Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 16 martie 2011

SaLuSa 16-Martie-2011


Prezenta noastra pe canalele voastre de televiziune ne va permite sa ajungem la oameni si la a le inlatura orice dubii, care le pot avea despre intentiile noastre. Vom face eforturi sustinute, pentru a va explica de ce suntem aici si planul de a va inalta, de-a lungul vremurilor de pe urma.

Sa spunem ca, cel putin, voi veti fi oarecum diferiti de ceea ce sunteti acum, urmand sa urcati inca la si mai inalte nivele de vibratie. Dupa ce ati facut aceasta si veti lucra din prisma constintei voastre elevate, veti deveni cu adevarat Fiinte Galactice. Acesta este telul vostru actual, iar ajutorul nostru va va fi acordat, pentru a ne asigura ca il veti atinge. Acestea sunt toate aspecte ce sunt necesare sa vi le prezentam si este clar ca acest proces va fi cu mult inlesnit atunci cand vom fi in contact direct cu voi.
SaLuSa 16-Martie-2011


Pe masura ce problemele, care lovesc Pamantul, incep sa fie din ce in ce mai amenintatoare, tineti minte ca, in timp ce Cei intunecati isi ating scopurile prin folosirea fortei, Lumina lucreaza intr-o maniera mai subtila. Deoarece se coordoneaza la nivel mondial, atunci cand ea trece la actiune, este de obicei cea mai puternica si nu poate fi oprita prin mijloace conventionale. In fond, este cea mai puternica forta din Univers. Prin urmare, indiferent de opozitia pe care o intalneste, ea isi va atinge telurile. Momentan, aceasta creste in ceea ce priveste nivelele de energie si va continua sa creasca pana la momentul Ascensiunii. Urmariti sa nu fiti coplesiti de dezastrele ce au loc, si aflati ca exista urmari positive, ce va vor inalta la un nivel mai inalt. Mare parte din cele care s-au petrecut au fost prevestite, insa in ceea ce priveste karma – uneori la nivelul unui grup, ea trebuie lasata sa se consume. Din punctul nostru de vedere, totul va continua dupa cum a fost planuit si Universul va ascensiona in final.


Multe se pot petrece intr-o scurta perioada de timp si pe masura ce inaintati prin evenimentele acestui an, ele vor ajunge sa fie caracterizate de o activitate extrema. Oamenii incep sa isi ia viitorul in propriile maini si nu vor mai astepta ca vechile modalitati sa fie reinstaurate. Ei realizeaza ca ceea ce se credea a fi guvernare democratica, in multe dintre tarile lumii, erau mai mult totalitare si nu raspundeau in fatal lor. De fapt, in multe din aceste tari ,votul era o pacaleala, iar dictaturile existente se ajutau pe ele insele, prin negarea drepturilor oamenilor condusi. Trezindu-se la realitatea actiunilor realizate impotriva lor, oamenii i-au oprit pe Cei intunecati si au deschis noi oportunitati de schimbare a regimului. Nu numai atat, dar atunci cand acestea se vor schimba, cele noi vor avea politici cu totul noi, care vor aborda nedreptatile, care au fost facute de mai multe sute de ani. Aceste noi energii pentru schimbare, vor intari situatia acelor dragi suflete, care au iesit in fata, provocand vechea oranduire. Stradania lor este sustinuta de catre noi si ii ghidam pentru a atinge victoria, ce va deschide pe deplin calea catre Ascensiune.


In continuare timpul continua sa se accelereze, aceasta fiind un semn sigur ca va aflati deja bine angrenati pe calea spre marea inaltare a lui 2012. Viata continua pentru fiecare suflet, indiferent de credintele acestuia, despre ce va urma sa se petreaca la data vizata. In parte voi va creati propriul viitor, insa actul final va fi, pentru toti, Ascensiunea. Nu este nici o nevoie de mari catastrofe si dezastre, ori de moartea a mari mase de oameni, doar pentru ca au atins acel moment in timp. Singura legatura, intre cele doua, este nevoia Pamantului de a se purifica, spre a fi pregatit sa ascensioneze odata cu voi. Prin urmare, lunile care mai raman vor fi pline cu diferite evenimente, care gradat vor deveni mai acceptabile si benefice pentru toata lumea. In acele momente noi vom fi deja acceptati ca vizitatori ai planetei voastre. De fapt noi deja avem acceptul vostru iar numarul de oameni, care se deschid fata de prezenta noastra, creste zilnic.


