Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 7 februarie 2011

SaLuSa 7 Februarie 2011


Nu este doar o sursa care are dreptul de a detine adevarul, insa sunt diferite grade de interpretare. Ramaneti cu una, care rezoneaza cu trairile voastre interioare, dar verificati desigur si alte surse pentru ca acestea va pot intregi intelegerea. Daca o energie nu vi sa pare armonioasa, este cel mai bine sa nu o luati in considerare si nu permiteti fricii sa se infiltreze.

Intr-adevar fiecare suflet isi va gasi in final adevarata cale si va realiza ca aceasta pleaca din interior. In perioada care a mai ramas pana la Ascensiune, fiecare suflet va avea oportunitatea de a deveni iluminat, pe masura ce surse infailibile ale adevarului vor iesi la suprafata. Maestrii vor fi recunoscuti si acceptati pentru ceea ce sunt si pentru ca au ghidat Omenirea pe durata Epocii Intunecate, timp de multe secole.




SaLuSa 7 Februarie 2011


Trezirea voastra creste exponential si este garantia ca nu va veti mai intoarce la vechile obiceiuri. Deja constinta colectiva ii ajuta si pe altii sa se trezeasca si odata cu aceasta se produce o intelegere mai buna asupra ceea ce se petrece. Se intelege ca evenimentele conduc la schimbari masive, care sunt necesare spre a va aduce in urmatoarea faza a evolutiei voastre. Aceasta face ca schimbarile sa fie implementate mult mai usor. Inceputul colaborarii noastre deschise, identificata ca parte din planul nostru, va fi curand vizibil. Pentru moment continuam sa ghidam aliatii nostrii, locul lor in aceste faze de pregatire fiind foarte important. Lucrurile sunt dure in acest moment si asa ne-am asteptat sa fie, pe masura ce Cei intunecati se agata de puterea lor, numai pentru a le scapa printre degete. Pare sa fie o situatie foarte incurcata, insa din ea se vor ivi oportunitatile de a introduce beneficiile ce v-au fost promise.


Desigur ca exista multe versiuni asupra ceea ce urmeaza sa se petreaca foarte curand si exista surse de dezinformare, care urmaresc nu doar sa va induca in eroare, ci si sa va induca spaima asupra viitorului. Va cerem sa ramaneti calmi si sa va urmati intuitia, stiind ca mesajele care poarta cu ele Lumina nu se prezinta intr-un mod ostentativ. Fiti centrati si lasati ca raza centrala a inimii voastre sa emane Lumina voastra oriunde v-ati afla, inaltandu-i astfel si pe ceilalti, care cu siguranta beneficiaza de prezenta voastra. Emotiile negative nu fac decat sa alimenteze insasi ceea ce va deranjeaza, Lumina in schimb luandu-le puterea. Va reamintim ca lupta dintre intuneric si Lumina se duce intr-un plan superior. Energiile rezultate afecteaza pe toata lumea de pe Pamant si cu Lumina in crestere, atrageti din ce in ce mai multa lumina in voi insiva. Cu cat este mai multa lumina ancorata pe Pamant, cu atat micsorati impactul schimbarilor asupra voastra.


Aceia dintre voi care urmariti diferite surse de informare, ce sunt recunoscute a fi ale Luminii, aflati ca exista un mare grad de acord intre ele, asupra ceea ce se petrece. Nu este doar o sursa care are dreptul de a detine adevarul, insa sunt diferite grade de interpretare. Ramaneti cu una, care rezoneaza cu trairile voastre interioare, dar verificati desigur si alte surse pentru ca acestea va pot intregi intelegerea. Daca o energie nu vi sa pare armonioasa, este cel mai bine sa nu o luati in considerare si nu permiteti fricii sa se infiltreze. Unele persoane sunt atat de fixate pe caile lor incat le este greu sa mearga mai departe, insa in timp ei trebuie sa gaseasca adevarul superior prin propriile lor experiente. Intr-adevar fiecare suflet isi va gasi in final adevarata cale si va realiza ca aceasta pleaca din interior. In perioada care a mai ramas pana la Ascensiune, fiecare suflet va avea oportunitatea de a deveni iluminat, pe masura ce surse infailibile ale adevarului vor iesi la suprafata. Maestrii vor fi recunoscuti si acceptati pentru ceea ce sunt si pentru ca au ghidat Omenirea pe durata Epocii Intunecate, timp de multe secole.


