Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 4 februarie 2011

SaLuSa 4 Februarie 2011


Lucrurile se incing si exista o agitatie printre toti oamenii din lume, ce conduce catre noua era.

Suntem foarte atenti in Orientul Mijlociu, ce este un model a ceea ce se poate petrece si in alte tari.

Propuneti-va aspiratii inalte si nu va ingrijorati, daca aparent nu aveti succes. Cu o intentie puternica de a reusi, veti fi ajutati si in baza aceleiasi intentii veti atrage succesul.

Planul Divin este cheia si el a trasat intreaga voastra calatorie.
SaLuSa 4 Februarie 2011


Lucrurile se incing si exista o agitatie printre toti oamenii din lume, ce conduce catre noua era. Schimbarile nu se lasa asteptate si se pregateste astfel scena pentru schimbari majore, urmand linia promisiunilor facute. Desi nu vedeti exact spre ce toate acestea conduc, veti vedea in final ca oamenii vor fi ascultati si nevoile lor vor fi satisfacute. Se dovedeste astfel ca puterea oamenilor este reala si ca, daca suficienti oameni isi concentreaza energiile in aceeasi directie, la unison, rezultatele apar. De asemenea, pe masura ce nivelele de constinta cresc, si mai multi oameni se trezesc la adevarul realitatii in care traiesc. Lanturile sclaviei incep sa cada si brusc apare un aer de speranta cum ca Omul va fi din nou liber. Atentia se focalizeaza astfel asupra eliberarii de sub asuprirea Celor intunecati si in curand veti vedea evenimente ce vor pecetlui sfarsitul vremurilor acestora.


Majoritatea schimbarilor implica planuri laborioase si includ colaborarea aliatilor nostri. Vom avea success, pentru ca deja am facut progrese notabile, in special in ceea ce priveste schimbarile financiare. Totusi, totul trebuie sa aiba loc cu o precizie absoluta, pentru a evita alte dificultati si nu asteptam mari piedici in a primi o sustinere mondiala. Odata ce schimbarile au fost realizate, va fi o reintoarcere rapida la normalitate, insa cu un sistem ce functioneaza spre binele tuturora. Pana acum, pietile monetare au fost monopolizate de catre cei putini si au fost folosite pentru a mentine oamenii in datori, dar toate acestea se vor schimba.


Suntem foarte atenti in Orientul Mijlociu, ce este un model a ceea ce se poate petrece si in alte tari. A fost un punct incins de confruntari de sute de ani si un loc cautat pentru bogatiile lui. Multe tari au avut perioade de ocupatie a unor trupe straine si odata ce vom aparea deschis, vom asista reintoarcerea acelor trupe in tarile lor de origine. Oamenii trebuie eliberati de sub opresiune si trebuie sa li se permita a se exprima, fara interferente exterioare, chiar daca modul lor de a fi pare strain de al altora. Respectul unei asemenea suveranitati a lipsit din pacate, dar cu cat mai repede acceptati ca Voi sunteti cu Totii Unul, lucrurile vor fi vazute dintr-o alta perspectiva. In vietile anterioare, plasarea voastra in diferite culturi si tari a fost facuta pentrua evolua prin intermediul experientelor selectate. Este de aceea important sa vi se ofere libertate absoluta, spre a va duce dorintele la implinire. Aceasta desigur, fara a rani sau a afecta o alta persoana de-a lungul procesului.


Viata poate sa para foarte haotica, dar ea va aduce ceea ce voi insiva atrageti si ceea ce este necesar pentru evolutia voastra. Incercarile adeseori apar concetrate si rapide, dar daca treceti cu succes de ele, viata se linisteste gradat. Totusi, nu toti aveti aceleasi teste, dar oricare ar fi acestea, ele se afla in limitele voastre de a va ridica invingatori. Uneori veti fi norocosi, insa toate experientele sunt intentionate si karma poate fi vazuta fie ca fiind pozitiva, fie negativa. Exista o credinta gresita, ca aceasta ar fi un fel de pedeapsa, acest concept fiind departe de adevar. Voi alegeti sa treceti prin anumite experiente, care va permit sa va depasiti anumite slabiciuni. Este chiar uimitor sa realizezi ca atat de multe persoane sunt implicate in fiecare dintre vietile voastre, si totusi acestea isi impletesc si isi incrusiseaza cararile dupa cum a fost planuit. Voi toti invatati unul de la altul, dar nici unul mai mult decat Cei intunecati.


