Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 12 februarie 2011

27.02.2012


SaLuSa, 27.02.2012 Sunteti martorii inceputului sfarsitului a tot ceea ce v-ati tinut inapoi, astfel incat sa puteti face un salt inainte, care vine cu Ascensiunea. A durat mult timp sa se ajunga la acest exact moment, pentru a ne bucura de succesul tuturor eforturilor noastre si ale voastre.A fost inevitabil, indiferent de ceea ce au facut Cei intunecati pentru a opri progresul nostru,iar in final s-au lasat singuri deschisi infrangerii datorita imensei lor lacomi si arogante. Nici macar banii nu le pot cumpara scaparea din colapsul imperiului lor, care este pe cale de a se destrama.Acestea, in mod evident, nu au trecut neobservate, si da incredere oamenilor care au povesti de spus care vor dezvalui adevarul.Schimbarile au inceput bursc sa prinda viteza, si va puteti astepta ca ele sa continue de aici inainte.Cateodata va puteti ciupi sa fiti siguri ca se intampla cu adevarat, deoarece va  vor lua respiratia.Intotdeauna cautati aspectele pozitive ale schimbarii, care sunt de multe ori mai mult in modul de “eliberarea puntilor” gata pentru ca noul sa vina.

Acum, ca sortarea oamenilor care nu sunt apti pentru a va servi a inceput, se va extinde la toate domeniile vietii.Politicientii sunt in mare parte de neincredere si predispusi la a incalca juramantul de a va servi pe voi oamenii.Ei sunt deja sub control si vor fi in curand subiectul eliminarii in cazul in care au comis fapte penale.Guverne provizorii vor fi puse in locul unde este necesar, si controlul va fi dat celor care au demonstrat ca sunt vrednici de astfel de responsabilitate.Noi nu asteptam multa rezistenta la schimbari, asa cum avem dovada absoluta de a merge mai departe si nu poate exista niciun argument cu privire la aceasta.Daca este necesar, putem merge inapoi in timp pentru a dovedi un punct, astfel incat va veti da seama de ce putem fi atat de increzatori.Aceasta inseamna ca noi nu trebuie sa recurgem la forta pentru a realiza golurile noastre.

Situatia financiara este inca foarte fluida, dar trece de la o problema la alta.Indiferent de ce se va face nu va mai exista nicio modalitate de intoarcere la modurile vechi, si anumite valute se vor prabusi fortand modificari care vor fi binevenite. Acesta va fi tot parte din sfarsitul vechilor sisteme care au permis multa activitate frauduloasa si profituri obscene sa fie facute.Profit nu este asa cum s-ar numi “un cuvant murdar”, dar ar trebui sa reflecte o valoare echitabila pentru serviciile date.Un numar mic de oameni au dobandit cea mai mare bogatie a lumii, lasand milioane de oameni saraci si multi cu mai putin de salarii de supravieturire.Nu va indoiti pentru un moment ca acestea vor ramane ca atare, deoarece abundenta se apropie, si standardele de viata vor fi mult mai mari. Impartirea va fi la ridinea de zi, si cu nivelul de constiinta in crestere, oamenii isi vor schimba cu usurinta abordarea lor unul fata de altul. Adanc in voi sunteti Fiinte iubitoare care vor matura repede docmele prezente si diferentele false, care v-au tinut departe.

Vedeti pe toata lumea ca si pe voi insiva si acceptati ca nici nu ar trebui sa fie altfel, deoarece toti veniti originar din Sursa a Tot ce Este. Fiecare dintre voi ati avut multe vieti traite in diferite crezuri si ordine religioase.V-ati mutat intre multe culturi diferite, si aceasta a fost parte din experienta voastra necesara pentru a va intoarce in Lumina. Este cel mai bine sa constientizati frumusetea ce consta in diferente, care au condus la atat de multe experiente variate care sunt caramizile de constructie ale constiintei voastre.Intr-adevar, s-ar putea considera ca nu ar exista vreun motiv de a trai in dualitate doar daca va prezinta cu tot felul de provocari pentru cresterea voastra.

Peste milenii de timp, oamenii au creat atat de multa furie si ura intre ei, astfel incat memorii subconstiente ale motivelor sunt inca foarte mult detinute de acestia. Aceasta a dus la tensiuni rasiale iar cabala a jucat pe aceasta ca sa va pastreze la gatul unul altuia. Adesea, omul negru a fost vazut ca fiind o Fiinta ma mica si ca analfabet, insa aceasta a fost intentionata de Cei intunecatii deoarece in mod deliberat l-au privat de oportunitati de educatie adevarata. Ei au stiut ca aceasta i-ar face mult mai usor sa fie luati in sclavie, si timp de sute de ani au exploatat aceasta situatie. Entuziasmul vostru pentru sport a depasit partial aceasta problema, deoarce aveti ceea ce se numeste “un camp egal de joc” unde omul negru a excelat. Aceasta a ajutat oamenii sa accepte drepturile tuturor raselor sa fie tratati in mod egal.

Chiar si in aceasta perioada de inchidere a dualitatii toata lumea poate invata multe,precum circumstantele vor arunca multe provocari pentru a va testa rezolvarea precum unul care traieste in Lumina. Cu atat de multe revelatii care ies trebuie sa fiti in garda, deoarece ar fi prea usor sa judecati. Prin toate mijloacele vorbiti despre probleme, dar faceti-o dintr-un unghi impersonal fara a o imputernici cu energia voastra emotionala. Amintiti-va dupa cum v-am informat de mai multe ori, voi nu stiti planul vietii unui alt suflet sau de ce au ales experientele lor.In lumile superioare ale Spiritelor, sufletele sunt de o vibratie care nu dau energie judecarii si condamnarii, ele tin vibratia dragostei si aceasta nu este modul lor de gandire.

Dragilor, ati trecut prin multe de-alungul ciclului dualitatii, si este acum timpul sa va ridicati deasupra lui si sa dizolvati orice legaturi aveti cu acesta.Mutati-va ferm in Lumina si traiti fiind plini de compasiune si de iubire in ceea ce priveste toata viata.Nu este atat de dificil precum ati putea crede, si multi dintre voi o fac fara a a se gandi prea mult la asta.Atunci cand devine o a doua natura pentru voi, veti stii ca sunteti pe cale spre finalizare si Ascensiune.Veti deveni mai mult ca Fiintele care ati fost, dinainte de a cobora in vibratiile joase. Asta ar trebuie sa se simta natural pentru voi, deoarece aceasta este starea voastra de a fi, ca o Fiinta spirituala.Ca atare, ati putea descoperi ca simtiti o usurare ca si cand puteti merge pe aer, si o pace si liniste care este fericire.

Federatia Galactica se apropie si se afla in pregatire pentru a permite observarea mai multor nave. Anumite evenimente indica faptul ca sunteti intr-o crestere rapida a acceptarii prezentei noastre, si sunteti incurajati prin vederea navelor noastre. Nu va mai fi mult pana ce vom fi peste tot, iar observarea navelor noastre va deveni obisnuita. Noi vom veni si vom merge cu interesul de a va ajuta cu aparitia noilor tehnologii, care vor ridica standardul vostru de viata si vor inlatura probleme de lunga durata.Noi dorim ca voi sa fiti fericiti si in pace inainte de a ajunge la punctul important si concluzia minunata a dualitatii anul acesta.

Eu sunt SaLuSa din Sirius poruncindu-va toata fericirea si bucuria.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com