Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 24 ianuarie 2011

SaLuSa 21-Januarie-2011


Sunt SaLuSa de pe Sirius si pot sa va spun ca noi din Confederatia Galactica devenim emotionati odata cu apropierea momentului in care vom fi oficial recunoscuti peste tot in lume.

Vrem sa ajutam la diminuarea suferintei ce are loc in tarile subdezvoltate si desigur peste tot in lume.

Avem toata experienta necesara pentru a schimba lucrurile chiar repede.

Putem de fapt sa vedem lucrurile mult mai in profunzime decat voi si stim exact ceea ce se cere pentru a deveni activi imediat.

Rezistati Dragilor, ajutorul vine in curand in modul cel mai eficient si mai gentil.
Federatia Galactica
SaLuSa 21-Januarie-2011
Nu este un lucru neobisnuit pentru aceasta perioada de sfarsit sa fie una haotica, dar pe masura ce vechea cale se incheie, una noua se arata la orizont. La acest moment trebuie deja sa vedeti directia incotro va indreptati, fiind in conformitate cu planul Ascensiunii. Pentru fiecare individ experientele sunt personale, schimbarile fiind observate din punctul de vedere unic al fiecarei constinte. Veti observa ca puteti sa va centrati mult mai usor si nu veti mai fi atat de usor deranjati de ceea ce se petrece in jurul vostru. Vremurile de sfarsit de ciclu sunt un test extraordinar care determina cat de mult am evoluat. Trebuie sa faceti fata la asaltul continu asupra simturilor impreuna cu amenintarea mortii si a distrugerii, ce par a ocupa in mod constant canalele media. Atunci cand puteti trimite iubirea si compasiunea voastra celor implicati, fara a fi afectati, voi insiva, de incarcarea emotionala care va poate lega inima, va plasati intr-o zona de protectie vibrationala, care se afla dincolo de cea la care un raspuns negativ ar putea avea acces vreodata. Furia care este astfel evocata in unii oameni, doar adauga fricii ce deja exista, hranindu-i pe chiar cei care incearca sa va dezbine.


Uitati-va in jurul vostru si ar tebui sa puteti descoperi suficiente vesti bune care sa va imbarbateze si sa va inalte asteptarile. Exista semne care indica faptul ca Cei ai intunericului pierd intr-o maniera accelerata lupta controlului asupra voastra. Observati cum liderii chinezi fac concesii catre Vest, folosind puterea lor pentru a impiedica Illuminati pentru a mai lasa alte urme in Est. Ei fac parte dintr-o miscare in crestere menita sa stabilizeze lumea si sa inlature influentele ce erau menite sa va conduca intr-un alt scenariu de razboi. Noi nu putem opri minore altercatii si confruntari, dar vom preveni orice escaladare intr-un razboi deplin. Aceasta se afla in zona noastra de autoritate si vine sa raspunda la nivelele in crestere ale constintei ce cauta pacea pentru intreaga omenire. Cei putini nu mai pot dicta cursul intregii omeniri si se deschide calea, precum stiti, catre ultimele stagii ale dualitatii.


De-a lungul multor vieti in cadrul multor civilizatii, voi ati experimentat literalmente orice religie si cultura, ajungand sa fiti in prezent suflete extrem de avansate. Intuitia voastra a fost aprofundata de aceste experiente si mai aveti inca putin de invatat, trebuind doar sa aplicati invatatura deja acumulata in situatiile de zi cu zi. Astfel ar trebui sa luati deciziile care sa va mentina in Lumina. Legaturile voastre cu orice aspect al activitatilor celor intunecati ar trebui sa se dizolve, pe masura ce raspundeti Sinelui vostru Suprem. Va deveni modul vostru uzual de a va trai viata, rezultand astfel armonia si echilibrul. Legile Umane sunt o slaba reflectare a Legilor Universale, iar uneori voi trebuie sa va luptati cu ele pentru a va obtine dreptatea. Odata cu venirea noastra, vor fi facute schimbari si Constitutia va fi readusa in drepturi, cu mici amendamente, pentru o populatie ce incepe sa recunoasca rapid nevoia unei asemenea actiuni. Cei intunecati nu au avut nici pe departe succesul pe care si l-au dorit, diferenta fiind ca pana de curand actiunile lor s-au petrecut aproape in vazul tuturor. Lumina in schimb a operat in mare masura in spatele scenei, preferand, din motive de siguranta, anonimitatea. De fapt Lumina nu a incetat niciodata sa lucreze pentru inaltarea voastra.


