Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 26 ianuarie 2011

SaLuSa 24-Ianuarie-2011


Ne deschidem bratele voua si facem mult in locul vostru, incat eforturile noastre devin mai evidente. Asteptam cu nerabdare sa devenim activi in mod deschis si acele vremuri nu sunt departe de noi.

O mare parte din actiunile noastre se desfasoara din navele noastre care sunt invizibile, lucru necesar nu doar pentru securitatea noastra, dar si a voastra. S-au tras asupra noastra focuri de arma si am fost urmariti de avioanele vostre in numeroase momente, desi trebuie sa spunem ca nu ne facem in mod direct griji.

Suntem in siguranta si avem tehnologii care sunt dincolo de ce va puteti imagina, dar nu vrem sa facem uz de ele decat daca nu avem nici o alta alternativa. In mod normal putem sa reglam lucrurile pe cale diplomatica si relatii pasnice.

Aceasta abordare este una care trebuie invatata de catre om, dar acestea fiind spuse, Omul, care a trecut prin Ascensiune, va fi lasat deja in urma orice gand de razboi si agresiune.
SaLuSa 24-Ianuarie-2011
Sentinta de inlaturare a Celor intunecati a fost deja data si viteza evenimentelor se accelereaza ; astfel ei realizeaza ca nu mai detin gradul necesar de control pentru a inclina rezultatele in favoarea lor. Ei incep sa se simta ca si cum sunt s-ar afla sub asediu si si-ar pierde calea. Ei ar vrea «sa apese pe buton », dar ei afla ca nu mai sunt capabili sa faca aceasta si sunt imprastiati in tentativele lor de a evita inevitabila infrangerea. A se preda nu este pentru ei o solutie, care sa o ia in considerare, dar in final este posibil sa se raporteze la ea ca si la o ultima cale de scapare. Vor scapa neatinsi daca vor proceda astfel, deoarece le garantam si lor aceleasi drepturi ca pentru orice alt suflet. Multe lectii vor fi invatate de catre ei pana la finalul acestui ciclu. De fapt aceasta este valabil pentru toti, deoarece nu treceti in mod normal prin asemenea perioade de testare fara sa faceti progerese spirituale remarcabile. Aceasta a fost, Dragilor, rostul tuturor experientelor voastre si in final, datorita lor, veti deveni un suflet imbogatit.


Ati fost odata suflete elevate si puternice si ati acceptat provocarea de a cadea prin dimensiuni pentru a experimenta dualitatea. Ati facut aceasta stiind mereu ca nu veti fi pierduti niciodata si indiferent cat de mult ati pierde contactul cu Lumina, veti fi ajutati sa va reintoarceti la ea. Dovada acestui fapt este peste tot in jurul vostru, acum, ca Lumina se reintoarce pe Pamant. Este o perioada in care amintirea adevaratului vostru sine se reintoarce la voi si, fiind deja stabilit dinainte, un ajutor imens este dat pentru a va inalta din nou. Cauta si vei gasi, nu a fost niciodata mai adevarat decat acum si nimeni, dintre cei care sincer doresc sa se reintoarca in Lumina, nu va rata aceasta sansa.


V-ati pregatit pentru vremurile de sfarsit pentru o lunga, lunga perioada de timp si cu fiecare incarnare experientele voastre au avut darul de a va face sa acceptati evolutia cu toate urcusurile si coborasurile ei. Fiecaruia i s-a permis sa progreseze in ritmul ales, neexistand niciodata presiune in a evolua intr-un alt ritm decat cel pe care sunteti bucurosi sa il pastrati. Fiecare sunteti unici cand vine vorba de evolutia voastra spirituala si vi s-a permis sa experimentati in orice modalitate v-ati dorit. Ocazional, unii dintre voi veti avea o incarnare in afara planetei, reintorcandu-va mai tarziu pe Pamant. Sunteti urmariti si se are grija de voi in moduri de care nu sunteti neaparat constienti, dar totul se petrece astfel pentru a fi capabili sa va duceti la bun sfarsit planul pe care vi l-ati asumat in aceasta viata. Pe Pamant poate ca nu ati gasit satisfactia pe care ati cautat-o si poate sa vi se para ca viata voastra este o pierdere de timp. Credeti-ne ca nu este niciodata asa, toate vietiile fiindu-va valoroase, chiar daca poate nu intelegeti motivul. Mai tarziu, cand va intoarceti in Lumea de Dincolo, veti afla precis care a fost planul vietii si speram ca odata cu aceasta veti afla ca l-ati realizat cu succes. Daca nu ati reusit, noi oportunitati se vor manifesta in vietile care vor urma.


