Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 28 ianuarie 2011

SaLuSa 28 Ianuarie 2011


Conditiile haotice vor fi inlaturate si pacea totala va fi declarata, prin inlaturarea armelor de razboi.

Veti fi martorii unui val imens de iubire si bucurie, care va traversa intreaga lume si barierele dintre oameni vor cadea.

Fiti un exemplu pentru ceilalti si ajutati la crearea unei noi energii a dreptatii si justitiei, lasand aceasta sa se reflecte in actiunile voastre de fiecare zi.
SaLuSa 28 Ianuarie 2011


Miezul noptii se apropie, iar voi sunteti ajutati sa va ridicati nivelul de constinta. Va fi un proces de accelerare rapida, pe masura ce o serie de energii se indreapta in directia voastra si deja, cei mai sensibili dintre voi, simtiti diferenta. Poate sa fie inceputul telepatiei, care, in timp, va fi folosita mai larg decat interactiunea prin viu grai. Aceasta comunicare este cu mult mai grafica si mai precisa, fiind capabila sa transmita pachete intregi de informatii, cuvintele fiind uneori inadecvate. Un indice general, ce indica ridicarea nivelelor de constinta, este ca sunteti caracterizati de un calm interior si o detasare de freamatul exterior. A fi centrat incepe sa fie din ce in ce mai usor si odata stapanita aceasta stare, nu veti mai fi atrasi cu usurinta in vibratiile joase. Cu siguranta aceste vremuri sunt un test redutabil si va mai dura o vreme, pana ce veti avea ocazia de a va relaxa. Totusi, vremuri mai bune incep cu schimbari pronuntate, inainte de sfarsitul anului.


Va aflati nu atat intr-o cursa la limita, cat intr-o acumulare constanta de presiune pana in momentul in care prima victorie va fi atinsa. Planurile noastre permit ca un numar de evenimente sa se materializeze si trebuie sa asteptam momentul oportun pentru a ne manifesta, in concordanta cu modul in care lucrurile evolueaza. Intentia noastra este ca lucrurile sa inceapa sa se miste foarte curand, dar este o situatie complicata, ce implica multi oameni. Atunci cand o miscare este facuta, ea trebuie sa fie eminamente pozitiva, aducand rezultatele dorite. Oricum, perspectiva se imbunatateste continuu si cu siguranta nu vom astepta la infinit. Vrem ca eliberarea voastra de Cei Intunecati sa fie o ocazie de celebrare si nu vrem sa fie asociata cu nici un fel de actiuni nedorite.


NESARA a fost multa vreme in mintile oamenilor si beneficiile ei sunt pe cale sa ajunga la voi. Abordarea aspectului financiar se face pe termen lung, pentru a evita o reluare a colapsului recent. Bancile trebuie sa raspunda in fata oamenilor si sindromul castigurilor rapide nu va mai fi permis. Banii vor avea din nou o valoare adevarata si interactiunea cu piata, doar pentru speculatii, va disparea. Cele mai importante schimbari vor fi cu privire la impartirea resurselor, astfel incat sa beneficieze cu totii, fara a mai fi o atat de mare diferenta intre bogati si saraci. Trebuie sa spunem ca exista bogatii, mai mult decat este necesare, la nivel mondial, pentru a ne permite sa ne atingem cu usurinta tintele.


Pentru noi este ceva extraordinar, ca atat de multe lucruri trebuie sa fie schimbate in lumea voastra. Totusi, s-a ajuns in situatia actuala, fiind condusi in aceasta directie timp de milenii si aproape ati atins punctul de nonretur. Uzurparea drepturilor voastre prin controlul din ce in ce mai crescut asupra voastra si utilizarea abuziva a taxelor au adus civilizatia voastra aproape in pragul colapsului. In oricare alte circumstante, voi ati fi putut pana acum sa traiti, cu totii, o viata confortabila, avand acoperite toate necesitatile voastre. Veti gusta libertatea, despre care va vorbim, foarte repede si pe cand aceasta se va petrece, veti fi avut deja contact direct cu noi, avand totodata o garantie a dreptului vostru de a va alege propriul viitor. Se refera cu precadere la planul pentru Ascensiune, dar o cale alternativa va putea fi aleasa.