Acum voi asteptati schimbari Guvernamentale, Dezvaluirea si programme de Abundenta pentru a va conduce prin ceea ce a mai ramas din acest ciclu. Toate acestea progreseaza si la momentul oportun noi vom intra in plina actiune, iar viata se va schimba chiar intr-un mod dramatic. Anunturile noastre initiale vor fi atat de importante pentru a castiga increderea si suportul populatiei si o mare atentie este data acestui aspect. Va exista confuzie, dar adevarul despre istoria voastra recenta va influenta profund clarificarea informatiilor false si derutante. Ati fost indusi in eroare in mod deliberat si tinuti in intuneric de-a lungul multor momente, despre care, ca Fiinte Suverane, aveti tot dreptul sa stiti. De exemplu exista dovezi vaste si de netagaduit, nu numai ca a existat viata pe Luna si pe Marte, dar si ca exista si in momentul prezent. Se stie de asemenea de existenta Pamantului Interior ce gazduieste Fiinte Avansate si nu ne referim aici la bazelele subterane ce gazduiesc atat Oameni cat si Fiinte Extraterestre. Aveti intr-adevar atat de multe de invatat pentru a va aduce la zi in mod corect informatiile iar unele dintre ele vor fi atat socante cat si senzationale.


Va fi foarte important faptul ca putem dovedi dincolo de orice dubiu toate informatiile pe care vi le dam; putem face aceasta, spre surprinderea voastra, prin a merge inapoi in timp. Voua va plac misterele voastre, dar raspunsurile la ele va vor place si mai mult si puteti sa luati Marea Piramida ca si exemplu. A cauzat atat de multe speculatii in legatura cu perioada in care a fost construita cat si scopul ei. Unii cercetatori au aflat multe in aceasta directie, dar marea majoritate dintre voi nu au nici cea mai vaga idee. Dati-ne voie sa spunem ca ele au fost construite in urma cu 10.000 de ani de catre Extraterestri, care au creat o retea de asemenea piramide gigante peste tot in lume precum urmeaza sa descoperiti. In mare masura, istoria voastra despre ele este foarte limitata si inprecisa; la fel stand lucrurile si cu istoria voastra asupra ultimilor 12.000 de ani si dincolo de ei. Ceea ce este interesant este ca voi sunteti proprii vostri stramosi. De aici se explica de ce unii dintre voi simt o asa de puternica atractie catre anumite civilizatii. Poate sa va afecteze dorintele si preferintele chiar in prezent, fapt reflectat in multe din casele voastre. Veti fi extaziati atunci cand va vom arata exact cum Marea Piramida a fost construita, aducandu-va trecutul voua.


Dragilor, stiind ce va asteapta, gasiti bucurie si satisfactie in aceasta cunoastere. Cei intunecati deja nu mai au nici un cuvant de spus in aceasta privinta si vor fi inlaturati din toate pozitiile de putere. Mari Fiinte Spirituale le vor lua locul, iar Omenirea va fi in sfarsit directionata de la intuneric spre Lumina si Adevarul Intelegerii. Ce vremuri fericite sunt chiar dupa colt pentru voi, iar noi stim aceasta pentru ca facem parte din din aceste timpuri. Va puteti imagina cate greutati va fi ridicate de pe umerii vostri si cat de repede situatiile stresante vor fi schimbate. Sa fii cu adevarat liber este, in fapt, un asemenea mare pas inainte, dar vine cu recunoasterea Unicitatii a Tot Ceea Ce Este.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si pot sa va spun ca noi din Confederatia Galactica devenim emotionati odata cu apropierea momentului in care vom fi oficial recunoscuti peste tot in lume. Vrem sa ajutam la diminuarea suferintei ce are loc in tarile subdezvoltate si desigur peste tot in lume. Avem toata experienta necesara pentru a schimba lucrurile chiar repede. Putem de fapt sa vedem lucrurile mult mai in profunzime decat voi si stim exact ceea ce se cere pentru a deveni activi imediat. Rezistati Dragilor, ajutorul vine in curand in modul cel mai eficient si mai gentil.Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: www.treeofthegoldenlight.com

Traducator: SorinThe Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com