Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 11 martie 2011

SaLuSa 11-Martie-2011


Sunt SaLuSa de pe Sirius si vorbesc in numele dorintei noastre de grup de a putea face cateva aterizari pentru a va inspira.

Totusi, trebuie sa respectam protocolul vostru si acestea vor avea loc cu o planificare si permisiune corespunzatoare.

In final noi vom fi cunoscuti peste tot in lume si vi se va pare amuzant a incerca sa identificati civilizatia corespunzatoare vastului numar de aparate de zbor ce vor putea fi vazute.

Cele mai mici vor fi frecvent vazute pe cerurile voastre, ele fiind folosite spre a calatori in atmosfera voastra.

In aceasta directie, dati-ne voie sa spunem ca un anume George Adamski ghiar a avut o intalnire cu venusieni.

Noi privim inainte de vremurile incitante ce ne asteapta si sarbatorirea momentului aparitiei noastre este deja stabilita.SaLuSa 11-Martie-2011


Universul asteapta prezenta voastra ca si Fiinte Galactice, ceea pentru ce sunteti pregatiti. Atata timp cat va doriti sa avansati din stadiul in care va aflati pe Pamant spre dimensiuni mai inalte, voi veti ajunge la acestea fara vreo reala dificultate. Tot ceea ce aveti nevoie este pe cale de a se manifesta, si este o intrepatrundere a energiilor care vin, de atat de departe, de la Soarele Central. Voi doar faceti efortul de a atrage acele energii inalte si cu siguranta, ele va vor gasi. Dovezi deja exista, unele suflete fiind acum constiente ca de curand nivelele lor de constinta au urcat substantial. Acest an este unul care deschide multe oportunitati pentru aceia dintre voi care doriti sa contribuiti la miscari, care sa aduca pace pe Pamant, sau vor sa participe la restaurarea Planetei Pamant, inapoi la conditia ei ideala. Noi stim ca sunt multi dintre voi care doresc sa ajute intr-un mod sau altul si fiti siguri ca daruirea voastra va fi notata.


Ceea ce este ingrijorator este aprecierea pe care voi o aveti asupra situatiei in care va aflati in acest moment. Este furtuna ce precede cerul senin si este necesar ca, cu cat mai multi cu putinta, sa treceti dincolo de ea, fara a va intrerupe atentia asupra telului final. Distragerile sunt multe si Cei intunecati nu se vor retrage, pana nu vor primi un ultimatum. Fie sa demisioneze, dupa cum li s-a cerut, fie vor fi pusi intr-o situatie, in care sa nu aiba alta alternativa. Fiecare suflet va trebui, la un moment dat, sa faca fata muzicii pe care faptele lor o dicteaza, insa nu am plecat sa pedepsim pe nimeni si vom permite puterilor mai inalte, sa se ocupe de crimele impotriva Rasei Umane. Totul despre voi este cunoscut si nu puteti prosti pe nimeni, ori minti despre ceea ce ati facut. Pana si intentiile voastre sunt cunoscute pana la ultimul gand pe care l-ati avut vreodata.


Voi stiti, evident, daca aveti unele fapte intunecate pe constinta, iertarea incepand cu voi insiva. Voi v-ati aflat in dualitate pentru a invata din experientele proprii si este uman sa faceti greseli. Acestea nu va sunt imputate impotriva voastra, insa la un moment dat veti fi readusi asupra lor, spre a le indrepta. Conceptul “ochi pentru ochi” nu este de fapt modul in care karma opereaza si voi puteti decide ce experiente aveti nevoie pentru a va depasi slabiciunile. In final veti deveni cu mult mai puternici si niciodata nu va trebui sa mai treceti din nou, prin exact aceeasi experienta. Lucratorii intru lumina au atins in mod normal un prag de intelegere, de unde ei se pot astepta sa creeze foarte putina karma in aceasta viata. Ei au o cunoastere interioara a ceea ce este bine si ceea ce este rau, care ii conduce prin incercarile dualitatii. Exista o voce interioara puternica, care ii atentioneaza atunci cand sunt pe cale sa devieze de la planul vietii lor. Liberul arbitru este dreptul vostru divin, dar odata ce ati acceptat un plan al vietii, fiecare oportunitate de a va mentile in el, va fi folosita de catre Ghizii vostri.


