sunteti suficient de avansati pentru a identifica semnalele Mamei Natura si adesea tiparele de migratie ale animalelor. In aceste perioade, urmariti sa va controlati frica, deoarece acest fel de energii nu atrag decat si mai multa negativitate. Ganditi pozitiv, daca nu puteti face altceva si veti contribui la un deznodamant armonios. Lucrurile se vor petrece oarecum diferit odata ce noi vom fi ajuns, putand sa ne alaturam voua si astfel sa va ajutam intr-un mod mai direct.


Simptomele schimbarii ii afecteaza pe unii mai mult decat pe altii si ne referim aici la diferitele energii, care sunt directionate catre Pamant. Cei care s-au pregatit pentru a primi acest grad ridicat de Lumina, de obicei se descurca cu usurinta in a absorbi energiile mai inalte. Dar atunci, cand corpul nu este chiar pregatit, aceasta este o schimbare majora si acesta devine slabit. Odihna si somnul adecvat sunt esentiale impreuna cu o apreciere corecta a alimantelor de consumat. Este important sa ne mentinem corpurile in forma, fara a le ingreuna cu mancaruri grele. Majoritatea alimentelor procesate au o valoare scazuta, fiind cu mult mai bine sa mancati hrana proaspata negatita, atunci cand va este posibil. In acest mod puteti absorbi energii in corpul vostru, care sa va poata tine sanatosi.


Multi dintre voi locuiti in orase, fie in apropierea lor, acestea fiind mai poluate decat zonele de periferie. Este bine sa faceti iesiri in afara orasului, acolo unde aerul proaspat, neviciat va va revitaliza si energiile Naturii va vor inalta. In mod similar, plajele si aerul ionizat sunt de asemenea bune pentru inaltarea voastra. Atunci cand veti ascensiona, veti lasa in urma asemenea probleme. Aceasta se petrece deoarece oriunde in jurul vostru, vor fi energii revigorante, neexistand nimic care sa poata cauza orice fel de poluare. Energiile sunt de asa natura incat, aproape ati putea trai doar cu ele, nu ca nevoile voastre vor fi comparabile cu cele existente la momentul actual pe Pamant. Este corpul vostru greoi, fizic, care necesita in continuu asimilare, insa in contrast, noul vostru corp va fi cu mult mai putin dens si va avea nevoie de mult mai putin pentru a fi mentinut.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si reprezint o voce, una din multe altele, care sunt receptate pe Pamant. Dupa cum stiti deja, Federatia Galactica este compusa din multe civilizatii avansate, accentul cazand pe nivelul ridicat de constinta. Toate aceste civilizatii au mers cu mult mai departe de orice obiectiv razboinic, atingand nivele de constinta, care sunt centrate pe a impartasi Iubirea si Lumina, spre binele tuturor celor din jur. Este o mare bucurie si satisfactie in a darui si a ajuta celelalte suflete sa se inalte. Este, desigur, ceea ce se petrece cu Omenirea si noi ne vom asigura, ca orice suflet, care doreste sa ia parte la Ascensiune, va avea succes.Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

 
Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com