Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 11 februarie 2011

SaLuSa 9 Februarie 2011


Este activitate peste tot pe glob si o mare parte din aceasta semnaleaza schimbarile ce sunt in plina desfasurare.

Trezirea a atins oameni care nu au nici un interes direct sau cunostinte despre Ascensiune, si totusi simturile lor le spun ca ceva nu a fost asa cum trebuia sa fie pentru o lunga perioada de timp si ca, daca Omul este sa mearga mai departe, schimbari trebuie sa aiba loc.

Noi suntem Fratii si Surorile voastre din Spatiu si va privim ca pe unii dintre noi, iubindu-va pe toti fara rezerve.
SaLuSa 9 Februarie 2011


Este activitate peste tot pe glob si o mare parte din aceasta semnaleaza schimbarile ce sunt in plina desfasurare. Trezirea a atins oameni care nu au nici un interes direct sau cunostinte despre Ascensiune, si totusi simturile lor le spun ca ceva nu a fost asa cum trebuia sa fie pentru o lunga perioada de timp si ca, daca Omul este sa mearga mai departe, schimbari trebuie sa aiba loc. Brusc, constinta grupului se expansioneaza si inainteaza in Lumina, fapt care ii inspira pe oameni sa infaptuiasca lucruri marete, pentru binele tuturor. Exista o intelegere a nevoii de a inlatura barierele dintre oameni, care au fost adeseori false. Se vede ca trebuie sa se produca o reuniune prin care mult mai mult sa se infaptuiasca. Oficialii guvernamentali, prin intermediul actiunilor armate, adesea incearca sa o previna, fiind speriati de grandoarea fortelor cu care se confrunta. Adeseori ne-am referit la puterea oamenilor si aceasta creste foarte repede, creand legaturi intre oameni.


Cu prezenta noastra, fie ca sunteti sau nu constienti de activitatea pe care o avem, energiile din jurul Pamantului dinamizeaza constintele multora, care realizeaza ca este de datoria lor sa intre in actiune. Odata ce ei incep sa se uneasca, veti vedea inceputul miscarilor ce vor motiva oamenii din pozitiile de putere sa duca lucrurile la bun sfarsit. Energiile schimbarii sunt de neoprit si nu mai pot fi intarziate foarte mult timp. Daca sunteti in cautarea directiei in care arena politica se indreapta, nu cautati mai departe de Presedintele Obama, el fiind omul pentru timpurile in care va aflati si isi cunoaste rolul, pe care trebuie sa il joace. Ascultati-i cu atentie cuvintele, pentru ca el se adreseaza celor treziti spiritual, iar acestia, daca au urechi de auzit, vor sti adevaratul sens, stiind astfel ce urmeaza sa se petreaca. Americii i s-a dat intotdeauna rolul de lider mondial, dar in curand ea isi va implini adevarata misiune de a va scoate din intuneric. Desigur, schimbari trebuie sa aiba loc inainte ca aceasta sa fie posibil si nu inainte ca ultimul oligarh sa fie inlaturat din functiile de putere. Odata ce aceasta se petrece calea devine libera pentru a inainta.


Fiti sisuri ca din haosul existent, se vor ivi oportunitatile ca aliatii nostri sa actioneze. Impreuna cu abilitatea noastra de a sti exact ceea ce se petrece, putem preintampina orice progrese. Este timpul schimbarii, dupa cum este planuit iar noi avem autoritatea de a face orice este necesar, pentru a asigura succesul. Vom lucra in continuare cu Legile Universale si nici una dintre actiunile noastre nu va cauza moartea nici unui suflet. Daca va fi necesar, vom lua orice persoana ce se afla in pericol, din cauza noastra si o vom transporta intr-un alt loc. Prin actiunile noastre veti sti, dincolo de orice dubiu, ca venim in numele pacii. Daruirea fata de Creator este modul nostru de a trai si tratam toate formele de viata, ca o manifestare sacra. Si voi veti ajunge la un moment dat acele nivele si intr-adevar, unii dintre voi, va aflati deja acolo. Transformarea de la nivelul vostru prezent de constinta, spre un altul mai inalt, va fi una dramatica si se va petrece foarte repede. Cu fiecare zi, cu care va apropiati de finalul acestui ciclu, energiile va inalta cu repeziciune. O nou serie de modificari sunt pregatite in acest scop, pentru a schimba structura celulelor din corpul vostru, acestea devenind cristaline. Acest proces va fi incheiat complet in momentul ascensiunii. Veti fi devenit deja o Fiinta de o constinta inalta, gata sa treaca in Dimensiunea a 5-a, dimensiune a frumusetii si a armoniei, care este ca nimic altceva ce ati experimentat pe Pamant.