Totul este organizat pentru voi in asa fel incat sa va confruntati cu orice este ceea ce v-ati dorit sa invatati. Unele lecti pot fi dureroase, dar ele nu ar avea loc daca nu ar avea un rol vital in procesul vostru de intelegere. Luati de exemplu compasiunea care se manifesta prin recunoasterea Unicitatii intregii Vieti. Uneori oamenii vor avea mai putina compasiune sau deloc pentru alti semeni ce le par a fi atat de diferiti. Separatia a fost o problema care dureaza de eoni de timp si s-a bazat pe variate diferente percepute intre voi. Acestea vor dispare cu timpul, pe masura ce realizati ca toate sufletele sunt egale. Cei care au motivatia sa actioneze astfel ar trebui sa-i ajute pe ceilalti, astfel fiind capabili sa progresati ca un intreg. Pana in momentul de fata au fost putine actiuni care sa va uneasca, dar in scurt timp veti vedea ca exista o cauza comuna care va aduce pe toti impreuna pe o aceeasi cale. In ultima instanta cu totii va indreptati catre Ascensiune, desi luati decizia singuri. Nu va va lipsi incurajarea si Ghizii vostri se vor asigura ca o asemenea ocazie va va iesi in cale.


Ne deschidem bratele voua si facem mult in locul vostru, incat eforturile noastre devin mai evidente. Asteptam cu nerabdare sa devenim activi in mod deschis si acele vremuri nu sunt departe de noi. O mare parte din actiunile noastre se desfasoara din navele noastre care sunt invizibile, lucru necesar nu doar pentru securitatea noastra, dar si a voastra. S-au tras asupra noastra focuri de arma si am fost urmariti de avioanele vostre in numeroase momente, desi trebuie sa spunem ca nu ne facem in mod direct griji. Suntem in siguranta si avem tehnologii care sunt dincolo de ce va puteti imagina, dar nu vrem sa facem uz de ele decat daca nu avem nici o alta alternativa. In mod normal putem sa reglam lucrurile pe cale diplomatica si relatii pasnice. Aceasta abordare este una care trebuie invatata de catre om, dar acestea fiind spuse, Omul, care a trecut prin Ascensiune, va fi lasat deja in urma orice gand de razboi si agresiune.


Ca si civilizatie mai aveti o lunga cale inainte pentru a ajunge, in sfarsit, cu totii, in dimensiunile inalte, care au fost nivelele voastre de existenta cu multa vreme in urma. Totusi se va ajunge in acel punct si nu poate fi nici un alt rezultat. Fiecare suflet evolueaza indiferent de cate ori da inapoi, durata de timp in sine fiind insignifianta in ceea ce priveste evolutia voastra. Experientele din dualitate va dau de fapt o oportunitate de aur pentru a va accelera procesul evolutiei spirituale. Daca dupa estimarea voastra ati reusit sa va ridicati vibratia inseamna ca ati lucrat din greu pentru a reusi aceasta. Odata ce ati trecut prin procesul ascensiunii, progresul va fi mai usor de realizat insa va fi mai incet, fiind o experienta plina de bucurie.


Ce vremuri sa fii pe Pamant si daca ati putea doar sa vedeti reusitele care va asteapta, ati vedea acest an ca unul emotionant la superlativ. Raspunsurile la toate problemele voastre asteapta gata sa fie aduse la lumina. Schimbarile vor fi atat de mari incat se vor continua in anul viitor, iar la sfarsitul sau totul va fi foarte diferit fata de ce este acum. Pentru moment putine aspecte se vor finaliza atat de rau precum credeti voi si orice dificultate va fi de scurta durata. Pamantul poate sa se scuture si sa se zgaltaie, dar noi vom fi atenti la impactul pe care il poate avea asupra imprejurimilor. Intr-adevar, vom tine lucrurile in frau, astfel incat sa nu scape de sub control. Am facut aceasta pentru o lunga perioada de timp si am evitat dezastre care ar fi putut afecta mari regiuni ale Pamantului.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si suntem foarte ocupati in a tine pasul cu ce se petrece pe Pamant. In parte acesta este motivul pentru care vedeti atatea dintre navele noastre pe cerurile voastre. Aceasta este o garantie ca viitorul vostru este in siguranta cu noi.
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: www.treeofthegoldenlight.com

Traducator: Sorin


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com