Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 28 martie 2011

SaLuSa 25-Martie-2011


Nu lasati pe nimeni sa va deturneze de la telul
vostru, pentru ca ati ajuns atat de departe, incat va aflati la usa succesului.

Toate se apropie de incheiere si, ca intotdeauna, noi suntem pregatiti sa trecem la actiune.
SaLuSa 25-Martie-2011


Nu lasati pe nimeni sa va deturneze de la telul vostru, pentru ca ati ajuns atat de departe, incat va aflati la usa succesului. Chiar si in termenii timpului liniar, este atat de putin timp ramas, si chiar si acela continua sa se accelereze. Corespunzator, posibilitatea voastra de a va ridica nivelul de vibratie devine si mai mare, pe masura ce mai multa si mai multa energie ajunge pe Pamant. Lumina este dominanta si vibratiile joase sunt transmutate mai repede ca niciodata. Exista un aer de asteptare, acum ca este clar ca schimbarile sunt cu adevarat pe cale sa se manifeste; si nu veti fi dezamagiti. Toate se apropie de incheiere si, ca intotdeauna, noi suntem pregatiti sa trecem la actiune.


Trebuie sa ne facem griji pentru Japonia, insa pericolul imediat s-a diminuat si suntem increzatori ca totul va fi in curand sub control. Ceea ce s-a petrecut este o lectie pentru Omenire si va face sa puneti sub semnul intrebarii utilizarea in continuare a Surselor de Energie Nucleare. Energia curata abunda peste tot in jurul vostru si poate fi accesata pentru a alimenta toate nevoile voastre. Printre oameni exista o stare de spirit a dorintei de schimbare, insa putini sunt constienti ca energia libera este deja cunoscuta si s-a dovedit ca este o varianta viabila. Putea sa fi fost introdusa cu multi ani in urma, insa folosirea ei a fost negata in mod intentionat. De fapt, multe inventii, care ar fi dus la o avansare a societatii voastre, au fost tinute ascunse. Toate acestea se vor schimba odata cu venirea noastra pe Pamant si voi veti impartasi orice noua tehnologie, ce va intruni nevoile voastre.


Nu vi se pare ciudat ca de-a lungul ultimului secol modalitatile voastre de transport rutier abia daca s-au schimbat; si totusi, in alte directii, tehnologia a avansat chiar considerabil. Inca un numar de inventii s-au dovedit eficiente in a converti ceea ce deja aveti in unele ecologice si mult mai economice. Din nou Dragilor, voua nu vi s-a permis sa beneficiati de pe urma lor, dar va avom asigura ca asemenea descoperiri sunt permise oricui doreste sa le dezvolte sau sa le fabrice. Noi vom aduce desigur propriile noastre dispozitive si folosirea celor care sunt robotizate vi se vor parea foarte atractive. Nu a existat niciodata intentia ca voi sa va petreceti cea mai mare parte a vietii voastre muncind si pe viitor, accentul se va pune pe a se asigura ca voi toti aveti timpul dorit pentru a va dezvolta propriile abilitati. Muncile pamantesti si serviciile nu vor mai necesita prezenta oamenilor, cu exceptia poate a unui expert in computere, care sa monitorizeze toate aceste functii.


Noi va vom ajuta sa treceti cu repeziciune in viitor si sa recuperati timpul pierdut. Voi veti reveni la calea ce va duce spre Ascensiune si dincolo de ea. Noi deja ne bucuram de o asemenea viata si va putem asigura ca este chiar usor sa iti asiguri o viata usoara si confortabila. In timp, pana si educatia va fi mult mai usoara si mai benefica, si totusi ocupandu-va atat de putin din timpul vostru. Aceasta va fi in parte pentru ca noi concepte va vor fi introduse, pentru a nu mai fi necesar sa stai sa studiezi cu orele. Voi puteti fi programati cu informatie chiar cu usurinta, dupa cum veti ajunge sa aflati. Pentru cei care-si doresc o mai mare cunoastere de ordin spiritual, exista alte planete, care au temple fabuloase de vindecare si cunoastere. Arcturienii sunt o astfel de civilizatie, ce exceleaza in aceasta zona specifica si au cele mai minunate temple de cristale si Lumina cu culori dincolo de cunoasterea voastra prezenta.


