Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

SaLuSa 19-January-2011/SaLuSa 19-Ianuarie-2011


 
Pentru unii dintre voi cea mai importanta parte a misiunii voastre urmeaza a fi facuta, si se va petrece dupa dezvaluire. Dupa aceasta dezvaluire lucrurile vor evolua in salturi.
Nu disperati daca sunteti nerabdatori in a ajuta in aceste vremuri de final si daca aparent inca nu sunteti chemati sa o faceti. 

Daca este in planul vostru sa fiti implicati, veti fi cu siguranta, fiecare fiindu-ne cunoscut pentru abilitatile si experienta lui.


SaLuSa 19-Ianuarie-2011


Toate vin la cel care asteapta, si cu siguranta voi ati avut nevoie de multa rabdare de-a lungul ultimilor ani. Si totusi, cu toata frustrarea si asteptarea, procesul Ascensiunii s-a desfasurat neintrerupt. Uneori parea ca nu exista nici un progres, dar in ciuda oricaror intarzieri, telul de la inceput il avem inca in fata noastra. Cel mai important este faptul ca cei ai Luminii au continuat sa se concentreze asupra procesului Ascensiunii, ajutand astfel la ridicarea nivelului de constinta pe Pamant. Schimbarile importante pe care le-ati anticipat au ajuns sa se comprime pe o perioda mai scurta de timp, ramanand la fel de eficiente. Acestea vor atinge asteptarile voastre si au reusit deja sa galvanizeze multi oameni in a actiona. Vedeti rezultatele incepand sa se materializeze in jurul vostru pe masura ce lumea raspunde la energii creind schimbarea. Cauzand neliniste, demonstratii si chiar violenta, care este regretabila, dar este desigur un semn ca lumea este nelinistita si cere o schimbare. Noi dorim ca toata lumea sa fi fost informata aupra Ascensiunii, aceasta reusind sa previna nevoia de violenta de orice fel. Atunci energiile ar fi ramas pozitve si ar fi fost folosite constructiv.


Noi, cei din Confederatia Galactica suntem mai activi decat oricand, nu ca ne-am astepta ca voi sa fiti constienti de ceea ce facem noi. Cu ceea ce este povara ultimei lupte dintre Lumina si Intuneric, noi sustinem aliatii nostri pentru a ne asigura ca lucrurile nu ne scapa de sub control. Acolo unde exista si numai o banuiala a folosirii armelor nucleare, noi prevenim orice asemenea manifestare. Deci va putem asigura ca indiferent de ceea ce auziti sau cititi in Presa, nu va fi nici un razboi nuclear. Cu multa vreme in urma o asemenea directiva Divina ne-a fost trasata, deoarece deja s-au produs multe daune si multa poluare a fost cauzata de testele si folosirea acestor mijloace. Omenirea a invatat foarte putin de cand primele Bombe Atomice au fost aruncate asupra Japoniei, si chiar si acel act a fost unul inutil pentru a obtine o predare pasnica.


Ce diferenta veti percepe atunci cand va veti gasi in dimensiunile mai elevate unde exista armonie si pace; o energie atat de blanda incat puteti sa o percepeti imbratisandu-va in intregime. Fiecare suflet pe care il veti intalni va va cuprinde cu iubirea lui, si cu greu va puteti imagina un asemenea sentiment de pace si frumusete. Va veti simti ca si cum ati pluti pe un nor foarte delicat. Nu exista nici cea mai mica urma de discordie sau negativitate, si fericirea de a va afla acolo este o experienta extatica. De unde Pamantul a devenit un Iad, in dimensiunile mai inalte acelasi Pamant va fi un Rai. De ceea ce puteti fi siguri este ca fiecare suflet pe care il veti intalni este acolo pentru ca si-a elevat propria vibratie la nivelul acelor dimensiuni inalte. Prin urmare nu puteti intalni Fiinte de o vibratie joasa, deoarece acele Fiinte si-au gasit deja propriile nivele altundeva. 


