Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 2 februarie 2011

SaLuSa 2 Februarie 2011

Incurajati-i pe ceilalti sa isi deschida ochii la ceea ce se petrece si asigurati-i ca un viitor minunat se va cladi din schimbarile care au loc.

Din intuneric o mare Lumina tasneste si invaluie Pamantul, atingand acele zone de tumult si aduce o energie mai linistitoare.

Reflectati lumina voastra asupra oricarei persoane ce se afla intr-o stare de neliniste si o veti ajuta astfel sa se trezeasca in ea energiile pacii.

SaLuSa 2 Februarie 2011

Agitatia din constinta oamenilor accelereaza procesul trezirii si ajuta in a le focaliza mintea spre o solutie la problemele lumii. Ati observat deja cum coruptia este starpita si sinceritatea este cautata in toate afacerile. Totul tine de noile energii, care cauta sa se manifeste si care s-au acumulat de o lunga perioada de timp. Progresul si schimbarea nu pot fi prevenite, si chiar daca ele pot fi intarziate, Planul Divin este asistat de Fiinte Magnifice care dirijeaza lucrurile. Puternicele lor energii afecteaza intregul Pamant si nu exista nici un loc in care vibratiile joase sa se poata ascunde. Ele sunt transmutate si prin aceasta Cei intunecati isi pierd rapid controlul asupra voastra. Ei sunt confuzi si panicati , deoarece rodul muncii lor nu le-a adus victoria, ci este pe cale sa se darame si sa se destrame. Chiar si asa, ei se agata cu disperare de speranta ca ceva poate va apare si ii va ajuta sa isi restabileasca puterea, dar ii putem asigura ca aceasta nu mai este posibil. Zilele lor s-au terminat si actiunile lor sunt destinate esecului.

Oamenii vor readuna bucatile, insa nu pentru a le reconstrui, ci pentru a le inchide in paginile istoriei, unde le este si locul de acum inainte. Schimbari, precum cea pe care o experimentati vor testa inevitabil solutiile pe care le aduceti, insa cu un viitor stralucit in fata, aceste solutii vor rezista intregul parcurs. Sosirea noastra continua sa fie un punct pivotal in viitorul vostru apropiat si presiunea creste zilnic, pentru ca dezvaluirea sa se produca. Voi veti afla ca dezvaluirea se produce acum, insa nu in modul de a se anunta in toate tarile. Totusi, odata inceputa, veti afla ca fiecare tara a fost contactata de Fiinte din Spatiu in ultimul secol si chiar mai des in vremurile prezente. Cu totii vor fi de acord ca abordarea noastra a fost cu intentii pasnice si ca am lasat sa se inteleaga ca vremurile de sfarsit trebuie pregatite si in acest scop, nu vom mai astepta inca multa vreme. Masina de razboi este una dintre primele grupuri care trebuie sa fie scoase din functiune, ca apoi sa putem lucra in siguranta cu voi. Navele noastre au fost tinta atacurilor si au fost vanate pe cerurile vostre, acesta fiind inutil, deoarece avem tehnologie mult mai avansata, pentru a le putea devia atentia.

In vremurile recente noi am prevenit aducerea de armament in Spatiu si am atentionat anterior Marile Puteri ca nu putem permite asa ceva. Din nou si din nou sfatul nostru a fost ignorat, dar nu va face nici o diferenta. Noi am aratat ceea ce putem face, fara a implica nici un fel de confruntare si am oprit cu usurinta tentativele de a provoca un nou razboi mondial. Este acum momentul ca razboaiele sa se sfarseasca si energiile sa fie utilizate in scopuri mai bune, pentru a aduce bucurie si pace oamenilor. Oboseala de a fi mereu plasati in stari de frica este evidenta, iar daca guvernele voastre nu vor raspunde in curand, atunci noi o vom face. Planul nostru este de a implementa imediat bazele pacii si reorientarea fortelor investite in razboi, impreuna cu inlaturarea lor din tarile in care au fost trimise. Pacea se va reintoarce in asa mod, incat multe din legile impuse pentu a va controla, vor fi anulate. Tratati corect si cu compasiune, noi stim ca voi veti atinge un nou nivel de respect pentru ceilalti, iar crimele impotriva semenilor, vor scadea chiar dramatic. Intr-o atmosfera de incredere si cu un viitor stralucit in fata, oamenii isi vor trai viata plenar si isi vor deschide inimile unii fata de altii.