Viata dupa Pamantul vostru prezent va fi atat de diferita si atat de implinitoare, incat voi veti uita curand trecutul distant. Intr-adevar, unii dintre voi sunt deja concentrati asupra viitorului si va dati seama ca sunteti mai detasati de evenimentele trecute. In timp voi veti lasa de-o parte toate experientele de acest gen, care v-au tinut in vibratii joase, ele nemaiavand nici un rost, lectiile fiind deja invatate. Cu adevarat, motivul tuturor experientelor este de a va continua evolutia si voi puteti traversa Galaxia, spre a gasi orice ar putea sa va imbogateasca intelegerea. Voi nu veti fi niciodata obositi de calatoria voastra, ce va fi atat de plina de recompense si satisfacatoare. Alte forme de viata se vor dovedi extreme de interesante si veti afla ca indiferent de forma sau marimea pe care o au, ele ,asemeni voua, evolueaza catre aceeasi Sursa.


Pentru moment voi sunteti foarte ocupati cu aspecte pamantesti si nu veti fi complet linistiti, pana ce ele nu vor fi clarificate. Atunci voi veti putea sa va concentrati asupra unui viitor minunat si veti putea sa va pregatiti spre a va inalta spre dimensiuni mai inalte. Este ca un vis implinit ce promite eliberarea voastra dintr-o perioada de experiente intense, unele dintre ele fiind in mod particular neplacute. Totusi, totul a adaugat intelegerii voastre spirituale, intr-un mod in care nici o alta experienta nu ar fi putut sa o faca. In ciuda a toate, iata-va aici stand gata sa mergeti mai departe, nefiind afectati de nici una dintre acele experiente. Din fericire, impactul emotional nu dureaza si este vindecat la scurt timp.


Noi vedem schimbari, care au loc pe Pamant ca urmare a actiunilor aliatilor nostri si care indica posibilitatea de a da rezultate in perioada urmatoarelor doua luni. Nu putem spune mai multe, deznodamantul depinzand de aceia asupra carora nu putem avea nici un fel de control, desi autoritatea noastra poarta puterea data noua de Consiliile mai Inalte ale Luminii. Lumina este cheia succesului si cu cat Omenirea poate contribui mai mult la intensificarea ei, cu atat mai repede este posibil sa apara un rezultat. Voi aveti o asemenea putere a carui potential inca nu il constientizati si pe masura ce ascensionati va fi de datoria voastra a veghea ca el nu este utilizat gresit. Voua vi se va oferi totusi tot ajutorul necesar spre a intelege responsabilitatea pe care o aveti fata de ceilalti. Odata ce v-ati ridicat, va va fi chiar usor sa deveniti o Fiinta Galactica, cu un control deplin asupra tuturor energiilor voastre de creatie.


Voi creati chiar si acum, insa de obicei este nevoie de timp pentru ca rezultatele sa apara si voi poate nici nu va dati seama ca ati avut un impact asupra rezultatului respectiv. In trecut, creatiile voastre au fost asociate mai mult dorintei ce se nastea in constiinta voastra de masa, aceasta determinandu-va viitorul. Aceasta v-a condus unde sunteti acum, diferenta fiind ca Lumina a crescut suficient de atunci, devenind forta conducatoare pe Pamant. Prin urmare, acum abia asteptam sa indepartam orice energii, care apartin inca vechii paradigme. Noul si vechiul nu sunt in nici un fel in armonie, si aceasta a condus la haosul pe care il experimentati acum. El va fi de scurta durata si noile energii va modeleaza acum viitorul.


Sunt SaLuSa din Sirius si va cer sa sustineti Lumina in orice mod puteti. Prin aceasta, voi veti aduce mai aproape momentul in care vom avea un contact mai mare cu voi si va multumim pentru rabdarea voastra.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com