Istoria voastra de mai multe mii de ani trebuie clarificata, cea care este scrisa neavand multe in comun cu cea adevarata. Voi trebuie sa intelegeti cum ati fost indusi in eroare, inrobiti si controlati timp de mii de ani. Experienta voastra va ajuta alte civilizatii, care vor trece prin dualitate. Ciclul vostru in dualitate, in prezenta dimensiune se va sfarsi, dar va exista in continuare in alte Universuri. In urma experientei voastre Pamantene, unii dintre voi vor cauta sa ii ajute pe altii, dupa cum multe Fiinte evoluate au ajutat Omenirea. Acestea sunt episoadele nescrise, despre cum voi ati fost mereu acompaniati de catre Ghizi, care au venit la voi in vremuri de framantari. Cu greu se gaseste un suflet, care sa nu fi avut la un moment dat o “scapare miraculoasa” dintr-o situatie periculoasa. Credeti-ne Dragilor ; norocul nu are nimic de-a face cu toate acestea si in spatele cortinei, sforile au fost trase spre folosul vostru. Totul se reduce la ceea ce ati urmarit in planul vietii sa experimentati si desi problemele voastre au aparut ca rezultat al manifestarii liberului arbitru, ati facut o intelegere cu Ghizii vostrii, ca acestia sa intervena in numele vostru. Exista momente in care ati vrea sa va schimbati destinul si chiar daca ati putea, tot ar trebui sa va reintoarceti la planul vietii voastre. Sunt adesea implicate multe suflete in interactiune unele cu altele si este important ca toate sa isi duca la bun sfarsit legamantul luat fata de celelalte suflete.


La sfarsitul unui ciclu, asa cum este cel prin care treceti acum, se realizeaza finalizarea unei karme remarcabile. In consecinta este posibil sa va regasiti trecand de la o incercare la alta intr-o succesiune rapida. Oricum, acceptati ca totul se petrece spre binele vostru, si odata depasite nu mai trebuie sa treceti prin aceste incercari vreodata. Viata este pentru a invata, dar nu fara placerile ei care pot si ele sa apara ca rezultat al experientelor trecute. Primiti ceea ce apare in viata voastra, pentru ca atunci cand v-ati facut planul vietii ati stiut ca puteti face fata la acele incercari, chiar daca uneori acestea atrag unele inceracri serioase. Viata nu este un pat de trandafir, pana nu ati iesit din dualitate, dar in dimensiunile mai inalte va indreptati spre o existenta binecuvantata si fericita. Veti gasi pace dincolo de intelegerea voastra prezenta si nimic nu va va deranja bucuria si fericirea. Va intalniti cu altii care au ascensionat de asemenea si va bucurati de prezenta lor intr-o comuniune sufleteasca in Iubire si Lumina.


Cand va ganditi la ce va asteapta orice experienta actuala devine insignifianta, fiind doar o eliberare a unui aspect, care nu va mai serveste. Trebuie sa fiti implicati in acea actiune, deoarece voi sunteti aceia care ati adus toate aceste creatii in existenta si este de datoria voastra de a le transmuta in Lumina. Nu va ingrijorati ca este prea mult pentru voi, pentru ca chiar si asa sunteti ajutati in ceea ce aveti de infaptuit. Dupa cum, cu siguranta sunteti constienti, Federatia Galactica este aici ca parte a acelui ajutor, dar si pentru a asista Mama Pamant. Misiunea de a curata Pamantul este una imensa si nu este una de care sa va puteti ocupa singuri in timpul ramas. Deci nu exista nici un motiv de disperare vis a vis de ceea ce se petrece in jurul vostru, fiind rezultatul a secole de negativitate, care au adus vibratii atat de joase pe Pamant. Poate fi curatat chiar repede, dar pana nu ne intalnim deschis, munca nu poate sa inceapa asa cum am dori noi.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si va reamintesc ca avem un termen limita in ceea ce priveste anuntarea prezentei noastre pe Pamant. Se apropie cu fiecare zi; deci frustrarile voastre nu vor mai dura mult timp si vom putea atunci sa ne bucuram de o relatie de prietenie, intr-o cauza comuna.




Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.




Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com