Am vorbit adeseori despre a trai dupa cele mai bune abilitati ale voastre si anticipand nivele din ce in ce mai ridicate de vigilenta. Vedeti in ceilalti capacitatea acestora de a se ridica in vibratiile inalte, deoarece aceleasi oportunitati exista pentru fiecare suflet. Incurajati-i pe ceilalti sa isi deschida ochii la ceea ce se petrece si asigurati-i ca un viitor minunat se va cladi din schimbarile care au loc. Nu tine de nici o religie in particular, ci tine de Dumnezeu, Dumnezeul Unic care este cunoscut sub multe nume, dar care este acelasi pentru toate fiintele nascute in imaginea Ei/Lui. Omul este cel care a distorsionat acea imagine, prin atribuirea caracteristicilor umane Lui Dumnezeu, in loc sa inteleaga ca fiecare suflet este o parte din Dumnezeu, cu abilitatea de a exprima iubirea pura. Uitati-va impreuna si vedeti daca sunteti constienti de propria divinitate, iar daca sunteti, traiti-va viata ca si cum o face o fiinta trezita. Tratati toate sufletele ca pe o reflectie a celorlaltor suflete, atunci cand vine momentul sa vedeti Lumina pe care o poarta. Concentreti-va asupra punctelor lor pozitive si abandonati obiceiul de a judeca, pentru ca nu ne este dat sa cunoastem detaliile vietii celuilalt. Fiecare are propriu plan in viata ce este chiar unic, fiid adaptat special voua si evolutiei voastre.

Au ajuns atat de multe lucruri la punctul de limita iar noi militam pentru ca progresul sa fie accelerat. Noi simtim acum ca este timpul pentru a merge mai departe si ne indemnam aliatii sa fie atenti la fiecare oportunitate ce li se arata. Nu permiteti circumstantelor sa va darame si vedeti fiecare schimbare ca un preludiu pentru evenimente inca si mai mari, ce va vor aduce o si mai mare bucurie. Fiecare pas va va conduce spre o si mai mare indeplinire a aventurii voastre spirituale si veti lasa dualitatea ca un suflet mult mai experimentat decat atunci cand ati intrat in ea. Acesta este intr-adevar telul tuturor vietilor pe care le-ati avut si care au fost planuite cu acest scop in minte. Indiferent de ceea ce ati facut cu variatele voastre vieti, nu exista nici macar un suflet care sa nu ajunga sa beneficieze de pe urma lor.

Aminiti-va Dragilor, ca bebelusii pe care ii tineti in brate sunt fara indoiala suflete batrane, care au motivele lor pentru a se incarna in aceste timpuri. Probabil ca ei reinoiesc legaturile cu aceia pe care i-au cunoscut in trecut sau pur si simplu isi doresc sa faca parte la Ascensiune impreuna cu Mama Pamant. Ei deja au decis ce vor sa faca in viitor si este foarte posibil sa fie suflete foarte avansate spiritual. Uitati-va in ochii lor si va vor spune mult despre ei, realizati astfel ca ei inteleg mult mai multe decat le dati voi credit. S-a constatat ca generatiile recente au fost atrase spre Pamant nu numai de catre Ascensiune, ci si pentru ca ele au ceva de oferit omenirii dincolo de ceea ce se asteapta in mod normal de la o persoana tanara. Ascultati cu atentie, deoarece multi au multa intelepciune de impartasit.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si stiu ca Lumina este in crestere pe Pamant, ceea ce este un semn foarte bun al progresului realizat. Din intuneric o mare Lumina tasneste si invaluie Pamantul, atingand acele zone de tumult si aduce o energie mai linistitoare. Reflectati lumina voastra asupra oricarei persoane ce se afla intr-o stare de neliniste si o veti ajuta astfel sa se trezeasca in ea energiile pacii.

Iti mulumesc SaLuSa.

Mike Quinsey.

Traducator: Sorin
The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com