Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 19 februarie 2011

14-Februarie-2011Internetul este sursa voastra de informatii, in mare masura adevarate, si suntem nerabdatori sa vedem evolutia imediata a evenimentelor, atunci cand media va fi capabila sa prezinte evenimentele intr-un mod liber si urmarind adevarul.
Comunicatiile sunt o zona de care ne vom ocupa si vom face astfel incat toata lumea sa poata contacta pe oricine, indiferent de unde se afla pe glob.
In cele din urma veti ajunge sa va dezvoltati propriile capaitati telepatice, pana la nivelul nostru, iar unii dintre voi ati inceput deja sa experimentati aceasta chiar in cotidian.
Noul Om va deveni de nerecunoscut fata de ceea ce sunteti in prezent, nu atat in felul in care arata, cat in ceea ce priveste capabilitatile voastre de a deveni o Fiinta Galactica.
Este mai mult din partea voastra reala, care se va alatura Federatiei Galactice, daca acest fapt se inscrie in linia viitorului vostru pas evolutiv.
SaLuSa 14-Februarie-2011


Ati parcurs o lunga cale evolutiva pentru a ajunge in acest moment in timp. Acest ciclu a fost unul in care ati atins limitele cele mai adanci ale intunericului, si totusi, in ciuda experientelor prin care ati trecut, v-ati regasit drumul inapoi catre Lumina. Pe de o parte, nu va puteti aminti complet de ceea prin ce ati trecut, dar daca ati putea, ati aprecia cum se cuvine aceasta extraordinara reusita. Inca, metaforic vorbind, nu ati iesit din intunericul padurii, dar, cu o mai buna intelegere, a ceea ce mai ramane pana la Ascensiune, ar trebui sa puteti sa faceti fata cu succes. Acele suflete care inca nu sunt trezite si care vad doar intuneric si perspective sumbre, pot fi iertate pentru ca au cazut in disperare, fara a mai vedea nici o speranta pentru viitor.


Oricum, pe masura ce fiecare incercare apare, cei care au o viziune mai optimista, vad in problemele o oportunitate de a trece intr-o noua era a pacii si a cooperarii. Tine de increderea pe care o puteti avea in cei care sunt inaltati, care sunt inainte pe cale si care va vorbesc de modalitati in care sa realizati un salt cuantic. Acestia au nevoie de sprijinul vostru si cu cat mai multi oameni gandesc pozitiv, vor genera o dorinta de a aduce aceste schimbari in manifestare. Nici macar nu este vorba despre a cunoaste toate raspunsurile, ci este suficient sa se emita energiile specifice intentiei. Atunci cand acestea ating un anumit nivel, cum ar fi masa critica, se vor transpune intr-o manifestare de asemenea proportii, incat va deveni de neoprit. Intr-adevar, incepeti sa vedeti asemenea rezultate, ce incep sa iasa la suprafata, pregatind terenul pentru ca a exista mai multe posibilitati, ca evenimente cum ar fi Dezvaluirea, sa aiba loc.


De fapt sunt un numar de anunturi posibile, care sunt aproape gata sa fie aduse in public. Situatia mondiala face, ca multe tari sa fie mai receptive la a aproba, ceea ce este planuit, fiind clar ca progrese nu pot avea loc, daca exista o opozitie serioasa la aceste planuri. Zilele solitare, in care se lucra pentru autoconservare, sunt aproape gata si deciziile urmeaza a fi facute spre binele tuturora. Noile nevoi este posibil sa fie cu totul altele, dar aici noi intram in scena cu posibilitatea se a rezolva orice problema, indiferent de marimea acesteia. Noi stim care oameni exceleaza si unde este necesara expertiza acestora; si vor fi multe probleme politice de rezolvat. Majoritatea contactelor noastre sunt constiente de responsabilitatile pe care le au si unele dintre ele au fost contactate direct, insa nu este ceva iesit din comun ca acest contact sa aiba loc atunci cand ele sunt in afara corpului lor fizic, in timpul somnului. Daca va intrebati cat de comune sunt aceste experiente, trebuie sa va spunem ca practic fiecare suflet isi paraseste trupul in acele momente (ale somnului, n.t.). Multe lucruri bune pot fi infaptuite, in cadrul acestor oportunitati de a va intalni. In mod normal va intalniti cu prietenii vostri si cu cei iubiti, care au murit. Uneori aduceti amintiri constiente inapoi, insa este cel mai probabil, sa le puneti pe seama viselor.