Puteti sa participati cu totii, prin a ramane intr-o stare de calm si continuand sa emanati Lumina voastra, oriunde va aflati. Tineti minte ca Lumina este necesara si celor din partea intunecata, daca acestia vor raspunde chemarii lor interioare de a se inalta. Flacara lor va fi de asemenea aprinsa si nu poate fi stinsa, insa ei trebuie sa isi aminteasca de propria lor conexiune cu Tot Ceea ce Exista. Ajutati-i pe acei Dragi, care isi pastreaza increderea conform careia bunatatea va dezlega intunericul, pe care altii il poarta in jurul lor. Ei poarta Lumina lor in vazul tuturora si ei stiu ca aceasta va fi invingatoare. Cu cat mai multa Lumina primesc, cu atat mai puternica energia lor va deveni si isi vor atinge telul lor de a aduce libertatea inapoi in viata lor.


Trebuie sa fi realizat deja ca ceea ce faceti pentru o persoana, faceti pentru toate si cu cat mai repede veti lucra impreuna, cu atat mai repede veti obtine rezultate. Meditati impreuna si trimiteti in afara Iubire si Lumina si veti face un mare serviciu Umanitatii. Mama Pamant se taraste pe sub barajul indiferentei Omului la nevoile Ei. Ea pledeaza pentru ajutor si fara el, ea va trebui sa initieze, chiar fara sa doreasca aceasta, propriile-i metode de curatare a Pamantului. Aceasta Dragilor, va va cauza in mod inevitabil probleme, insa dupa cum v-am comunicat, ni s-a permis sa diminuam aceste efecte asupra voastra. Va veti recunoaste Sinele Superior prin recunoasterea Unicitatii tuturor formelor de viata si astfel veti putea duce o viata mai plina de sens. La final, realizand ca v-ati facut partea voastra in a aduce un final fericit acestui sfarsit de ciclu al dualitatii, aceasta va va aduce multa bucurie. Modul in care va veti trai urmatorii doi ani, are mult de a face cu contributia voastra, pentru a asigura planeta sa ajunga momentul Ascensiunii, cu cat mai putine probleme cu putinta.


Federatia Galactica este alaturi de voi la fiecare pas inainte, pe care il faceti si va vom inspira si ghida atunci cand putem. Puteti sa ne invocati, la fel cum chemati de obicei Ghizii vietii voastre si prezentele Angelice. Totusi, va rugam sa realizati ca nu este intotdeauna posibil sa va raspundem in felul in care v-ati astepta sau ati dori. Vom face ceea ce ne va sta in putinta, insa totul este in functie de planul vietii voastre, caruia trebuie sa i ne supunem. Cand aveti dubii, folositi-va de momentele de liniste ale vietii voastre pentru a intra in comuniune cu Sinele Superior, si cel mai probabil, veti simti raspunsurile, ce va sunt date. Tot timpul tineti cont de intuitia voastra, deoarece de multe ori aceasta chiar a salvat oameni de la situatii periculoase si de asemenea le-a salvat si viata. Va bucurati de mai mult ajutor in aceasta perioada, decat in oricare alta din viata voastra recenta, deci nu va simtiti abandonati si singuri, deoarece aceasta este departe de adevar. De fapt voi nu veti fi niciodata pe deplin constienti de tot ajutorul, pe care il primiti in mod constant. Veti putea totusi sa aflati ca ati fost atentionati asupra lui si veti urmari sa il reperati in viitor.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si sunt incantat, ca in sfarsit voi puteti vedea ce se petrece si stiti ca schimbari adevarate sunt pe cale sa se petreaca. Suntem pregatiti sa actionam atunci cand circumstantele sunt favorabile si vom fi atat de incantati sa fim capabili sa aparem printre voi. Vor exista trairi amestecate initial, vis-à-vis de aceasta experienta, dar noi stim ca nu ne va lua mult, pentru a depasi orice indoieli in directia intentiilor noastre fata de voi toti. Noi suntem Fratii si Surorile voastre din Spatiu si va privim ca pe unii dintre noi, iubindu-va pe toti fara rezerve.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com