Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 27 ianuarie 2011

SaLuSa 26-Ianuarie-2011


Noi, cei din Federatia Galactica, va incurajam pe toti sa contribuiti intr-un fel sau altul, la protestele zgomotoase, care cer o noua conducere, care sa va duca mai departe intr-o noua etapa a evolutiei. Se tine cont de petitiile si cererile voastre, la fel cum de asemenea se tine cont de rugaciunile voastre, impreuna ajutand la modelarea viitorului vostru.

Tot ceea ce se manifesta in planul fizic isi are originea in gandurile pe care le manifestati. Este cea mai simpla explicatie, care va arata de ce voi insiva sunteti creatorii a toate care se manifesta in viata voastra. Este adevarat ca atrageti vibratii similare cu cele pe care deja le aveti si in cazurie in care s-a emis multa negativitate, veti intalni ceea ce ati emis. Taiati legaturile cu tot ceea ce nu va mai serveste si pasiti pe o alta cale, care lasa toate acele tendinte in urma.

Cautati-va satisfactii in aspectele mai rafinate ale vietii care va inalta spre Lumina. Daruiti din inima cu o foarte mare generozitate, fara a favoriza o persoana, in detrimentul alteia. Cand toate sufletele se pot vedea pe ele insele in celelalte suflete, veti fi departe pe calea ce va duce catre Ascensiune.
SaLuSa 26-Ianuarie-2011
Lumea se afla in doua faze, iar una dintre aceste faze este marcata de vechea paradigma, care se destrama si nu mai poate tine oamenii subjugati. Faza care urmeaza sa se manifeste sustine schimbarea, pe masura ce stabileste noua paradigma, care va modela viitorul vostru imediat. Noua faza cauzeaza haos si confuzie in cei care se agata de vechile cai da actiune, avand o viziune ingusta sau chiar deloc a ceea ce viitorul va aduce. Totusi, atunci cand oportunitatea de a aduce la suprafata adevarul se va manifesta, acesta va fi treptat acceptat, iar oamenii din intreaga lume vor deveni uniti. Desigur, unii nu isi vor schimba credintele si ei vor parasi aceasta lume fara a avea vreo intentie de a trece prin procesul Ascensiunii. Aproape zilnic aflati de noi si noi revelatii despre cum ati fost indusi in eroare, aceasta aducand la suprafata o dorinta ardenta de a trece de aceste vremuri. Bazele unor asemenea schimbari cer un cadru legal si sustinerea celor ce isi doresc cu ardoare sa ajute umanitatea. Aici noi vom intra in scena atat pentru a ajuta cat si pentru a proteja pe cei care vor conduce campaniile schimbarii. Exista o necesitate de a va fi restaurata suveranitatea si de a se implementa legi care sa asigure ca acest lucru se si petrece cu adevarat.


Mijoacele pentru a realiza toate aceste actiuni sunt la indemana si odata demarate nici o alta interferenta nu va fi tolerata. Cei intunecati au avut momentul lor si o cortina imensa este data la o parte, punandu-se astfel punct domniei lor. Ei au stat efectiv la fraiele puterii pentru mii de ani si sfarsitul de ciclu ii afecteaza si pe ei la fel ca pe oricine altcineva. Ei au sperat sa amane si sa previna inevitabila trezire, dar Lumina a reusit cu adevarat sa ne inunde si va continua sa fie din ce in ce mai puternica. Ar trebui sa nu fie subestimata, desi o mare parte din actiunea ei trece neobservata, dar nu pentru inca multa vreme, deoarece aduce la suprafata ceea ce este mai bun in cei ce se trezesc. Brusc exista mai multi oameni care doresc sa ajute la aducerea acestor schimbari, puterea lor fiind foarte mare.


Noi, cei din Federatia Galactica, va incurajam pe toti sa contribuiti intr-un fel sau altul, la protestele zgomotoase, care cer o noua conducere, care sa va duca mai departe intr-o noua etapa a evolutiei. Se tine cont de petitiile si cererile voastre, la fel cum de asemenea se tine cont de rugaciunile voastre, impreuna ajutand la modelarea viitorului vostru. Tot ceea ce se manifesta in planul fizic isi are originea in gandurile pe care le manifestati. Este cea mai simpla explicatie, care va arata de ce voi insiva sunteti creatorii a toate care se manifesta in viata voastra. Este adevarat ca atrageti vibratii similare cu cele pe care deja le aveti si in cazurie in care s-a emis multa negativitate, veti intalni ceea ce ati emis. Taiati legaturile cu tot ceea ce nu va mai serveste si pasiti pe o alta cale, care lasa toate acele tendinte in urma. Cautati-va satisfactii in aspectele mai rafinate ale vietii care va inalta spre Lumina. Daruiti din inima cu o foarte mare generozitate, fara a favoriza o persoana, in detrimentul alteia. Cand toate sufletele se pot vedea pe ele insele in celelalte suflete, veti fi departe pe calea ce va duce catre Ascensiune. Ultimele luni ce va conduc spre 2012, vor fi foarte multumitoare si inaltatoare, apropriindu-va de un punct tangent unei stari de perfectiune.