Atunci cand veti fi ascensionat, veti avea putine, sau deloc, probleme cu energiile joase, ele neputand exista in vibratiile mai inalte. Totusi, este de exemplu posibil sa infruntati karma, chiar si atunci cand motivele voastre au fost pure si oneste. In a face bine trebuie sa va asigurati ca nu « interferati » cu planul vietii acelui suflet. Totusi, voi veti fi constienti de ceea ce se cere de la voi si este putin probabil sa pasiti pe langa traseul deja marcat. Este cel mai probabil, ca in orice eveniment, in care sunteti implicati, sa actionati ca parte integranta a unui grup, care lucreaza in aceeasi constinta. Daca acesta este cazul vostru, aceasta se va petrece deoarece cu totii sunteti atrasi impreuna pentru un scop comun. Unii dintre voi va incarnati impreuna si tocmai din acelasi motiv, familiile de pe Pamant putand fi chiar foarte puternice. Dupa cum spuneti “la bine si la greu”, mereu ii vati gasi pe cei cu care ati fost meniti sa fiti, deci fiti atenti la lectiile care apar in aceste asocieri. Nu conteaza cine instiga situatia in care intrati impreuna, deoarece pe oricine aceasta atinge, aceia erau meniti sa ia parte la ea.


Pastrati-va calmul pe masura ce evenimentele de pe Pamant progreseaza, ele uneori aparand chiar nelinistitoare, dar sa stiti ca nimic nu va dura pentru foarte mult timp. Exista multa curatenie de facut, dar curand ii veti intelege rostul si o veti accepta. In plus, dezvaluirea va deschide usa pentru primul contact cu voi si la scurt timp noi vom stabili un sistem de comunicatii mondial. Voi veti cunoaste planurile noastre, pentru ca noi dorim sa va implicam in ceea ce urmeaza sa fie realizat. Cu siguranta, activitatea se va intensifica odata cu trecerea timpului si simultan, vom monitoriza ceea ce se va petrece, pentru a-i tine in frau pe Cei intunecati. Noi ducem la indeplinire cu mult mai multe actiuni decat cele de care ati stiut voi, aceasta din necesitatea de a pastra detaliile pentru noi. Totusi, ati auzit de exemplu despre operatiunile noastre, pentru a arata ca tinem la ordinele date guvernelor voastre, ca armele nucleare nu vor mai avea permisiunea de a fi folosite. Am dovedit ca am putea dezactiva la vointa focoasele nucleare de la siturile rachetelor voastre.


Peste milenii v-am protejat pe voi si Pamantul vostru si adeseori a fost o calamitate naturala. Razboaiele sunt treaba voastra si este un aspect karmic datorita dorintelor voastre din trecut de a va razboi cu vecinii vostri. Marele strigat pentru pace v-a adus acum ajutoare si noua ni s-a permis sa ii raspundem. Ati declarat cu claritate ca ati avut suficiente razboaie si exista acum planuri de a pune punct acestor razboaie, o data pentru totdeauna. Noi nu vom intampina nici o dificultate in a asigura pacea mondiala. Din nou, totul se reduce la tehnologia noastra superioara, iar daca incercari de a incalca intelegerea de pace se vor inregistra, vom interveni cu binecuvantarea Creatorului. In consecinta, va rugam inca o data sa va pastrati calmul si sa va trimiteti lumina unde si cui simtiti ca are cel mai mult nevoie. Iubirea este o arma puternica, care poate topi si cele mai inchistate inimi si adunandu-va impreuna pentru a o trimite aceasta va avea o cu mult mai mare putere.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si vorbesc in numele dorintei noastre de grup de a putea face cateva aterizari pentru a va inspira.Totusi, trebuie sa respectam protocolul vostru si acestea vor avea loc cu o planificare si permisiune corespunzatoare. In final noi vom fi cunoscuti peste tot in lume si vi se va pare amuzant a incerca sa identificati civilizatia corespunzatoare vastului numar de aparate de zbor ce vor putea fi vazute. Cele mai mici vor fi frecvent vazute pe cerurile voastre, ele fiind folosite spre a calatori in atmosfera voastra. In aceasta directie, dati-ne voie sa spunem ca un anume George Adamski ghiar a avut o intalnire cu venusieni. Acestia au aterizat cu aparatele lor de zbor in forma de clopot, tip de aparat care a mai fost observat cu un numar de alte ocazii. De fapt trebuie sa fi fost numeroase contactele de aceasta natura, mergand in urma sute de ani. Noi privim inainte de vremurile incitante ce ne asteapta si sarbatorirea momentului aparitiei noastre este deja stabilita.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available onNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com