Rolul vostru in momentul de fata este ca sa fiti o prezenta ce trezeste calmul in cei din jurul vostru si veti reusi aceasta, cel mai bine, prin inlaturarea fricii. Pe termen lung, nimic nu va conta cu adevarat si nimic nu va va putea nega oportunitatea de a ascende. Asa este scris si asa va fi, dupa cum vi s-a promis, Cei Intunecati ratandu-si telurile, care au urmarit controlul mondial. Conditiile haotice vor fi inlaturate si pacea totala va fi declarata, prin inlaturarea armelor de razboi. Avand in crestere nivelele constintelor le va fi mult mai usor mintilor umane sa fie inaltate spre o noua modalitate de a gandi, plecand de la o nou nascuta dorinta de pace. Veti fi martorii unui val imens de iubire si bucurie, care va traversa intreaga lume si barierele dintre oameni vor cadea. Majoritatea dintre voi, urmariti aceleasi teluri si, odata cu reintoarcerea pacii, veti atinge succesul.


Aproape zilnic, undeva in lume, ceea ce a fost ascuns este adus la lumina si adevarul continua sa devina cunoscut. Aceasta va aduce oportunitatea de a trece mai departe activitatile corupte si criminale. Asemenea energii vor dispare treptat, fiind inlocuite de dorinta de intelegeri deschise, ce sunt duse la indeplinire cu sinceritate. Odata cu venirea schimbarilor, un nou mod de a gandi va asigura ca sinceritatea sa devina un mod de viata. Aceasta poate, desigur, incepe oricand si cu cat mai repede, cu atat mai bine, nimic altceva neputand eleva mai rapid Fiinta Umana, decat valorile de la care acesta opereaza. Fiti un exemplu pentru ceilalti si ajutati la crearea unei noi energii a dreptatii si justitiei, lasand aceasta sa se reflecte in actiunile voastre de fiecare zi. Toate acestea sunt aspecte ale schimbarilor necesare, daca doriti sa va incheiati calatoria intr-o stare ascensionata.


Federatia Galactica intelege perfect inercarile la care sunteti supusi si le vom face cat de usoare ne este cu putinta. La un moment dat vom lucra impreuna in proiecte comune si ne va fi la indemana sa va aducem beneficiile experientei noastre. Atunci va trebui sa inaintati chiar repede si, dupa cum v-am informat, vor fi timpuri emotionante si aducatoare de satisfactii. Acum ele pot parea indepartate, dar veti fi uimiti de cat de repede lucrurile se pot schimba. Doar pastrati-va atentia asupra telurilor proprii si urmariti sa aplicati tot ceea ce ati invatat. Trierea deja a inceput, iar cei care aleg alta cale, decat Ascensiunea, vor avea tendinta de a le lipsi orice interes pentru asemenea subiecte. In acest caz trebuie sa le permiteti sa isi urmeze calea, aceasta fiind o alegere a liberului lor arbitru si nu trebuie incalcata in nici un fel. Am vorbit adesea in acest context ; noi insine fiind constienti de nevoia de a observa asemenea Legi in ceea ce va priveste.


Detasati-va si lasati viata sa isi aduca meritele ei, dar nu in directia in care acestea se rasfrang asupra vietii altui suflet. Altfel se poate intoarce la voi sub forma de karma,aducandu-va o noua experienta in prim plan. Adeseori sunt lucruri marunte , dar care isi vor arata fata cel putin in masura in care experimentati ceea ce atrageti la voi. Aveti grija la ceea ce ganditi, deoarece puterile voastre creatoare se maresc si este posibil, ca nu intotdeauna, sa va doriti rezultatul gandurilor voastre. Manifestati asupra celorlalti tot ceea ce v-ati dori pentru voi insiva si nu veti gresi, foarte tare, procedand astfel.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si va urez sa aveti succes in intentia voastra de a pleca din dualitate, intr-o dimensiune mai inalta prin intermediul Ascensiunii.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com


Traducator: Sorin


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com