Calea este pregatita pentru eliberarea voastra de sub Illuminati, iar ei se zbat in ultimele lor tentative de a intarzia ori preveni Ascensiunea. Zilele lor sunt numarate si le ramane inca putin timp sa mai continue opozitia cu voi. Va fi o placere absoluta, sa-i indepartam, in sfarsit, pe Cei intunecati din pozitiile de putere si sa aducem in locul lor Fiinte de Lumina, care au asteptat o asemenea oportunitate de a-i inlocui. Acestia sunt aliatii nostri, care deja au facut atat de multe, pentru a crea o structura, care sa ne sustina planul eliberarii voastre. Se asemenea multi, multi dintre voi v-ati incarnat special in aceste vremuri, spre a lua parte la ultimele zile ale vechiului Pamant. Fiecare dintre voi, care are ceva de oferit, va fi chemat in fata la momentul potrivit. Va fi atat de multa activitate ce se va desfasura, incat puteti fi siguri ca si doar la nivel de comunitate locala, veti avea o multime de lucruri, de care sa va ocupati.


Prezenta noastra pe canalele voastre de televiziune ne va permite sa ajungem la oameni si la a le inlatura orice dubii, care le pot avea despre intentiile noastre. Vom face eforturi sustinute, pentru a va explica de ce suntem aici si planul de a va inalta, de-a lungul vremurilor de pe urma. Noi va ajutam prin intermediul Federatiei Galactice si Ascensiunea nu este sfarsitul prezentei noastre alaturi de voi, noi urmand sa calatorim alaturi de voi prin Galaxii, daca veti alege sa faceti aceasta. Veti fi capabili sa vizitati leaganul civilizatiilor, ce salasluiesc in dimensiunile mai inalte si veti fi acceptati ca una dintre ele. Sa spunem ca, cel putin, voi veti fi oarecum diferiti de ceea ce sunteti acum, urmand sa urcati inca la si mai inalte nivele de vibratie. Dupa ce ati facut aceasta si veti lucra din prisma constintei voastre elevate, veti deveni cu adevarat Fiinte Galactice. Acesta este telul vostru actual, iar ajutorul nostru va va fi acordat, pentru a ne asigura ca il veti atinge. Acestea sunt toate aspecte ce sunt necesare sa vi le prezentam si este clar ca acest proces va fi cu mult inlesnit atunci cand vom fi in contact direct cu voi.


Vom avea o legatura comuna cu aceia dintre voi care vor ascensiona, deoarece voi sunteti informati asupra intelegerii Sursei si A Tot Ceea Ce Este. Respectul, Iubirea si Recunostinta sunt ofrandele noastre aduse Creatorului si noi stim ca multi dintre voi impartasesc cu noi aceste sentimente. Adevarul acestor aspecte este important pentru voi sa le cunoasteti, ele fiind abordate la momentul potrivit in viitor. O credinta in Dumnezeu va va duce mai departe, pana ce noi va vom putea lumina, desi, trebuie sa spunem ca multi maestrii inspirati se afla deja pe Pamant. A urma religia, ca pana acum, nu este calea noastra, intreaga cunoastere putand fi gasita in interior. Voi o aveti acum, insa va este greu sa atingeti acel nivel de constinta. Pentru moment, incredeti-va in capacitatile voastre intuitive si urmati indicatiile primite astfel.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si urmaresc nivelele mereu schimbatoare ale constintei maselor din lumea voastra. Cu fiecare dezastru, o stralucire a iubirii se trezeste pe Pamant, aratand cat de multa iubire si compasiune este simtita pentru victimele acelor dezastre. Acestea aduc oamenii impreuna, acestia vazandu-se nevoiti sa isi recapete puterea, astfel creand o noua lume bazata pe iubire si atentie la grijile celuilalt. Este cu adevarat remarcabil, cat de mult ati inaintat, intr-o perioada atat de scurta. Asa se astepta sa se petreaca, dar pana ce momentul respectiv inca nu venise, nu era sigur ce veti reusi sa realizati. Totusi, Ascensiunea este directiva Creatorului si nimeni in afara Lui nu va putea schimba ceea ce a decis. Stiind aceasta, trebuie sa aiba un efect pozitiv asupra voastra, iar voi nu trebuie sa aveti nici un fel de griji si nelinisti legate de vremurile de pe urma. Noi, cei din Federatia Galactica suntem pregatiti sa ajungem oriunde in cateva minute si suntem bine antrenati in toate directiile asistentei pe care v-o vom acorda.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com