Aceia dintre voi care va simtiti stabili pe calea vietii voastre, este cel mai probabil sa fiti deja departe pe calea spre Ascensiune. Cu toate implicatiile lui, planul vietii voastre a fost implinit si va veti petrece ultima parte concentrandu-va asupra telului vostru. Aveti posibilitatea de a-i ajuta si pe altii si in mijlocul confruntarilor, sa fiti o influenta stabilizatoare. Desigur ca in anumite zone, care primesc impactul cel mai puternic al schimbarilor Mamei Pamant, avem permisiunea de a diminua efectele. Aceasta se va aplica inca si mai amplu, odata ce vom avea contact direct cu voi si vom putea lucra impreuna. Atunci va fi multa treaba de facut la suprafata pamantului si aici voi puteti sa fiti de un mare ajutor. Marile si cerul sunt mai mult in grija noastra si de fapt, deja facem chiar ample curatari.


Observam ca deja exista cu mult mai multa compasiune catre regatul animal si exista unele grupuri minunate, ce fac o treaba excelenta. Animalele se vor muta adeseori din zonele periculoase, cu mult inainte de a fi amenintate, astfel Omul este prevenit sa le urmareasca comportamentul neobisnuit. Veti fi surprinsi sa aflati ca animalele sunt plimbate de pe o planeta pe alta si de asemenea tinute la bordul Navelor Mama, unde le-am creat conditii ideale. Aceste nave sunt atat de mari, incat sunt adevarate orase in ceruri, si cu greu veti realiza ca va aflati pe o asemenea nava. Ele au atat de multe tehnologii capabile sa ne satisfaca toate nevoile, incat putem calatori timp de cativa ani, fiind perfect autonomi.


Daca aveti ambitia de a fi un Calator prin Spatiu, voi veti putea face aceasta odata ce ati atins un anume nivel spiritual, asa cum este acela al Ascensiunii. Intr-o scurta perioada de timp constinta voastra va creste cu repeziciune, fapt datorat energiilor care ajung pe Planeta voastra. Imblanziti-va ego-ul si veti vedea ca viata va deveni mai usoara si veti fi intr-o mai mare armonie cu tot ceea ce este viu. Ego-ul tinde sa faca ce vrea cu voi si sa va mentina in vechea paradigma, care nu va mai avea nici un loc in viitor. Puteti sa va schimbati felul in care abordati viata daca vreti, facand toate actiunile precum cum credeti voi ca o Fiinta Ascensionata le-ar face. Propuneti-va aspiratii inalte si nu va ingrijorati, daca aparent nu aveti succes. Cu o intentie puternica de a reusi, veti fi ajutati si in baza aceleiasi intentii veti atrage succesul.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si va spun ca noi monitorizam toate stirile voastre, fiind la curent cu evolutia minut cu minut a ceea ce se petrece. Chiar mai mult, stim de asemenea ce se afla in mintile Celor intunecati si ei nu ne pot prosti, oricat ar incerca de mult. Dupa cum v-am spus in cateva randuri, vremea lor a trecut si vor avea un efect din ce in ce mai redus asupra noastra. Chiar si acum actiunile lor sunt diminuate si facem aceasta cu o autoritate deplina. Avem cea mai inalta autoritate cu care cineva ar putea opera si aceasta este asigurarea succesului vostru. Planul Divin este cheia si el a trasat intreaga voastra calatorie.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com// - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com