Va va fi acordata tuturor atat de multa atentie si este cu putinta sa intrunim necesitatile fiecarei persoane datorita sustinerii masive pe care o avem. Vom incepe cu nevoile stringente a diferitelor tari, in care exista o stare inaintata de infometare. Apoi va urma aspectul tehnologiilor, care vor asigura ca nimeni nu va muri datorita lipsei surselor ample de apa curata. Atentia medicala va fi chiar diferita de ceea ce se practica la voi, sunetul devenind un important agent curativ. Fiecare are dreptul la asigurarea nevoilor de baza, care asigura o existenta fericita; si la oportunitatea de a deveni independent. In acelasi timp, educatia va deveni un proiect de talie mondiala, astfel incat grupuri mici pot fi educate prin modalitati total eficiente si cu mult mai rapide decat in prezent. Oameni fericiti, care sunt totodata educati si care duc o viata confortabila pot contribui mai bine in cadrul societatii din care fac parte. Distributia resurselor va fi facuta de catre cei care sunt onesti si drepti, acestea nu vor mai fi directionate catre conturi bancare private.


In decursul timpului toate infractionalitatile vor disparea, iar cei cu astfel de tendinte vor fi eliberati de sub tirania lor. Trebuie sa realizati Dragilor, ca viitorul are o vibratie atat de inalta incat orice practica negativa va inceta si ii va fi imposibil sa se manifeste. Armonia si echilibrul vor fi stari permanente, iar frumusetea va straluci de peste tot din jurul vostru. Atunci veti intelege si va veti bucura de perfectiunea care exista si care este insasi creatia Creatorului. Si chiar si atunci veti inainta catre dimensiuni chiar si mai inalte, cu un grad si mai inalt de perfectiune. Evolutia nu se opreste pana nu atingeti Sursa A Tot Ceea Ce Este, iar atunci veti incepe din nou sa creati noi Universuri, care va vor oferi noi aventuri si planuri de explorare.


Noi cunoastem faptul ca unele suflete se tem de schimbare, acestea considerand ca schimbarea le va lua ceva din ceea ce la face placere in momentul actual. Noi le spunem ca cu fiecare pas inainte acceseaza un nivel mai inalt, lasand in urma ceea ce nu poate sa faca fata vibratiilor care aduc in manifestare o stare superioara de perfectiune. Zgura si bagajele care s-au atasat de voi vor cadea, iar voi veti deveni cu atat mai perfecti. Doar cativa pasi pot sa va modifice corpul fizic, astfel incat in final sa nu mai poata fi corupt sau afectat de vibratiile joase. Marea parte a ceea ce va dezvaluim aici se va manifesta intr-o perioada relativ scurta de timp, iar prezenta noastra va asigura ca sunteti pregatiti pentru Ascensiune. Da, avem atat de multe civilizatii alaturi de noi in aceasta misiune, incat nu vom avea nevoie de nimic din cele necesare pentru a o duce la bun sfarsit. Multe dintre aceste civilizatii va vor fi prezentate pentru a va familiariza cu ele si pentru a realiza ca sunt Fiinte de Lumina. Cine ar putea fi mai potrivit sa va conduca ultimii cativa pasi ce mai trebuie sa ii mai parcurgeti?


Sunt SaLuSa de pe Sirius si ma bucur sa am aceste ocazii, pentru a va explica prin ce va urma sa treceti in viitorul apropiat. Noi va dam idei si urmarim sa cladim o imagine in mintile voastre, pentru a avea la ce sa va asteptati. Aceasta va va ajuta sa ramaneti puternici si centrati atunci cand lucrurile se vor inteti. Sa vizualizati curcubeul si vasul aurit, pentru ca intrati cu adevarat in Era de Aur, care va fi atat de frumoasa si inaltatoare, incat cu greu poate fi exprimata in cuvinte. Nici in visele voastre cele mai indraznete nu ati intrat in contact cu energiile ce urmeaza sa le experimentati. Acestea va invaluie intr-un mod total cu o mare Lumina si Iubire, care sunt aceleasi cu cele de unde ati venit cu eoni de timp in urma. Poate sa para ireal, dar aceasta se petrece deoarece v-ati aflat in vibratiile joase pentru atat de mult timp si va vine greu a va imagina ca poate sa fie si altfel.Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: www.treeofthegoldenlight.com


Traducator: Sorin


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com