Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 31 ianuarie 2011

SaLuSa 31 Ianuarie 2011


Nu este doar Federatia Galactica singura care are un interes crescut in ceea ce va priveste, desi noi vom avea un impact mai mare in vietile voastre, prin contactul deschis cu voi.

Exista si prezenta Legiunilor de Fiinte Angelice si este posibil sa fiti constienti ca si ele s-au manifestat mai frecvent in ultima vreme.

Maestrii de asemenea se apropie mai mult si unii dintre ei, cum este Saint Germain, vor juca un rol remarcabil in pregatirile finale pentru Ascensiune.

Fie ca voi sa fiti binecuvantati cu adevarata intelegere si cunoastere.
SaLuSa 31 Ianuarie 2011


Schimbarile nu pot aparea fara o miscare a energiilor, care sa devina suficient de puternice, pentru a se manifesta ca forme gand, care atunci cand ating un anume stadiu de crestere energizeaza oamenii, in directia in care au fost formate. Este ca si cum ar fi o inmanunchere de minti, care gandesc la fel, cu impetuozitate, pentru a-si manifesta dorintele. Este ceea ce se petrece acum in lume si nelinistea atinge cote epidemice, fiind reactia celor care nu au fost tratati in concordanta cu drepturile ce li se cuvin. Regretabil este ca uneori, nu este decat atunci cand lucrurile ating un caracter exploziv, rezultand in demonstratii violente, autoritatile sunt fortate sa recunoasca vointa oamenilor. Daca ar fi existat o democratie fara practici corupte, schimbarile s-ar fi produs pe o cale pasnica, recurgandu-se la vot. Folosirea fortei brute impotriva oamenilor nu va rezolva problemele si in cel mai bun caz nu poate decat sa amane inevitabilul. Ceea ce vedeti este manifestarea noilor energii, care zguduie din temelii tot ceea ce este lipsit de Lumina. Se spera ca in tarile Vestice, o trecere pasnica se va permite sa se petreaca. De asemenea, noile numiri politice sunt bazate pe acreditarea ca cei numiti sunt manati de o dorinta sincera de a conduce oamenii intr-o noua era a pacii.


Nu am trecut niciodata cu vederea violenta de orice fel, incluzand aici practicile barbare, care se aplica in cadrul pedepselor legale. Violenta de orice fel aduce si mai multa violenta, in contrast, iubirea nu forteaza in nici un fel, ci patrunde cu gentilete toate celelalte energii, inaltandu-le la nivele mai inalte. Acesta este raspunsul la atat de multe probleme, si totusi, unora dintre oameni le este dificil sa isi exprime iubirea. Uneori aceasta se datoreaza lipsei de iubire, pe care acestia au experimentat-o in ani lor de formare. De asemenea se poate petrece si ca urmare a unor respingeri si din frica de a se mai repeta din nou, totusi fiecare suflet este capabil sa manifeste Sinele Divin. Pe masura ce va elevati constinta, va deveni un fapt cat se poate de natural al vietii, care va fi usor de aplicat in toate activitatile zilnice. Adevarata iubire nu cere nimic in schimb, dar este, in mod normal, reciproca, pentru ca cea ce se aseamana se aduna si este modalitatea de a ridica nivelul de vibratie al oamenilor, fara a le impune punctul tau de vedere, incalcandu-le altfel liberul arbitru. In timpurile prezente exista o forma gand nemaipomenit de frumoasa de o mare dimensiune, care se manifesta pe Pamant. Ea reprezinta Iubirea Universala, care inspira calea de actiune a pacii si a bunavointei, pentru a incheia domnia Celor Intunecati. Energia acestei forme gand este atat de puternica incat nu va mai putea fi negata pentru inca mult timp.


Deci vedeti Dragilor, ca atunci cand trimiteti iubire si lumina, ele nu se pierd, ci cresc in intensitate, pana ce vor aduce la manifestare rezultatele urmarite. Astfel, ceea ce trimiteti, se reintoarce inzecit, pe masura ce atrage si mai milta energie de dincolo de granitele Pamantului. Toti cei care procedati astfel ajutati la cladirea noului Pamant, care se formeaza imprejurul vostru, chiar daca nu sunteti constienti de aceasta. Din cenusa celui vechi, Phoenix –ul se ridica cu promisiunea Erei de Aur, iar noi suntem aici pentru a va conduce si a va ajuta sa atingeti succesul. Care altul sa fie motivul pentru care suntem in numar atat de mare cu voi, decat acela al unui tel ce trebuie urmarit? Avem in inimi interesele voastre si pregatim calea, astfel incat saltul cuantic, ce va va conduce dincolo de ciclul dualitatii, sa aiba loc cu distrugeri cat mai mici. Schimbarile prin esenta lor pot sa fie incomode si tulburatoare, dar le vom aduce la finalizare cat mai curand posibil. Este adevarat ca lucrurile nu au evoluat dupa cum ne-am fi dorit, dar nu veti pierde nimic ca rezultat final.