Incepeti sa realizati ca sunteti mult mai mult decat corpurile voastre fizice. Sunteti un suflet nemuritor, care are o viata infinita si adevarata voastra viata nu este in planurile vibratiilor joase. Sunteti cu adevarat suflete divine, cu o putere de creatie imensa si cu capabilitatea de a atinge nivele de Constinta Cristica. Dualitatea nu este nimic mai mult decat o holograma, creata pentru a va permite sa experimentati intunericul si Lumina intr-o dimensiune a liberului arbitru. Dupa multe cicluri, a sute de vieti, perioada voastra in dualitate ajunge acum la punctul terminus si atrageti o atentie imensa asupra voastra. Multe alte civilizatii va urmaresc cu aviditate, pentru a vedea cum va veti descurca si fiind constiente ca Federatia Galactica asigura ca va veti incheia ciclul cu succes. V-am informat adesea, ca urmeaza sa ascendeti cu tot cu corpul vostru inaltat, care va fi transformat la o structura cristalina si acest fapt este unic. Va puteti imagina cum multe Fiinte, adesea din dimensiuni foarte inalte, sunt implicate in aceste transformari si din acest motiv nu poate fi decat un succes deplin.


Dragilor, va rugam urmati cursul evenimentelor si cautati tot ceea ce poate asigura un final fericit. Ignorati aspectele negative, care adesea rezulta din intentia unor suflete de a va submina succesele de pana acum si de a va induce in eroare prin dezinformare. Daca ceva simtiti ca nu este adevarat, dati-l la o parte si veti putea mereu sa reveniti asupra lui, daca va fi necesar. Revelatiile despre Umanitate, va vor oferi adevarul despre istoria voastra si va vor deschide ochii asupra evenimentelor recente, care sunt departe de ceea ce ati fost condusi sa credeti. Veti invata sa aveti un discernamant mai bun si sa va fie chiar usor sa identificati informatiile false, menite sa va devieze de pe cale. Credeti-ne cand va spunem ca Cei intunecati sunt pe deplin constienti de Ascensiune si vor face tot ceea ce pot, sau nu pot, pentru a va opri de la a o realiza. Pentru fiecare suflet, care revine la Lumina, ei isi pierd controlul si stiu ca nu vor putea sa duca la finalizare planul lor de dominatie mondiala.


Internetul este sursa voastra de informatii, in mare masura adevarate, si suntem nerabdatori sa vedem evolutia imediata a evenimentelor, atunci cand media va fi capabila sa prezinte evenimentele intr-un mod liber si urmarind adevarul. Comunicatiile sunt o zona de care ne vom ocupa si vom face astfel incat toata lumea sa poata contacta pe oricine, indiferent de unde se afla pe glob. In cele din urma veti ajunge sa va dezvoltati propriile capaitati telepatice, pana la nivelul nostru, iar unii dintre voi ati inceput deja sa experimentati aceasta chiar in cotidian. Noul Om va deveni de nerecunoscut fata de ceea ce sunteti in prezent, nu atat in felul in care arata, cat in ceea ce priveste capabilitatile voastre de a deveni o Fiinta Galactica. Este mai mult din partea voastra reala, care se va alatura Federatiei Galactice, daca acest fapt se inscrie in linia viitorului vostru pas evolutiv.


Daca sunteti nerabdatori de perspectiva ascensiunii, aveti toate motivele sa fiti, deoarece totul va fi chiar diferit, de ceea ce experimentati in prezent. A spune ca ati plecat din Iad in Rai nu ar fi o exagerare, desi nici unul dintre cele doua nu exista, asa cum invataturile voastre religioase sugereaza. Da, dimensiunile mai inalte sunt edenice si o stare de binecuvantare si o fericire absoluta le caracterizeaza. Viata este o continua experienta a fericirii, in armonie cu celelalte forme de viata. Este frumusetea totului, fara prezenta bestiei si la nivelul de constinta al intregii vieti, insemnand ca sunteti in contact cu toate formele de viata. Unele persoane deja vorbesc cu plantele si animalele lor, dar putine le si aud raspunsul acestora; dar il veti auzi, odata ajunsi in dimensiunile mai inalte.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si ma bucur de oportunitatea de a va ridica moralul din baia de energii negative, care exista pe Pamant. Va fi curatat in curand, pe masura ce vibratiile joase sunt transmutate. Iubirea si Lumina vor patrunde Pamantul, care se pregateste de asemenea de Ascensiune.


Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com