Pamantul a fost un mare loc de intalnire si casa de sortare pentru suflete provenind din diferite nivele de vibratie si din sanul a multor civilizatii diferite. Din acest motiv voi va simtiti atrasi de anumite civilizatii, care cel mai probabil se vor dovedi a fi familia voastra stelara. Multi dintre voi v-ati oferit in mod voluntar pentru a va incarna pe Pamant pentru a ajuta omenirea tocmai in aceasta perioada. Aceasta a insemnat sa va coborati vibratiile pentru a putea face aceasta si sa va pierdeti memoria asupra propriului voastru trecut. Ati adus invariabil si unele cunostinte si indeletniciri, foarte importante pentru a-i ajuta pe cei care se trezesc si aleg Ascensiunea. Pentru unii dintre voi cea mai importanta parte a misiunii voastre urmeaza a fi facuta, si se va petrece dupa dezvaluire. Dupa aceasta dezvaluire lucrurile vor evolua in salturi. 


Nu disperati daca sunteti nerabdatori in a ajuta in aceste vremuri de final si daca aparent inca nu sunteti chemati sa o faceti. Daca este in planul vostru sa fiti implicati, veti fi cu siguranta, fiecare fiindu-ne cunoscut pentru abilitatile si experienta lui. Nu ca nu am avea prsonal adecvat, dar dorim ca Omul sa fie parte integanta in proiectele care vor demara in viitorul foarte apropiat. Ar trebui sa spunem ca este planeta voastra, voi sunteti gardienii ei si cei responsabili pentru conditia ei prezenta. Prin Karma sunteti asadar de asteptat sa aveti partea voastra in a o ajuta pe Mama Pamant in procesul de vindecare. Va fi o actiune plina de bucurie, din moment ce atat de mult ii datoram Ei, si Ea a fost sa spunem asa, Mama Rasei Umane. Ea nu a avut mereu respectul vostru si nu a fost tratata asa cum ar fi trebuit, dar nu a cerut niciodata ca voi sa fiti inlaturati. Acum, impreuna va pregatiti pentru Ascensiunea unica, ce va fi o ocazie glorioasa, binevenita in tot Universul. Da Dragilor, dupa cum am mentionat inainte, poate ca ati fost izolati pe Mama Pamant si uneori aparent singuri, dar in fapt marile voaste acte de serviciu in a experimenta dualitatea sunt binecunoscute. 


Luminati-va prin recunoasterea propriului vostru loc in schema lucrurilor, pentru ca fiecare dintre voi este iubit in mod egal. Iubirea Neconditionata nu are favoriti si nu face tragereri la sorti; cu totii sunteti copiii Lui Dumnezeu. Noi va vedem adevaratul Eu dincolo de corpul exterior si stim ca cu totii sunteti Scantei Divine exact ca si noi. Cand in final va veti putea alatura noua veti afla ca energiile noastre difera cu putin de ale voastre, exceptia fiind ca noi ne-am activat chakra-ele si ele radiaza in afara mult mai departe decat ale voastre. Voi va veti intoarce de asemenea la acel grad de Iluminare corespunzator activarii totale al Chakra-ei Coronare. In final veti afla ca totul este energie in diferite forme de lumina si ca totul are nivele de constinta. Aceasta cunoastere este cea care poate a lipsit pe Pamant, rezultand in aceasta lipsa a grijei fata de alte forme de viata. Nu este de usor de exemplu pentru voi sa intelegeti ca unele animale sunt de fapt mai spirituale decat oamenii. 


Prin intelegere scopul vietii devine clar, si pe masura ce evoluati locul vostru este in a-i ajuta pe altii sa urmeze Calea Luminii. Voi faceti aceasta pentru ca cu totii sunteti Unul, si nu puteti progresa pana ce ultimul dintre voi nu vi s-a alaturat voua. Veti evolua la constinta de grup, ceea ce explica de ce unele dintre canale vorbesc intr-o voce pentru intregul grup. Tinem sa subliniem ca va veti pastra individualismul si ca nu veti fi legati sa ramaneti intr-un acelasi grup pentru totdeauna. Evolutia tine de alegere si a va alege propria cale inapoi la Sursa. De fapt tot ceea ce faceti este in concordanta cu alegerea voastra si nimic nu ajunge la voi decat daca voi insiva ati fost inainte de acord cu aceasta.


Sunt SaLuSa de pe Sirius, urandu-va succes in misiunile pe care vi le-ati asumat, pe masura ce va duceti la bun sfarsit planul pesonal, care incheie perioada voastra in dualitate.


Multumesc SaLuSa.

Mike Quinsey.Traducator: SorinThe Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.comHRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/NORWAGIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com