Nu este doar Federatia Galactica singura care are un interes crescut in ceea ce va priveste, desi noi vom avea un impact mai mare in vietile voastre, prin contactul deschis cu voi. Exista si prezenta Legiunilor de Fiinte Angelice si este posibil sa fiti constienti ca si ele s-au manifestat mai frecvent in ultima vreme. Maestrii de asemenea se apropie mai mult si unii dintre ei, cum este Saint Germain, vor juca un rol remarcabil in pregatirile finale pentru Ascensiune. Maestrii cu care ati fost familiarizati se vor intoarce pentru a va conduce spre noi pasuni, implinind promisiunile facute voua cu eoni de timp in urma. De oricate ori aveti indoieli, doar amintiti-va de cate Fiinte Inaltate merg alaturi de voi si cereti-le asistenta, daca aveti nevoie de ajutor. Cele mai minunate timpuri incep sa se manifeste si daca doriti, veti fi printre cei care vor fi inaltati in vremurile de sfarsit ale acestui ciclu. Traiti-va viata ca si cum ati fi unul dintre cei care merg intr-un nou nivel de constinta si eliberati-va de vechile cai, ce nu se mai incadreaza in aspiratiile voastre. Nu va faceti griji pentru cei de pe langa voi, care sunt inca atrasi de vibratiile joase, deoarece ei nu sunt inca pregatiti sa le abandoneze.


Ceea ce vedeti pe Pamant in gradul cel mai aspru si vulgar, vine din lipsa de respect fata de aproape si este o stare rezultata din eroziunea gradata a consideratiei si iubirii pentru toate sufletele. Totusi, pe masura ce veti vrea in schimb sa aduceti lumina si armonie in vietile voastre, acele vibratii joase vor fi eliberate din structura proprie. Va recalibrati in continuu raportarea si atitudinea voastra catre ceea ce este considerat normal si acceptabil si pe masura ce va dezvoltati discernamantul, eliminati acele lucruri care nu sunt in armonie cu voi. Rezultatul este ca vibratiile voastre urca in continuu si factorul de bunastare devine un aspect important in viata voastra. Ati observat ca mass media, incluzand televiziunea si industria filmului aloca o perioada disproportionata de timp pentru a sublinia crimele si razboiul, pana ce este posibil sa deveniti saturati cu acest fel de energii. Aceasta este modalitatea prin care Cei Intunecati va atrag in vibratiile specifice lor, pentru ca nimic sa nu vi se mai para socant ori dizgratios, ajungand in pericol de a va pierde simtul asupra ce este bun sau rau.


Pentru o lunga perioada de timp, invatatorii, fie ei incarnati sau prin intermediul channeling-ului, au urmarit sa va transmita ce este nevoie pentru a va inalta. Ei v-au prezentat Iubirea Universala si adevaratul scop al vietii, avertizandu-va asupra energiilor joase ce se pot strecura daca voi sunteti nepregatiti. Ati fost ajutati sa va intelegeti adevarata natura si potentialul de a deveni dumnezeii, care voi insiva sunteti. Cei care au tinut seama de invataturile inalte, au aflat in final, ca intreaga cunoastere este cuprinsa in ei insisi, incepand astfel propriul lor drum spre acasa. Ghidarea este perfect acceptabila si daca v-ati recunoscut puterile intuitive veti da gres arare ori, dar chiar si asa probabil ca va veti gasi rapid calea inapoi spre Lumina.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si inteleg dificultatile cu care va confruntati. Eu zic sa va va incredeti in propria abilitate de a iesi din furtuna, stiind ca totul se va sfarsi cu bine, dupa cum ati fost inspirati sa va asteptati. Fie ca voi sa fiti binecuvantati cu adevarata intelegere si cunoastere.


Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey


Traducator: Sorin
The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com